2020. január 21. kedd

jan. 21
0:06
Egy újabb győzelem olimpiai selejtezőt érhet a magyar kéziseknek (MMonline)
Kedden a svédekkel, másnap a portugálokkal csatázik Gulyás István csapata
jan. 21
3:54
Ez így senkinek sem (MMonline)
Korner. Az európai vízilabda, sőt a hazánkban nagyon népszerű csapatsportág kritikája is, hogy a magyar férfi válogatott 26–0-ra nyert Málta ellen, női csapatunk pedig 27–0-ra verte a szerb együttest
jan. 21
3:58
Újabb edzőmeccs vár a magyar női csapatra a negyeddöntőben (MMonline)
Budapesti vízilabda-Európa-bajnokság
jan. 21
4:00
Fucsovics karrierje egyik legnagyobb győzelmét aratta (MMonline)
Tenisz. A magyar éljátékos szenzációsan kezdett, top 15-ös játékost vert az ausztrál nyílt bajnokság első fordulójában – Novak Djokovics kilencszázadik győzelmét ünnepelte
jan. 21
4:02
Udvariatlan vendégek lennének Bánhidiék ma este Malmőben (MMonline)
Kézilabda-Eb. Egyre közelebb kerül a magyar férfiválogatott Tokióhoz
jan. 21
5:30
Aus. Open: az U21-es világbajnok vár Fucsovicsra a 2. fordulóban (She)
Az Australian Open 1. fordulójában a hétfői rossz időjárási körülmények miatt kedd hajnalban befejezett mérkőzésen a tavalyi U21-es világbajnokságot megnyerő, a világranglistán 82. helyen álló Jannik Sinner 2 óra 19 perc alatt 7:6, 6:2, 6:4-re felülmúlta a selejtezőből érkező, a világranglistán 216. helyen álló ausztrál Max Purcellt.
jan. 21
5:36
Fantasztikus idomok, a tengerparton vetkőzött le a dögös sportolónő (Ripost)
Ana Cherí fitneszedzőként dolgozik a modellkedés mellett.
jan. 21
6:18
Aus. Open: kiesett Babos párospartnere, búcsúzott Konta Johanna (She)
A hétfői rossz időjárási körülmények miatt kedden nagyüzem lesz az Australian Openen, ahol összesen 96 meccset játszanak. Az elsők ezek közül már véget is értek: a nőknél kiesett a 12. kiemelt Konta Johanna, valamint Babos Tímea párostársa, Kristina Mladenovic is. A férfiaknál Fabio Fognini 3 óra 38 perc alatt nyert öt játszmában, az ötödik kiemelt
jan. 21
7:12
Nba: hatalmas verést mért a Lakersre az ősi rivális Boston (She)
Nem ilyen Martin Luther King Napra számítottak a Los Angeles Lakersnél: a Nyugati főcsoportot vezető kaliforniaiak nagy verést kaptak (139–107) a Boston Celtics otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett játéknapján.
jan. 21
7:14
Kaposvár, Zte: hat légiós jött; Paks: továbbra is csak magyarok (She)
Szokásunkhoz híven a Nemzeti Sport Online-on idén is négyrészes sorozatban foglaljuk össze az NB I-es csapatok téli felkészülését és a keretekben történt változásokat a hétvégi szezonrajt előtt. Az első részben fókuszban a négy téli gyakorlómeccséből hármat is megnyerő, két külföldi játékost igazoló Kaposvár, a négy légióst szerződtető ZTE, valamin
jan. 21
7:21
Kézilabda-Eb - Kata: Roli az ikrek miatt nem akart kiutazni (BorsOnline)
Tovább szövi meseszerű Eb-álmát férfi kézilabda-válogatottunk, melynek kapusa, Mikler Roland különleges módon rendezte sorait vasárnap este. Erről is beszélt felesége, Katalin asszony.
