2020. február 20. csütörtök

febr. 20
0:06
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség közölte, mikor lesz Wichmann Tamás temetése (Blikk)
Március 3-án 14.15 órától búcsúztatják a múlt szerdán elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenust.
febr. 20
0:10
Várni kell még a Giro d'Italia budapesti szakaszának útvonalengedélyére (Blikk)
Nincs még útvonalengedélye a Giro d'Italia budapesti szakaszának – számolt be a Népszava.
febr. 20
0:14
Visszatért a száguldó cirkusz: a Mercedes sztárja villámgyorsan behúzta az első helyet (Blikk)
Szerdán újra beindult a nagyüzem a Forma–1-ben, a csapatok a barcelonai versenypályán tartották az első 2020-as tesztnapot.
febr. 20
0:18
Bl: Gómez szerint innentől nincs határ az Atalanta előtt (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Atalanta 4–1-re legyőzte Milánóban a Valenciát, nézzük, hogyan látta a mérkőzést néhány szereplő!
febr. 20
0:18
Szoboszlaiék az El-ben folytatják (Blikk)
Csütörtök este folytatódnak a labdarúgó-Európa-liga küzdelmei, a Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó osztrák Red Bull Salzburg a legjobb 32 közt a német Eintracht Frankfurt otthonába látogat a párharc első meccsén (Sport1, 18.55).
febr. 20
0:22
A címvédő Michelisz Norbert: „Mindent elértem, amit szerettem volna” (Blikk)
Még nem dőlt el, részt vesz-e a BRC Hyundai a túraautó-Világkupa (WTCR) 2020-as idényében. Ennek ellenére a csapat magyar pilótája, Michelisz Norbert (35) nem aggódik. A tavalyi idényben az egyéni pontverseny élén végző klasszis célja, hogy megvédje bajnoki címét.
febr. 20
0:26
Döbbenetes: eltiltást kapott az a focista, aki egy mérkőzés után váratlanul beleharapott ellenfele péniszébe ???? (Blikk)
Öt évre tiltották el azt a francia focistát, aki novemberben a Terville és a Soetrich amatőr ligás mérkőzése után megharapta ellenfele péniszét.
febr. 20
0:30
Újabb trófea: a Fradi is elvesztette a csatát a siófokiakkal szemben (Blikk)
A Győri Audi ETO KC után újabb „nagyvadat” győzött le a női kézilabda-NB I-ben a Siófok, ezzel fellépett a Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplést biztosító második helyre a tabellán.
febr. 20
0:34
Újabb milliós büntetést szabtak ki a Fradira (Blikk)
Ismét súlyos büntetést kapott a Ferencváros a szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától: a klub ezúttal a Kisvárda elleni idegenbeli (2-1), a Honvéd (0-0) és a Fehérvár elleni hazai (1-0) bajnokikon tapasztalt szurkolói kihágások miatt fizet 5 millió forint.
febr. 20
0:38
Új csatárt igazol a Barcelona: Martin Braithwaite erősíti majd a csapatot (Blikk)
Martin Braithwaite (28) személyében dán válogatott csatárral erősíti meg keretét a Barcelona futballcsapata.
febr. 20
1:00
Bl: Úgy tűnik, elkaptuk a fonalat – Gulácsi (She)
A Tottenham–RB Leipzig meccs egyik hőse a több bravúrt is bemutató Gulácsi Péter volt, aki az első félidőben Steven Bergwijn lövését védte, a fordulás után Lucas Moura közeli lövését hárította, majd Giovani Lo Celso szabadrúgását tornázta ki a jobb alsó sarokból. Mindeközben a meccs nagy részében mezőnyfölényben játszó RB Leipzig Timo Werner büntet
febr. 20
2:48
Tenisz: negyeddöntőbe jutott Balázs Attila Rióban (She)
Bravúros győzelmet aratott Balázs Attila a Rio de Janeiró-i ATP 500-as torna nyolcaddöntőjében, ahol három játszmában győzte le a hazai pályán versenyző Thiago Monteirót.
febr. 20
3:48
Korábban a teniszt is abbahagyta, most karriercsúcsot ért el a sportoló – Noszály Sándor segíti a legjobbak közé került Balázs Attilát (Blikk)
Kiválóan kezdte az idei évet Balázs Attila (31).
febr. 20
4:06
Megszenvedett a továbbjutásért a Honvéd Szombathelyen (MMonline)
Labdarúgó Magyar Kupa
febr. 20
4:10
Nagy pofont kapott a fáradt Szeged Flensburgban, a BL-ben (MMonline)
Kézilabda. Váci diadalával a Győr növelte az előnyét a bajnokságban
febr. 20
4:14
Erling Braut Håland: határ a csillagos ég (MMonline)
Labdarúgás. A Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germaint legyőző Borussia Dortmundot két góllal segítette az idény nagy felfedezettje, a norvég tinédzser
febr. 20
4:51
Mindent ledobott, meztelenül pózol a gömbölyű keblű színésznő (Ripost)
Abigail Ratchford számos filmben és sorozatban is feltűnt már.
