2020. január 2. csütörtök

jan. 2
0:00
Mindent véd – Thury Gábor jegyzete (She)
A Gulácsi Péterrel készült interjút elolvasva rögtön az jutott eszembe: ha számos alkalommal azon dühöngünk, rendre a celebek tolakodnak a közbe...
jan. 2
0:04
Golyóállók – S. Tóth János publicisztikája (She)
Véget ért a Nemzeti Futball-liga századik idényének alapszakasza. A pillanatnyi legjobbak a playoffban folytatják, a többi elhullt, s most megin...
jan. 2
0:06
Hivatalos: ennél a Forma-1-es csapatnál folytatja Kubica (Blikk)
A lengyel Robert Kubica a Forma-1-es Alfa Romeo csapat tartalékpilótája lett.
jan. 2
0:10
Lőrincz Viktor lett az év birkózója (Blikk)
Lőrincz Viktor (29) lett 2019 legjobb kötöttfogású birkózója a Nemzetközi Birkózószövetségnél.
jan. 2
0:14
Csodagóllal indult az angol futballév (Blikk)
Elképesztő gólt hozott a 2020-as esztendő első élvonalbeli angol focibajnokija. A Brighton And Hove Albion egy parádés ollózós találattal mentet pontot a Chelsea ellen 1-1-re végződő hazai találkozón. A londoniak a spanyol César Azpilicueta (30) találatával vezettek sokáig, amelyre az iráni Alireza Dzsahanbahs (26) emlékezetes góljával válaszolt a
jan. 2
0:18
Plébános adott áldást Kovács versenykamionjára (Blikk)
Az égiek támogatását kérte, s lelkileg megerősödve vág neki a január 7-én kezdődő Africa Race-nek a Kovács Miklós (53), Czeglédi Péter (46), Ács László (35) kamionos egység. Mielőtt a pilóta, a navigátor és a fedélzeti szerelő elindult volna a Dakar-rali klasszikus, afrikai útvonalán zajló terepviadalra, Pata Jenő Gábor dunaszentbenedeki plébános á
jan. 2
0:22
Sívilágkupát hozna Budapestre Miklós Edit (Blikk)
– Még javában versenyezhetne Magyarország legeredményesebb alpesi sízője, a lesiklásban olimpiai 7. és Világkupa-bronzérmes Miklós Edit (31), de komoly sérülései után tavaly áprilisban úgy döntött, a sportág irányításában vállal szerepet. Elnökké választották, igaz hivatalosan csak egy éve, a jogerős bírósági ítélet óta vezetheti a téli sportokat ö
jan. 2
0:26
Vitelki rázza fel a gyengélkedő Lokit (Blikk)
Vitelki Zoltánnal (49) folytatja a küzdelmet a labdarúgó NB I-ben a Debrecen. A korábban Diósgyőrben dolgozó, Herczeg Andrást (63) váltó szakembert a héten mutatták be a Lokinál, amely a 8. helyen áll a tabellán.
jan. 2
0:30
Szívbemarkoló: teljesítette balesetben meghalt kisfia utolsó kívánságát, bajnok lett (Blikk)
Sírva fakadt Antonio Mohamed (49), a mexikói Monterrey labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője, miután klubja megnyerte a bajnokságot, ám a könnyei nem csak az aranyéremnek szóltak. Nagy teher esett le a szakemberről, aki 13 évvel ezelőtt megfogadta 9 esztendősen elhunyt fia, Farid halálos ágyán, hogy bajnok lesz a Monterrey-jel.
jan. 2
4:06
84 évesen is dekázik a volt Mlsz-elnök – Meglátogattuk Laczkó Mihályt (Blikk)
„Hogy mi a futball? Nekem a szenvedély!” – mondta szinte izzó szemekkel lapunknak Laczkó Mihály (84). A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) egykori elnöke már ritkábban megy ki meccsekre, de ugyanúgy rajong a sportágért, mint régen. Bár tíz éve infarktusa volt, odahaza unokájával, Horváth Kornéllal (16), a Kubala Akadémia U17-es csapatának kapusával
jan. 2
6:00
Hatalmas keblek, mellbimbókat villantott a vadóc színésznő (Ripost)
A szőke bombázó, Natalie Gauvreau a Montreal Canadiens nagy szurkolója.
