2019. december 12. csütörtök

dec. 12
0:03
Történelmet írt: 17 évesen lett a Bajnokok Ligája gólrekordere a Barcelona focistája (Blikk)
Történelmet írt a labdarúgó-Bajnokok Ligájában a Barcelona bissau-guineai származású, de spanyol utánpótlás-válogatott labdarúgója, Ansu Fati (17).
dec. 12
0:07
Igazi büszkeség: még csak kilencéves, de már a legjobb játékosnak választották Ronaldo fiát (Blikk)
Cristiano Ronaldo Jr. már fiatalon édesapja nyomdokaiba lépett.
dec. 12
0:09
Férfi kézi Mk: kiejtette a Gyöngyöst a Mezőkövesd (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjébe jutott a Ferencváros, a Mezőkövesd és a Csurgó is.
dec. 12
0:11
Keretbe foglalta a mérkőzést gólpasszaival Dzsudzsák Balázs: fölényes győzelmet aratott a csapata (Blikk)
Két gólpasszal vette ki a részét az al-Ittihad Kalba fölényes sikeréből Dzsudzsák Balázs: az egyesült arab emírségekbeli labdarúgócsapat a bajnokság nyolcadik fordulójában az Ajmant verte hazai környezetben 6-2-re.
dec. 12
0:15
Botrány a Bl-meccs után: saját csapata szurkolójával balhézott össze a Lyon játékosa (Blikk)
A kedd esti Lyon-Leipzig BL-meccs során a franciák 0:2-ről egyenlítettek 2:2-re, ám nem ez volt az este legemlékezetesebb pillanata.
dec. 12
0:19
Földöntúli hangorkán: fradistáktól zengett a Keleti pályaudvar – Így indultak útnak Bulgáriába a zöld-fehérek szurkolói (Blikk)
Már szerda este útnak indultak a bulgáriai Razgradba a Ferencváros szurkolói.
dec. 12
3:09
Itt a tuti biztos terv: így próbálja Bulgáriában legyőzni a Ludogorecet a Ferencváros (Blikk)
Bevált módszert követve harcolná ki a Ferencváros futballcsapata a továbbjutást az Európa-liga csoportkörének utolsó mérkőzésén, a Ludogorec Razgrad ellen.
dec. 12
3:45
Komoly kihívás vár rá: idén már a maratont is lefutotta Csollány Szilveszter – Így készül az Exatlonra (Blikk)
Újabb kihívás vár Csollány Szilveszterre (49) az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász is szerepel ugyanis az Exatlon Hungary következő évadában!
dec. 12
5:06
Feszes keblek, meztelen fotó került elő a színésznőről (Ripost)
Vivi Castrillon a labdarúgás és a tenisz rajongója. A lelátókon is rendre feltűnik.
dec. 12
7:03
Bajnokok ligája: az öt topliga csapatai jutottak be a legjobb 16 közé (ATV)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a hatodik forduló utolsó, szerdai játéknapján az A, B, C, D csoportokból újabb két csapat biztosította helyét a sorozat nyolcaddöntőjében.
dec. 12
7:12
Összejön a csoda? Világszámra készül a Fradi az Európa-ligában (Ripost)
Felteheti a koronát idei fantasztikus menetelésére a Ferencváros a labdarúgó Európa-ligában. Amennyiben győznek a zöld-fehérek a Ludogorec otthonában, ott lesznek a sorozat egyeneses kieséses szakaszában.
dec. 12
7:15
Még mindig függő (Azenpenzem)
Továbbra is próbálunk átvedleni külföldi szurkolóvá, napszaktól és mérkőzéstől függ, éppen melyik válogatott sikerét kell kiszurkolnunk a női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 12
7:18
Európa Liga: a Fradinak drukkol az egész ország (BorsOnline)
Ha a Fradi legyőzné a Ludogorecet, több mint másfél évtized után maradna újra állva magyar focicsapat a tavasszal valamelyik nemzetközi kupasorozatban.
dec. 12
7:33
Nhl: rangadót nyert a Washington; edzőváltás San Joséban (She)
A Washington Capitals 3–2-re legyőzte a vendég Boston Bruins csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai rangadóján.
