2019. december 3. kedd

dec. 3
0:03
Kiszivároghatott az Aranylabda-szavazás végeredménye: Messi már a visszapillantóból sem látja Ronaldót? (Blikk)
A spanyol sportlap, a Mundo Deportivo hozta nyilvánosságra azt a listát, amelyen az idei Aranylabda-szavazás – állítólagosan kiszivárgott – végeredménye látható, aminek nem mindenki örül majd – írja a player.hu.
dec. 3
0:07
Kiderült: szerelme edzőként kíséri az Eb-re Hosszú Katinkát (Blikk)
Edzői akkreditációval kíséri el a glasgow-i Eb-re Hosszú Katinkát a kedvese, Gelencsér Máté – írja az SzPressz. Közel 500 nap után ez az első olyan világverseny, ahová nem a Svájcból hazahívott Petrov Árpáddal utazik el a világhírű úszót.
dec. 3
0:11
Döbbenetes dolgot árult el magáról a közösségi oldalán Shane Tusup tanítványa: ezért örül annyira annak, hogy most Magyarországon lehet (Blikk)
Meglepő dolgot árult el magáról a közösségi oldalán Shane Tusup tanítványa: Naná Almeida életében először most, Magyarországon látott havat.
dec. 3
0:15
Megállíthatatlanul menetelnek előre a zöldek: 42 év után nyert Kaposvárott a Fradi (Blikk)
Megállíthatatlannak tűnik a Ferencváros!
dec. 3
0:19
Az olimpia után leteszi a bokszkesztyűt a magyar ökölvívó? (Blikk)
Az ökölvívó Harcsa Zoltán a jövő nyári, tokiói olimpia után várhatóan befejezi pályafutását.
dec. 3
0:23
Súlyos sérülést szenvedett a Telekom Veszprém kézise, eddig nem léphet majd pályára (Blikk)
Súlyos sérüléssel járt Kent Robin Tönnesennek a Telekom Veszprém legutóbbi, az északmacedón Vardar Szkopje otthonában 39-28-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzése.
dec. 3
0:27
„Nagyon motivál, hogy Máté ott van a lelátón és szurkol nekem” – Kiderült, milyen minőségben kíséri el párja Hosszú Katinkát az Eb-re (Blikk)
Különleges támasza lesz Hosszú Katinkának (30) a szerdán kezdődő glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 3
0:31
Kiderült: ezért nem vesz részt az Aranylabda díjátadóján C. Ronaldo (Blikk)
Hétfőn este rendezik meg az Aranylabda díjátadót, amelyen a hírek szerint a Juventus sztárfocistája, Cristiano Ronaldo nem vesz részt.
dec. 3
0:35
Lassan Schumacher sikereit súrolja Hamilton: idén szinte megállíthatatlan (Blikk)
Michael Schumacher-i (50) magasságokban jár Lewis Hamilton (34).
dec. 3
0:39
Abu-Dzabi Nagydíj: Hamilton idényzáró győzelmét ennyien nézték az M4 Sporton (Blikk)
Az M4 Sport legnézettebb műsora az F1-es Abu-Dzabi Nagydíj közvetítése volt hétvégén: 428 ezren látták Lewis Hamilton győzelmét, az idényzáró közvetítésbe pedig a népesség 8,6 százaléka nézett bele legalább egy percre.
dec. 3
3:09
Mélyen a zsebükbe kell nyúlni a szurkolóknak: horroráron kínálják a budapesti Eb-jegyeket (Blikk)
Mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk azoknak, akik nem jutnak Eb-belépőhöz az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felületein.
dec. 3
4:51
A természetben húzta fel a pólóját a dús keblű színésznő (Ripost)
A svéd szőkeség, Jessica Edström az amerikai futball és a tenisz nagy szerelmese.