jan. 21
7:36
A vízilabda- és a kézilabda-Eb-n is szurkolhatunk a magyaroknak - sport a tévében (Infostart)
A női pólóválogatott este hétkor, a férfi kézisek negyed kilenckor kezdenek. Magyar érdekeltségű meccsekkel folytatódik a röplabda női BL és az Australian Open (utóbbiban Babos Tímea Iga Swiatekkel játszott volna 7.30 körül, de elhalasztották a mérkőzést). Izgalmakat tartogat az angol, az olasz és a spanyol bajnokság. A DVTK a szlovák bajnokságban
jan. 21
7:36
Aus. Open: Nadal és Wawrinka is ott van a következő körben (She)
Az Australian Open férfi egyesének 1. fordulójában megkezdte a szereplést a torna első kiemeltje, Rafael Nadal is, aki három szettben múlta felül a bolíviai Hugo Dellient. Nehezebb meccsen diadalmaskodott Stan Wawrinka, aki a bosnyák Damir Dzumhurt négy játszmában győzte le.
jan. 21
7:42
Nhl: története egyik legkésőbbi vezető góljával nyert a Florida (She)
A Florida Panthers hat másodperccel a rendes játékidő vége előtt szerzett góllal nyert 5–4-re a Minnesota Wild otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
jan. 21
7:42
Ezzel üzent csapatának a magyar válogatott Eb-hőse (Ripost)
Az elődöntő is elérhető közelségbe került a magyar férfi kézilabda-válogatottnak az Európa-bajnokságon, miután a vasárnap 29-28-ra legyőzte Szlovéniát. A találkozó egyik hőse, a lövést sem hibázó Ligetvári Patrik volt.
jan. 21
7:48
Ritka eset, a Szeged játékosa és a kapus is csak ámult a kézilabda-Eb-n (Infostart)
A továbbra is százszázalékos spanyol válogatott hétfőn 37-28-ra legyőzte Fehéroroszország csapatát.
jan. 21
8:00
Óriási bravúr a nyitányon (Azenpenzem)
Saját bevallása szerint karrierje egyik legnagyobb győzelmét aratta hétfőn a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában Fucsovics Márton.
jan. 21
8:06
Légiósok: Szoboszlai a gólja után megsérült, néhány napot ki kell hagynia (She)
Szoboszlai Dominik góllal indította az évet, ám az al-Arabi ellen elszenvedett csípőízület-sérülése miatt néhány napot ki kell hagynia.
jan. 21
8:21
Australian Open - Fucsovics Márton levadássza a világ 13. legjobbjait (BorsOnline)
Fantasztikus győzelmet aratott Fucsovics Márton Melbourne-ben. Denis Shapovalov legyőzése a magyar teniszező egyik legnagyobb sikere.
jan. 21
8:24
Itt a titka a kézilabda-válogatott sikerének – hátrányokból lesznek az előnyök (Infostart)
Teher nélkül játszhat a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon, szerencsés az edzői stáb összetétele és munkamegosztása, illetve a fiatal játékosok energiája jobban kitart – sorolta az együttes sikerének eddigi tényezőit Nagy Sándor sportpszichológus.
jan. 21
8:24
Szerdai sportműsor (01.22.) (She)
Szerda estére három mérkőzés maradt az angol Premier League 24. fordulójából – pályán a Leicester City, a Tottenham és a Manchester United. Az Olasz Kupa negyeddöntőjében Juventus–Roma rangadót rendeznek, míg a Spanyol Kupában harmadosztályú ellenfelekkel játszik a Barcelona és a Real Madrid. A férfi kézi Eb középdöntőjében Portugália ellen küzdhet
jan. 21
8:30
Pénteki sportműsor (01.24.) (She)
Két tradicionálisan nagy múltú labdarúgó-csapatot is láthatunk péntek este – a német Bundesligában Borussia Dortmund–1. FC Köln, az olasz Serie A-ban Brescia–AC Milan. A férfi kézi és vízilabda Európa-bajnokságon is elérkeztünk az elődöntőkhöz! Kora este jégkorong Erste Liga-, EBEL-, Tipsport Liga-találkozók várnak ránk, de lesz még női és férfi ko
jan. 21
8:32
Csütörtöki sportműsor (01.23.) (She)
Az angol Premier League 24. fordulójának záró mérkőzésén a Wolverhampton Wanderers az éllovas Liverpoolt fogadja hazai pályán. A Spanyol Kupában pályán az Atlético Madrid. A vízilabda Eb-n helyosztókat, illetve elődöntőket rendeznek. Hajnalban Brooklyn Nets–Los Angeles Lakers NBA-találkozó lesz látható a televízió képernyőin.
jan. 21
8:45
Szórakozásból kezdett el vízilabdázni a magyar válogatott sztárja (Ripost)
A Duna Arénában zajló női vízilabda Európa-bajnokságon ma a franciákkal csap össze a negyeddöntőben a magyar válogatott.
