2020. február 1. szombat

febr. 1
0:18
A többi csak duma – Csurka Gergely publicisztikája (She)
Noha volt szerencsém élőben látni a férfi pólósok mindhárom olimpiai győzelmét Sydneyben, Athénban és Pekingben, sőt 1995 óta az összes aranyérm...
febr. 1
0:22
Barcelona: a francia élvonalba adták kölcsön jobbhátvédjüket – hivatalos (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata az idény végéig kölcsönadta Moussa Waguét a francia élvonalbeli Nice-nek – jelentette be az átigazolás tényét a két klub a hivatalos honlapján.
febr. 1
0:26
Téli álom – Klein Ron jegyzete (She)
Babos Tímeának hála sorozatban harmadik éve ünnepelhetünk magyar Grand Slam-bajnokot – nagy szó ez, pláne úgy, hogy előtte 32 esztendőt kellett...
febr. 1
0:36
Szombati sportműsor: madridi derbi, pályán az Nb I mezőnye (She)
Szombaton újabb hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I-ben, ezeket élőben követhetik az NSO-n! Spanyolországban minden szem Madridra szegeződik, ugyanis a főváros két legjobb csapata, a Real és az Atlético küzd meg egymással. Az angol Premier League-ben a Chelsea a Leicester Cityvel néz farkasszemet, míg a német Bundesligában Szalai Ádám és a Mai
febr. 1
2:36
Tojáslabdás nagydöntő Miamiban, bónuszként félidei látványosságokkal (MMonline)
Amerikai futball
febr. 1
2:42
Csak fiatal lehet létszám feletti (MMonline)
Labdarúgás. A bérsapka hátrányt jelenthet az európai klubkupákban
febr. 1
6:30
Mu: rutinos nigériai csatárt szerződtettek Kínából fél évre (She)
A Manchester United bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönbe szerződtette Odion Ighalót a kínai Sanghaj Senhuától. A 30 éves nigériai csatár 2014 és 2017 között a Watfordban 99 mérkőzésen 39 gólt szerzett.
febr. 1
7:12
Nb Ii: fél év után távozott a Szeged-Csanádtól a támadó (She)
Sóron Tibor távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA-tól és ismét az NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE labdarúgója lett – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 1
7:18
Australian Open – 25 órás repüléssel „ünnepel” Babos Tímea (BorsOnline)
Megünnepelni nem volt ideje harmadik Grand Slam-győzelmét Babos Tímeának: máris hazafelé vette az irányt. Sőt, a sűrű program miatt pénzdíját sem tudta kiváltani Melbourne-ben.
febr. 1
7:42
Nba: először játszott otthon a Lakers Bryant halála óta (She)
Első hazai mérkőzését játszotta a Los Angeles Lakers azóta, hogy vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant.
febr. 1
7:54
Nhl: Ovecskin Messier előtt, a Capitalsé a fővárosok csatája (She)
A Washington Capitals 5–3-ra nyert az Ottawa Senators otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján, és a vendégek kétszer eredményes orosz sztárja, Alekszandr Ovecskin 695 góljával feljött az örökranglista nyolcadik helyére, letaszítva onnan a legendás Mark Messier-t.
febr. 1
8:18
NB I – Brazil barátok és unokatesók csapnak össze (BorsOnline)
Szoros kapcsolat fűzi egymáshoz a Kisvárda és a Ferencváros brazil származású játékosait. Bár Lucas és Leandro unokatesók, Sassá és Somalia pedig barátok, a hétvégén ellenfelek lesznek.
febr. 1
8:27
Páros évek boldog bajnokai (Azenpenzem)
Babos Tímeának és Kristina Mladenovicnak így együtt ez volt a 10. tornagyőzelme, jól megy nekik Melbourne-ben, mert 2018-ban győztek, s tavaly is döntőt játszottak.
febr. 1
9:06
Női kézi Bl: Nem felejtettünk el kézilabdázni – Danyi Gábor (She)
A Buducsnoszt elleni női kézilabda BL-középdöntős mérkőzés előtt minden győri játékosban tudatosították, egyikük sem felejtett el kézilabdázni, de a hibákat csökkentenie kell a címvédő ETO-nak.
febr. 1
9:18
Haaland góljaiért fohászkodnak (BorsOnline)
A Dortmund norvég támadója nem csak a focidrukkereket teszi boldoggá góljaival: hazája nyugdíjasait is.
febr. 1
9:21
Babos Timi édesapja nem nézte a döntőt (Ripost)
Babos Tímea karrierje harmadik Grand Slam-tornáját nyerte meg, miután Kristina Mladenoviccsal az oldalán az Australian Open női párosok versenyén győztek. A magyar teniszező édesapja, Babos Csaba a Ripostnak elárulta, ezúttal sem nézte a finálét, inkább a soproni erdőben futott.
febr. 1
9:24
„Nem tudtam felfogni, nem akartam elhinni” – Hosszú Bryant tragédiájáról (She)
.
