2019. december 16. hétfő

dec. 16
0:03
Dráma és káosz a második futamon – Csökkent Michelisz előnye (Blikk)
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája nyolcadikként ért célba a túraautó-világkupa (WTCR) szezonzáró hétvégéjének vasárnapi második futamán a malajziai Sepangban, előnye pedig így az összetettben 10 pontra csökkent a versenyt megnyerő argentin Esteban Guerrierivel (Honda) szemben.
dec. 16
0:07
Történelmi siker: Michelisz Norbert drámai végjáték után világkupagyőztes (Blikk)
Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) idei szezonját, miután az idényzáró malajziai futamon összetettbeli riválisa műszaki hiba miatt nem szerzett pontot, a magyar versenyző pedig ötödik lett.
dec. 16
0:11
Női kézilabda-vb: Hollandia története első világbajnoki címét szerezte (Blikk)
Hollandia 30-29-re legyőzte Spanyolországot a Japánban rendezett olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében, ezzel kijutott a jövő nyári, tokiói ötkarikás játékokra.
dec. 16
0:15
Így gratulált Orbán Viktor a Michelisznek (Blikk)
Facebook oldalán osztotta meg Michelisz győzelmének hírét Orbán Viktor, ahol gratulált a versenyzőnek.
dec. 16
0:19
Szalah sarokkal lőtt gólt a Watford ellen (Blikk)
Az egyiptomi Mohamed Szalah látványos góljaival növelte előnyét az angol labdarúgó-élvonalban a Liverpool.
dec. 16
0:21
Hétfői sportműsor: déltől sorsolnak a BL-ben, majd az El-ben (She)
Hétfőn délben az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni főhadiszállásán kisorsolják a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását, egytől pedig az Európa-liga kiesés szakaszának első fordulóját is megismerjük. Este négy mérkőzéssel folytatódik a darts-világbajnokság Londonban. Egy-egy angol és olasz élvonalbeli bajnokival zárulnak a hétvégi topligák.
dec. 16
0:23
Történelmi siker: Michelisz elsírta magát a levezető körben, szerelme várta a boxban (Blikk)
Michelisz Norbert (35) sporttörténelmet írt, miután megnyerte a túraautó-Világkupa-sorozatot (WTCR). A szezonzáró Malajziai Nagydíjon előbb futamot nyert, aztán nyolcadik, majd ötödik lett, így az összetettben az élen végzett, s felülhetett a trónra. Mégpedig a szó legszorosabb értelmében, mivel királyoknak kijáró ünneplésben részesítették, többek
dec. 16
0:27
A holland miniszterelnök felhívta a Fradi beállóját a vb-győzelem után (Blikk)
Hollandia miniszterelnöke, Mark Rutte telefonon gratulált Danick Sneldernek, hazája női kézilabda-válogatottja csapatkapitányának, a Ferencváros beállójának a vasárnap Japánban megnyert világbajnoki aranyéremhez.
dec. 16
0:31
Cseh Laci: „A versenyeken befeszülök” (Blikk)
A budapesti nagymedencés világbajnokság óta nem találja régi önmagát a versenyeken Cseh László (34). A négyszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok úszó a kaposvári rövid pályás országos bajnokság után elég keserűen nyilatkozott a jövőjéről, a terveiről.
dec. 16
0:35
Egyre közelebb jár Schumacher fia az F1-hez (Blikk)
Mick Schumacher (20) – a hétszeres Forma–1-es világbajnok ikon, Michael Schumacher (50) fia – a jövő évi, második F2-es idényét követően a királykategóriában bizonyítana.
dec. 16
0:39
Sannino az Nbi rosszfiúja: a kispestiek trénere az idényben már harmadszor néz eltiltás elé (Blikk)
Panaszodik a „lapjárására” Giuseppe Sannino (62)... A Budapest Honvéd olasz vezetőedzője két sárga után pirosat kapott – és kiállították – a labdarúgó-NB I 16. fordulójában, az Újpest elleni 0-0-ra végződő mérkőzésen. A kispestiek trénere az idényben már harmadszor néz eltiltás elé.