febr. 20
6:45
Szárnyal a magyar teniszező (Azenpenzem)
Balázs Attila negyeddöntőbe jutott a Rio de Janeiróban zajló, 1,9 millió dollár (576 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
febr. 20
6:51
Bajnokok Ligája: Gulácsi elképesztő védéseivel győzött a Leipzig a tavalyi döntős ellen (ATV)
A Leipzig története első nyolcaddöntős fellépése alkalmával egygólos előnyt szerzett a tavaly döntős Tottenham Hotspur vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán.
febr. 20
7:00
Bl: így győzték le Gulácsiék idegenben a döntőst – galéria! (She)
A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig idegenben 1–0-ra legyőzte a Tottenhamet a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Most Dömötör Csaba legjobb képein keresztül mutatjuk be az összecsapást!
febr. 20
7:02
Mk: Hogy minek kellene történnie a folytatásban? Nem tudom… – Vignjevics (She)
A Mol Fehérvár a 89. percben lőtt góllal, 1–0-s összesítéssel jutott be a nyolc közé az Újpesttel szemben a labdarúgó Magyar Kupában. Az összecsapás után a két vezetőedző, Joan Carrillo és Nebojsa Vignjevics értékelt.
febr. 20
7:15
Håland újra rekordot döntött (Azenpenzem)
Szinte természetes, hogy a Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntői után Dortmundban minden a norvég Erling Braut Hålandról szól a Psg 2-1-es legyőzését követően.
febr. 20
7:21
Egész Európát meghódítja a BL vikingje (BorsOnline)
Sisak és balta nélkül, de valódi skandináv viking harcosként „mészárolja le” az ellenfeleket a Dortmund norvég csatára, Erling Haaland.
febr. 20
7:24
Mk: „Tamás Olivér nemcsak a védőmunkát oldotta meg nagyszerűen” (She)
A Mol Fehérvár Tamás Olivér személyében újoncot avatott az Újpest FC elleni kupavisszavágón. A 18 éves védőt Kovács István is dicsérte a nyolc közé jutást jelentő találkozó után.
febr. 20
7:30
Kovács István – Tamás Olivér nemcsak a védőmunkát oldotta meg nagyszerűen (She)
.
febr. 20
7:48
Nhl: a New York Rangers 6–3-ra nyert Chicagóban (She)
A New York Rangers az utolsó harmadban öt gólt szerezve nyert a Chicago Blackhawks otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
febr. 20
7:51
Tekéző kislányból parádézó kapus lett (BorsOnline)
Szikora Melinda bosszút állt, kivédte volt fradista csapattársai szemét, ezzel győzelemhez, és valószínűleg bajnoki ezüstéremhez segítve a Sió­fok női kézilabdacsapatát.
febr. 20
8:00
Ott lenne a helye a Fradinak az Európa-ligában (Ripost)
Magyar csapat nélkül kezdődik csütörtökön a labdarúgó Európa-liga egyenes kiesés szakasza, miután a Ferencváros elvérzett a csoportmeccsek során.
febr. 20
8:06
Honvéd: A Fradiban sem ment rosszul, de itt kivirágoztam – Batik (She)
A Haladás közel állt ahhoz, hogy meglepje a Budapest Honvédot – a kispestiek hosszabbítás után 2–1-re kikaptak Szombathelyen, de 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal mégis továbbmentek. A találkozó után a vendégek gólját szerző Ivan Lovriccsal, illetve a válogatottal is hírbe hozott Batik Bencével beszélgetett az NSO Tv stábja.
febr. 20
8:08
A Fradiban sem ment rosszul, de itt kivirágoztam – Batik (She)
.
febr. 20
8:24
Balázs Attila negyeddöntős a riói tenisztornán (Infostart)
A hazai pályán szereplő Thiago Monteirót búcsúztatta az életében először a legjobb 100-ban szereplő sportoló.
febr. 20
8:36
Bl: Alli dühöngött lecserélésekor, Mourinho szerint magára volt mérges (She)
Az előző idényben BL-döntős Tottenham odahaza egygólos vereséget szenvedett a német RB Leipzigtől a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. José Mourinho nem sokkal Timo Werner gólja után lecserélte Dele Allit, aki láthatóan frusztráltan foglalt helyet a kispadon.
febr. 20
8:45
Balázs Attila negyeddöntős a riói tenisztornán (888.hu)
Balázs Attila negyeddöntőbe jutott a Rio de Janeiróban zajló, 1,9 millió dollár (576 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
febr. 20
9:00
F1: Pérez a Mercedesre hajazó Racing Pointtal az élen – Élő (She)
A Mercedes kezdte a legjobb formában a tesztidényt: Lewis Hamilton és Valtteri Bottas futotta a leggyorsabb köröket, és együttesen ők teljesítették a legtöbb kilométert is a Circuit de Catalunyán. A brit és a finn csütörtökön is megosztja munkát, míg Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel először hajthat a pályára Barcelonában. Arról, hogy miként alaku
febr. 20
9:00
A kosárlabda és a futball fogja uralni az estét – sport a tévében (Infostart)
A magyar kosárlabda-válogatott első Eb-selejtezője és az Európa Liga-mérkőzések mellett tenisz, kerékpár és darts is képernyőre kerül a csütörtöki napon.
