2020. január 26. vasárnap

jan. 26
0:06
Bronzérmesek lettek a női pólósok az Eb-n (MMonline)
A vízilabda-válogatott 10-8-ra legyőzte a címvédő hollandokat
jan. 26
2:06
Női kézilabda BL – A Fradi tíz góllal legyőzte a CSM Bucuresti csapatát (Azenpenzem)
A Ferencváros 33-23-ra legyőzte a román Csm Bucuresti csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában, szombaton Érden.
jan. 26
2:18
Bronzérmes a magyar női vízilabda válogatott (Azenpenzem)
Bronzérmet nyert a magyar női vízilabda-válogatott a budapesti olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, mivel a szombati helyosztón 10-8-ra legyőzte a címvédő holland csapatot.
jan. 26
3:48
Síugró-vk: hazai pályán nem ment a lengyeleknek a csapatversenyben (She)
A lengyelországi Zakopane-ban csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a németek szerezték meg a norvégok és a szlovénok előtt, míg a házigazda lengyelek csak ötödikek lettek.
jan. 26
5:18
Félmeztelenül fotózta magát a feszes keblű séflány (Ripost)
Az olasz szépség, Bianca Ghezzi az egészséges ételek nagy szakértője.
jan. 26
5:54
Nba: hosszabbításos sikerrel zárta le nyeretlen sorozatát a Nets (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnap hajnali mérkőzésein a Brookly Nets hosszabbításos győzelemmel zárta le öt mérkőzésből álló nyeretlen sorozatát a Detroit Pistons otthonában. Zsinórban hetedszer is kikapott a Cleveland Cavaliers, amelyet ezúttal a Chicago Bulls győzött le. A Minnesota Timberwolves otthonában nyert az Oklah
jan. 26
7:12
Aus. Open: Djokovics és Raonic is három játszmában a nyolc között (She)
Az Australian Open vasárnap hajnali mérkőzésein a férfi egyesben a 32. kiemelt kanadai, Milos Raonic három játszmában búcsúztatta a horvát Marin Cilicet, a női egyesben a 7. kiemelt cseh, Petra Kvitová döntő szettben legyőzte a 22. helyen rangsorolt görög, Maria Szakkarit. A juniorok között a fiúk egyesében Fajta Péter nyert román Sebastian Gima el
jan. 26
7:24
Rp. gyorskori: Orbán Viktor is gratulált a friss Európa-bajnokoknak (She)
Amint arról beszámoltunk, a Debrecenben zajló rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati napján Liu Shaoang 1500 méteren, testvére Liu Shaolin Sándor 500 méteren nyert Európa-bajnoki aranyérmet – utóbbi távon Liu Shaoang ezüstérmével kettős magyar siker született. A győzteseknek Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált egy a testvérpárra
jan. 26
7:24
Tokiói különlegességek, hat hónap múlva rajtol az olimpia (Ripost)
Hat hónap múlva, július 24-én megkezdődik a tokiói olimpia.
jan. 26
7:54
Nb Ii: a Szpari orosz csapatot győzött le, bolgár ellen ikszelt (She)
Néhány másodosztályú labdarúgócsapat felkészülési mérkőzést játszott szombaton. A Nyíregyháza és a Siófok utolsó törökországi meccseit tudta le, előbbi két részre osztott kerete egy győzelmet és egy döntetlent ért el, míg a Balaton-partiak kikaptak az ukrán Sahtar Doneck fiataljaitól. Az ETO FC Győr otthon győzte le a Somorját.
jan. 26
8:12
Férfi kézi Eb: a spanyol–horvát finálé Tokióról is dönt (She)
Két bronzmeccset már vívtak egymással, de először találkozik a férfi kézilabda Európa-bajnokság döntőjében a spanyol és a horvát válogatott, a győztes pedig kijut az olimpiára.
jan. 26
8:18
Fucsovics visszavághat Federernek (Azenpenzem)
Nagyon nehezen jött össze. Két éve az Australian Openen a negyedik körben Fucsovics Federerrel találkozott, a svájci akkor nyert, és most ugyanabban a szakaszban sor kerül a visszavágóra.