dec. 12
7:35
Nba: Harden újra 50 pont felett, Leonard győztes visszatérése (She)
A Houston Rockets az 55 pontot termelő James Harden vezérletével 116–110-re legyőzte idegenben a Cleveland Cavalierst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Rockets klasszisa a 15. különböző ellenféllel szemben ért el legalább 50 pontot az NBA-ben, a rekordot e tekintetben Michael Jordan és Kobe
dec. 12
7:39
Női kézi-vb: a svédek fogadkoznak, mindent megtesznek a győzelemért (She)
A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság hetedik helyéről döntő pénteki mérkőzésen múlik a magyar válogatott olimpiai selejtezős lehetősége. A svédek ugyan már az Eb-helyük alapján biztos résztvevői a kvalifikációs tornának, mégsem mindegy nekik a magyar idő szerint 6.30-kor kezdődő helyosztó végeredménye, ugyanis a Németország elleni győzelem
dec. 12
8:09
Bayern: nagy lehet a baj, több sérülést is találtak Coman térdében (She)
A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján adott tájékoztatást Kingsley Coman állapotáról.
dec. 12
8:15
BL: az Atlético Madrid is továbbjutott (Behaviour)
A csapat saját közönsége előtt 2-0-ra legyőzte a Lokomotiv Moszkvát.
dec. 12
8:27
Győzelmi kényszerben a Ferencváros - Sport a tévében (Infostart)
A Ludogorec ellen lép pályára a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.
dec. 12
8:33
Bl: hibátlan mutató – a Bayern megdöntötte a Mourinho-féle Real csúcsát (She)
A német Bayern München százszázalékos teljesítménnyel, csoportelsőként jutott tovább kvartettjéből a Bajnokok Ligájában – megdöntve a Real Madrid 2011-es rekordját.
dec. 12
8:39
Asztalitenisz: a Szudi, Pergel páros egyelőre nem szerzett olimpiai kvótát (She)
Szudi Ádám és Pergel Szandra három játszmában (7:11, 3:11, 4:11) kikapott a negyeddöntőben tajvani ellenfelétől az olimpiai kvalifikációs asztalitenisz World Tour-döntőn, így a magyar vegyes páros egyelőre nem szerzett kvótát a tokiói játékokra.
dec. 12
9:03
szelfizni akart a szurkoló, Cr nem kért belőle (She)
Sokan felkapták a fejüket a szerdai Bayer Leverkusen–Juventus Bajnokok Ligája-mérkőzés végén történtekre. A „zebrák” által 2–0-ra megnyert találkozó után több szurkoló is berohant az első gólt szerző Cristiano Ronaldóhoz.
dec. 12
9:18
Bajnokok Ligája: a BL-továbbjutás sem mentette meg Ancelottit (BorsOnline)
Ilyen is ritkán fordul elő. A Napoli 4-0-ra kiütötte a Genket, és bejutott a BL-nyol- caddöntőbe, Carlo Ancelottit mégis kirúgták. A sztáredzőnek elmérgesedett a viszonya a klubelnökkel.
dec. 12
9:21
Nb I: Novothny Somát szívesen látnák Kisvárdán, ha Grozav távozik (She)
Dél-Koreából származó információ szerint a télen elveszítheti Novothny Somát, az Újpestről kölcsönkapott csatárát az élvonalba jutó Puszan.
dec. 12
9:23
Hosszú Katinka: Mára azt is tudom, ki vagyok és mit képviselek (She)
Három aranyat nyert a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a kaposvári ob-n szerdán, ám ennél sokkal fontosabb témákat feszegetett az első nap végén.
dec. 12
9:39
Futsal: a gyenge szereplés miatt távozik az Ftc szakmai igazgatója (She)
A férfi futsal NB I-ben szereplő Ferencváros szerződést bontott Roni Ribeiróval – tudatta a klub a hivatalos honlapján.
