2020. február 9. vasárnap

febr. 9
0:06
Portugália: a Porto lezárta a Benfica parádés sorozatát (She)
A Porto hazai pályán 3–2-re legyőzte a Benficát a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombat késő esti rangadóján, ezzel négypontnyira megközelítette riválisát a tabellán.
febr. 9
0:06
Nem semmi: 32 stadion épült tíz év alatt Magyarországon, összesen 350 milliárd forintból (Blikk)
Összesen 32 stadion épült fel, és újult meg 2010 és 2020 között állami forrásokból. Minderre a kormány mintegy 350 milliárd forintot áldozott.
febr. 9
0:10
Átok ül az újpesti focipályán – A héten derült ki, hogy nagy a baj (Blikk)
Vajon mikor kerül élvonalbeli mérkőzés megrendezésére alkalmas állapotba az Újpest labdarúgócsapatának stadionja? A létesítmény kálváriája hosszú évekre nyúlik vissza, s bár úgy tűnt, az újabb felújítással rendeződnek a problémák, a hét folyamán kiderült, nagy a baj. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a gyepszőnyeg állapota, sérülésveszélyessége m
febr. 9
0:14
Csúcsformában a kosaras Hanga – Mindent meg akar nyerni a Barcával (Blikk)
A spanyol bajnokságban, a Király-kupában és az Euroligában is szeretne csúcsra érni Hanga Ádám, a Barcelona kosárlabdázója. A magyar válogatott klasszis, aki 2017 óta erősíti a gigaklubot, úgy érzi, most van a legjobb formában, amióta az együtteshez szerződött.
febr. 9
0:18
Dzsudzsák Balázs már tudja, hol focizik tovább (Blikk)
Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Dzsudzsák Balázst menesztette az előző klubja, de a sztárfocistának már is megvan az új helye, ráadásul a régió legjobb klubjánál folytathatja.
febr. 9
0:22
Gera Zoltán a rendőrökkel együtt védi a gyerekek biztonságát (Blikk)
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Gera Zoltán segítségét kérte egy kisfilm megvalósításához.
febr. 9
0:26
Ufc-világbajnok lenne Fábián Melinda: így edz a ketrecharcos amazon (Blikk)
Kevesen hinnék, hogy egy mosolygós, szőke lány Magyarország egyik legkeményebb ketrecharcosa. Pedig Fábián Melinda a sotokan karate, a kempo, a thai box, a birkózás és az ökölvívás fogásait is kitanulta, s most ezeket ötvözve éri el sikereit MMA-versenyzőként.
febr. 9
0:30
Újabb magyar sikerek a rövidpályás gyorskorcsolya világkupán (Blikk)
A magyar vegyesváltó aranyérmet nyert szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának drezdai állomásán, míg Liu Shaolin Sándor második lett 1000 méteren.
febr. 9
0:34
Újabb siker: Hosszú Katinka két aranyat nyert szombaton Nizzában (Blikk)
Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta szereplését szombaton a Nizzában zajló nagymedencés nemzetközi úszóviadalon.
febr. 9
5:18
Meglesték az ágyban, meztelenül ébredt a nagy mellű bikini modell (Ripost)
Savanna Rehmet a hálószobájában fotózták.
febr. 9
6:21
Csúcsderbi, Gulácsi Pétert nézheted a nap rangadóján (Ripost)
Magyar kulcsfigurája lesz a német labdarúgó-bajnokság vasárnapi csúcsrangadójának.
febr. 9
7:06
Pl: máris megvan az Mu egyik nyári igazolása, Birminghamből érkezik – sajtóhír (She)
Már a téli átigazolási időszakban is a Manchester United kiszemeltjei közt említették az Aston Villa angol szélsőjét, Jack Grealisht. A jelek szerint a „tánc” nem ért véget a transzferidőszak lezárultával. Az angol nyelvű goal.com azt írja, a felek szinte mindenben megegyeztek egymással, a birminghami és a manchesteri csapat már az utolsó simítások
febr. 9
7:18
Jégkorong: Papp Kristóf sütivásárlása és a meccskorong (She)
Hiába játszott fölényben, csak hosszabbításban nyert 3–2-ra a magyar jégkorong-válogatott Románia ellen a nottinghami olimpiai selejtezőn. A mérkőzésen élete első felnőttválogatott gólját szerző Papp Kristóf mellett a passzt adó Sofron István, valamint a győztes találatot lövő Erdély Csanád értékelt az NSO Tv-nek. Mellettük Fodor Szabolcs másodedző
febr. 9
7:20
Jégkorong – Papp Kristóf sütivásárlása és a meccskorong (She)
.
