2016. január 28. csütörtök

jan. 28
0:06
Eredivisie: Vida sárga lapot és teljes meccset kapott (She)
Vida Kristopher végigjátszotta a mérkőzést a De Graafschapban a Den Haag ellen a holland labdarúgó-bajnokság szerdai fordulójában. A magyar játékos a 75. percben sárga lapot szedett össze.
jan. 28
0:24
Olasz Kupa - Hasít a Juventus (Infostart)
A címvédő Juventus 3-0-ra legyőzte hazai pályán az Internazionalét a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, szerdán.
jan. 28
0:28
Angol Ligakupa - A Manchester City lesz a Liverpool ellenfele a döntőben (Infostart)
A Manchester City labdarúgócsapata a 2-1-re elvesztett első találkozót követően 3-1-re felülmúlta az Evertont az angol Ligakupa elődöntőjének szerdai visszavágóján, így bejutott a fináléba.
jan. 28
0:32
Spanyol Király Kupa - Kiesett az Atlético, de mi lett a Barcával? (Infostart)
A címvédő FC Barcelona bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó spanyol Király Kupában, miután a negyeddöntő szerdai visszavágóján is legyőzte az Athletic Bilbaót.
jan. 28
0:42
Csütörtöki sportműsor: Djokovics–Federer a döntőért (She)
Magyar idő szerint csütörtök délelőtt játsszák az Australian Openen a férfi egyes álomelődöntőjét, Novak Djokovics Roger Federerrel csap össze. A labdarúgó spanyol Király-kupában kialakul az elődöntő mezőnye.
jan. 28
6:06
Kemény Dénes irigykedett a szerbekre (Infostart)
Irigykedett a szerbekre Belgrádban a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a kiválóan lebonyolított Európa-bajnokság miatt. Kemény Dénes az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy az aranyérmes női csapat szövetségi kapitánya, Bíró Attila meddig folytathatja.
jan. 28
7:00
Aus. Open: Serena átgázolt Radwanskán, hetedszer döntős (She)
A címvédő Serena Williams két szettben (6:0, 6:4) megverte a negyedik kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjében, ezzel pályafutása során hetedszer jutott be a melbourne-i Grand Slam-torna fináléjába. A világelső amerikai a döntőben a német Angelique Kerberrel találkozik, aki szintén két játszmában nyert a magyar származású Konta Johanna ellen.
jan. 28
7:54
NBA: Curry háttérbe szorult, a GSW így is pontzáport tartott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a ligaelső Golden State Warriors hazai pályán 127–107-re megverte a Dallas Maverickset. A házigazdáknál Stephen Curry a megszokottnál szürkébben játszott, ezúttal csak 14 pontot dobott, a csapatot a 45 pontot termelő Klay Thompson vezette sikerre. A San Antonio Spurs a Houston Rockets ellen javított a GSW…
jan. 28
8:00
Tokaji Viktor búcsúzik (Metropol)
A februári, budapesti olimpiai selejtezőre a hokisok 33 tagú kerete készül.
jan. 28
8:12
NHL: Ovecskin megsérült, kihagyja az All Star-gálát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Washington Capitals saját közönsége előtt, hosszabbítás után 4–3-ra kikapott a Philadelphia Flyerstől. A fővárosi csapatban megsérült az orosz Alekszandr Ovecskin, aki a Nashville-ben rendezendő All-Star-gáláról is lemarad.
jan. 28
8:18
Ausztrál tündérmese: Konta Johanna (Metropol)
A magyar származású brit lány a semmiből jutott az elődöntőbe az Australian Openen.