jan. 2
6:30
Porig alázta a korábbi címvédőt az új darts-világbajnok (Blikk)
Peter Wright esélyt sem hagyott a címvédő, holland Michael van Gerwennek, így egy magabiztos játékkal megnyerte a Londonban zajló PDC-világbajnokságot - írja a 24.hu.
jan. 2
6:30
Légiósok: Sikerült hozzátennem a csapat szerepléséhez – Gulácsi (She)
A téli Bundesliga-elsőségről, Julian Nagelsmann varázsáról, a Bajnokok Ligája-esélyekről, valamint az apaságról is beszélt az RB Leipzig és a válogatott kapusa.
jan. 2
6:42
Trónfosztás a darts-vébén (Infostart)
A címvédő Michael van Gerwent legyőzve Peter Wright nyerte a darts-világbajnokságot.
jan. 2
6:48
Nhl: a Dallas nyerte meg az év első mérkőzését (She)
A Dallas Stars kétgólos hátrányból fordítva nyert a vendég Nashville Predators ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) idei első játéknapján.
jan. 2
7:06
Veszteség a pályán és a könyvelésben (Azenpenzem)
Rosszul kezdte a Chelsea az új évet. A londoni kékek az angol labdarúgó-bajnokság hagyományos, január 1-jei, sorrendben 21. fordulójában kissé ellazsálták a brightoni fellépést.
jan. 2
7:18
Nba: megvan a Bucks 31. sikere; nem hibázott a Lakers (She)
A Los Angeles Lakers és a Milwaukee Bucks is győzelemmel indította a 2020-as évet – LeBron Jamesék a Phoenix Suns, Jannisz Antetokunbóék pedig a Minnesota Timberwolves ellen diadalmaskodtak.
jan. 2
8:06
Gyászol Amerika, agyvérzésben hunyt el a legendás sportvezető (Ripost)
77 éves korában elhunyt David Stern, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) korábbi első embere.
jan. 2
8:21
Először lett darts világbajnok színes punk taréjos skót versenyző (SzMo)
A 49 éves Peter Wright 7-3-ra verte holland ellenfelét.
jan. 2
8:24
A Liverpool is elkezdi az évet - sport a tévében (Infostart)
Az FTC után az MTK-val játszik a Győr a női kézilabda-bajnokságban.
jan. 2
8:36
Mu: Solskjaer szerint Pogba most épp műtét miatt dőlt ki (She)
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere tájékoztatást adott Paul Pogba nélkülözésének okáról.
jan. 2
8:48
Mlsz: január 4-én ismét Gödöllőn indítják az évet a futballedzők (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Pest Megyei Igazgatóság 2007 óta ápolt hagyományának megfelelően az idei esztendő első szombatján, január 4-én is várja a szakembereket Gödöllőre, a Táncsics Mihály úti sportcentrum sátorral fedett műfüves pályájára.
jan. 2
9:12
Csodagól fosztotta meg a győzelemtől a Chelsea-t, rangadót nyert az Arsenal (Infostart)
Felemásan kezdték az évet az angol labdarúgó-bajnokság nagycsapatai. A Manchester City és a Leicester győzni tudott, az Arsenal rangadót nyert a Manchester United ellen, a Chelsea-nek ezúttal a hajrá nem sikerült, míg a Tottenham nemcsak a mérkőzését, hanem Harry Kane-t is elvesztette. A toronymagasan élen álló Liverpool csütörtökön este lép pályár
jan. 2
9:30
Futball: „barátságos” meccset rendeztek a börtönben, 16-an meghaltak (She)
Egészen bizarr ötlettel rukkoltak elő egy mexikói börtönben, ahol úgy gondolták, jó ötlet lesz az egymással háborúban álló Del Golfo és Los Zetas kartell tagjait összeengedi a börtön udvarában egy barátságos futballmérkőzésre.
