2016. január 12. kedd

jan. 12
0:06
Futsal NB I: az ETO üldözését folytató Haladás 9 gólig jutott (She)
A futsal NB I 13. fordulójának hétfői játéknapján a bajnokság második helyén álló Haladás hazai pályán 9–5-re megverte a Déli Futsalt, ezzel folytatta a listavezető Rába ETO üldözését. A Berettyóújfalu szoros meccsen nyert Dunaújvárosban, az Aramis gólzáporos mérkőzésen győzte le a sereghajtó Rubeolát.
jan. 12
0:10
Africa Race: „Remélem, ezt a versenyt megnyerjük egyszer” (She)
Szalay Balázs és Bunkoczi László sikeresen teljesítette az Africa Race-t. Szóltak a dobok, lobogtak a zászlók – a Rózsaszín-tó partja teljes pompájában ragyogott. Az Africa Race befutója ünnepélyes alkalom, s ennek megfelelő volt a fogadtatás is.
jan. 12
0:42
Keddi sportműsor: pályán az MU, újabb görög–magyar a vízben (She)
A magyar női vízilabda-válogatott kedden a görögökkel csap össze belgrádi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. Ami az európai futballprogramot illeti, a Manchester United a Newcastle Unitedhez látogat a Premier League hétközi fordulójában, míg a spanyol Király-kupában a Sevilla városi riválisát, a Betist fogadja a nyolcaddöntő visszavágóján. Íme, a mai sportműsor!
jan. 12
1:18
Aranylabda 2015: Alvesnek megvan a véleménye CR 2. helyéről (She)
A Barcelona argentin kiválósága, Lionel Messi mögött Cristiano Ronaldo végzett a második helyen a 2015-ös Aranylabda-szavazáson, míg Neymar a harmadik lett. Daniel Alvesnek, a katalán együttes jobbhátvédjének megvan róla a véleménye, hogy a portugál klasszis megelőzte a brazilt, de jobbnak látta, ha nem mondja el.
jan. 12
5:48
Válaszol Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid ex-szóvivője (Behaviour)
jan. 12
5:50
Lengyelország az orbáni úton (Behaviour)
Varsóban is folyik a fékek és ellensúlyok rendszerének leépítése.
jan. 12
5:52
Spanyol hercegnő a vádlottak padján (Behaviour)
Az 50 éves Cristinát bűnrészességgel, adócsalással vádolják.
jan. 12
5:54
Bírálják a rendőrséget (Behaviour)
Pakisztániakat és egy szíriai férfit bántalmaztak az észak-rajna-vesztfáliai városban.
jan. 12
5:56
Putyin elismerte: károkat okoznak a szankciók (Behaviour)
Az olaj és gáz exportja során veszélyesen csökkent Moszkva bevétele.
jan. 12
5:58
Koszovó az összeomlás szélén (Behaviour)
Felgyújtották a pristinai kormányzat épületeit – Népszavazást írnának ki a szerb közösséggel való megállapodásról.
jan. 12
6:00
Senki sem születik műgyűjtőnek (Behaviour)
A Várfok Galéria tulajdonosa szerint nehéz feladata van a magyar magán galériáknak.
jan. 12
6:06
Dakar 2016 - Ismét Peterhansel vezet (Infostart)
Az autósoknál a francia Stephane Peterhansel átvette a vezetést összetettben a nyolcadik szakaszt követően a dél-amerikai terepen zajló Dakar-ralin.
jan. 12
7:18
Borkai találkozót kezdeményez Hosszú és Gyárfás között (Infostart)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke kezdeményezni fog egy találkozást Hosszú Katinkával és Gyárfás Tamással, amelyen szeretné egy asztalhoz ültetni a feleket és közvetítésével megoldást találni a versenyző és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) között kialakult vitában.
jan. 12
7:36
Aranylabda 2015: kudarccal indult, az egekben végződött – ez volt Messi éve! (She)
A Zürichben rendezett FIFA-Aranylabda-gálán Lionel Messit választották meg a 2015-ös esztendő legjobb labdarúgójának. Pillantson vissza az immáron ötszörös aranylabdás argentin szupersztár előző évére, amelyben akadt kudarc, felemelkedés, sérülés, parádés mérkőzések, sok-sok gól és trófea!
jan. 12
7:38
Női válogatott: erős csoport – az olaszokkal kezdünk Cipruson (She)
Elkészítették a március elején rendezendő Ciprus-kupa nyolccsapatos női felkészülési labdarúgótorna csoportbeosztását. A magyar válogatott Olaszországgal, Ausztriával és Írországgal került azonos kvartettbe – olvasható a noifutball.com Facebook-oldalán.