dec. 16
0:39
Hollandia: rangadót veszített az Ajax, utolérte az AZ (She)
A holland élvonal 17.fordulójában vasárnap két nagy rangadót is rendeztek, amelyen a listavezető Ajax 1–0-ra kikapott a második AZ Alkmaartól, míg a negyedik helyen tanyázó PSV 3–1-re kikapott a Feyenoord otthonában.
dec. 16
0:45
Darts-vb: szinte hihetetlen, Michael Smith is kiesett! (She)
Újabb bombameglepetés a londoni PDC-dartsvilágbajnokságon: a legutóbb döntős Michael Smith 3:1-re kikapott honfitársától, Luke Woodhouse-tól a második fordulóban! Így a kiemeltek közül szombaton és vasárnap mindenki kiesett, eddig csak a címvédő Michael van Gerwen jutott tovább.
dec. 16
5:39
Hatalmas keblek, teljesen meztelenül pózol a bevállalós műsorvezetőnő (Ripost)
Alig lehet ráismerni a szőkeségre, aki elképesztően pikáns fotót osztott meg közösségi oldalán.
dec. 16
6:09
Ijesztő hazai jelenségekről beszél a magyar doppingellenőrök vezetője (Infostart)
Idén 20 doppingesetet könyvelhet el a magyar sport. Az ügyek többsége még folyamatban van, de figyelmeztető jel, hogy az esetek jelentős részét nem lehet az étrend-kiegészítőknek tulajdonítani, hanem szándékos és tudatos volt a tiltott szerek használata - fejtette ki Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.
dec. 16
6:15
Győzelemmel zárta az évet a Ferencváros (Behaviour)
A címvédő Ferencváros legyőzte vendégként a Diósgyőrt vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.
dec. 16
6:42
Michelisz a király, mindenki meghajol a nagysága előtt (Ripost)
Az elnök szerint a magyar autósport történetének legnagyobb sikerét érte el a WTCR új bajnoka.
dec. 16
7:09
Nhl: 10 gólos meccs Winnipegben, hatot kapott a Canucks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapja meglehetősen gól gazdag meccseket hozott: a Winnipeg tízgólos meccsen verte meg a Philadelphiát, a Vegas 6–3-ra nyert a Vancouver ellen. Chicagóban nyolc találatot és hazai sikert, Detroitban hatot és vendéggyőzelmet láthatott a nagyérdemű.
dec. 16
7:12
Tíz arany, de Hosszú sem robot (Azenpenzem)
50 méter mellen Szurovcsák Ivett, 200 méter gyorson Jakabos Zsuzsanna szorította a második helyre az addig kilencből kilenc egyéni számban diadalmaskodó Iron Ladyt.
dec. 16
7:18
Ismét piros lapot kapott a Honvéd edzője – Sannino: Nagyítóval figyelnek a bírók! (BorsOnline)
Képtelen a kispad előtt kialakított technikai zónán belül maradni a Honvéd temperamentumos edzője, Guiseppe Sannino. A már másodszor kiállított olasz szerint a bírók ki vannak rá hegyezve.
dec. 16
7:24
Felemelő képek Michelisz Norbert győzelméről (888.hu)
Szép volt, Norbi! Egy nemzet büszke rád!
dec. 16
7:57
Michelisz Norbert: Kit érdekelnek a gondok, amikor én vagyok a bajnok? (She)
A harmadik futam rajtja előtt egy lyukas garast sem adott volna azért, hogy övé lesz a bajnoki cím, ám küzdeni tudása és alázata meghozta az eredményt: a Hyundai pilótája legjobb idényében megnyerte a túraautó-világkupát. Interjú!
dec. 16
8:15
Nba: a végéig kellett várni, de a 14. is megvan a Lakersnek (She)
Sorozatban a 14. idegenbeli mérkőzését is megnyerte a Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárligában (NBA). LeBron Jamesék 20 másodperccel a vége előtt két ponton belülre engedték az Atlanta Hawks-t, ám a hazaiak egyenlíteni már nem tudtak – sőt, a végén még nőtt a különbség.