jan. 2
9:36
Gyászol az NBA (Infostart)
Hetvenhét éves korában elhunyt David Stern, aki harminc éven át irányította az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságot (NBA).
jan. 2
9:42
A Knicks elrontotta Carmelo Anthony múltidézését New Yorkban (She)
Visszafogott játékkal, nehezen verte meg a Minnesotát a Milwaukee, gálázott, majd leeresztett, de végül nyert a Lakers, győzött Washingtonban az Orlando – eközben a Knicks a végeredményt tekintve sima vereséggel küldte haza a Portlandet és a Madison Square Gardenbe visszatérő Carmelo Anthonyt. Ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) idei
jan. 2
9:44
Játékvezetés: „Kassai biztosan ott van az első háromban, aki közül választanak” (She)
Az oroszok szerint aligha véletlen egybeesés, hogy a magyar bíró váratlanul felhagyott a dirigálással, miközben a helyi labdarúgó-szövetségben főnököt keresnek a játékvezetők élére.
jan. 2
9:54
Dvtk: ebből krimi is lehet – NS-értékelés, 9. rész (She)
Úgy tűnik, segített az edzőváltás, a Fernando Fernández helyére érkező Feczkó Tamással eredményesebb a csapat, de még a veszélyzóna közelében van.
jan. 2
10:12
Íme a tervek: ez történik a Fradival ebben az évben (Ripost)
Rendkívül sikeres őszön van túl a Ferencváros labdarúgócsapata, amely vezeti a magyar bajnokságot és az Európa-liga csoportkörében is szerepelt. Kubatov Gábor, az FTC elnöke 2020-ra még erősebb keretet ígér, több magyar játékossal.
jan. 2
10:30
Bayern: ismét rátalált a szerelem a védőre (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München védőjére, Jérome Boatengre ismét rátalált a szerelem.  A 31 éves labdarúgó Dubaiban szilveszterezett együtt új kedvesével.
jan. 2
10:32
Férfi vízi: túlszárnyalta magát az Ftc; két lehetőség a válogatottnak (She)
Az FTC ismét minden trófeát megszerzett, ráadásul túlszárnyalta önmagát, hiszen a BL-t is megnyerte. A válogatottnak még van két lehetősége a kvótaszerzésre.
jan. 2
10:34
Ftc: 3 német csapattal is megmérkőznek az edzőtáborban (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján tette közzé, hogy január hetedikén kéthetes spanyolországi edzőtáborba utazik a csapat, ahol négy felkészülési mérkőzést vív. Az ellenfelek között három német csapat is található.
jan. 2
10:42
Arsenal: Xhaka tulajdonságait és hozzáállását is kedvelem – Arteta (She)
Az Arsenalt két hete irányító Mikel Arteta szeretné megtartani svájci válogatott labdarúgóját, Granit Xhakát.
jan. 2
10:42
Újra kidőlt a világbajnok futballista (Infostart)
Bokaműtét vár Paul Pogbára, a Manchester United francia labdarúgójára.
jan. 2
10:44
Úszás: Hosszú Katinka előkelő helyen a szaklap listáján (She)
Hosszú Katinka a harmadik, Gyurta Dániel pedig a huszadik azon a listán, amelyen a swimswam.com szaklap gyűjtötte össze a 2010-es évek legjobb úszóit.
jan. 2
10:54
Paul Pogbára bokaműtét vár (ATV)
Bokaműtét vár Paul Pogbára, a Manchester United francia labdarúgójára.