febr. 1
9:26
Gyász: „Nem tudtam felfogni, nem akartam elhinni” – Hosszú Bryant tragédiájáról (She)
Az egész világot megrázta, sokkolta a vasárnapi tragédia: a Los Angeles Lakers legendája, Kobe Bryant 41 évesen helikopter-balesetben életét vesztette. A Ferencváros magyar válogatott kézilabdázóját, Nagy Bencét, a háromszoros olimpiai bajnok úszót, Hosszú Katinkát, illetve a tavaly visszavonult kiváló kézilabdázót, Nagy Lászlót kérdeztük arról, sz
febr. 1
9:28
Csang Csing Lina: A bizalmat továbbra is érzem (She)
Elégedett a hét Eb-éremmel Csang Csing Lina, a rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője, aki egyelőre nem a jövőjére, csak a munkájára koncentrál.
febr. 1
9:30
Aus. Open: Kenin–Muguruza döntő élőben az Nso-n! (She)
A 21 esztendős Sofia Kenin  a kétszeres Grand Slam-bajnok spanyol Garbine Muguruzával csap össze az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) női egyesének szombati döntőjében. Kövesse a finálé alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével! A modul betöltése néhány másodpercig eltarthat.
febr. 1
9:30
Átigazolások: Nagy Ádám posztriválisa a PL-ben folytatja (She)
Péntek este lezárult az átigazolási időszak a labdarúgó topligákban. Összeszedtük, mik voltak az utolsó néhány óra legfontosabb történései!
febr. 1
9:42
A madridi derbi mellett sem fogunk unatkozni (Infostart)
Gazdag a kínálat: magyar és nemzetközi foci, női kézilabdakupák, tenisz és téli sportok.
febr. 1
9:54
Milwaukee-ban is nyert a Denver, Damian Lillard a Lakerst is megszórta (She)
A Jazz után a ligaelső otthonában is óriási győzelmet aratott az erősen tartalékos Nuggets, míg Damian Lillardra a Lakersnek sem volt válasza az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Kyrie Irving 54 pontjával nyert a Brooklyn, sorozatban tizedik sikerét is behúzta a Toronto, center nélkül verte meg a Dallast a Houston, a végját
febr. 1
10:18
Az NFL-döntő már itthon is fontos sportesemény – Vettek jegyet félmilliárdért is (BorsOnline)
Miközben gladiátorok küzdenek majd az amerikaifutball nagydöntőjében, az egész világ a tévét bámulva zabál és vedel. A Super Bowl a fogyasztói társadalom ünnepe is.
febr. 1
10:24
Shakira és Jennifer Lopez ellopnák a showt a Super Bowl sztárjaitól (Ripost)
A dívák túl a negyvenen is úgy készültek a félidei műsorukra, akár az élsportolók.
febr. 1
10:30
Kép: LeBron James Kobe Bryant emlékére tetováltatott (She)
Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint szombat hajnalban játszott először hazai pályán a Los Angeles Lakers Kobe Bryant halála után. LeBron James még a Portland Trail Blazers elleni meccs előtt az Instagram-oldalán mutatta meg legújabb tetoválását, mellyel néhai barátja előtt tiszteleg.
febr. 1
10:36
Visszatér otthonába az Újpest, de javít-e gyatra hazai mérlegén? (She)
A listavezető Ferencváros Kisvárdára, üldözője, a Mol Fehérvár FC Újpestre látogat a labdarúgó NB I 18. fordulójában – visszatérnek tehát a lila-fehérek a Szusza Ferenc Stadionba, s kiderül, tudnak-e javítani gyenge pályaválasztói mérlegükön.
febr. 1
10:42
Tenisz: elmarad a magyarországi Wta-torna – hivatalos (She)
A női versenyekért felelős szervezet, a WTA hivatalos közleményben tudatta, hogy elmarad a február 17. és 23. között először Budapestre, majd Debrecenbe tervezett verseny.
febr. 1
10:54
Kép: LeBron James Kobe Bryant emlékére tetováltatott (She)
Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint szombat hajnalban játszott először hazai pályán a Los Angeles Lakers Kobe Bryant halála óta. LeBron James még a Portland Trail Blazers elleni meccs előtt az Instagram-oldalán mutatta meg legújabb tetoválását, mellyel néhai barátja előtt tiszteleg.
febr. 1
11:15
Égető újpesti kérdés: Mi lesz veletek, lilák? (Azenpenzem)
.
febr. 1
11:27
Szomorú hír jött: feladta a rák elleni harcot a híres autóversenyző (Ripost)
Az 56 éves sportolónál néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták a halálos kórt.
febr. 1
11:36
Elmarad a rejtélyes magyarországi sportesemény (Infostart)
Nem rendezik meg a február 17-23.-a közöttre tervezett WTA-tornát Magyarországon.