jan. 12
7:54
Légiósok: Októberben megmondtam, hogy a télen elmegyek – Stieber (She)
Csalódottságára jött a betegség, Stieber Zoltán, a német Hamburg magyar labdarúgója volt már jobb passzban is. A szélső saját bevallása szerint hónapok óta elvágyódik a klubtól, ám annak ellenére nem tud távozni – sőt, még a beleki edzőtáborba is elvitték –, hogy kérőben nincs hiány.
jan. 12
8:00
Összeomlott a rúgó (Metropol)
A Vikings kickere 27 yardos kísérletet hibázott el, s így továbbjutással ajándékozta meg a Seahawkst.
jan. 12
8:12
NBA: a Wizards győzött Chicagóban, szoros meccset nyert a GSW (She)
A Washington remek támadójátékot bemutatva szinte végig vezetve győzött Chicagóban az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, míg a címvédő Golden State szoros meccsen, a hajrában múlta felül a Miamit. Ezen a játéknapon csak egy találkozót rendeztek ezen felül, ahol a San Antonio újabb kiütéses győzelmet aratott - ezúttal a Brooklyn volt az áldozat.
jan. 12
8:30
Videó: a székely helyett a saját himnuszukat fütyülték ki a balhézó románok (She)
A maszol.ro beszámolója szerint finoman szólva félresikerült az a bosszú, amit a Bukarest Rapid női kosárlabdacsapatának szurkolói forraltak a Sepsi SIC játékosai ellen a Sepsiszentgyörgyön történt incidensek miatt.
jan. 12
8:32
Palermo: „Balogh az új Cavani, 5 millió eurót fizettem érte” (She)
Maurizio Zamparini, a Palermo labdarúgócsapatának elnöke hétfőn sajtótájékoztató keretében erősítette meg, hogy újabb edzőváltás lesz a klubnál (Davide Ballardinit Guillermo Barros Schelotto váltja), és eközben beszélt arról is, hogy megszerezte Balogh Norbertet, a Debreceni VSC támadóját.
jan. 12
8:34
NHL: Vancouverben ért véget a Florida sorozata (She)
Megszakadt a Florida Panthers győzelmi sorozata az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján: az együttes, amely legutóbbi 12 találkozóját megnyerte, a Vancouver Canucks otthonában kapott ki hosszabbítás után.
jan. 12
9:24
AC Milan: kiderült Mario Balotelli egyik gusztustalan titka (She)
Azt gondolja, hogy ismerte az AC Milanban futballozó Mario Balotelli összes rossz cselekedetét? Hogy a dartsnyilakkal dobált játékosoknál, a felgyújtott házánál vagy a paradicsommal megdobált Serie A-s edzőnél véget érne a sor? Jöjjön most egy történet, amelyet egyik korábbi csapattársa hozott nyilvánosságra.
jan. 12
9:42
NFL: Manning visszatér, a Carolina és a Green Bay revánsot venne - oddsok a főcsoport-elődöntőkre (Agroinform)
A főcsoport-elődöntők mérkőzéseit vettük sorra, ahol minden esetben a hazai pályán játszó a toronymagas favorit.
jan. 12
10:00
Gór-Nagy Miklós: "a célunk az, hogy átgázolunk mindenkin" (Infostart)
Nagyon jól sikerült megvalósítani a vízben, amit Benedek Tibor kért - mondta az InfoRádió kérdésére Gór-Nagy Miklós. A válogatott vízilabdázó a görögök elleni mérkőzést értékelte a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 12
10:00
Aranylabda 2015: őrült ugrás a drukkertől, CR7 csak nevetett rajta (She)
Cristiano Ronaldo sem bírta ki nevetés nélkül azt a jelenetet, amikor a zürichi Aranylabda-gála vörös szőnyegére lépésekor egy mindre elszánt rajongója az előtte álló tömegen átmászva, a koncertekről ismerős crowd surfing módszert alkalmazva próbált eljutni kedvencéhez. A terv nem jött össze, de főhősünk legalább azt elmondhatja magáról, hogy megnevettette Cristiano Ronaldót!
jan. 12
10:06
Harmincnégy ausztrál futballistát tiltottak el doppingolás miatt (Metropol)
Mindannyiuk esetében az volt a vád, hogy még 2012-ben tiltott teljesítményfokozót használtak.
jan. 12
10:18
Fucsovics japán ellenféllel kezdi az Australian Opent (Infostart)
Fucsovics Márton a japán Ito Tacumával találkozik az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének nyitófordulójában.