jan. 26
8:48
Nem kő-papír-ollóval döntjük el, hogy ki nyerjen – Liu Shaolin (She)
.
jan. 26
8:50
Rp. gyorskori Eb: Nem kő-papír-ollóval döntjük el, ki nyerjen – Liu Shaolin (She)
Az 1500 méteres távon Liu Shaoang rendkívül okos futással megnyerte az A-döntőt a debreceni Európa-bajnokságon, míg bátyja, Shaolin a finisben bukott, és hetedik lett. 500 méteren kettős magyar siker született, Liu Shaolin Sándor arany-, Liu Shaoang pedig ezüstérmet nyert. Az érmesek mellett a női váltó tagjával, Jászapáti Petrával és Bánhidi
jan. 26
9:18
Argentína: Hernán Crespo lett a Defensa y Justicia edzője (She)
Hivatalos Twitter csatornáján közölte az argentin élvonalban szereplő Defensa y Justicia, hogy a mai naptól Hernán Crespo látja el a vezetőedzői feladatokat a csapatnál. A korábbi kiváló támadó az előző idény ezüstérmesénél Mariano Sosót váltja a kispadon, akivel a Buenos Aires-iek a csalódást keltő 16. helyen állnak.
jan. 26
9:24
Ftc: „Ő egy legenda” – szurkolókat kérdeztünk Bödéről (She)
Böde Dániel, mondhatni, „hazatért” szombat délután, amikor a Ferencváros–Paks NB I-es mérkőzésen pályára lépett a Groupama Arénában. A találkozó előtt a szurkolókat kérdeztük az FTC-ben hét évet eltöltő csatárról, de szóba került az Üllői úti csapat másik nagy visszatérője, Somália is.
jan. 26
9:26
Mma: Borics Ádám elszenvedte első vereségét (She)
Borics Ádám elszenvedte profi pályafutása első vereségét: a magyar MMA-harcos valamivel kevesebb mint két és fél perc után feladta a Darrion Caldwell elleni negyeddöntőt a Bellator pehelysúlyú (65 kg-os) GP-sorozatában.
jan. 26
9:30
Gyászol a futballvilág, elhunyt a legendás csatár (Ripost)
Elhunyt a kétszeres világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó.
jan. 26
9:36
Kézi: a 16 éves irányító, Fazekas Gergő az Nb I-be készül (She)
Az ifjúsági válogatottban és az NB I/B-ben is kiválóan teljesít a Veszprémi KKFT 16 éves irányítója, Fazekas Gergő. A 43 évesen még mindig aktív Fazekas Nándor fia a nemzeti együttesben vezéregyéniség, és az sem kizárt, hogy a következő idényben már a felnőttélvonalban szerepelhet.
jan. 26
9:42
Asztalitenisz: egy korszak koronája a tokiói kvóta megszerzése (She)
Női válogatottunk a sportág történtében először lehet ott az olimpián, amihez kellett Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány bátor s nem mellesleg többek szerint rizikós döntése, no meg a tökéletesen működő Madarász, Pergel, Fazekas hármas.
jan. 26
9:42
Több mint egymillió forint jut az SMA-s kisfiú kezelésére Michelisz Norbi elárverezett sisakjából (SzMo)
Egészen pontosan 1,3 millió forintot fog kapni a kétéves Ákos.
jan. 26
9:48
Klampár trükkjeit tanulja az unokája (BorsOnline)
Nem minden unokának adatik meg az élmény, hogy világ- és Európa-bajnok nagyapja oktatja az asztaliteniszre. A legifjabb Klampár Tibornak viszont szerencséje van.
jan. 26
10:00
Női kézi Bl: nem lehet megunni Bíró Blanka bravúrjait (She)
Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros 33–23-ra legyőzte a CSM Bucuresti-et. A szenzációs sikerhez nagyban hozzájárultak Bíró Blanka bravúrjai: a magyar kapus 28 lövésből kilencet védett, így 32 százalékos védési hatékonysággal zárt.
jan. 26
10:06
Férfi kézi: Bartók Donát készen áll a spanyol kalandra (She)
A válogatott 23 éves jobbátlövője csapot-papot otthagyott a nemzeti együttesért, és habár az Eb-n nem sok idő jutott neki, az Irúnnál kárpótolhatja magát, ahol jövő idényben egy világsztárral is együtt játszhat.