dec. 3
6:45
Női kézi-vb: az Ftc beállója attól tartott, vége a karrierjének (She)
A jelenleg a holland női kézilabda-válogatottal a Japánban zajló világbajnokságon részt vevő Danick Snelder elárulta, az elmúlt évben attól tartott, abba kell hagynia a játékot. A Ferencváros 29 éves beállója műtétje után vissza tudott térni a pályára, bár még érzi a korábbi sérülése nyomait. A viszontagságos időszak megtanította arra, hogy vannak
dec. 3
6:51
Szoros meccsen vereség Montenegró ellen a kézi-vb-n (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Montenegró ellen lépett pályára a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában. A spanyoloktól elszenvedett vereség után nagyon küzdelmes meccsen most sem tudtunk győztesen lejönni a pályáról, de ezúttal végig meccsben voltunk, még ha a montenegróiak egy góllal is nyertek. Pénteken a továbbjutásról
dec. 3
6:51
Messi egyedüli rekorder lett hatodik Aranylabdájával (HírTV)
Messi 2009, 2010, 2011, 2012 és 2015 után érdemelte ki a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését.
dec. 3
6:57
Messi rekordot döntött, és a feleségét idézte (Ripost)
Újabb díjat gyűjtött be Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója.
dec. 3
7:15
Már most horroráron kínálják a budapesti Eb-jegyeket (Infostart)
Mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk azoknak a szurkolóknak, akik nem jutnak Eb-belépőhöz az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felületein.
dec. 3
7:15
Nagy Ádám és a Bristol már a dobogóért harcol (Azenpenzem)
Nagy Ádám egyre jobb formában és egyre többet játszik – ez a jó hír a légiósainkról szóló szokásos összeállításunk élére kívánkozik. Csapata, a Bristol City 5-2-re kiütötte a Huddersfieldet.
dec. 3
7:21
Szerelme készíti fel Hosszú Katinkát (BorsOnline)
Hosszú Katinka kísérőjeként vesz részt a glasgow-i úszó Eb-n a bajnoknő szerelme, Gelencsér Máté. Ha Katinka megnevezi edzőjének, havi 800 ezer forintot kereshet a párja.
dec. 3
7:27
Nfl: a Seahawks legyőzte a Vikingst, már vezeti csoportját (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának záró mérkőzésén a Seattle Seahawks 37–30-ra legyőzte a Minnesota Vikings együttesét.
dec. 3
7:45
Nba: a Hawksnak sem jelentett gondot a Warriors (She)
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján az Atlanta Hawks kiütötte a Golden State Warriorst, a Milwaukee Bucks a New York Knicksen gázolt át. Győzött a Suns, a 76ers, a Pacers és a Bulls is.
dec. 3
7:45
Hatodszor is Messié az Aranylabda (Behaviour)
A 32 éves argentin futballista ezúttal a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool holland védőjét, Virgil van Dijket előzte meg a voksoláson.
dec. 3
8:12
Messi egyedüli rekorder lett hatodik trófeájával (ATV)
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója ismét egyedüli rekorderré vált, miután 2019-ben hatodszor nyerte el a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.
dec. 3
8:21
Fradistákat is edz az újpesti Balajcza Szabolcs (BorsOnline)
Több mint háromszáz alkalommal állt az Újpest kapujában Balajcza Szabolcs, aztán a
dec. 3
8:27
A sportág két legjobbja csap össze a női kézilabda-világbajnokságon - Sport a tévében (Infostart)
A labdarúgás rajongói is tudnak miből választani, hiszen lesz meccs a magyar és az olasz kupában, valamint a francia és az angol bajnokságban.
dec. 3
8:39
Nhl: a Blackhawks sem tudta megállítani a Bluest, mészárolt a Sabres (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Buffalo Sabres 7–1-re ütötte ki a New Jersey Devilst, a Nyugati konferencia éllovasa, a St. Louis Blues 4–0-ra nyert a Chicago Blackhawks otthonában. Az Anaheim Ducks, a Vegas Golden Knights és a New York Islanders is győzni tudott.
dec. 3
8:45
Női kézi-vb: újabb magyar vereség, ezúttal Montenegró ellen (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Montenegró ellen lépett pályára a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában. A spanyoloktól elszenvedett vereség után nagyon küzdelmes meccsen újabb vereséget könyvelhettünk el, mert a montenegróiak egy góllal győztek.
