2020. február 13. csütörtök

febr. 13
0:00
Aranyszettben jutott tovább a Pénzügyőr a férfi röplabda Challenge Kupában (Azenpenzem)
.
febr. 13
0:00
Elhunyt Wichmann Tamás (MMonline)
A kenuslegenda 72 éves volt
febr. 13
0:03
Ezt nem látták jönni: kikapott a magyar vízilabda-válogatott a franciáktól (Blikk)
Hosszú és viszontagságos utazás után érkezett meg Limoges-ba a magyar férfivízilabda-válogatott, aminek meg is lett a következménye: kedd este meglepetésre 15-10-re kikapott a házigazda Franciaországtól a csapat világliga B csoportjának záró mérkőzésén.
febr. 13
0:07
Több mint két év alatt 9 sérülést szerzett a Barcelona focistája: hat hónapig nem léphet pályára (Blikk)
A klub történetének egyik legrosszabb igazolása lehet a 2017 nyarán a spanyol Barcelona futballcsapatához szerződött francia Ousmane Dembélé (22). A tehetséges támadót 125 millió euróért (42,3 milliárd forintért) vásárolta meg az egyesület a német Borussia Dortmundtól, ám a karrierje nem úgy alakult, ahogy azt mindenki szerette volna. A szélső már
febr. 13
0:11
A Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke lenne Iker Casillas (Blikk)
A világ- és kétszeres Európa-bajnok Iker Casillas beadta jelentkezését a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára. A Real Madriddal öt bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyerő kapus tavaly májusban szívrohamot kapott, azóta nem játszott tétmérkőzést.
febr. 13
0:15
Újabb sportesemény marad el Kínában: retteg a Forma-1 a megállíthatatlan koronavírustól (Blikk)
Számos rangos sportesemény után az idei Forma–1-es Kínai Nagydíj megrendezése is veszélybe került az országban pusztító koronavírus miatt. Szerdán döntés született, hogy a verseny eredeti, április 19-i időpontjában nem lesz GP.
febr. 13
0:19
Atyaúristen, mégis mi történt Neymarral? Rá sem lehet ismerni a focistára (Blikk)
Ismét meglepte kinézetével rajongóit Neymar (képünkön), a brazil válogatott és a francia Paris Saint-Germain focistája.
febr. 13
0:21
Mlsz: nem korlátozzák a légiósok számát; új világ kezdődik – íme, a változások (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) január végén, az elnökségi ülést követően több, az NB I-et és az NB II-t érintő, a 2020–2021-es idénytől tervezett változtatásról beszámolt, melyekről a héten sajtóbeszélgetés keretében Vági Márton főtitkár és Barczi Róbert versenyigazgató részletes tájékoztatást adott.
febr. 13
0:23
Nem hozott gólt a félős foci Szegeden: dühös is volt az Újpest edzője a Fehérvár elleni mérkőzés után (Blikk)
Döntetlennel avatta fel „albérletét” az Újpest focicsapata: a szegedi Szent Gellért Fórumban 0-0-ra végzett a Fehérvárral a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A lila-fehérek azért kénytelenek a stadionjuktól távol játszani hazai találkozóikat, mert a magyar szövetség (MLSZ) futballra alkalmatlannak és a focisták testi épségére veszélyes
febr. 13
0:27
Amint Klinsmann távozott, azonnal visszakerült a Hertha első csapatához a bosszúból száműzött magyar edző (Blikk)
Ismét a felnőttek gárdáját segítheti Petry Zsolt (53), a német Hertha kapusedzője. A magyar futballszakembert, aki 2015 óta töltötte be a posztot, idény közben az Ante Covic (44) menesztése után kinevezett Jürgen Klinsmann (55) száműzte az első csapattól. A vezetőedző, aki kedden lemondott posztjáról, tavaly novemberben vált meg tőle.
febr. 13
0:31
Hoppá! Willi Orban után magyar válogatott lehet a Hapoel Tel-Aviv izraeli középpályása is (Blikk)
Újabb magyar kötődésű játékost csábíthat „haza” a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). Omri Altman (25), az izraeli bajnokságban szereplő Hapoel Tel-Aviv magyar útlevéllel is rendelkező középpályása, és az MLSZ állítólag már tárgyalásokat folytat az ügyben, ám a szervezet a kiadott közleményében nem szolgált konkrétummal ezzel kapcsolatban.
febr. 13
0:35
Azonnal távozni akarnak a kulcsjátékosok: összeomlik a Bl-címvédő? (Blikk)
Egyre nagyobb és komolyabb gondokkal küzd az északmacedón Vardar Szkopje férfi kézilabda-csapata, több kulcsjátékos is azonnal szerződést akar bontani és távozni, mert a fizetéselmaradásukat nem rendezi a klub vezetősége.
febr. 13
0:39
Gyász: elhunyt Wichmann Tamás, a magyar kenuslegenda (Blikk)
Életének 73. évében elhunyt Wichmann Tamás, legendás magyar kenus.