jan. 26
10:12
Nb I: Carrillo a körmét is lerágta; Vitelki remek debütálása (She)
Tekintse meg a labdarúgó NB I 17. fordulójának legjobb fotóit!
jan. 26
10:18
A Sixers elrontotta LeBron James ünneplését (She)
LeBron James történelmi mérföldkőhöz érkezett az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, a Lakers viszont elvesztette a rangadót a Philadelphia otthonában. A végjátékot jól menedzselve győzte le a Dallast a Jazz, újabb sikert pipálhatott ki az OKC, Kyrie Irving 45 pontja a Brooklynnak, Zach LaVine 44 egysége a Chicagónak ért győz
jan. 26
10:18
Rebrov a szokásától eltérően külön kiemelt valakit (Infostart)
A Ferencváros ukrán vezetőedzője a bajnokságban játszott idei első mérkőzés után értékelt.
jan. 26
10:18
1500 adáson van túl Hajdu Attila (BorsOnline)
Gary Linekertől Oliver Kahnig számos korábbi futballista klasszis választotta a televíziós kommentátori szakmát. Itthon Hajdu Attila csatlakozott hozzájuk.
jan. 26
10:33
Kivonult a rendőrség a debreceni Eb-re, ez volt az oka (Ripost)
Gyorshajtókat kerestek a debreceni a csarnokban, büntetés helyett aranyérem volt a jutalom.
jan. 26
11:00
Nb I: A pelenkát felvette a csapat, aztán… – Böde Dániel (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő és listavezető Ferencváros hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Paksot. A találkozó után Böde Dániel, a paksiak csapatkapitánya, az FTC korábbi játékosa értékelte a történteket az M4 Sport kamerája előtt.
jan. 26
11:06
Fucsovics szettelőnyben volt, de Federer jutott az Aus. Open negyeddöntőjébe (She)
Az Australian Open férfi egyesének nyolcaddöntőben Fucsovics Márton megnyerte az első játszmát Roger Federer ellen, majd a következő hármat elvesztette, így búcsúzni kényszerült a további küzdelmektől. A tornán harmadik helyen kiemelt svájci kiválóság ellenfele a világranglista 100. helyén álló amerikai Tennys Sandgren lesz a negyeddöntőben.
jan. 26
11:12
Orbán Viktor sem hagyta szó nélkül a duplázást (Infostart)
Kettőből kettő. Szép volt, srácok - üzent a miniszterelnök a Facebookon.
jan. 26
11:12
Három évtized az NB I-ben (Azenpenzem)
Rapp Imre, Szentmihályi Antal, Fatér Károly, Gelei József, Géczi István, Bicskei Bertalan, majd Rothermel Ádám, Katzirz Béla, Szendrei József mellett nem volt könnyű kitűnni, de Veréb Györgynek sikerült.
jan. 26
11:18
Aus. Open: a világelső Barty hátrányból fordítva jutott tovább (She)
Az Australian Open női egyesében a hazai közönség előtt játszó világelső ausztrál, Ashleigh Barty megszenvedett az amerikai Alison Riske elleni mérkőzésen, mire közel két óra alatt kiharcolta a továbbjutást három játszmában. A férfiaknál az amerikai Tennys Sandgren négy játszmában, három és fél óra alatt múlva felül a 12. helyen kiemelt olasz, Fabi
jan. 26
11:36
Shane Tusup nem hagyta szó nélkül Szilágyi újabb győzelmét (Ripost)
Szilágyi Liliána a múlt heti, kínai versenyek után ezúttal Luxemburgban úszott.
jan. 26
11:42
Férfi vízi Eb: Rendkívül szervezett a spanyolok védelme – Märcz (She)
A magyar férfi válogatott az olimpiai kvalifikációval az egyik célját már elérte az Európa-bajnokságon, vasárnap este pedig az aranyérem is meglehet.
jan. 26
11:42
Borics Ádám kiesett a Bellator pehelysúlyú tornájáról (444.hu)
Ez volt a magyar MMA-s első veresége.