dec. 16
8:18
Menesztik a felfüggesztett edzőt? Ügyvédhez fordult Rasmussen (BorsOnline)
Felfüggesztette a magyar női kéziválogatottat irányító Kim Rasmussent az IHF. Új kapitány után nézhet a hazai szövetség?
dec. 16
8:21
Ftc: Soha nem volt még ilyen fél évem, de mindig van feljebb – Sigér (She)
A Ferencváros győzelemmel búcsúzott a 2019-es évtől, Olekszandr Zubkov szabadrúgásból szerzett góljával elhozta mindhárom pontot Diósgyőrből a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A találkozó után az FTC középpályásával, Sigér Dáviddal beszélgetett az NSO Tv stábja.
dec. 16
8:23
Soha nem volt még ilyen fél évem, de mindig van feljebb – Sigér (She)
.
dec. 16
8:24
Orbán Viktor: Mint a villám. Szép volt, Norbi! (HírTV)
Ezekkel a szavakkal gratulált Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Michelisz Norbert történelmi világkupa-győzelméhez.
dec. 16
8:45
Csupasport: harminc éve csúcstartó, idén 23 versenyen indult (She)
A kincsesbányai sportember harminc éve tartja az utánpótlás országos csúcsot kétezer méteren, de nem ezért emlékezetes neki a 2019-es esztendő, sokkal inkább a számtalan érem miatt.
dec. 16
8:48
Eldőlt, őket kell legyőznie a magyar válogatottnak az olimpiáért (Ripost)
Oroszország lett a Japánban rendezett női kézilabda-világbajnokság bronzérmese, miután 33–28-ra legyőzte Norvégiát.
dec. 16
8:51
Légióskörkép: Dzsudzsáktól három gólpassz; Kleinheisler ismét betalált (She)
Ahogy olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on összefoglaljuk légiós labdarúgóink előző heti teljesítményét. Tekintse át, mi történt a magyar futballistákkal a múlt héten!
dec. 16
8:57
Nfl: a Buffalo is a rájátszásban, Dallasban elrontották a pénzfeldobást (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. játéknapján a vasárnap éjszakai találkozók közül a Pittsburgh Steelers–Buffalo Bills találkozó lett a legfontosabb végül, ezzel a győzelemmel ugyanis a Bills garantáltan ott lesz a rájátszásban!
dec. 16
9:09
Nb I: zöld-fehér örömmámor Kaposvártól Paksig – galéria (She)
Tekintse meg a labdarúgó NB I 16. fordulójának legjobb fotóit!
dec. 16
9:18
Még a kutyáknak is tetszik az Agárstadion (BorsOnline)
Két bemutató versennyel megnyitott a hétvégén a Nemzeti Agárstadion. Az impozáns létesítmény nemcsak az agarak, hanem a magyar rögbiválogatott otthonául is szolgál majd.
dec. 16
9:27
Ománban is kirúgták a magyar labdarúgó-válogatott exkapitányát (Infostart)
Erwin Koeman szintén szövetségi kapitányként dolgozott a Golf Kupán most címvédőként leszerepelt válogatottnál.
dec. 16
9:39
A Nets simán verte a szétesett Sixerst, szűken, de nyert a Lakers (She)
Joel Embiid nélkül szörnyű játékot produkált a Philadelphia Brooklynban, míg a Lakers ugyan nem gálázott, de egy újabb sikert pipálhatott ki, ezzel továbbra is vezeti a tabellát a Bucksszal holtversenyben. Hozta a kötelezőt a Nuggets és a Kings, 130-at dobott a Magic, utolérte a Torontót a Pacers – ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA)
dec. 16
9:42
Így ünnepelte világbajnoki címét Michelisz Norbert (ATV)
Megnyerte a túraautó világkupát Michelisz Norbert. A Hyundai magyar pilótája az idényzáró malajziai futamon ötödik lett, mivel azonban legfőbb riválisa nem szerzett pontot, Michelisznek csak célba kellett érnie.
dec. 16
9:51
Cseh Laci elkeseredett bejelentést tett a jövőjéről (Ripost)
Már az olimpiai szereplésében sem biztos a világklasszis magyar úszó. Márciusban minden eldől?
