2019. december 2. hétfő

dec. 2
0:03
Elképesztő fölénnyel győzedelmeskedett Liu Shaoang 500 méteren (Blikk)
Nagoja - Liu Shaoang ritkán látható fölénnyel nyerte meg az 500 métert a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupájának nagojai állomásán vasárnap az 1000 méteren szerzett szombati ezüstérme után.
dec. 2
0:07
Már a legelső meccsén kikapott Klinsmann és csapata (Blikk)
Vereséggel kezdte a kispadon a Hertha irányítását a német Jürgen Klinsmann.
dec. 2
0:11
Végig hátrányban voltak: kikaptak a spanyoloktól a női kézisek (Blikk)
Nem bírt a spanyolokkal a női kézilabda-válogatott, 29-25-re kikapott vasárnap a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörének második fordulójában.
dec. 2
0:15
Újra győzelemre vitte a Fehérvár csapatát Carilló (Blikk)
Régi-új vezetőedzőjével ismét győzelemnek örülhetett a Fehérvár a labdarúgó-NB I-ben. A klub, miután menesztette a kispadról a szerb Marko Nikolicsot (40), Joan Carrillót (51) nevezte ki a gárda élére.
dec. 2
0:19
Megható debütálás: könnyezve mutatkozott be a West Ham United kapusa (Blikk)
Harminchárom évesen debütált az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában David Martin, a West Ham United kapusa, aki csapatával 1-0-ra győzött a Chelsea ellen.
dec. 2
0:21
Strandfoci-vb: újabb nagy trófeát szerzett Portugália (She)
Portugália válogatottja nyerte meg az idei strandlabdarúgó-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 6–4-re legyőzte Olaszországot. Bár a műfaj nagyon más, érdemes rögzíteni: Portugália nemcsak a strandfoci-vb és az Európai Strandlabdarúgó-liga (EBSL), hanem a labdarúgó Eb és Nemzetek Ligája, valamint a futsal Európa-bajnokság trófeáját is ő
dec. 2
0:23
Abu-Dzabi Nagydíj: Hamilton mindenkit maga mögé utasított (Blikk)
Az immár hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es sorozat idényzáró futamát, a vasárnapi Abu-Dzabi Nagydíjat.
dec. 2
0:27
Hoppá: ez a csapat akarná magának LewisHamiltont? (Blikk)
A már világbajnok brit Lewis Hamilton (34) magabiztos rajt-cél győzelmet aratott a 2019-es Forma–1-es szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon. A már-már megszokott sikerénél sokkal fontosabb pletykák is szárnyra keltek az utolsó versenyhétvégén: a boxutcában azt rebesgetik, hogy a brit pilóta a következő szezon után a nagy rivális Ferrarihoz igazolhat..
dec. 2
4:42
Pikáns fotó, mellbimbót villantott a gömbölyű keblű zenészlány (Ripost)
Nata Lee a zenélés mellett az egészséges életmódot sem hanyagolja el.
dec. 2
6:27
Egy perces hazai előny Kaposváron (Behaviour)
A listavezető, címvédő FTC idegenben 3-2-re nyert a sereghajtó újonc Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I. 14. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
dec. 2
7:24
Figyelmeztető rajt-cél vereség (Azenpenzem)
A további sorsa szempontjából fontos Spanyolország elleni meccsen négy góllal kikapott a női kézilabda-válogatott a Japánban zajló világbajnokságon.
dec. 2
7:27
Nhl: újra nyert az Edmonton, nagy sorozatban a Boston (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint hétfő hajnali játéknapján két mérkőzést rendeztek: a tavalyi döntős Boston Bruins a Montreal Canadienst győzte le 3–1-re, az Edmonton Oilers pedig a Vancouver Canuckst múlta felül 3–2-re. A Minnesota Wild még vasárnap késő este szétlövéssel győzte le a Dallas Starst.
dec. 2
7:39
Női kézi-vb: Montenegró ellen nem lehetünk jó kislányok, háborúba megyünk (She)
Az ősszel csatlakozott a magyar női kézilabda-válogatott szakmai stábjához a Győri Audi ETO erőnléti edzője, Holanek Zoltán, akivel a Japánban zajló világbajnokság számunkra szünnapján beszéltünk a nemzeti csapatnál végzett munkájáról, a sportág kihívásairól és hogy miben kell változtatnunk a Montenegró elleni keddi ütközetre.