febr. 1
11:36
LeBron James sírva hallgatta a himnuszt a Lakers-meccs előtt (She)
Mint arról beszámoltunk, a Los Angeles Lakres magyar idő szerint szombat hajnalban hazai pályán kikapott a Portland Trail Blazerstől az NBA alapszakaszában. Ez volt az első meccse otthon LeBron Jameséknek Kobe Bryant tragédiája óta. Az Egyesült Államok himnuszát és a megemlékezést nem bírták könnyek nélkül a játékosok sem.
febr. 1
11:42
Légiósok: tízezrek ünnepelték Vadóczékat a Penarol meccsén (She)
A Penarol első 2020-as hazai felkészülési mérkőzésén Vadócz Krisztián 64 percet töltött a pályán, a csaknem telt házas ünnepségen tízezren köszöntötték Diego Forlán csapatában.
febr. 1
11:54
Aus. Open: Kenin elsöpörte Muguruzát a női egyes döntőjében (She)
A 21 éves amerikai Sofia Kenin nyerte meg a 2020-as ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) női egyesét, miután a szombati döntőben három szettben, 4:6, 6:2, 6:2-re legyőzte a spanyol Garbine Muguruzát.
febr. 1
12:00
Nfl: Mahomes 2. negyedei>Garoppolo! Miami a 49ers bajnoki címét ígéri! (She)
Már csak egyet kell aludni, és végre eljön a várva várt nap, megrendezik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idényének nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt. A Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers összecsapása előtt a legérdekesebb statisztikákból válogattunk, és természetesen a „Montana Bowl” kapcsán sem maradnak el a ti
febr. 1
12:06
Alpesi sí: törölték a szombati futamot Szocsi mellett (She)
Az orosz szervezők a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt törölték a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati lesiklóversenyét, amelyet a Szocsihoz tartozó Rosa Hutorban rendeztek volna meg.
febr. 1
12:30
"Kobe a fivérem" - könnyekkel kezdődött a Lakers első meccse a tragédia óta (Ripost)
A vasárnapi helikopter-baleset óta most lépett először pályára Kobe Bryant csapata, a Los Angeles Lakers.
febr. 1
12:33
Páros évek boldog bajnokai (Azenpenzem)
Babos Tímeának és Kristina Mladenovicnak így együtt ez volt a 10. tornagyőzelme, jól megy nekik Melbourne-ben, mert 2018-ban győztek, s tavaly is döntőt játszottak.
febr. 1
12:36
Kenin lett Melbourne bajnoka (Infostart)
Az amerikai Sofia Kenin nyerte meg a női egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a döntőben 4:6, 6:2, 6:2-re legyőzte a spanyol Garbine Muguruzát.
febr. 1
12:54
F1: a Red Bullnak továbbra is hiányzik Ricciardo (She)
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko bevallotta, a csapatot sokkolta Daniel Ricciardo távozása, és továbbra is hiányolják az ausztrál versenyzőt.
febr. 1
13:00
Elmarad a Budapestre tervezett női tenisztorna (MMonline)
A szakszövetség szerint a torna meghiúsulása nagy kárt okoz a magyar teniszezőknek, akiknek felkészülésként szolgálhatott volna a hazai rendezésű, áprilisi Fed Kupa-döntő előtt
febr. 1
13:12
Légiósok: a Vasas Kubala Akadémiából igazolt a Parma (She)
A Vasas Kubala Akadémiától szerződtetett U16-os válogatott játékost a Parma. Fiáth Bence pénteken írt alá az olasz klubhoz – írja a vkla.hu.
febr. 1
13:14
Jégkorong: Jesse Dudás távozik a Dvtk Jegesmedvéktől (She)
Jesse Dudás távozik a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatától – tudatta a gárda a hivatalos honlapján.
febr. 1
13:21
Tizenhat év után Fazekas újra olimpián (Azenpenzem)
.
febr. 1
13:36
Négy gólt hozott a Leicester és a Chelsea rangadója (She)
A Leicester City 2–2-es döntetlent játszott a Chelsea-vel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában.
febr. 1
13:39
Sofia Kenin nyerte az Australian Open (Azenpenzem)
Az amerikai Sofia Kenin nyerte meg a női egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a szombati döntőben szetthátrányból fordítva legyőzte a spanyol Garbine Muguruzát.
febr. 1
13:48
Megható módon búcsúztak Kobe Bryanttől (Infostart)
Először játszott hazai pályán a Los Angeles Lakers az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) Kobe Bryant tragédiája óta.
febr. 1
13:48
F1: a Mercedes 2018 óta dolgozik az idei versenygépén (She)
A Mercedes technikai igazgatója, James Allison felfedte, a csapat már 2018-ban elkezdett dolgozni az idei autóján.
febr. 1
13:54
F1: a Mercedes 2018 óta dolgozik az idei versenygépén (She)
A Mercedes technikai igazgatója, James Allison felfedte, a csapat már 2018-ban elkezdett dolgozni az idei autóján.

Keresés