febr. 20
9:02
Mk: Szomorú, ami az első meccs után történt, de a Honvédnak szurkolok – Mátyus (She)
A Haladás közel állt ahhoz, hogy meglepje a Honvédot – a kispestiek hosszabbítás után 2–1-re kikaptak Szombathelyen, de 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal mégis továbbmentek. A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzőjével, Mátyus Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja, aki az első mérkőzés után történtekre is kitért.
febr. 20
9:03
Edző lett a Nagy Ő: Noszály Sándor segítette a top 100-ba Balázst (Ripost)
Balázs Attilának 31 évesen sikerült átlépni a bűvös határt. Hétfőtől már két teniszezőnk lesz a legjobb száz között.
febr. 20
9:04
Szomorú, ami az első meccs után történt, de a Honvédnak szurkolok – Mátyus (She)
.
febr. 20
9:48
Atlétika: Duplantis közel volt az új világcsúcshoz (She)
Armand Duplantis közel járt ahhoz, hogy 12 napon belül harmadszor is megdöntse a férfi rúdugrás világrekordját, ám a Liévinben rendezett fedett pályás atlétikai versenyen nem jutott át a 619 centiméteres magasságon.
febr. 20
9:54
Légiósok: Nagy Ádám nem sérülés miatt hiányzott a Bristolból (She)
Hosszabb összeállítást közöl a BristolLive az angol másodosztályban 7. helyen álló Bristol City hiányzóiról. A cikkből kiderül, a csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám betegség miatt hagyta ki a legutóbbi két bajnoki meccset.
febr. 20
10:00
Válogatott: Csak együtt sikerülhet! – Rossi a szófiai pótselejtezőről (She)
A szövetségi kapitány a szófiai pótselejtezőről, Willi Orbán futólépéseiről és Märcz Tamás remélt látogatásáról is beszélt lapunknak.
febr. 20
10:00
Magyar hírességek csaptak össze a bajnokesélyes frizbicsapattal (Blikk)
Ismert emberekből álló csapattal játszott az Óbudai Repülő Korong Sportegyesület szerdán délután a Siketek pályán, a frizbi sportág népszerűsítése céljából.
febr. 20
10:02
Bl: „Otthon úgy kell kimennünk a pályára, mint az oroszlánoknak” (She)
A Valencia edzője, Albert Celades, valamint szerdai gólszerzője, Gyenyisz Cserisev annak ellenére bízik a továbbjutásban, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének idegenbeli fellépésén a spanyol csapat 4–1-re kikapott az Atalanta vendégeként.
febr. 20
10:06
Ilyen még nem volt, élete nagy élményéről mesélt a magyar kapus (Ripost)
Gulácsi Péter volt a Leipzig egyik legjobbja a BL-ben, ráadásul már három meccse nem kapott gólt.
febr. 20
10:18
Női kosárlabda: magyar nemzeti színekben pompázik a légiós cipője – kép (She)
Erica McCall, az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapatának amerikai játékosa a közösségi oldalán mutatta be az új lábbelijét, amely magyar nemzeti színekben pompázik.
febr. 20
10:36
Bl: Nagelsmann Gulácsit dicsérte a Spurs legyőzése után (She)
Julian Nagelsmann csapata érett játékát emelte ki, és Gulácsi Péter nagy védéseit is megemlítette az RB Leipzig 1-0-s londoni Bajnokok Ligája-győzelme utáni értékelésében.
febr. 20
10:38
Fifa-világranglista: nem változott a magyar válogatott helyezése (She)
A FIFA nyilvánosságra hozta havonta frissülő világranglistáját. A magyar labdarúgó-válogatott továbbra is az 52. helyen áll.
febr. 20
10:39
Balázs Attila negyeddöntős Rióban (Behaviour)
A legjobb nyolc közé jutott Balázs Attila a Rio de Janeiróban zajló, 1,9 millió dollár
febr. 20
10:45
Megszenvedett a továbbjutásért a Bp. Honvéd (Azenpenzem)
Egy hete csapnivaló mérkőzést játszott egymással az Újpest és a Mol Fehérvár a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében (0-0 lett a vége), a szerdai visszavágó sem sikeredett sokkal jobbra.
febr. 20
10:48
Gulácsi: ezen a szinten ilyen kis extrákra van szükség (Infostart)
Julian Nagelsmann csapata érett játékát emelte ki és Gulácsi Péter nagy védéseit is megemlítette az RB Leipzig 1-0-s londoni Bajnokok Ligája-győzelme utáni értékelésében.

Keresés