2016. január 1. péntek

jan. 1
0:03
Videó: „Az olimpia és a foci Eb éve lesz” – Borkai Zsolt és Buzgó József köszöntője (She)
Hallgassa meg Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, valamint Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője újévi köszöntőjét!
jan. 1
8:57
Darts-vb: Smith vajon meglepi a Van Gerwent kiütő Barneveldet? (Agroinform)
Péntek kora délután a negyeddöntős küzdelmekkel folytatódik a 2016-os PDC darts-világbajnokság.
jan. 1
12:03
Primera División - Barcelonai párharccal indul az év (Infostart)
A 17. forduló csütörtöki zárását követően szombaton máris folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság a 18. körrel, amelynek nyitómérkőzését az FC Barcelona játssza városi riválisával, az Espanyollal.
jan. 1
12:33
Premier League: Kőkemény meccs vár a Liverpoolra (Agroinform)
Jürgen Kloppék ahhoz a West Hamhez látogatnak szombaton, amely csapat augusztus végén 3-0-ra nyert az Anfield Roadon.
jan. 1
12:39
Szalai Ádám elismerte: a Hannoverrel tárgyal (Infostart)
Valósnak bizonyultak azok a német sajtóértesülések, amelyek szerint a magyar labdarúgó-válogatott és a Bundesligában sereghajtó Hoffenheim támadója, Szalai Ádám tárgyalásokat folytat az átigazolásáról a Hannover csapatával.
jan. 1
12:57
Barca: a bizonyíték, hogy 2015 volt az egyik legsikeresebb év (She)
Milyen volt a Barcelona labdarúgócsapatának 2015-ös éve? Nos, Bajnokok Ligája-győzelem, európai Szuperkupa-győzelem spanyol bajnoki cím, spanyol Király-kupagyőzelem, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Az alábbi statisztikák jól rávilágítanak arra, miért volt a 2015 a klub történetének egyik legsikeresebb időszaka. Igen ám, de milyen volt a szintén szenzációs 2009-es és a 2011-es…
jan. 1
13:15
Atlético: Simeone válogatott honfitársa érkezett a középpályára (She)
Augusto Fernández személyében 29 éves argentin válogatott labdarúgót igazolt az Atlético Madrid.
jan. 1
13:17
MTK: „Így elég nehéz – nem erre számítottam, el akarok menni” (She)
Szatmári Lóránd elismerte, távozni akar a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-tól.
jan. 1
13:27
Válogatás: Nevetéssel a fejfájás ellen - íme 2015 legjobb mémjei! (Agroinform)
Az internet világában pedig mindenki megkapja a magáét, így most álljanak itt a legemlékezetesebb mémek a tavalyi évből.
jan. 1
13:33
Stadionfejlesztés: három helyre több, hatra kevesebb pénz jut (She)
Átcsoportosításokról döntött a kormány a Nemzeti Stadionfejlesztési Program felülvizsgálata keretében, az erről szóló határozat a Magyar Közlönyben jelent meg.
jan. 1
13:35
PL: váratlan név… Ezt a sztáredzőt vinné az MU és a Chelsea? (She)
Edzőkeringő Angliában! Bár a Chelsea már talált új edzőt – igaz, csak ideiglenest – Guus Hiddink személyében, a Manchester Unitedet pedig továbbra is Louis van Gaal irányítja, mindkét csapatnál aktuális az edzőkérdés. Ráadásul állítólag mindkét angol gigásznak ugyanazon a tréneren akadt meg a szeme.
jan. 1
13:37
NHL: nőtt a Dallas előnye; Detroitban gálázott a Pittsburgh (She)
A Nashville Predators magabiztos legyőzésével növelte előnyét a Központi csoportban a Dallas Stars az észak–amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
jan. 1
13:51
NBA: Curry nélkül is javított az éllovas Golden State (She)
A címvédő Golden State Warriors, amely szerdán mindössze a második vereségét szenvedte el a szezonban, csütörtökön máris javított: Houstonban győzött négy ponttal az észak–amerikai kosárlabdaligában (NBA).