dec. 2
7:45
Férfi kézi Bl: rangadót nyert a Barca, a két magyar csapat a második helyen telel (She)
A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is csoportja második helyén tölti a téli szünetet a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
dec. 2
7:51
Nehéz lesz, így juthatnak még Eb-jegyhez a magyar szurkolók (Ripost)
A halálcsoportba kerülhet a magyar labdarúgó-válogatott, amennyiben kijut a 2020-as Európa-bajnokságra. A magyar drukkerek Cristiano Ronaldót vagy Kylian Mbappét is láthatják majd a Puskás Arénában.
dec. 2
7:57
Nba: 275 pontos meccset nyert a Clippers a Wizards ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a Los Angeles Clippers–Wasington Wizard meccsen 275 pont esett: a Clippers a 65 pontig jutó Leonard, George duó vezetésével 150–125-re nyert. A Memphis Grizzlies a Minnesota Timberwolves ellen zárta le hatmeccses vesztes sorozatát, míg a Dallas Mavericks pontot tett a Los Angeles La
dec. 2
8:03
Nb I: Ezeken a meccseken lehet bajnoki címeket nyerni és elbukni – Gróf (She)
A Ferencváros 1977 után tudott újra győzni egyik „mumusa″, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után az FTC kapuját védő Gróf Dáviddal, illetve a hazaiak vezető gólját szerző Ádám Martinnal beszélgetett az NSO Tv stábja.
dec. 2
8:05
Ezeken a meccseken lehet bajnoki címeket nyerni és elbukni – Gróf (She)
.
dec. 2
8:21
Darts: a Smile Dc nyerte az idei csapatbajnokságot (She)
Ez már aztán tényleg a legutolsó megmozdulás volt idén a honi dartséletben: lejátszották a honi csapatbajnoki döntőket. Méghozzá mindkét nem versengésében, mindhárom osztályban – a helyszín a népszerű bevásárlóközpont, a budapesti Lurdy Ház volt.
dec. 2
8:27
Öt nemzet focija egyetlen este - sport a tévében (Infostart)
Természetesen folytatódik - a képernyőn is - a női kézilabda-vb is, illetve lesz hoki, lóverseny és sznúker is.
dec. 2
8:33
Nfl: a Houston szállította a Patriots második vereségét (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának vasárnap esti (magyar idő szerint hétfő hajnali) a Houston Texans legyőzte a New England Patriotsot.
dec. 2
8:35
Légiósok: Csoboth először kezdett a Benfica II-ben, 11-est harcolt ki (She)
Csoboth Kevin először volt kezdő a felnőtt portugál másodosztályban szereplő Benfica II-ben és az U-válogatott magyar futballista rögtön egy 11-es kiharcolásával vétette észre magát.
dec. 2
8:51
Honvéd: műtét vár a válogatott középpályásra, idén már nem játszhat (She)
A Kisvárda ellen nemcsak a bajnoki mérkőzést vesztette el az elmúlt hétvégén a Budapest Honvéd, hanem Gazdag Dánielt is. Az egyszeres válogatott középpályást a szombati mérkőzés második félidejében kellett lecserélni, miután megsérült, egy Hugo Seco elleni összecsapást követően. A mérkőzés másnapján aztán kiderült: a szalagok sérültek Gazdag válláb
dec. 2
8:54
Eldőlt, kijutás esetén velük kezdene a magyar válogatott a foci Eb-n (Ripost)
Az Eb-címvédő Portugália lenne a magyar labdarúgó-válogatott első ellenfele a 2020-as kontinenstornán.
dec. 2
9:03
Légiósok: Csoboth először kezdett a Benfica B-ben, 11-est harcolt ki (She)
Csoboth Kevin először volt kezdő a felnőtt portugál másodosztályban szereplő Benfica B-ben és az U-válogatott magyar futballista rögtön egy 11-es kiharcolásával vétette észre magát.
dec. 2
9:05
Ftc: „Finom kis csoport” – Lovrencsics az Eb-sorsolára is figyelt (She)
A Ferencváros 1977 után tudott újra győzni egyik „mumusa″, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után az FTC csapatkapitányával, Lovrencsics Gergővel beszélgettünk nemcsak a mérkőzésről, hanem az Európa-bajnokság sorsolásáról is.
dec. 2
9:07
„Finom kis csoport” – Lovrencsics az Eb-sorsolára is figyelt (She)
.