febr. 9
7:36
Ronaldo csodagólja a pontszerzéshez nem volt elég, de a klubrekordhoz igen (Infostart)
A címvédő és listavezető Juventus 2-1-re kikapott a Hellas Verona vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati zárómérkőzésén.
febr. 9
7:36
Légiósok: a Dinamo Kijev már ki is nézte magának Kádár utódját (She)
A sportanalytic.com információi szerint a Dinamo Kijev már meg is találta a február elején a tartalékokhoz száműzött Kádár Tamás utódját: a csapat a Zorja Luhanszk U21-es válogatott labdarúgóját, Jevhen Cseberkót nézte ki magának.
febr. 9
7:48
Nhl: a Philadelphia Flyers átgázolt a Washington Capitalsen (She)
A Washington Capitalst idegenben 7–2-re kiütő Flyers aratta a játéknap legnagyobb különbségű győzelmét, de a Calgary Flames is remekelt a Vancouver Canucks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati mérkőzésein.
febr. 9
7:54
Elég nagy góllal és Juventus-rekorddal ünnepelte a 35. születésnapját Ronaldo (444.hu)
Tíz bajnokin szerzett gólt zsinórban, ez a Juventusban még senkinek sem sikerült.
febr. 9
8:12
Bayern: „Kimmich a német foci Greta Thunbergje” (She)
Mehmet Scholl, a Bayern München tartalékcsapatának korábbi edzője nem kímélte a 25. életévét egy napja, szombaton betöltő Joshua Kimmichet. A bajor klub üdvöskéjét a svédek fiatal klímaváltozásügyi aktivistájához, Greta Thunberghez hasonlította.
febr. 9
8:12
Kiprichért jöttek, Vinczét vitték (Azenpenzem)
Vincze István, a született mókamester, „Pilu” nemcsak az ­edzőit viccelte meg előszeretettel, olykor vele is a bolondját járatták a társak.
febr. 9
8:27
Bajban a Barcelona, hónapok óta erre várnak Messiék (Ripost)
A Barcelona a Betis vendége lesz a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
febr. 9
8:48
Jégkorong – „Természetesen ennél jobban is tudunk hokizni” (She)
.
febr. 9
9:06
Vívó-vk: Rédli András hatodik lett Vancouverben (She)
A magyarok közül Rédli András szerepelt a legjobban a férfi párbajtőrözők vancouveri világkupaversenyén, amelyen a negyeddöntőig jutva a hatodik helyen végzett.
febr. 9
9:30
Jégkorong: feszes védekezésre, igazi ki-ki meccsre számít a brit kapitány (She)
Vasárnap este hazai idő szerint 19.00-kor a továbbjutásért játszik az olimpiai selejtező házigazdája, Nagy-Britannia és a magyar férfi jégkorong-válogatott Nottinghamben: aki nyer, a nyár végén már konkrétan a pekingi kvótáért küzdhet. A rangadó előtt a 2017-ben még harmadosztályú, 2018-ban a mi kárunkra Budapesten az elitbe feljutó, majd 2019-ben
febr. 9
9:42
Nb I: ijesztő sérülés, fejbe rúgták a Dvsc hátvédjét (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 20. fordulójában a Debreceni VSC 2–1-re nyert a klub 110. alapítási évfordulóját ünneplő Diósgyőri VTK otthonában. A mérkőzés 86. percében Hysen Memolla bal oldali beadása után José Ricardo Cortés fejbe rúgta a kissé mélyre hajoló, a labdát elfejelő Kinyik Ákost, aki eszméletlenül terült el a földön, s h
febr. 9
9:42
Négy ezüstéremmel zárták a magyarok az evezős ergométeres vb-t (HírTV)
A magyar versenyzők négy ezüstéremmel zárták az evezős ergométeres világbajnokságot Párizsban.