dec. 12
9:41
Psg: a 20 éves Mbappé meglőtte 100. klubgólját (She)
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain francia világbajnok labdarúgója immár száz gólt szerzett klubcsapataiban. A tehetséges csatár néhány nap múlva tölti be a 21. életévét…
dec. 12
9:43
Ezer Ftc-szurkoló Bulgáriában, Lovrencsics kihagyhatja a Ludogorec elleni meccset (She)
Razgradban a továbbjutás a tét a Ferencváros számára a labdarúgó Európa-ligában – csütörtökön a szürke bolgár városban azért lehet izgulni, nehogy a csapatuk győzelmét mutogató gyerekeknek legyen igazuk.
dec. 12
9:57
Ukrajna: négy olasz csapat is vinné a Fradi szélsőjét – sajtóhír (She)
Az ukrán Footboom.com értesülései szerint négy olasz élvonalbeli csapat, a Fiorentina, a Bologna, a Genoa és a Sampdoria is szeretné soraiban tudni a Sahtar Doneck 23 éves szélsőjét, a jelenleg kölcsönben a Ferencvárosban szereplő Olekszandr Zubkovot.
dec. 12
9:59
A Houstonnak elég volt Harden 55 pontja, a Bostonnak Walker 44-e nem (She)
Indianában kapott ki a Celtics az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ráadásul Gordon Hayward ismét kivált egy sérülés miatt – a Rockets ugyan megszenvedett, de James Harden 55 pontos estéjével végül mégis hozta a győzelmet. Bogdan Bogdanovics clutch kosarával győzött a Kings, Kawhi Leonard és a Clippers húsz ponttal nyert To
dec. 12
10:03
Ronaldo egy kicsit behisztizett: ezen akadt ki a sztárfocista (Blikk)
A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Juventus magabiztosan nyert 2-0-ra a Bayer Leverkusen otthonában, amivel meg is nyerte a D csoportot. Mindezek ellenére Ronaldo – aki gólt is szerzett a meccsen – nem tudott örülni a sikernek, ugyanis egy szurkoló zavarta meg az ünneplésben.
dec. 12
10:15
Wtcr: erő és önbizalom – Michelisz győzni akar (She)
Ez is csak egy versenyhétvége, még akkor is, ha a tétje sokkal nagyobb, mint a többié. Michelisz Norbert nem drámázik, nem gondolja túl a dolgokat, egyszerűen szeretné megnyerni a túraautó-világkupát.
dec. 12
10:21
El: óriási füstben indult el a Fradi-szurkolók különvonata Razgradba (She)
A Ferencváros szurkolói szerda éjszaka 13 szerelvényből álló különvonattal indultak el a Keleti pályaudvarról Razgradba, a Ludogorec elleni csütörtöki Európa-liga csoportmérkőzés helyszínére. Nézze meg az NSO Tv videójában, ahogy füstbe burkolózva útra kelt a megavonat!
dec. 12
10:27
óriási füstben indult el a Fradi-szurkolók különvonata Razgradba (She)
A Ferencváros szurkolói szerda éjszaka 13 kocsiból álló különvonattal indultak el a Keleti pályaudvarról Razgradba, a Ludogorec elleni csütörtöki Európa-liga-csoportmérkőzés helyszínére. Nézze meg az NSO Tv videójában, ahogy füstbe burkolózva útra kelt a megavonat!
dec. 12
10:39
Női kézi-vb: az egyik legaranyosabb pillanat a győrieké (She)
A 2019-es női kézilabda-világbajnokság egyik legkedvesebb momentuma a Győri Audi ETO KC két játékosához, Stine Oftedalhoz és Béatrice Edwigéhez kapcsolódik. A norvégok Németország elleni mérkőzését – amelyen az északiak kiharcolták az elődöntőbe jutást – a francia beálló a helyszínről nézte végig, hogy barátját és csapattársát, Oftedalt támogassa.
dec. 12
10:41
Jégkorong: kapusok nélkül maradt Ukrajna, változik a program (She)
A Budapesten zajló Hat Nemzet Tornája nemzetközi jégkorong viadal második napján az eredetivel ellentétben Dél-Korea nem Ukrajnával, hanem Fehéroroszországgal játszik a magyar–japán mérkőzés előtt – számolt be róla a jegkorongblog.hu.