dec. 2
9:39
A Dallas megállította a Lakerst, oktatott a Raptors és a Clippers (She)
Luka Doncic és csapata idegenben vetett véget LeBron Jamesék nagy szériájának, a Raptors rekordokat döntött a Jazz elleni „rangadón”, míg a Clippers 150 pontot dobott a Washingtonnak. Szoros végjátékban győzött a Miami és az OKC, nem hibázott a Boston, átlépett a Spursön a Detroit, Minnesotában nyert a Memphis, hozta a kötelezőt a Magic – ez történ
dec. 2
9:45
Női kézi-vb: Hollandia javított, Szerbia gólgálát tartott (She)
A szerb, a holland és az orosz válogatott is fölényes győzelmet aratott a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában.
dec. 2
9:57
Messitől csak a videobíró veheti el az Aranylabdát (Ripost)
Szokás szerint előre tudja a nemzetközi sportsajtó, hogy hétfő este kit koronáznak meg az Aranylabda-díjátadón Párizsban.
dec. 2
10:03
Atléti–Barca: Casillas szerint minden idők legjobbja döntött (She)
A Real Madrid legendás kapusa, a jelenleg a Porto kötelékébe tartozó Iker Casillas is értékelte a vasárnapi Atlético Madrid–Barcelona (0–1) mérkőzést. A 38 éves klasszis nem fukarkodott a dicsérő jelzőkkel kollégája, Marc-André ter Stegen, valamint a meccset eldöntő Lionel Messi kapcsán.
dec. 2
10:05
Női kézi-vb: Löke egy megható üzenettel kelt útra Japánba – kép (She)
A norvég női kézilabda-válogatott kulcsjátékosa, Heidi Löke a fiától kapott üzenettel a tarsolyában utazhatott el Japánba a világbajnokságra. A győri időszaknak köszönhetően magyarul is kiválóan beszélő, 12 éves Alexander eredetileg meglepetésnek szánta volna, de a mosásnál „lebukott”.
dec. 2
10:09
Mégis lesz edző Hosszú Katinka mellett (Infostart)
Gelencsér Máté, a háromszoros olimpiai bajnok kedvese edzői akkreditációval vehet részt a glasgow-i rövidpályás Európa-bajnokságon.
dec. 2
10:09
Női kézi-vb: Löke megható üzenettel kelt útra Japánba – kép (She)
A norvég női kézilabda-válogatott kulcsjátékosa, Heidi Löke a fiától kapott üzenettel a tarsolyában utazhatott el Japánba a világbajnokságra. A győri időszaknak köszönhetően magyarul is kiválóan beszélő, 12 éves Alexander eredetileg meglepetésnek szánta volna, de a mosásnál „lebukott”.
dec. 2
10:11
Férfi kézi Bl: Nenadics a hét irányítója az Ehf-nél (She)
A Szkpoje ellen idegenben, 38–29-re megnyert találkozón tizenegy gólt jegyző veszprémi, Petar Nenadics lett a hét irányítója az EHF TV-nél.
dec. 2
10:45
Úszás: stábtagként kíséri az Eb-re kedvese Hosszú Katinkát (She)
Hétfőn kora reggel kis késéssel elindult Glasgow-ba, a rövid pályás úszó Európa-bajnokságra a magyar válogatott, amelynek vezéregyénisége ezúttal is a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, aki mellett ezúttal kedvese, Gelencsér Máté lesz ott edzői akkreditációval – írja az SzPress Hírszolgálat. Később Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke ti
dec. 2
10:51
Guardiola mélyponton (Azenpenzem)
A szombat szólhatott volna az egyre biztosabban zsebben lévő első Pl-bajnoki cím ünnepléséről, volt azonban valami, ami háttérbe szorította az örömrivalgást az An­fielden.
dec. 2
11:00
Meglepő fordulat, úgyse hiszed el, ki lett Hosszú Katinka új edzője (Ripost)
Szerdán veszi kezdetét a rövid pályás úszó-Európa-bajnokság Glasgow-ban.
dec. 2
11:03
F2: másodszor is 12 pontnál az indiai „uborka”, de nem tiltják el (She)
Minden bizonnyal nagyon hosszú ideig érvényes rekordot állított fel az elmúlt hétvégén Mahaveer Raghunathan, az MP Motorsport F2-es csapatának indiai autóversenyző(-félesége), amikor Abu-Dzabiban az idény során másodszor is összegyűlt a licencére az egyversenyes eltiltást jelentő 12 büntetőpont. Egyszer sem volt még senki más eltiltva a rendszer 20
dec. 2
11:21
Tottenham: Mourinho egy argentintól elköszönhet – sajtóhír (She)
Giovani Lo Celso nagy reményekkel érkezett Londonba, miután a Tottenham egy idényre kölcsönvette a Real Betistől, ám Mauricio Pochettino és a jelek szerint José Mourinho alatt sem vált alapemberré. A Marca beszámolója szerint – válogatottbeli helyét féltve – az argentin középpályás a kölcsönszerződés felbontását sürgeti.
