2020. január 18. szombat

jan. 18
0:03
Súlyos vereséget szenvedett a magyar kéziválogatott Norvégiától (MMonline)
A fiúk legközelebb vasárnap játszanak a szlovénokkal
jan. 18
0:07
A Premier League hosszú útja a „Rúgd és fuss!”-tól a tiki-takáig (MMonline)
Az angol klubfoci taktikai evolúcióját követi végig Daráló című könyvében Michael Cox
jan. 18
0:11
Vízilabda: A görögöket is legyőzte, így már biztos csoportelső a női válogatott (MMonline)
Bíró Attila együttese 13-10-re verte a legutóbbi Eb ezüstérmesét
jan. 18
0:54
Portugália: vereség a derbin, az MU-ba tart a Sporting sztárja? (She)
A Sporting CP hazai környezetben 2–0-ra kikapott városi riválisától, a listavezető Benficától a portugál labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadóján, a lisszaboni derbin. Elképzelhető, hogy a zöld-fehéreknél az utolsó mérkőzését játszotta Bruno Fernandes, aki szigetországi sajtóértesülések szerint a Manchester Unitedbe tart.
jan. 18
4:03
Fucsoviccsal indul a program (MMonline)
Tenisz. Balázs döntőt játszik a Távol-Keleten
jan. 18
4:07
Csoportgyőzelmet ért a magabiztos siker (MMonline)
Vízilabda-Európa-bajnokság. Magyar–spanyol gólpárbajban dől el ma az elsőség és az egyenes ági negyeddöntőbe jutás a Duna Arénában, Märcz Tamás együttese a máltaiakkal játszik
jan. 18
4:09
Kijózanító, fájdalmas pofon a norvégoktól (MMonline)
Kézilabda-Európa-bajnokság. A magyar válogatott holnap a még veretlen szlovén csapattal mérkőzik
jan. 18
4:13
Hosszú utolérte Egerszegit (MMonline)
Gála. Nagyszerű kulisszák között, látványos ünnepségen köszöntötték a sportújságírók az előző esztendő legkiválóbb magyar sportolóit
jan. 18
5:09
Álommellek, az ágyban dobta le a felsőt a szőke színésznő (Ripost)
Danielle Krivak több filmben és televíziós sorozatban is szerepelt már Amerikában.
jan. 18
7:06
Nba: Doncic ismét remekelt; hihetetlen kosár a bajnoktól (She)
A Dallas Mavericks 120–112-re legyőzte a Portland Trail Blazerst az NBA legutóbbi játéknapján. Luka Doncic, a hazaiak sztárja ezúttal 35 pontig jutott. A címvédő Toronto Raptors 140 pontot rámolt be a Washington Wizardsnak, ráadásul Kyle Lowry, a Raptors irányítója egészen hihetetlen hárompontost szerzett.
jan. 18
7:21
Üzletileg is veszteséges Feczesin távozása a lila-fehérektől (BorsOnline)
A gólkirályjelölt mellett a legnagyobb reklámérték is távozott Újpestről Feczesin eligazolásával.
jan. 18
8:18
Mindig a határon – hetven éve született Gilles Villeneuve (She)
Úgy is a Formula–1 örök legendája, hogy tragikusan rövid élete miatt a világbajnoki címig nem jutott el. Látványos vezetési stílusával nemcsak a rajongókat, hanem az ellenfeleket is elkápráztatta. A pályán kívül kedves, becsületes jellemével vívott ki magának tiszteletet.
jan. 18
8:18
Görögtűz magyar előadásban (Azenpenzem)
Csak a vége felé volt egy kis izgalom, ettől eltekintve magabiztosan, helyenként sziporkázó játékkal verte női vízilabda-válogatottunk 13-10-re a görögöket a budapesti Eb-n.