jan. 28
8:30
Williams és Kerber az ausztrál nyílt teniszbajnokság női döntőjében (Infostart)
Hetedszer jutott döntőbe és hetedik bajnoki címéért küzdhet Serena Williams az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
8:48
Kép: késett a vonat, mikor meglátták, miért, leesett az álluk (She)
A vonatok késése nemcsak Magyarországon szolgáltat gyakran beszédtémát, az Egyesült Királyságban is gyakran ragadnak a váróban az utasok. Most azonban olyan indokkal vett ki „szabadnapot” az egyik vonat vezetője, amire nem sűrűn van példa…
jan. 28
9:06
Férfi vízi: Kemény Dénes hiányolta a magyar edzőket Belgrádból (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke szerint túl kevés magyar edző nézte a helyszínen a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságot. A sportvezető elégedett a szerepléssel.
jan. 28
9:24
Birkózás: nem becsülték meg, Csepelen folytatja a világbajnok (She)
A világ- és Európa-bajnok magyar birkózó, Veréb István távozott a Haladástól, és Csepelen folytatja a pályafutását.
jan. 28
9:33
Premier League: Továbbra sem hisznek a bukik a Leicester-csodában (Agroinform)
Még mindig közel tízszeres pénzt ér a listavezető meglepetéscsapat végső sikere.
jan. 28
9:42
Birkózás: nem becsülték meg, Csepelen folytatja a vb-3. (She)
A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar birkózó, Veréb István távozott a Haladástól, és Csepelen folytatja a pályafutását.
jan. 28
9:44
Man. City: hosszú kihagyás várhat a gárda kulcsemberére (She)
Elképzelhető, hogy hosszabb kihagyás vár Kevin De Bruyne-re, a Manchester City labdarúgójára, aki térdsérülést szenvedett csapata szerdai mérkőzésén.
jan. 28
9:46
Bayern: Lewandowski döntött, ennél a klubnál folytatja? (She)
Robert Lewandowski távozása egyre gyakrabban téma Németországban, a hírek szerint a Bayern München lengyel támadója nem szimpatizál az új edzővel, Carlo Ancelottival, így még a váltás előtt búcsút intene a bajoroknak. Egyesek már azt is tudják, melyik csapathoz vágyik.
jan. 28
10:00
Aus. Open: Djokovics–Federer elődöntő élőben az NSO-n! (She)
Az Australian Open férfi egyesének elődöntőjében két nagy rivális, Djokovics és Federer csap össze. Ez lesz a 45. egymás elleni meccsük, az örökmérleg 22–22-re áll. A másik ágon Raonic és Murray csatázik. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket, hogy megtudják, melyik nagy ász jut a torna döntőjébe.
jan. 28
10:02
Légiósok: Gyurcsó betegség miatt maradt le Muturól (She)
Gyurcsó Ádám kisebb betegség miatt – a lengyel honlapok gyomorpanaszokról számoltak be – nem léphetett pályára a Pogon Szczecin szerdai felkészülési mérkőzésén Antalyában.
jan. 28
10:04
Légiósok: biztosra veszik Kalmár frankfurti szerződését (She)
Többször beszámoltunk róla, hogy a német másodosztályban listavezető RB Leipzig magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt kölcsönbe az ugyancsak a Bundesliga 2.-ben szereplő, a tabellán 14. helyen álló FSV Frankfurthoz kerülhet. A liga-zwei.de már kész tényként kezeli a 20 éves játékos átigazolását.
jan. 28
10:06
Vidi: A cserék után szétesett a csapat szerkezete – Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, valamint Feczesin Róbert, a csapat támadója a klub honlapjának értékelt a szerdai, NK Maribor elleni (2–2) felkészülési mérkőzés után.
jan. 28
10:18
PL: Philippe Senderos távozott az Aston Villától (She)
Közös megegyezéssel távozott az angol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Aston Villától a svájci Philippe Senderos.
jan. 28
10:36
Senderos távozott az Aston Villától (Infostart)
Közös megegyezéssel távozott az angol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Aston Villa csapatától a svájci Philippe Senderos.