jan. 21
9:06
Edzősors: Nem hiszem, hogy bujkálnom kellene – Petry Zsolt (She)
A magyar kapusedző, Petry Zsolt szerint a Hertha BSC élére novemberben kinevezett Jürgen Klinsmann egy korábbi személyes sérelem miatt nem számít rá az első csapat szakmai stábjában.
jan. 21
9:18
Férfi kézi Eb: Nagy László 20 év alatt sem tapasztalt ilyesmit (She)
Nagy László nem akármilyen kézilabda-pályafutáson van túl, most azonban úgy érzi, 20 év alatt ő sem élt meg olyat, ami a mostani fiatal csapattal történik a férfi Európa-bajnokságon. Nem is az eredményességre gondol, hiszen még soktényezős a végjáték, hanem arra, amilyen összetartó hangulatban menetel a jóval esélyesebb csapatok ellen is a nag
jan. 21
9:20
Zte: Bernd Storck korábbi segítője csatlakozott a stábhoz (She)
Victor Moore személyében új erőnléti edzője lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE-nek – számolt be róla a ztefc.hu.
jan. 21
9:21
Közmunka fenyegeti a pályán feketézőket - Bíróság elé áll a csaló edző és focista páros (BorsOnline)
Példátlan büntetéssel rettentenék el az amatőr focit fertőző „feketézéstől” a csapatokat: Veszprém megyében bíróság elé állnak az elkövetők.
jan. 21
9:24
Kisvárda: Felipével még nem bontottak szerződést, máshol nem játszhat (She)
Nem zárható ki, hogy Felipe mégsem hagy fel a játékkal, igaz, a kisvárdai labdarúgócsapat volt kapusának egyelőre nincs módja máshova átigazolni.
jan. 21
9:36
A Barcelona játékosa szakított fitneszmodell kedvesével (She)
Nem most éli legkönnyebb napjait az FC Barcelona középpályása: Arturo Vidal nemrég szakított modell kedvesével, Sonia Isazával.
jan. 21
9:48
Drámai bejelentés, lemondott a szövetségi kapitány (Ripost)
A szakember elismerte, nagyot hibázott. Január végén döntenek a sorsáról.
jan. 21
9:54
Női kézi: „Az Ftc és a Győr között nincs ám akkora ellentét” (She)
Az M4 Kézilabda magazinjában nyilatkozott először közösen a női válogatott múlt héten kinevezett kapitány párosa, Danyi Gábor és Elek Gábor. Többek között a kinevezésükről, a klubjaik kapcsolatáról és a válogatottal kapcsolatos terveikről beszéltek.
jan. 21
9:56
Aranycipő: Werner a 2., Cr már az 5., Haaland Messi előtt (She)
Ciro Immobile három góllal – közte két büntetővel – vette ki a részét a Lazio Sampdoria elleni 5–1-es sikeréből, így növelte előnyét az Aranycipő-versenyben.
jan. 21
10:00
Aus. Open: Babos csak holnap játszik; Tsonga feladta (She)
Elmarad Babos Tímea bemutatkozása az Australian Open második napján a női egyesben, mert a sok mérkőzés miatt a lengyel Iga Swiatek elleni mérkőzését áttették holnapra, mert már nem jutna rá idő. Közben a már fejeződött mérkőzéseken is számos érdekesség történt.
jan. 21
10:06
Fehérvár: az utolsó tavaszra készülő Juhásznak hiányozni fog a profi futball (She)
Utoljára játszhat hazai pályán Juhász Roland a Honvéd ellen, a Mol Fehérvár 95-szörös válogatott védőjének profi szinten ez az utolsó tavasza.
jan. 21
10:12
A Boston oktatta a Lakerst, Lillard 61 pontos karriercsúcsot szórt (She)
Idei legnagyobb vereségét szenvedte el a nyugati éllovas Lakers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, LeBron Jamesék ugyanis 32 ponttal kaptak ki az ihletett napot kifogó Celtics vendégeként. Damian Lillard döbbenetesen nagy meccsel hozta a Portland sikerét, győzött a Bucks, a Heat, a Raptors, a Sixers, a Nuggets és a Jazz i
jan. 21
10:18
Aus. Open: Babos csak holnap játszik; megvan Fucsovics meccsidőpontja is (She)
Elmarad Babos Tímea bemutatkozása az Australian Open második napján a női egyesben, mert a sok mérkőzés miatt a lengyel Iga Swiatek elleni mérkőzését áttették holnapra, mert már nem jutna rá idő. Közben a már befejeződött mérkőzéseken is számos érdekesség történt.