jan. 1
13:53
Görögország: olasz válogatott érkezik a Panathinaikoszhoz (She)
Olasz válogatott futballistával erősítette meg keretét a Panathinaikosz. Az athéni klub másfél évre szóló szerződést kötött a legutóbb a Napoliban játszó Giandomenico Mestóval.
jan. 1
13:55
Chelsea: a kolumbiai csatár miatt nem megy Rémy a Villához (She)
Ismét megsérült Radamel Falcao, az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea kolumbiai támadója.
jan. 1
14:45
Röplabda MK: kialakult a férfi és a női elődöntő párosítása (She)
A női és a férfi röplabdázóknál is kialakult a Magyar Kupa elődöntőjének párosítása.
jan. 1
15:03
La Liga: 73 játékos tárgyalhat a jövőjéről; Torres verziói (She)
Az első osztályú spanyol labdarúgók közül 73 játékosnak jár le a szerződése a nyáron, így ők január elsejétől már szabadon tárgyalhatnak a jövőjükről az esetleges új kérőkkel. A lejáró szerződésű játékosok talán legnevesebbje Fernando Torres, aki szíve szerint maradna az Atlético Madridnál.
jan. 1
15:05
NB II: Artner Dunaújvárosból Ajkára szerződött – hivatalos (She)
Távozott a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Artner Tamás, aki az ugyancsak másodosztályú FC Ajka szakmai igazgatója lett.
jan. 1
15:33
Premier League: Megszilárdíthatja első helyét az Arsenal (Agroinform)
Az éllovas Ágyúsokra a kieső helyen tanyázó Newcastle vár Újév második napján.
jan. 1
16:15
Képgaléria: Löke „labdát szült”, Dzsudzsák örömkönnyei – ez volt 2015 (She)
Bár már átléptünk a 2016-os évbe, egy képgaléria segítségével még egyszer összefoglaljuk a mögöttünk hagyott esztendőt. Szabó Miklós és a Reuters legjobb felvételei után ezúttal Földi Imre, Hegedüs Gábor, Korponai Tamás, Teknős Miklós és Veres Viktor fotóiból adunk ízelítőt. „Labdát szülő” Löke, fejre álló autó, Dzsudzsák örömkönnyei, gömbölyded formák a röplabda világából. Galériánk a képre…
jan. 1
16:17
Darts-vb: Van Barneveld 0:3-ról fordított Smith ellen (She)
Elsőként Jelle Klaasen jutott be a londoni dartsvilágbajnokságon a legjobb négy közé. A 31 éves holland játékos 5:4-re legyőzte az angol Alan „Chuck” Norrist. A címvédő Gary Anderson könnyedén jutott az elődöntőbe, míg Raymond van Barneveld háromszettes hátrányból fordított és jutott tovább Michael Smith ellen. Adrian Lewis megmentette az angolok becsületét.
jan. 1
16:33
FTC: Eleket a válogatotthoz, Dollt Németországba vinnék (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke szilveszteri évértékelőjében megerősítette, hogy a női kézilabdázók edzőjét, Elek Gábort ismét megkörnyékezték a válogatottól, míg a labdarúgók vezetőedzőjének, Thomas Dollnak hazájából vannak ajánlatai. A sportvezető előre is tekintett: az NB I-ben élen álló, abszolút bajnokesélyesnek tartott futballcsapat esetében a nemzetközi kupaporondon a csoportkörbe…
jan. 1
16:51
DVTK: ezért esett a klub választása Egervári Sándorra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapja hosszú interjút készített Szabó Tamás ügyvezetővel, aki azt is kifejtette, miért Egervári Sándorra esett a klub választása.
jan. 1
16:53
Négysáncverseny: Prevc nyert Garmisch-Partenkirchenben (She)
A világkupa összetett pontversenyében vezető Peter Prevc nyerte meg pénteken a 64. síugró Négysáncverseny második viadalát a németországi Garmisch-Partenkirchenben.