febr. 13
4:18
Váncza István az ötödik helyen végzett első felnőtt kontinensviadalán (MMonline)
Birkózó-Európa-bajnokság
febr. 13
4:22
Az élvonalbeli Zalaegerszegi TE meglepő vereséget szenvedett Lipóton (MMonline)
Labdarúgó Magyar Kupa
febr. 13
4:26
Lyukas védelemmel nem lehet Kielben mérkőzést nyerni (MMonline)
Kézilabda. A német csapat a hazai sikerével már gyakorlatilag csoportgyőztesnek tekinthető – Menekülnek a sztárok a fizetésképtelen Vardar Szkopjétól
febr. 13
4:30
Ikerorientált kampány (MMonline)
Labdarúgás. Minden idők egyik legkiválóbb kapusa, a spanyol Iker Casillas jelöltetni kívánja magát országa futballszövetségének elnöki posztjára
febr. 13
4:51
Vadító bőrruha, szinte mindent megmutat brutális melleiből a színésznő (Ripost)
Abigail Ratchford korábban versenyszerűen focizott, de abba kellett hagynia a játékot.
febr. 13
6:06
Az MLSZ átpasszolta a felelősséget (Azenpenzem)
A labdarúgó Nb I a jövőben az európai tendenciát követve lényegében központi, azaz szövetségi korlátozás nélküli professzionális ligává válik.
febr. 13
6:48
Tenisz: Coric és Raonic is a nyolcaddöntőben búcsúzott (She)
A negyedik helyen kiemelt horvát Borna Coric két játszmában kikapott a brazil Thiago Monteirótól a Buenos Airesben zajló tenisztornán.
febr. 13
6:57
Ennek nem örülhet Dzsudzsák Balázs, lenyúlták a mezét (Ripost)
A jól megszokott 7-es mezszám helyett 10-esben fog játszani új klubjában, az al-Ain FC-ben Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
febr. 13
7:06
Wichmann Tamás fia beszélt a kenuslegenda utolsó napjairól (Infostart)
A magyar sporttörténet egyik legnagyobb alakját családja, három fia és unokahúga körében érte a halál szerdán a Szent László Kórházban. Fia, Wichmann Balázs a Nemzeti Sportnak úgy fogalmazott, édesapját a legalattomosabb kór vitte el, de küzdött az utolsó pillanatig.
febr. 13
7:12
Megégett a Zalaegerszeg Lipóton (Azenpenzem)
A Lipót Pékség labdarúgócsapatának eddigi legnagyobb sikere a megyei bajnokság megnyerése volt 2008-ban, ám ezt egy hét múlva akár túl is szárnyalhatja.
febr. 13
7:18
Mk: Mátyus és Jagodics szerint Lanzafame viselkedése elfogadhatatlan (She)
Elszabadultak az indulatok a Honvéd–Haladás Magyar Kupa-mérkőzés után, Káprály Mihály játékvezető az 1–0-s hazai sikerrel záruló összecsapást követően Jagodics Márkot, a szombathelyiek csapatkapitányát, valamint a honvédos Kálnoki-Kis Dávidot is kiállította a perpatvar miatt. A meccs után az M4 Sportnak adott interjúban a vendégek vezetőedzője, Mát
febr. 13
7:24
Daniella: Fallon sikerei erőt adnak a hölgyeknek (BorsOnline)
A vb-n hőssé váló Fallon Sherrock újra színpadra áll a legjobbak között. Bata-Bogdanov Daniella pontíró szerint megint nyerhet a dartsos hölgy.
febr. 13
7:42
Nba: LeBron James tripla duplával segítette ráadásos sikerhez a Lakerst (She)
A Keleti főcsoport két elitcsapata, az éllovas Milwaukee Bucks, valamint a második helyen álló, címvédő Toronto Raptors is kikapott az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján.
febr. 13
7:54
Nhl: cseh mesterhármassal a Boston nyerte a presztízscsatát (She)
A Boston Bruins 4–1-re legyőzte a Montreal Canadiens csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legnagyobb presztízsű csatájában szerdán.
febr. 13
7:56
Mk: „Már az első félidőben is voltak összeszólalkozások...” (She)
A Budapest Honvéd 1–0-s előnnyel várja a Szombathelyi Haladás elleni visszavágót a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A mérkőzés – amely parázs jelenetekkel zárult – után a sérülést követően visszatérő Gazdag Dániel és Nagy Gergő, illetve a vendégek mestere, Mátyus János értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 13
7:58
Mk – „Már az első félidőben is voltak összeszólalkozások...” (She)
.
febr. 13
8:30
A döntőbe jutásért játszik a Milan és a Juventus az olasz kupában - Sport a tévében (Infostart)
Női röplabda, férfi kézilabda, gyorskorcsolya és alpesi sí is szerepel a programban.
febr. 13
9:00
Hertha: a klub legendája Dárdai Pál visszatérését javasolja (She)
Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetőségnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.
febr. 13
9:18
Itt ülök csendesen – nekrológ Wichmann Tamásról (She)
Mint arról beszámoltunk, életének 73. évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes kenus. A legendás sportolóról Thury Gábor írt nekrológot.
febr. 13
9:18
A legendás játékos Dárdai Pál visszatérését szeretné (ATV)
Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.