jan. 12
10:18
Női kézi: a nagybányaiak 264 ezer eurója sem hatotta meg Neagut – sajtóhír (She)
A világ pillanatnyilag legjobb női kézilabdázójának tekinthető román Cristina Neagu nem vált klubot, és a következő (2016–2017) idényre is a BL-címvédő montenegrói Buducsnoszt Podgorica játékosa marad.
jan. 12
10:20
Haladás: a kölni egyetem is célja az NB III-ból hozott támadónak (She)
Mint beszámoltunk róla, nagy lehetőséget kapott a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatában Gyürki Gergő – a 22 éves játékos az NB III-as Pénzügyőrből érkezett, s két és fél évre írt alá. A támadóra a két csapat szeptemberi Magyar Kupa-mérkőzésén figyelt fel a Haladás stábja. Gyürkinek sokat nem kellett gondolkodnia.
jan. 12
10:22
Liverpool: „Bogdán nem lett rosszabb, genyónak kell lennie!” (She)
Andrusch József, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusedzője elmondta, miben hibázott Bogdán Ádám az Exeter City elleni FA-kupa meccsen, ugyanakkor úgy véli, nem lett rosszabb labdarúgó a Liverpool kapusa.
jan. 12
10:24
Női kézi: Értetetlenül álltunk bizonyos történések előtt – Németh András beszámolója (She)
Németh András szövetségi kapitányi pályafutásának utolsó aktusa is megtörtént: hétfőn a Magyar Kézilabda-szövetség meghallgatta és elfogadta a női válogatott leköszönt szövetségi kapitányának beszámolóját az elmúlt két évről, elsősorban is a kudarccal végződött dániai világbajnokságról, ahol a magyar csapat a nyolcaddöntőben 24–23-ra kikapott Lengyelországtól, és a 11. helyen végezve lemaradt…
jan. 12
10:26
Aus. Open: Fucsovics japán ellenféllel kezd a selejtezőben (She)
Fucsovics Márton a japán Ito Tacumával találkozik az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) selejtezőjének nyitó fordulójában.
jan. 12
10:36
Aranylabda: CR a Mátrixban, hullottak a könnyek a gálán – képek (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona argentin kiválósága, Lionel Messi nyerte meg a 2015-ös Aranylabdát. A gálán napjaink legzseniálisabb futballistái „szállták meg” a színpadot, ami persze rengeteg remek fotót szolgáltatott. Íme, a díjátadó legjobb képei, rajta a Real Madrid és a Barcelona játékosainak közös ünnepéről és Cristiano Ronaldóról, amint egy szelfi kedvéért Neo bőrébe bújik a…
jan. 12
10:36
Premier League: Jön az újabb értékelhetetlen meccs a Vörös Ördögöktől? (Agroinform)
Gyakorlatilag borítékolható, hogy bűnrossz meccset játszik egymás ellen a Newcastle és a Manchester United.
jan. 12
10:54
Aranylabda: Messi váratlan kérést kapott, de megoldotta – kép (She)
Lionel Messi ötödik alkalommal hódította el az év legjobb labdarúgójának járó elismerést, az Aranylabdát. A Barcelona argentin csatárát is óriási tömeg várta a Zürichben rendezett gála előtt a vörös szőnyegen, ahol bőszen osztogatta az aláírásokat. Az egyiket azonban egy váratlan helyre kellett adnia.
jan. 12
10:56
Werder Bremen: Kleinheislert nem ismerkedni hívták Belekbe (She)
A héten csatlakozik a Werder Bremen keretéhez a törökországi Belekben Kleinheisler László, a Videoton FC válogatott futballistája. A fehérvári klub múlt hét szombaton jelentette be, hogy a német élvonalbeli brémai csapat hivatalos kikérőt küldött és engedélyt kapott Kleinheisler tesztelésére. A Werder sportigazgatója, Thomas Eichin a Weser Kuriernek elárulta, ismerkedésnél többről van szó.
jan. 12
11:30
Bursaspor: Komolyan gondolja ezt bárki?! Ne vicceljünk már! – Dzsudzsák Balázs (She)
Dzsudzsák Balázs szerint nevetségesek voltak a török sajtóban megjelent azon hírek, melyek szerint engedély nélkül utazott haza Magyarországra a karácsonyi időszak alatt.
jan. 12
11:32
MU: Van Gaal elismerte, még ő is unatkozik saját csapatán! (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere elismerte, előfordult, hogy még őt is untatta csapata.