jan. 1
17:03
La Liga: Barcelonai városi derbivel indul az év (Agroinform)
A La Liga idei első mérkőzésén a Barcelona városi riválisához, az Espanyolhoz látogat.
jan. 1
17:09
Labdarúgó NB I - Válogatott játékossal erősítene a Diósgyőr (Infostart)
Elek Ákos válogatott labdarúgóval erősítené keretét a Diósgyőr csapata.
jan. 1
17:09
Válogatott: ön szerint mi lesz Huszti Szabolccsal? Szavazzon! (She)
Huszti Szabolcs 7900 kilométerrel közelebb került a magyar labdarúgó-válogatotthoz, miután a kínai Csangcsun Jatajból a német Eintracht Frankfurthoz igazolt át. Mi lesz vele?
jan. 1
17:11
Kép: Bogdán jókívánságánál csak a pólója menőbb (She)
Bogdán Ádám, a Liverpool és a magyar válogatott futballistája Facebookon kívánt minden rajongójának boldog új évet. Méghozzá nem akármilyen pólóban...
jan. 1
17:27
Darts-vb: Gary Anderson lábbal is közel járt a tripla 20-ashoz (She)
Rövid felvétel arról, hogy miként készült a címvédő skót Gary Anderson az angol James Wade elleni csatára a londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében.
jan. 1
17:29
Jégkorong: korcsolya vágott bele válogatottunk arcába – kép (She)
Szerencsésen megúszott egy ijedtségre azért bőven okot adó sérülést a Slavia Praha magyar válogatott jégkorongozója, Vas János, akinek arcát az egyik bajnokin ellenfele korcsolyája vágta meg.
jan. 1
17:45
Videó: másnaposan játszott az MU csatára, a pályára hányt… (She)
A szilvesztert a profi futballisták többnyire az átlaghoz képest visszafogottan, családi körben ünnepelték, különösen azok, akikre január elsején már tétmeccs várt. No, nem James Wilson! A Manchester United csatára – aki jelenleg az angol másodosztályú Brighton and Hove Albionnál szerepel kölcsönben – állítólag finoman szólva másnapos volt a kezdőrúgás előtt, majd az első félidőben a pályára…
jan. 1
18:03
Újpest: visszatérhet a mali utánpótlás-válogatott játékos (She)
Belga lapértesülés szerint visszatérhet a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpesthez Falaye Sacko.
jan. 1
18:15
Logibet: Így indítjuk a 2016-os esztendőt (Agroinform)
Decemberi összegzőnkből kiderül, mely tippmesterek zárták legjobban a 2015-ös évet.
jan. 1
18:21
Kézi: amikor a kocka a labda – itt az első kézilabdás társasjáték! (She)
Két német úriember, Peter Höfer és Gerhard Junker kitalálta az első kézilabdás társasjátékot. A magyarra fordítva a „Lerohanás” nevet viselő játékot egyszerre két ember űzheti, és tízéves kortól kezdve ajánlják.
jan. 1
18:23
Arsenal: „Mikor a légiósok idejönnek…” – ez Cech titka (She)
Petr Cech, az Arsenal kapusa nem ragad le a futballnál, a cseh játékos a dobokkal is remekül bánik, sőt, mint kiderült, a nyelvekkel sem áll hadilábon.
jan. 1
18:25
Jégkorong: „A csapat is énekelte a Himnuszt, nemcsak én” (She)
Zenetagozatos általános iskolába járt az a 15 éves magyar jégkorongozó, aki a kanadai nemzetközi tornán elénekelte Himnuszunkat. Horváth László bátor bevállalásáról már beszámoltunk, az érintett a mai nyilatkozatában elárulta: gyors döntés volt a részéről, hogy átveszi a meghibásodott lejátszóberendezést szerepét.
jan. 1
18:57
Anglia: az év gólkirálya nem akar klubváltásról hallani (She)
Odion Ighalo, a Watford támadója szerezte a legtöbb gólt az Angol Labdarúgóligában – a bajnokság első négy osztályában – 2015-ben, nem lenne meglepetés, ha a téli átigazolási időszakban lecsapna rá valamelyik élcsapat. A meglepetés inkább az, hogy Ighalónak egyelőre esze ágában sincs távozni.