jan. 26
11:48
Nb I: Bacsa öt perccel a bemutatkozása után piros lapot kapott (She)
Mint arról beszámoltunk, Vitelki Zoltán vezetőedző bemutatkozó mérkőzésén a DVSC 4–0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 17. fordulójában. Az Újpestben a bajnokság őszi gólkirálya, Feczesin Róbert helyére szerződtettet új kilences, Bacsa Patrik öt perccel a bemutatkozása után piros lapot kapott. Íme, a kiállítást érő szabálytalanság!
jan. 26
11:54
Női kézi Bl: a Csm továbbjutását féltik Bukarestben az Ftc sikere után (She)
Megalázva Magyarországon címmel számolt be Románia egyetlen sportlapja, a Gazeta Sporturilor a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának a Ferencváros ellen elszenvedett 33–23-as vereségéről. A tudósítás szerint a CSM „katasztrofális mérkőzést” játszott egy olyan ellenfél otthonában, amely ellen korábban minden találkozóját megnyerte a Bajnokok Ligájáb
jan. 26
12:24
Durva fenyegetést kaptak a fociszurkolók (ATV)
Az elkötelezett focirajongók csapatuk meccsének nézése közben olyan veszélyes mértékű fizikai stresszt élnek meg, ami szívrohamot is okozhat - derült ki az Oxfordi Egyetem kutatásából.
jan. 26
12:30
Férfi kézi Eb: Bánhidi Bence bekerült a torna álomcsapatába (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatát, amelyben a magyar válogatott Bánhidi Bence is helyet kapott.
jan. 26
12:32
Nb I: Banai bízik benne, hogy visszatérnek az újpesti szurkolók a lelátóra (She)
A DVSC 4–0-ra legyőzte Vitelki Zoltán vezetőedző bemutatkozó mérkőzésén a kilátástalan támadójátékkal kirukkoló Újpestet a Nagyerdőben. A lila-fehérek 90 perc alatt egyetlen alkalommal találták el a hazai kaput; az őszi gólkirály, Feczesin Róbert helyére szerződtettet új kilences, Bacsa Patrik öt perccel bemutatkozása után piros lapot kap
jan. 26
12:34
Nb I – Banai bízik benne, hogy visszatérnek az újpesti szurkolók a lelátóra (She)
.
jan. 26
12:39
Így örült a történelmi sikernek a magyar síugró (Ripost)
Vörös Virág olyan eredményt ért el, ami előtte még egyetlen magyar hölgynek sem sikerült.
jan. 26
12:48
Odalett Kobe Bryant dobogós helyezése (Infostart)
LeBron James lett minden idők harmadik legjobb pontszerzője.
jan. 26
13:06
Ez igen: Bánhidi Bence az álomcsapatban (Infostart)
A magyar válogatott beállója bekerült az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatába.
jan. 26
13:12
F1: nem jönnek a várt eredmények – bajban a Ferrari? (She)
A Ferrari alapjaiban változtatja meg a tavalyi konstrukcióját, így egy merőben új autóval készül nekivágni a 2020-as idénynek. Sajtóhírek szerint azonban a mérnökök eddig nem a remélt eredményeket kapták, így a maranellóiak akár nagy bajba is kerülhetnek.
jan. 26
13:12
A Duna Arénára szegeződnek a szemek - sport a tévében (Infostart)
Spanyolországgal játszik a magyar válogatott a férfi vízilabda Eb-döntőben. Befejeződnek a kézi- és a póló-Eb küzdelmei, valamint topligák, rövid pályás gyorskorcsolya-Eb és Australian Open a kínálatban.
jan. 26
13:18
Liga 1: a Cfr portugál védőjét honosítaná a román szövetség (She)
Bár sajtóhírek szintjén korábban is felvetődött néhány hosszú ideig a Liga 1-ben futballozó légiós honosítása a válogatott számára, Románia színeiben még sosem lépett pályára külföldön született játékos. A márciusi Európa-bajnoki pótselejtezőn viszont megtörhet a jég, egyre inkább téma ugyanis a 33 éves portugál balhátvéd, Mário Jorge Malico Paulin
jan. 26
13:24
LeBron James minden idők harmadik legjobb pontszerzője (Azenpenzem)
.

Keresés