febr. 13
9:18
Dárdai: Nem keresett a Hertha (BorsOnline)
Amióta Dárdai Pál távozott a Hertha BSC kispadjáról, folyamatosan szánkázik lefelé a német futballcsapat. Klinsmann távozása után Petry Zsolt kapusedző tíz hét után megint az első csapatnál dolgozik.
febr. 13
9:30
Légiósok: Életem legnehezebb alapozásán vagyok túl – Holman (She)
Tetemes előnye birtokában is fárasztó alapozás után kezdi el tavaszi szereplését a címvédő pozsonyi csapat, amelynek magyar légiósa már nyári álma valóra váltásán is fáradozik.
febr. 13
9:30
Elment a kenukirály – nekrológ (Azenpenzem)
Wichmann Tamás, ha kissé megkésve is, de még életében megkapta azt, amire pályafutása után évtizedekig mindhiába vágyott, az elismerést azért, amit elért.
febr. 13
9:48
Fehérvár: ezért gondolta meg magát a román középpályás (She)
Édesapja hatására gondolta meg magát Dragos Nedelcu, a hét elején a Mol Fehérvár FC-vel tárgyaló, de a szerződésajánlatot végül visszautasító román középpályás – állítja Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa.
febr. 13
9:54
Elmarad a Kínai Nagydíj (Azenpenzem)
.
febr. 13
10:06
Milan: a Valencia korábbi trénere lesz az új edző – sajtóhír (She)
A Mundo Deportivo értesülése szerint Marcelino veszi át a következő idénytől az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan irányítását.
febr. 13
10:06
Megrendítő videó, így búcsúzott Wichmann Tamás az országtól (Ripost)
A kenuslegendát éppen egy hónapja díjazta a Magyar Olimpiai Bizottság.
febr. 13
10:08
Dárdai kerek perec megmondta, visszatér-e a Herthához (Ripost)
Óriási a káosz imádott klubjánál, és szinte minden amellett szól, hogy visszatérjen az első csapat élére. Nem szívesen, de elmondta a lényeget.
febr. 13
10:18
Real Madrid: Zidane karambolozott, szelfit kért a vétlen sofőr (She)
Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid vezetőedzője nekiment egy másik gépjárműnek autójával múlt szombaton, ám szerencséjére a vétlen sofőr kedélyesen reagált a balesetre.
febr. 13
10:42
Női kézi: Együtt kell megoldanunk a feladatot – Görbicz (She)
A csapatban utoljára a 2017-es világbajnokságon szereplő klasszis élvezi, hogy szakmai tanácsadóként segíthet, bár nem tervezte, hogy bármilyen minőségben visszatér a nemzeti együttesbe.
febr. 13
10:44
Hertha: a felügyelőbizottságból is távozik Klinsmann – sajtóhír (She)
Miután Jürgen Klinsmann kedden lemondott a Hertha BSC vezetőedzői pozíciójáról, a továbbiakban a klub felügyelőbizottságában sem vállal szerepet – ezt csütörtökön hivatalosan is bejelenthetik, írja a Kicker.
febr. 13
10:48
Tokió 2020: a koronavírus ellenére Japán kitart az olimpia mellett (She)
A koronavírus-járvány ellenére a japánok kitartanak a nyári tokiói olimpia és paralimpia megrendezése mellett.
febr. 13
10:54
Rp. gyorskorcsolya: Krueger John-Henry jól érzi magát magyar dresszben (She)
Első színre lépése alkalmával bizonyította, hogy erőssége lesz a magyar csapatnak: a fiatalabbik Krueger fivér egy aranyat és egy bronzot szerzett a drezdai világkupaversenyen.
febr. 13
10:56
Az Nb I téli bevétele 0 euró; Szlovákiáé 11 millió (She)
Bár azzal alighanem mindenki tisztában van, hogy az igazán nagy üzletek nem télen köttetnek, és az európai piacon sokkal forgalmasabbak a nyári időszakok, a nemzetközi téli átigazolási piac zárultával érdemes megvonni az elmúlt hónapok tanulságait, összehasonlítva a magyarországi adatokat a környező országok számaival. Paunoch Péter blogja – a játé
febr. 13
10:58
Uszonyos úszás: ismét világkupát rendeznek Egerben (She)
Február 22-én és 23-án 15. alkalommal rendezik meg a CMAS uszonyosúszó-világkupát Egerben.
febr. 13
11:00
Megszakadt a címvédő nagy sorozata; kikapott a ligaelső (She)
Fő riválisa otthonában nyert rangadót a Lakers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, LeBron Jamesék hosszabbításban gyűrték le a Denvert - ráadásul közben a listavezető Milwaukee kikapott Indianában, úgyhogy az abszolút első helyhez is közelebb kerültek valamivel. Véget ért a Raptors nagy sorozata, Damian Li
febr. 13
11:02
Vitorlázás: Vadnai Benjamin és Jonatán is az Arany-csoportban (She)
Vadnai Benjamin és öccse, Jonatán is bekerült az Arany-csoportba a vitorlázó laser hajóosztály világbajnokságán Melbourne-ben.

Keresés