jan. 18
8:18
Italozás és erőszak, a bunyóba menekül a botrányhős világsztár (Ripost)
A ringben próbálja rendbe hozni az életét minden idők egyik legsikeresebb ketrecharcosa, Conor McGregor. Magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban visszatér az oktagonba, ahol egy másik legendával, Donald Cerronéval ütközik meg.
jan. 18
8:21
Gulácsi a német focibajnokságról: Extrát nyújtok, ha a fiam szurkol - interjú (BorsOnline)
Megkezdi a szezont a Bundesliga-éllovas Lipcse. Gulácsi Péter szerint megvan a potenciál a csapatban, hogy  elhódítsa első bajnoki címét.
jan. 18
8:30
Eldől a pólóválogatott sorsa - sport a tévében (Infostart)
Málta ellen zárja a csoportkört a Märcz-csapat a Duna Arénában, a tét a csoportelsőség. Folytatódik a Bundesliga, pályán a Chelsea és a Real Madrid. A téli sportok kedvelői sem unatkozhatnak.
jan. 18
8:36
Férfi kézi Eb: a norvégok a túlzott magyar keménységre panaszkodtak (She)
Mint megírtuk, a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének 1. fordulójában a legutóbbi két világbajnokságon döntőző Norvégia 36–29-re legyőzte a magyar válogatottat. A mérkőzés után több norvég játékos is a magyar együttes keménységére panaszkodott.
jan. 18
8:42
Nb Ii: újabb játékos szerződhet Újpestről a Vasashoz (She)
Feczesin Róbert után újabb labdarúgó szerződhet Újpestről az NB II-ben szereplő Vasashoz. A Nemzeti Sport értesülései szerint az újpestiek csapatkapitánya, Litauszki Róbert is a piros-kékekhez tart.
jan. 18
8:54
Vasas: Sokat tettem azért, hogy Újpesten maradhassak – Feczesin (She)
A váratlan klubváltás hátteréről beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában Feczesin Róbert, aki fél év múlva ismét az NB I-ben játszana.
jan. 18
9:06
Győzött Oklahoma Cityben a Heat, ismét parádézott a Toronto (She)
Fontos győzelmet aratott a keleti második Miami az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, Bam Adebayóék Oklahoma Cityből távozhattak sikerrel – a Raptors közben 140 pontot szórt a Washingtonnak, belendültek Marc Gasolék. Jó védekezéssel nyert a Sixers, Malcolm Brogdon kosarával kerekedett felül a Pacers, zsinórban a hetediket is
jan. 18
9:18
Nb Ii: Remili Mohamed Siófokon folytatja – hivatalos (She)
Az előző másfél idényt az NB I-ben szereplő Paksi FC-nél töltő Remili Mohamed az NB II hatodik helyén álló Siófoknál folytatja pályafutását – jelentette be a Balaton-parti klub.
jan. 18
9:54
Nhl: a Tampa Bay kiütötte a Winnipeget (She)
A vendég Tampa Bay Lightning 7–1-re nyert a Winnipeg Jets otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
jan. 18
10:00
Szalah tudja, miért rabolt pontokat az Mu a Pooltól (She)
Vasárnapi rangadó vár ránk a Premier League-ben, a veretlenül listavezető Liverpool a Manchester Unitedet fogadja – azt a csapatot, amely egyedüliként volt képes arra, hogy pontokat raboljon a Pooltól a jelenlegi idényben. A találkozó előtt a norvég TV 2 beszélgetett a Pool támadójával, Mohamed Szalahhal, aki tudja, miért fordulhatott elő ilyesmi a
jan. 18
10:06
Brit hatalomátvétel után technikai forradalom – tragikus balesetekkel (She)
Az első évtized kissé zavaros időszaka után a hatvanas években kezdett stabilizálódni a világbajnoki sorozat, ami a brit-szász versenyzők és csapatok elsöprő sikerét, valamint a töretlen technikai fejlődést hozta magával. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunk második részében a Formula–1 hatvanas évekbeli időszaká
jan. 18
10:06
A Real Madrid korábbi játékosa küldött bérgyilkost a volt csapattársára (ATV)
Letartóztatták a Real Madrid korábbi védőjátékosát, a spanyol bundabotrányban is érintett Raúl Bravót, ám nem közvetlenül a bundaügyek miatt, hanem azért, mert a gyanú szerint (tíz társával együtt többek között) ő küldött bérgyilkost a január elején meglőtt Darko Kovačevićre - írja az Index.