jan. 12
11:48
Faragó Tamás: ez az eredmény senkinek nem jó (Infostart)
8-8-as döntetlent játszott a magyar férfi vízilabda válogatott a görögökkel a belgrádi Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában. Ez az eredmény igazából egyik csapatnak sem jó - mondta Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó az InfoRádiónak. Benedek Tibor szövetségi kapitány hozzátette: férfiasan és keményen küzdöttek.
jan. 12
11:48
Férfi kézi Eb: íme, az utazó keret a kontinensviadalra! (She)
Székely Márton maradt ki a magyar férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnokságra utazó keretéből. Talant Dujsebajev 17 játékost visz magával a pénteken kezdődő lengyelországi kontinensviadalra, és a szombati, Montenegró elleni összecsapás előestéjén jelöli ki a 16 fős meccskeretet.
jan. 12
11:50
Amerikai futball: a Bama pontzáporos meccsen ért fel újra a csúcsra (She)
Az Alabama Crimson Tide nyerte az észak-amerikai egyetemi amerikaifutball-bajnokságot, miután a hétfő esti döntőben 45–40-re legyőzte a Clemson Tigers együttesét.
jan. 12
11:52
Férfi kézi Eb: Talant Dujsebajev nyolc döntőt játszana (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség sajtótájékoztatót tartott a pénteken kezdődő lengyelországi férfi Európa-bajnokság előtt, amelyen elhangzott, hogy a magyar válogatott számára a hivatalos célkitűzés a közvetlen olimpiai kvalifikáció kivívása vagy az olimpiai kvalifikációs tornán való szereplés elérése.
jan. 12
12:06
Guardiola megbánta múlt heti bejelentését (Infostart)
A Bayern München vezetőedzője, Josep Guardiola kedden bocsánatot kért, amiért egy héttel ezelőtt elárulta, hogy a nyártól Angliában folytatja pályafutását.
jan. 12
12:06
Real: Roberto Carlos visszatér, és hozná Neymart (She)
Zinedine Zidane után újabb korábbi klasszis térhet vissza a Real Madridhoz. A királyiakkal négy bajnokságot és három Bajnokok Ligáját nyerő Roberto Carlos egy brazíliai rádióinterjúban elmondta, hétfőn találkozott a Real vezetőivel, és hamarosan visszatér korábbi sikerei helyszínére.
jan. 12
12:08
Hosszú Katinka indulása Kiss László kezében (Infostart)
Bár január 14-én, csütörtökön a Nemzeti Színházban rendezik meg az 58. Év sportolója gálát, Hosszú Katinka január 10-én vasárnap elutazott az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen Austinban a pénzdíjas Arena Pro versenysorozat második állomásán, amelyre január 15-17. között, péntektől vasárnapig kerül sor.
jan. 12
12:08
NB III: Olaszországot megjáró fiatallal erősíthet a Vásárhely (She)
Olaszországban is szereplő játékossal erősödhet a labdarúgó NB III-ban szereplő Hódmezővásárhely. A vezetőség elkezdte a tárgyalásokat az egykoron a Fiorentinánál is futballozó Szabó Zoltán Olivérrel – értesült a Nemzeti Sport.
jan. 12
12:10
Honvéd: Prosser másodosztályú angol klubnál próbázik (She)
Az angol másodosztályú (Championship) Reading labdarúgócsapatához utazik próbajátékra Prosser Dániel. Az élvonalbeli Bp. Honvéd 21 éves szélsője az őszi idényben 14 mérkőzésen lépett pályára, kilenc alkalommal kezdőként, ötször csereként, egy gólt szerzett.
jan. 12
12:24
Bayern: Guardiola bocsánatot kért – az angliai menedzserektől (She)
A Bayern München vezetőedzője, Josep Guardiola kedden bocsánatot kért, amiért egy héttel ezelőtt elárulta, hogy a nyártól Angliában folytatja pályafutását.
jan. 12
12:24
Karrier: Túszként tartanak fogva Chilében - Sampaoli (Agroinform)
A Copa America-győztes edző elvágyódik, de az új elnök nem engedi őt elmenni a válogatottól.
jan. 12
12:42
Úszás: a szövetség méltányosságot gyakorol Hosszú felé, ha... (She)
Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya hétfőn, Hosszú Katinka Facebook-oldaláról értesült arról, hogy a versenyző és edzője már Austinban tartózkodik, ahol részt vesz a pénzdíjas Arena Pro versenysorozat második állomásán (január 15–17.). Versenyengedélyezési kérelme – menedzsmentje révén – hétfőn érkezett meg a szövetségbe, amely kényszerhelyzetbe került.

Keresés