dec. 12
10:43
Bl: Müller gólja után Neuer a balhátvéd posztján tűnt fel a labdával (She)
Manuel Neuer, a Bayern München világbajnok kapusa a szerda esti, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-találkozón (3–1) ismét távol a kapujától tűnt fel a labdával.
dec. 12
10:45
Bizonyítványosztás: így láttuk mi és így látták olvasóink női kéziseink vb-szereplését (She)
Rengeteg tanulsággal szolgált a 14. helyen végző magyar női kézilabda-válogatott számára a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság – az adódó problémákat és hiányosságokat az ötkarikás álmok esetleges életben maradása sem fedheti el.
dec. 12
10:47
El: dedikálással indult a nap Dibusz Dénesék számára (She)
Két helyi bolgár férfi minden labdarúgótól tíz aláírást kért, Szerhij Rebrov már túl van a reggeli magányos sétáján.
dec. 12
11:09
El: dedikálással indult a nap Sigér Dávidék számára (She)
Két helyi bolgár férfi minden labdarúgótól tíz aláírást kért, Szerhij Rebrov már túl van a reggeli magányos sétáján.
dec. 12
11:21
Női kézi Nb I: állampolgársági esküt tett az újonc BL-győztese (She)
Letette a magyar állampolgársági esküt Dijana Jovetic, a női kézilabda NB I-ben szereplő Szombathely horvát játékosa – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.
dec. 12
11:23
Lábtenisz: a mieink 11 érmet szereztek a szentesi Eb-n (She)
Magyar éremesővel zárult a szentesi lábtenisz Európa-bajnokság: a mieink négy arany-, hat ezüst- és egy bronzérmet szereztek. Különösképpen a juniorok jeleskedtek, akik négy arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek be.
dec. 12
11:33
Dopping: minden képlékeny – honnan zárják ki az oroszokat? (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) hétfői döntése értelmében Oroszország négy évig nem vehet részt rangos nemzetközi sporteseményen, és nem is rendezhet – néhány kivételtől eltekintve.
dec. 12
11:33
„A klub és a játékosok számára is fontos meccs jön” (HírTV)
A Ludogorec elleni sorsdöntő mérkőzés előtt Sergei Rebrov és Isael vett részt a sajtótájékoztatón.
dec. 12
11:45
F1: helyet cserélt Valentino Rossi és Lewis Hamilton Valenciában (She)
A kilencszeres gyorsaságimotoros-világbajnok Valentino Rossi és a hatszoros F1-es bajnok Lewis Hamilton a hét elején kipróbálhatta a másik versenygépét a valenciai Ricardo Tormo pályán. Az eseményt közös főszponzoruk hozta össze, ám az alábbi videó tanulsága szerint nem csak amolyan „könnyű kis lötyögésre” jöttek össze Rossiék.
dec. 12
11:51
A budapestiek 43 százaléka semmiképpen sem akar atlétikai világbajnokságot a fővárosban (444.hu)
Ha a rendezvény sokba kerül, akkor 60 százalékra nő az ellenzők száma.
dec. 12
11:57
Paralimpia 2020: Tokióban rendezik meg a maratonit (She)
Az olimpiával ellentétben a jövő évi tokiói paralimpia maratoni versenyeit nem viszik el a japán fővárosból.
dec. 12
11:57
Üzent a rendőrség a vasárnapi DVTK –FTC meccs szurkolóinak (Infostart)
A rendőrség fokozott figyelemmel készül a december 15-én 18 órától Miskolcon megrendezendő mérkőzésre. Azt kérik a vendégszurkolóktól, vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mert csak így tudják számukra biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.
dec. 12
11:59
Bl: Modric és Higuaín találatával megdőlt a csoportkörös gólrekord! (She)
Véget ért a Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportköre. A 96 mérkőzésen összesen 308 gólt láthattunk, ami rekord.
dec. 12
12:09
Férfi kézi: Kósa Gábor a Mol-Pick Szeged új cégvezetője (She)
Kósa Gábor a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának új cégvezetője – adta hírül hivatalos honlapján a Csongrád megyei klub. A háromgyermekes családapa izgalommal látott munkához a Bajnokok Ligája-szereplő egyesületnél.

Keresés