febr. 9
10:06
Nba: a Clippers kiütéses vereséget szenvedett Minnesotában (She)
Szezoncsúcsokat és franchise-rekordokat is döntött a Wolves, amely tizenhárom vereség után teljesen váratlanul döngölte földbe a Clipperst az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Andrew Wiggins jól debütált a Golden State-nél, de hozta a kötelezőt a Lakers, zsinórban tizennegyedszer is nyert a Raptors, győzött a Bucks, a Nugge
febr. 9
10:08
Nb I: Szolnoki mosolygott, Bödét kiállították (She)
Mint arról beszámoltunk, a több mint egy félidőt kettős emberhátrányban játszó Paks hazai pályán 2–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB I 20. fordulójában. Pintér Csaba játékvezető a 38. percben Könyves Norbertet állította ki reklamálásért, majd alig több mint két perccel később Böde Dániel kapta meg a második sárga lapját – ebben nagy
febr. 9
10:24
Nb I: Bűvész bombagólt lőtt, ezzel nyert a Fehérvár (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 20. fordulójának rangadóján a második helyen álló Mol Fehérvár FC hazai pályán 2–1-re legyőzte a harmadik helyen álló Mezőkövesdet. A mérkőzést a Bűvész becenévre hallgató francia utánpótlás-válogatott középpályás, Lyes Houri döntötte el egy pokolian nagy góllal. Íme, a bombagól!
febr. 9
10:33
Hosszú Katinka szenvedett, mégis jó napja volt (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő két aranyéremmel folytatta szereplését a Nizzában zajló úszóviadalon.
febr. 9
10:36
Nb I: a Kaposvár nem adja fel; Vitelki a sors fintoráról beszélt a Dvtk-verés után (She)
Ahogy az NB I-es fordulók kapcsán megszokhatták, összegyűjtöttük egy helyen az edzői értékeléseket. A paksi Osztermájer Gábor inkább nem kommentálta a Puskás Akadémia elleni két kiállítást, egy be nem fújt tizenegyest viszont hiányolt csapata számára, az exmiskolci Vitelki Zoltán pedig a DVTK elrontott „születésnapja” után a sors fintoráról beszélt
febr. 9
10:36
Levi, a jegesmedvék kamasz hőse (BorsOnline)
Nem hittünk a híreknek: a 16 éves jégkorongozó, Hegedüs Levente ifjúsági téli olimpiai aranyérmet szerzett. Az elsőt Magyarországnak.
febr. 9
10:38
Bundesliga: elmarad a Gladbach meccse, Sabine a felelős (She)
A várható viharos időjárás miatt elmarad a 15.30-ra kiírt Mönchengladbach–Köln mérkőzés a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga).
febr. 9
10:42
Neymar valóban megsérült vagy csak a születésnapi buliját pihentetik ki vele? (444.hu)
A brazil nem játszhat a Lyon ellen. Amióta szerződtette a PSG, 100 bajnokiból 49-et kihagyott.
febr. 9
10:54
Férfi kézi Bl: furcsa technikával zavarta meg a hetest dobó veszprémit (She)
Mint arról beszámoltunk, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 11. fordulójában a Telekom Veszprém 31–24-re legyőzte idegenben a Portót. A mérkőzés 40. percében, egygólos veszprémi vezetésnél, a portugál együttes kapujában Thomas Bauer furcsa technikával zavarta meg a heteshez készülődő Dragan Gajicot: a 34 éves osztrák kapus terve bejöt
febr. 9
11:06
Négy ezüstéremmel zárták a magyarok az evezős ergométeres vb-t (Azenpenzem)
.
febr. 9
11:06
Deszkára, Anzselika! (BorsOnline)
A 2012-es londoni nyári olimpián az aranyérmes orosz szinkronúszó-válogatott akkori
febr. 9
11:18
Rangadóról rangadóra - sport a tévében (Infostart)
Erős meccsekkel jön a német és az olasz bajnokság, de sztárcsapatok lépnek színre a spanyoloknál is. Két női csapat érdekelt az EHF-kupánban, teniszdöntőt játszanak Montpellier-ben, a sznúker-grand-prix-n, és lesz még síugrás, sífutás és kerékpár is.
febr. 9
11:18
Evezés: négy ezüsttel zárták a magyarok az ergométeres vb-t (She)
A magyar versenyzők négy ezüstéremmel zárták az evezős ergométeres világbajnokságot Párizsban, miután a záró napon Pető Zsolt ismét második lett.