jan. 2
11:06
Hosszú az elmúlt évtized harmadik legjobb úszója, Gyurta a 20. a SwimSwam listáján (Azenpenzem)
A 20 versenyző közé pont befért a már visszavonult Gyurta Dániel, akiről a honlap kiemeli, hogy 2009 és 2014 között 200 méter mellen gyakorlatilag mindent megnyert.
jan. 2
11:12
Meghalt a legendás hátvéd, gyászol a Honvéd (Infostart)
Hosszan tartó betegség után, 80 éves korában elhunyt Tussinger Antal, a Bp. Honvéd korábbi labdarúgója.
jan. 2
11:12
Moto GP: álom a magyar rendezés (Behaviour)
Lehet, hogy anyagilag megéri Magyarországra hozni a gyorsasági motoros-világbajnokság mezőnyét, a futam rendezéséhez azonban nem adottak a feltételek.
jan. 2
11:12
A válogatottak átütő sikerek nélkül (Azenpenzem)
Klubcsapataink kitettek magukért 2019-ben, mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek a csapatsportokban elért eredményekkel, mert válogatottjaink adósak maradtak az átütő sikerekkel.
jan. 2
11:15
Klubja közölte a rossz hírt, gyászol a magyar futball (Ripost)
A középpályás az utolsó pillanatban maradt le az olimpiai aranyéremről.
jan. 2
11:18
Kína: hazai szakember váltja Lippit a kispadon (She)
Li Tie lett a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 2
11:24
Ketten is megelőzték Hosszú Katinkát (Infostart)
Hosszú Katinka a harmadik, Gyurta Dániel pedig a huszadik azon a listán, amelyen a swimswam.com szaklap gyűjtötte össze a 2010-es évek legjobb úszóit.
jan. 2
11:36
Hosszú az elmúlt évtized harmadik legjobb úszója (ATV)
Hosszú Katinka a harmadik, Gyurta Dániel pedig a huszadik azon a listán, amelyen a swimswam.com szaklap gyűjtötte össze a 2010-es évek legjobb úszóit.
jan. 2
11:45
Hosszú Katinka csak harmadik a 2010-es évek úszóinak rangsorában (Behaviour)
Gyurta Dániel a 20. a swimswam listáján.
jan. 2
11:54
Gulácsi Péter pelenkázik és fürdet, de meccs előtt nem alszik otthon (Infostart)
Terjedelmes interjút adott a karácsonyi szünetben a magyar labdarúgó-válogatott Bundesliga-éllovas kapusa, tabuk nélkül.
jan. 2
11:54
Bundesliga: Lipcséből érkezhet védő a Bayern Münchenhez (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, az RB Leipzig is érdeklődik Benjamin Henrichs iránt, aki a Bayern Münchent visszautasítva lehet Gulácsi Péter csapattársa. Mindeközben Lukas Klostermann is a bajorok célkeresztjében.
jan. 2
11:56
Liverpool: Nem félünk a vereségtől, de... – Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Premier League-et magabiztosan vezető Liverpool menedzsere szerint csapatának a jelenlegi formájában nincs oka a félelemre, ugyanakkor hozzátette, hogy nem szabad elbízniuk magukat, tovább kell haladniuk a fejlődés útján.
jan. 2
12:00
Man. City: őrült sztori került elő, véletlenül majdnem átigazolták Messit (She)
Garry Cook, a Manchester City korábbi ügyvezető igazgatója a The Athleticnek adott interjút a manchesterieknél eltöltött napjairól, és elárult egy eddig sosem hallott, egészen őrült történetet arról, hogyan szerződtették majdnem Lionel Messit. Ráadásul egy félreértés miatt!
jan. 2
12:02
F1: Webber Ferrari-sikerre számít a 2020-as idényben (She)
A korábbi F1-es versenyző, Mark Webber elárulta, elég erősnek gondolja ahhoz a Ferrari párosát, hogy hosszú idő után megszerezze a konstruktőri címet, ám mégsem Sebastian Vettel vagy Charles Leclerc végső sikerére számít.

Keresés