dec. 2
11:33
Brazil focistáné lett a magyar szépségkirálynő (BorsOnline)
Brazíliában mondta ki a boldogító igent a magyar szépségkirálynő, Mihályfi Liza és focista párja, Myke Ramos, aki az elmúlt évben Dzsudzsák Balázs csapattársa volt.
dec. 2
11:57
Fft: Raheem Sterling-exkluzív: ne nézz vissza haraggal! (She)
Raheem Sterling kapott hideget-meleget a Manchester Cityben töltött időszaka elején, de végül a klub és a válogatott hőse lett. Elmondta, miért nem lett igaza azoknak, akik nem bíztak benne.
dec. 2
12:03
Ez kínos, Ronaldót rég alázták meg ennyire (Ripost)
A portugál világsztár jó eséllyel el sem megy a párizsi gálára.
dec. 2
12:21
Bayern: „Nem akarok Sanéról beszélni, úgy biztosan nem lesz olcsóbb!” (She)
A német sportsajtóban továbbra is kiemelt kérdés a Manchester Cityben futballozó Leroy Sané esetleges hazatérése. A 23 éves, válogatott szélsőt nyáron a Bayern München csábította, és térdsérülése előtt reálisnak is tűnt a klubváltása. A bajor együttes pedig azóta sem tett le teljesen a megszerzéséről – igaz, a klubvezetők egyre óvatosabban nyilatko
dec. 2
12:23
Férfi kézi: Tönnesen sérülése súlyos, véget ért számára az idény (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közölte, hogy a Vardar Szkopje elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmeccsen Kent Robin Tönnesen Achilles-ín-szakadást szenvedett. A norvég légióst hazájában megműtik, a felépülés legalább hat hónapot vesz igénybe – a rutinos jobbátlövőre ebben az idényben már nem számíthat a magyar k
dec. 2
12:39
Negyvenkét év után Fradi-siker Kaposvárott (Azenpenzem)
A Ferencváros 42 éve nyert utoljára Kaposvárott. A hazai csapat, az élvonal utolsó helyén szerénykedő Kaposvár mindent megtett, hogy ez idén se történjen meg.
dec. 2
12:57
Portugália: a vérbe borult fej, amely hivatalosan meg sem sérült (She)
Egészen nehezen értelmezhető jelenetsor játszódott le vasárnap este a 3–1-es hazai sikerrel zárult Gil Vicente–Sporting bajnoki utolsó perceiben, amikor a játékvezetőt, Hugo Miguelt megkavarta a VAR.
dec. 2
12:59
Ausztria: „Vegán vagyok, sajnálom” – halakkal dobálták meg a kapust, poénra vette (She)
Hétvégén a Rapid Wien 4–0-ra nyert a LASK Linz otthonában az osztrák Bundesliga 16. fordulójában. A találkozó azonban nemcsak a vendégcsapat meglepően fölényes sikere, hanem a hazai drukkerek és a Rapid kapusának, Richard Strebingernek az esete is emlékezetessé teszi. Az egyszeres válogatott kapust halakkal dobálták meg...
dec. 2
13:09
Kép: az Atlético-szurkolók üzentek Griezmann-nak (She)
A mérkőzés alapvető rangján kívül azért is érdekes volt a vasárnap esti Atlético Madrid–Barcelona (0–1) mérkőzés, mert Antoine Griezmann először tért vissza a Wanda Metropolitanóba, mióta a katalánokhoz igazolt. A madridi szurkolók üzentek is a franciának.
dec. 2
13:27
Heti program: Magyarország a női kézi-vb-n, topligák, Nb I (She)
Az előttünk álló héten tovább küzdhet a magyar válogatott a női kézilabda-világbajnokság csoportmeccsein Japánban: kedden Montenegró, szerdán Szenegál, pénteken pedig Románia ellen láthatjuk lányainkat. Hétvégén a topligáké és az NB I-é a főszerep. Az angol Premier League-ben pikáns derbi vár ránk – szombaton 18.30-tól Manchester City–Manchester Un

Keresés