febr. 9
11:30
Rekordok estéje Minnesotában, váratlan hideg zuhanyt kapott a Clippers (She)
Szezoncsúcsokat és franchise-rekordokat is döntött a Wolves, amely tizenhárom vereség után teljesen váratlanul döngölte földbe a Clipperst az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Andrew Wiggins jól debütált a Golden State-nél, de hozta a kötelezőt a Lakers, zsinórban tizennegyedszer is nyert a Raptors, győzött a Bucks, a Nugge
febr. 9
11:36
Böde nem találja a szavakat, ezért kapott piros lapot (Ripost)
A Puskás Akadémia 2-0-ra nyert a Paks otthonában a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
febr. 9
12:06
Bánhidi Bence élvezi, hogy annyi jó történik vele, és nem száll el (She)
Február 9-én lett 25 éves Bánhidi Bence, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a Mol-Pick Szeged beállója, aki posztján már a világ legjobbjai közé tartozik. Szegedi beszélgetésünkből többek között az is kiderül, hogyan juthatott a csúcsra a magas, erős, de nem kifejezetten sportos alkatú győri kissrác.
febr. 9
12:08
Nb I: megsérült a hordágyvivő; Tischler megkapta a labdát – galéria (She)
A Nemzeti Sport fotósai a labdarúgó NB I 20. fordulójában is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.
febr. 9
12:24
Bayern: a spanyolok már tudni vélik, a nyártól hol folytatja Coutinho (She)
Hiába lőtt 18 bajnokin hat gólt és adott hat gólpasszt is, német és spanyol sajtóhírek szerint valószínűtlen, hogy Philippe Coutinhót a nyáron marasztalná a Bayern München. Ennek oka a brazil középpályás borsos ára: 100-120 millió euró közti összegért véglegesíthetnék a játékjogát Münchenben. A Mundo Deportivo szerint nemcsak a bajoroktól való búcs
febr. 9
12:48
Evezés: Eb-aranyak után ezüstérem az ifjúsági ergométeres vb-n (She)
Az ifjúsági ergométeres kontinensviadal után a párizsi világbajnokságon is megvillantotta klasszisát az Arrabona Evezős Klub 18 éves versenyzője, Siska Bettina, elvégre 500 méteren új egyéni csúccsal a dobogó második fokára állt fel, s nevelőedzője, Halmainé Mészáros Éva szerint immár „stabilan hozza, amit tud".
febr. 9
12:54
Tenisz: Fucsovics Márton főtáblára jutott Rotterdamban (She)
A világranglista 53. helyén álló Fucsovics Márton két szettben legyőzte ausztrál ellenfelét, Alexei Popyrint a rotterdami kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második körében. Ezzel a sikerrel már főtáblás a magyar teniszező.
febr. 9
13:06
Fed-kupa: az amerikaiakkal teljes a budapesti döntő mezőnye (She)
Utolsóként az amerikai női teniszválogatott jutott be a Fed-kupa budapesti döntőjébe, mivel a selejtezőben nagy csatában legyőzte a vendég letteket.
febr. 9
13:18
Pl: elmarad a Manchester City–West Ham United meccs (She)
A viharos időjárás miatt, a szurkolók biztonsága érdekében elhalasztották az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában esedékes Manchester City–West Ham United mérkőzést.
febr. 9
13:20
Serie A: a Verona szíve győzte le a Juvét; Szczesny zavarba esett – visszhangok (She)
Cristiano Ronaldo történelmet írt, a Juventus viszont negatív idényrekordot állított fel a Hellas Verona ellen. A veronaiak újonc létükre a 6. helyen állnak a tabellán – hogy mi a titok? Ivan Juric vezetőedző szerint a szívük. A Juvét is így győzték le végül.
febr. 9
13:36
Tenisz: Babos Tíma nem jutott főtáblára a szentpétervári tornán (She)
Nem jött össze a főtábla Babos Tímea számára, a WTA egyéni világranglista 98. helyén álló magyar teniszezőnő három szettben kikapott az orosz Ljudmia Szamszonovától a szentpétervári kemény pályás torna selejtezőjének végső szakaszában.

Keresés