jan. 1
19:33
Africa Race: megkóstolta a pálya az autókat, Szalayékét is (She)
Gyönyörű nap volt, és persze pokoli nehéz, mint ahogyan a verseny ezen szakaszában már lenni szokott az Africa Race-en. Egy 409 kilométeres szakasz nyilván sohasem könnyű, pláne, ha annyira defektveszélyes, mint a pénteki. Sem Szalay Balázs, sem Kovács Miklós nem úszta meg kerékcsere nélkül, mégsem voltak elégedetlenek.
jan. 1
20:09
Petr Cech három nyelven irányítja az Arsenal védelmét (Infostart)
Az Arsenal labdarúgócsapatának kapusa, Petr Cech elárulta, hogy általában három nyelven irányítja a védelmet.
jan. 1
20:09
EBEL: rosszul kezdődött az év, Ljubljanában kapott ki a Volán (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában a Fehérvár AV 19 egygólos vereséget szenvedett a sereghajtó Olimpija Ljubljana vendégeként. A fehérvári együttes 21. alkalommal kapott ki, 17-szer a rendes játékidőben.
jan. 1
20:11
Barcelona: először fértek be ilyen sokan az álomcsapatba (She)
A Bajnokok Ligája-győztes Barcelonából hét labdarúgó is bekerült a 2015-ös esztendő álomcsapatába a L'Équipe című francia sportlapnál.
jan. 1
20:27
Hét Barcelona-játékos a L'Equipe 2015-ös álomcsapatában (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonából hét játékos is bekerült a L'Equipe című francia sportlap által összeállított 2015-ös labdarúgó álomcsapatba.
jan. 1
20:45
Tenisz: Nadal bejutott a döntőbe Abu-Dzabiban (She)
Pénteken eldőlt, hogy Rafael Nadal és Milos Raonic játssza a döntőt az Abu-Dzabiban zajló, meghívásos férfi tenisztornán.
jan. 1
21:03
Championship: nagyon pechesen indult Tőzsérék éve (She)
Tőzsér Dániel csapata, a QPR az utolsó percben esett góllal 2–1-re kikapott vendégétől, a Hull Citytől az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) pénteki játéknapján.
jan. 1
21:05
Mol Liga: a Fradi nem kegyelmezett az Újpestnek (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Ferencváros pályaválasztóként három góllal nyert az Újpest ellen. A zöldek már a 22. perc elejére végeztek aznapi góladagjukkal – három találatuk légiós érdeme –, a lilák az 51. percben szerezték meg a becsületgóljukat, de azt legalább emberhátrányban játszva.
jan. 1
21:21
Magyar sakkozó vezeti a junior-világranglistát (Infostart)
Rapport Richárd vezeti a péntektől érvényes junior-világranglistát a Nemzetközi Sakkszövetségnél (FIDE).
jan. 1
21:21
NFL: Landryék Beckham csodaelkapását idézték, teljes a körbeverés! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye kapcsán ismét jelentkezünk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkkal, a Red Zone-nal, kissé felfrissített formában. Mémek, statisztikák, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el! Este hálaadás, három mérkőzést is rendeznek!
jan. 1
21:23
Sakk: Rapport Richárd vezeti a junior-világranglistát (She)
Rapport Richárd vezeti a péntektől érvényes junior-világranglistát a Nemzetközi Sakkszövetségnél (FIDE).
jan. 1
21:39
Premier League: az újonc kölcsönvette a Roma szélsőjét (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság újonca, az AFC Bournemouth a szezon végéig kölcsönvette az AS Romától Juan Iturbét.
jan. 1
21:57
Barcelona: Tajti Mátyás itthon járt, és nem tétlenkedett (She)
Tajti Mátyás, a Barcelona fiatal magyar labdarúgója az ünnepeket itthon töltötte, de a szünet sem telt futball nélkül – erről az új évet köszöntő videója is tanúskodik.

Keresés