dec. 3
8:57
Újabb magyar vereség a női kézilabda-vb-n (Infostart)
A magyar válogatott 25-24-re kikapott Montenegró csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság keddi játéknapján, így veszélybe került továbbjutása.
dec. 3
8:57
Egyre nehezebb a helyzet Japánban (Azenpenzem)
Nem sikerült a javítás, a harmadik csoportmérkőzésén a magyar válogatott 25-24-re kikapott Montenegrótól a Japánban zajló női kézilabda vb-n. Folytatás holnap Szenegál, majd pénteken Románia ellen.
dec. 3
9:03
Női kézi-vb: Élet-halál harc vár ránk a románok ellen – Tomori (She)
A védekezés stabil, támadásban viszont javulnia kell a csapatnak, ha tovább akar jutni a csoportjából – nyilatkozta Tomori Zsuzsanna a végletekig kiélezett körülmények között 25–24-re elvesztett Magyarország–Montenegró mérkőzés után. A Japánban zajló világbajnokságon Kim Rasmussen együttese harmadik csoportmérkőzésén a második vereségét szenvedte e
dec. 3
9:09
Női kézi-vb: Hollandia 51 (!) gólt dobott, Dél-Korea a brazilokat is legyőzte (She)
A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában a holland válogatott 51–23-ra legyőzte Kubát, míg a dél-koreaiak hat góllal nyertek Brazília ellen. A mieinket legyőző Spanyolországnak Szenegál sem okozott gondot. Az oroszok a harmadik meccsüket is fölényesen megnyerték.
dec. 3
9:21
Ronaldinho várja a magyar drukkerek rohamát (BorsOnline)
A hétvégén kezdődő teqball-vb-n Ronaldinhóval is találkozhatnak magyar rajongók a Hungexpó G pavilonjában.
dec. 3
9:39
FA-kupa: jön az újabb liverpooli derbi, Wolves–Mu, Arsenal–Leeds a 64 között (She)
A Liverpool–Everton összecsapás ígérkezik az angol FA-kupa 3. fordulójának, azaz a legjobb 32 közé kerülésért rendezett kör slágermérkőzésének.
dec. 3
9:51
44 pontos győzelemmel nyújtotta tovább sikerszériáját a ligaelső Bucks (She)
A Knicks sem tudta megszorítani a Milwaukee-t az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, így a listavezető már sorozatban tizenkettedik győzelmét aratta. A Sixers is lenyomta a Jazzt, nem hibázott a Pacers, megtörte negatív szériáját a Hawks, váratlan Bulls-siker Sacramentóban, győzni tudott a Suns.
dec. 3
9:57
Aranylabda: Van Dijk kegyetlen poénja C. Ronaldóról (She)
Virgil van Dijk ártatlan poénnal kezdett az Aranylabda-gála előtti nyilatkozatában, ám sokan felháborodtak azon, amit mondott. A remek idényt záró, végül a voksolás második helyén záró holland játékos a harmadik helyre odaérő Cristiano Ronaldóval viccelődött.
dec. 3
9:59
Aranylabda-gála: a Nemzeti Sport Van Dijk elsőségére szavazott (She)
Mint ismert, hétfő este Párizsban Lionel Messi kapta meg a 2019-es év legjobb játékosának járó Aranylabdát. Az FC Barcelona argentin klasszisa hatodszor vehette át a díjat. Magyarországról lapunk labdarúgórovatának vezetője, Vincze András szavazott az Aranylabda- valamint a Jasin-díjazottakra.
dec. 3
10:06
Tényleg szerelme edzi Hosszú Katinkát? Reagált egy bennfentes (Ripost)
A hétfői nap híre volt, hogy Gelencsér Máté edzői belépőt kapott az Eb-re. Íme a teljes igazság!
dec. 3
10:15
Serie A: Cristiano Ronaldo lett a legértékesebb játékos (She)
Cristiano Ronaldo hétfő este nem jelent meg az Aranylabda-gálán, mivel egy másik rendezvényen, a milánói Gran-gálán vett részt – ugyanis itt kapta meg az olasz bajnokság legjobb játékosának járó díjat.