jan. 21
10:20
Férfi kézi Eb: hogyan kötött ki ott a szegedi játékos lövése? (She)
A kapufa és a vaksz akadályozta meg a gólszerzésben Joan Canellast, a Mol-Pick Szeged spanyol kézilabdázóját az Európa-bajnokság hétfői játéknapján. Íme!
jan. 21
10:21
Honfitársai lövéseit védené a magyar kapus (BorsOnline)
Különleges meccs vár a Budapesten született, de a francia válogatottat erősítő Gaál Csengére, aki a magyarokkal csap kedden össze.
jan. 21
10:24
Az évszázad magyar sportlövője legyőzte a sorsot (She)
Mindössze négy olyan olimpiai érmest ismer a világ, aki sérülései, fogyatékossága miatt ma a paralimpián is indulhatna. Közülük kettő magyar, a vízilabdázó Halassy Olivér és a sportlövő Takács Károly. London és Helsinki gyorstüzelőpisztoly-bajnoka ráadásul szerencsétlen balesete előtt a másik kezével is országos bajnok volt.
jan. 21
10:36
Nba: ittas sofőrrel ütközött, véget érhet a játékos pályafutása (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Atlanta Hawks játékosa, Chandler Parsons nemrég autóbalesetet szenvedett. Az elszenvedett sérülések miatt kérdéses, hogy képes lesz-e karrierje folytatására.
jan. 21
10:39
Álomgyár Malmöben: folytatódik a férfi kézi Eb (Behaviour)
Magyar csapatsportban párját ritkító, hogy egy válogatott sorozatban vesztes helyzetből fordítson és rendre második félidei játékával nyerjen. Mostanáig.
jan. 21
10:42
Motorsport: SuperEnduro-vb újra az Arénában (She)
A motorsport gladiátorai újra nálunk száguldanak – február 1-jén SuperEnduro világbajnoki futamot rendeznek Budapesten, a Papp László Sportarénában!
jan. 21
11:00
Női kézilabda Nb I: bajban a Dunaújváros – sajtóhír (She)
A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiánál a bajnoki idény, azaz május végéig biztosított az önkormányzati tulajdonosi háttér – tájékoztatta a felnőttcsapat hétfői edzése előtt a jelenlévőket Mátyás Gábor, a DKKA ügyvezetője a duol.hu beszámolója szerint.
jan. 21
11:00
Nem fukarkodnak a győztes dicséretével (Azenpenzem)
Az Ftc új ingert hozott a magyar jégkorongba azzal, hogy az Erste-ligából érkezve megnyerte a Magyar Kupát. Van-e értelme, létjogosultsága fenntartani a magyar hoki széttagoltságát?
jan. 21
11:06
Férfi kézi Eb: sorozatban ötödször elődöntős a spanyol válogatott (She)
A címvédő spanyol válogatott sorozatban ötödik alkalommal jutott elődöntőbe a férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 21
11:08
Eurofutball: ezek az edzők költötték a legtöbb pénzt (She)
A futballtörténelem során eddig José Mourinho költött a legtöbbet, edzői pályája során 1.3 milliárd fontot áldozott együttese kasszájából új játékosokra.
jan. 21
11:12
Férfi kézi Eb: éppen megvan az előírt minimális pihenőidő a két meccsünk között (She)
Nehéz napok várnak a magyar férfi kézilabda-válogatottra, amely kedd este Svédországgal, másnap délután Portugáliával csap össze a svéd, norvég, osztrák közös rendezésű Európa-bajnokságon.
jan. 21
11:30
Megvan, kivel pótolná a Barca Suárezt (Infostart)
A Barcelona labdarúgócsapata szeretné a Leipzigtől igazolna a sérült uruguayi helyére.
jan. 21
11:30
Több mint 150 millióba került a rendőrségnek három balhés focimeccs biztosítása (444.hu)
A három futballünnep után összesen 51 embert gyanúsítottak meg bűncselekmény elkövetésével.

Keresés