jan. 18
10:24
Újpest: Az edzőmérkőzések nem számítanak – Novothny Soma (She)
Az Ázsiából Újpestre visszatérő Novothny Soma nem foglalkozik Feczesin Róbert távozásával, és a fontos gólokat várja magától.
jan. 18
10:24
Kezdődik a hajsza, aranyérmet akar Orbán és Gulácsi (Ripost)
Németországi légiósaink közül Gulácsi Péternek és Orbán Willinek lehet a legizgalmasabb a Bundesliga visszavágóköre. Az őszi bajnok RB Leipzig erősségeiként nagy az esélyük az aranyérem megszerzésére.
jan. 18
10:30
Mol Fehérvár: jó ütemben halad Huszti felépülése (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár a hivatalos honlapján, a molfehervarfc.hu-n adott tájékoztatást Huszti Szabolcs állapotáról.
jan. 18
10:54
Sallai Roland megjárta a poklot, de ismét százszázalékos (She)
Sérülései után immár százszázalékos állapotban a Bundesliga tavaszi rajtját Sallai Roland, a Freiburg magyar középpályása, aki bízik benne, hogy a márciusi Nemzetek Ligája-Eb-pótselejtezőn ismét a tűz, a hit és az akarat jellemzi a válogatottat.
jan. 18
11:03
A Real egykori sztárja küldhetett bérgyilkost a korábbi Juventus-csatárra (SzMo)
Raúl Bravot letartóztatták Darko Kovačević megtámadásának ügyében.
jan. 18
11:12
Tenisz: tizenhat éve senki nem tett olyat, mint Rubljov (She)
A férfiaknál orosz, a nőknél ausztrál teniszező nyerte meg az adelaide-i tornát szombaton. Aucklandben francia, Hobartban kazah győztest avattak.
jan. 18
11:12
A szerb sajtó szerint a Real Madrid egykori védője állhat amögött, hogy meglőtték a Juventus korábbi csatárát (444.hu)
A szerb Telegraf szerint Raúl Bravo volt spanyol válogatott labdarúgó küldhetett fegyveres támadót az egykori szerb válogatott Darko Kovacevicra.
jan. 18
11:30
Férfi vízilabda Eb: húszgólos győzelem kell Málta ellen (She)
A spanyol férfi vízilabda-válogatott 24–7-re legyőzte Törökországot a budapesti férfi vízilabda Európa-bajnokság C-csoportjának utolsó fordulójában, ezzel az is kiderült, hogy a magyar csapatnak a 19 órakor kezdődő másik mérkőzésen legalább 20 góllal kell győznie Málta ellen ahhoz, hogy közvetlenül a negyeddöntőbe jusson.
jan. 18
11:42
Tenisz: Balázs Attila megnyerte a bangkoki tornát (She)
Balázs Attila megnyerte a Bangkokban zajló, 54 ezer dollár (16.2 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi challenger-tenisztornát, miután a fináléban 7:6, 0:6, 7:6-ra legyőzte az orosz Aszlan Karacevet.
jan. 18
11:48
Megérkezett a feladvány: hogy lehet 20 góllal legyőzni Máltát? (Infostart)
A budapesti vízilabda-Eb férfitornáján ennyivel kell nyerni a csoportelsőséghez és a könnyebb ághoz.