dec. 3
10:21
Hamilton sorra dönti a Schumi-rekordokat (BorsOnline)
Az idén két F1-es rekordot döntött meg a világbajnok Lewis Hamilton, aki 2020-ban nemcsak vb-címek tekintetében érheti be Michael Schumachert, hanem további hét csúcsát múlhatja felül.
dec. 3
10:30
Női kézi-vb: Montenegró legyőzte a magyar válogatottat, veszélyben a továbbjutás (Behaviour)
A két csapat nyolcadik alkalommal találkozott egymással, négy magyar siker mellett a montenegróiak is negyedszer nyertek.
dec. 3
10:33
Jégkorong: megvan a mieink kerete a budapesti tornára (She)
A Jarmo Tolvanen vezette szakmai stáb kihirdette a magyar jégkorong-válogatott keretét a decemberi, budapesti felkészülési tornára.
dec. 3
10:45
Emberes feladat vár a válogatottra (Azenpenzem)
A spanyolok elleni meglepően sima vereség után az eddig százszázalékos, Szenegált és Kazahsztánt is legyőző Montenegró ellen javíthat a magyar válogatott a női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 3
10:57
Serie A: Mario Balotelli januárban távozik a Bresciától (She)
Mario Balotelli a januári átigazolási időszakban elhagyja a Brescia labdarúgócsapatát.
dec. 3
10:59
Aranylabda: „A Realnál döntötték el, hogy Cristiano ne nyerhessen” (She)
Lionel Messi 2019-es győzelme rendben van, ám ilyen elven Cristiano Ronaldónak kellett volna nyernie a 2018-as Aranylabdát – jelentette ki Giorgio Chiellini a gálát követően. A Juventus védője szerint a Real Madrid avatkozott közbe, s csak azért nyerhetett Luka Modric, mert a királyiaknál azt akarták, olyan futballista kapja az elismerést, aki még
dec. 3
11:03
Ellopta a show-t: így örült Messi fia apja Aranylabdájának (SzMo)
A kis Matteo szokás szerint ellopta a show-t a díjkiosztón.
dec. 3
11:27
Aranylabda: nagyon furcsa sorrend az egyik újságírótól (She)
A korábbi évekhez hasonlóan most is akadt néhány olyan szavazat az Aranylabda-voksoláson, amely magyarázatra vár. A France Football kedd reggel közzétette a listát – Srí Lanka sorrendje meglehetősen furcsára sikerült.
dec. 3
11:29
Fed-kupa: a Papp László Sportarénában lesz a döntő torna (She)
A Papp László Sportarénában rendezik jövő áprilisban a női tenisz Fed-kupa döntőjét.
dec. 3
11:45
Bayern: a Barca játékosa elárulta, maradna-e (She)
A Bayernben 12 bajnokin három gólt szerző és három gólpasszt jegyző Philippe Coutinho szívesen maradna hosszabb távon is Münchenben – a 27 éves brazil labdarúgó a Sport Bildnek beszélt erről. A játékost 8 millió euróért cserébe vette kölcsön a bajor csapat, illetve átvállalta az éves 12 millió eurós fizetését is a 2019–2020-as évadra. Ha marasztalj
dec. 3
11:57
Taekwondo: Józsa aranyért utazott az ifi Eb-re, el is hozta (She)
Bocsánatos túlzással élve: eleve győzelemre volt ítélve Józsa Levente a vasárnap zárult dublini Eb-n. Egyfelől a tekvondó, a koreai gyökerű sportág hazai szakvezetése egyértelműen az első helyre várta a Budapesti Honvéd 17 évesét, aki – másfelől – bevallottan aranyéremért utazott Írországba, az ifjúsági olimpiai súlycsoportos Európa-bajnokságra.
dec. 3
11:59
Edzősors: Kondás Elemér távozott a Deac-tól, Győrbe tart (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő DEAC a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Kondás Elemér távozik a klubtól, mert magasabb osztályban szereplő egyesülettől kapott ajánlatot. A Nemzeti Sport Online és a Kisalföld információ szerint a rutinos szakember lesz Boér Gábor utódja az NB II-es ETO FC Győrnél.

Keresés