dec. 16
9:57
Hull City: a bizalom megvan, csak a lábán múlik Balogh visszatérése (She)
Ahogyan arról beszámoltunk, az angol másodosztályban (Championship) szereplő Hull City labdarúgója, Balogh Norbert néhány napig idehaza, családja körében folytathatta a rehabilitációját. A 23 éves játékos még októberben, a Nottingham Forest ellen sérült meg, visszatérése azóta várat magára. A válogatott támadó az elmúlt hetek nehézségeiről, angliai
dec. 16
9:59
Bl/El: Pool–Real, Barca–Chelsea és Mu–Roma is jöhet – ma sorsolnak (She)
A Bajnokok Ligája egyenes kiesés szakaszának sorsolását 12 órától tartják Nyonban, ugyanott 13 órától pedig az Európa-liga következő szakaszának párosítása is kiderül.
dec. 16
10:09
Dvtk: a klub szerződést bontott a kameruni légiósokkal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szűkszavú közleményben tudatta a hivatalos oldalán, hogy szerződést bontott Ismaila Ousmannal és Yannick Ndzoumouval.
dec. 16
10:21
Ázsia: egy évig sem volt ománi kapitány Erwin Koeman (She)
Menesztették posztjáról Erwin Koemant, az ománi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, miután csapata csalódást keltően szerepelt az Öböl-kupán.
dec. 16
10:23
Vívás: olimpiai kvótás helyen a női kardválogatott (She)
A magyar csapat kiemelkedően szerepelve, a második helyen végzett a női kardozók Salt Lake Cityben rendezett világkupaversenyén, amelyet követően olimpiai kvótás helyen áll a világranglistán.
dec. 16
10:25
Vitorlázás: a vb-címvédő Berecz 11. helyen az első nap után (She)
A címvédő Berecz Zsombor visszafogott kezdés után a 11. helyen zárta az első napot a vitorlázók Finndingi hajóosztályának Melbourne-ben zajló világbajnokságán.
dec. 16
10:45
Vízilabda: Varga Dénes az év játékosa egy szaklapnál (She)
A férfiaknál Varga Dénest választották az év legjobb vízilabdázójának a Total Waterpolo nemzetközi szaklap szavazásán. A szakemberek, a média és a közönség voksainak összegzése alapján a nőknél Keszthelyi Rita a második lett.
dec. 16
10:47
Svájc: birkózó mögé szorult Federer az Év sportolója választáson (She)
A hétszeres győztes Roger Federer második lett az Év sportolója-választáson Svájcban.
dec. 16
11:03
Fft: amikor a Fradi-Újpest még európai derbi volt (She)
A Liverpool és a Tottenham angol belüggyé degradálta a legutóbbi Bajnokok Ligája fináléját. Korábban is volt már angol, sőt spanyol, olasz vagy német döntő is, mi több, nyolcvan éve az akkori „BL-ben” magyar is – 1939-ben az Újpest és a Fradi játszotta a Közép-európai Kupa az évi végső meccsét.
dec. 16
11:27
Férfi kézi: Rodrigo Corrales elárulta, miért választotta Veszprémet (She)
Veszprémben kezdi a következő idényt a spanyol kapus, aki magyarul is megtanulna, ha már 2024-ig itt játszik, nem pedig a PSG-ben.
dec. 16
11:39
Férfi vízi: Magasan van a léc – Molnár Tamás az Eb-rendezésről (She)
A budapesti Európa-bajnokság sportigazgatója nagy érdeklődést és kvótaszerzést vár a januári eseményen.
dec. 16
11:57
Everton: az edző elárulta az igazi okot, miért kapott a csatára csak 19 percet (She)
Mint arról beszámoltunk, az Everton megbízott vezetőedzője, Duncan Ferguson a Manchester United ellen 1–1-re végződő bajnoki 70. percében be-, majd a 89. percében lecserélte Moise Keant. Most pedig azt is elárulta, miért döntött így.
dec. 16
11:57
Hatalmas siker, magyar pólós lett a világ legjobbja (Ripost)
Befejeződött a Total Waterpolo nemzetközi szaklap világszavazása: a férfi vízilabdázóknál Varga Dénes lett a legjobb.

Keresés