jan. 18
12:00
Fft: a „disszidens” Puskás Ferenc, az ellenfél (She)
Miután Puskás Ferenc nem tért haza 1957-ben a Budapesti Honvéd nyugat-európai, majd dél-amerikai túrájáról, a FIFA az MLSZ sürgetésére eltiltotta a hivatásszerű labdarúgástól, ám a büntetés letöltését követően madridi és spanyol színekben visszatért a pályára. Ezzel annak is megteremtődött az esélye, hogy magyarok ellen húzzon stoplist.
jan. 18
12:18
Ufc: többször is visszajött a halál torkából McGregor ellenfele (She)
Tizenöt hónap után vasárnap hajnalban visszatér az oktagonba Conor McGregor – a balhés ír az amerikai Donald Cerrone ellen harcol majd a UFC Las Vegas-i gáláján.
jan. 18
12:18
Rossz levegőben is játszanak az Australian Open-en (Behaviour)
Melbourne-ben hétfőn elrajtol a 108. Australian Open, Fucsovics Márton a torna második legnagyobb pályáján, a Margaret Court Arénában kezd.
jan. 18
12:20
Balázs Attila megnyerte a bangkoki tenisztornát (Behaviour)
A magyar játékos az orosz Aszlan Karacevvel csapott össze.
jan. 18
12:30
Australian Open, Férfi Egyes (She)
A NŐI EGYES ADATBANKJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJA MEG  1. FORDULÓ Nadal (spanyol, 1.)–Dellien (bolíviai) Delbonis (argentin)–Sousa...
jan. 18
12:30
Rálőttek a világsztárra, a Real exfocistája küldhette a bérgyilkost (Ripost)
Súlyos váddal illették a Real Madrid egykori labdarúgóját.
jan. 18
12:32
Nagy magyar siker, karriercsúcs és váratlan teniszbravúr (Ripost)
A magyar teniszező a negyedik challenger-döntőjében második diadalát aratta.
jan. 18
12:36
F1: Marko elmondta, hány győzelmet vár a Red Bulltól idén (She)
Az elmúlt évekkel ellentétben az idénykezdettől az élen szeretnének harcolni a Red Bullnál. Helmut Marko, az istálló tanácsadója emellett legalább öt győzelemre számít 2020-ban.
jan. 18
12:42
Australian Open, Női Egyes (She)
A FÉRFI EGYES ADATBANKJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJA MEG  1. FORDULÓ Barty (ausztrál, 1.)–Curenko (ukrán) Hercog (szlovén)–Peterso...
jan. 18
12:48
Australian Open 2020 (She)
(Fotó: ausopen.com)AUSZTRÁL NEMZETKÖZI TENISZBAJNOKSÁGIdőtartam: 2019. január 20. – február 2. Helyszín: Melbourne Park, Melbourne,...
jan. 18
12:54
Vízilabda Eb: húszgólos siker kellene Märcz Tamás csapatának a csoportelsőséghez (ATV)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő világbajnoki ezüstérmes spanyol válogatott 24-7-re győzte le a török csapatot a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfitornája csoportküzdelmeinek szombati zárófordulójában.
jan. 18
12:54
Kár a macska–egér harcra hajazó első tíz percért (Azenpenzem)
A magyar válogatott elszenvedte első vereségét az Európa-bajnokságon, a továbbra is százszázalékos teljesítménnyel álló Norvégia 36-29-re győzött.
jan. 18
13:00
Tornagyőzelem: olyat tett 0-6 után Balázs Attila, amire sokáig emlékezni fog (Infostart)
Magyar siker a bangkoki 54 ezer dolláros férfi tenisztornán. Nem is akárhogyan.
jan. 18
13:06
Felkészülés: hengerelt a Dvsc, szépségdíjas gól saját térfélről (She)
A Debrecen felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a kolozsvári Universitateát.
jan. 18
13:18
Egy kicsit ijesztő üzenetet kapott Milák Kristóf (Infostart)
Ez nem más, mint minden idők 5. legjobb időeredménye 200 pillangón, küldője a japán Szeto Daija.

Keresés