jan. 28
10:36
FTC: így tanít Doll, a pipába küldte a labdát – videó (She)
Thomas Doll ismét megcsillantotta futballtudását a Ferencváros labdarúgói előtt. A német szakember a klub beleki edzőtáborában ezúttal célzóképességéről tett tanúbizonyságot, íme!
jan. 28
10:38
Videó: „Ez igen!” – Kobe Bryant is meghajolt Nowitzki előtt (She)
Dirk Nowitzki két másodperccel a vége előtt döntötte el a Los Angeles Lakers–Dallas Mavericks (90–92) kosárlabda-mérkőzést az NBA-ben. A Lakers sztárja, a sérült Kobe Bryant elismerően reagált a győztes találatra.
jan. 28
11:03
Australian Open: Ötödször juthat döntőbe Murray (Agroinform)
A kanadai Milos Raonic első, a brit Andy Murray ötödik Australian Open döntőjéért száll harcba a pénteki elődöntőben.
jan. 28
11:12
Vízi: Biros 17 évvel ezelőtt berobbant, majd legenda lett (She)
Három olimpiai bajnoki cím, egy-egy vb- és Eb-arany tulajdonosaként 39 évesen jelentette be visszavonulását Biros Péter, aki az 1999-es kontinensbajnokságon robbant be a férfi vízilabda elitjébe, és az azóta eltelt tizenhét évben legenda lett. A most zajló szezont még a medencében töltő klasszis legjobb képeiből összeállított galériával a sikerekben gazdag pályafutás előtt tisztelgünk.
jan. 28
11:14
Chelsea: senki nem számított rá, hogy ő lehet az új menedzser (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben címvédő Chelsea edzőjelöltjei között a Stoke Cityt irányító Mark Hughes is szerepel.
jan. 28
11:16
Légiósok: a Premier League-be ajánlják a volt fradistát (She)
A korábban a Ferencvárosban is védő, válogatott kerettag kapust, a jelenleg a spanyol Getafe alkalmazásában álló Megyeri Balázst ajánlja az egyik angol portál a Premier League-ben sereghajtó, kapusgondokkal küzdő Aston Villa figyelmébe. A Nemzeti Sport Online a 25 éves kapus menedzserét, Hrutka Jánost kérdezte arról, van-e reális esélye Megyerinek a téli klubváltásra.
jan. 28
11:18
PL: „Rá kellett keresnem a Crystal Palace-ra a neten” (She)
Mint megírtuk, Emmanuel Adebayor a Premier League-ben szereplő Crystal Palace-ban folytatja pályafutását. A 31 éves togói támadó a megállapodás létrejötte után elárulta, nem tudott sokat új klubjáról.
jan. 28
11:20
Videoton: Pátkai után Suljic is hazautazott az edzőtáborból (She)
Szerdán, az NK Maribor elleni felkészülési mérkőzésen megsérült két Videoton-játékos – Pátkai Máté, valamint Asmir Suljic – is. Állapotukról Kovács Tibor csapatorvos adott játékoztatást a klub honlapjának.
jan. 28
11:48
FTC: így tanít Doll, majdnem a pipába küldte a labdát – videó (She)
Thomas Doll ismét megcsillantotta futballtudását a Ferencváros labdarúgói előtt. A német szakember a klub beleki edzőtáborában ezúttal célzóképességéről tett tanúbizonyságot, na jó, kicsit tévedett!
jan. 28
11:50
Felkészülés: BL-rutinnal bíró klubbal meccselnek a paksiak (She)
Megváltozott a NB I-es Paks felkészülési programja. Holnap, a törökországi edzőtábor első nemzetközi mérkőzésén nem a lengyel Jagiellonia Bialystok, hanem a kazah Aktobe ellen lépnek pályára a tolnaiak, erről a klub honlapja számolt be.
jan. 28
11:52
Videó: a holland legenda fia hihetetlen szóló után talált be (She)
Tökéletesen fejezte be akcióját Justin Kluivert az Ajax–Feyenoord U17-es korosztályos labdarúgó-mérkőzésen (2–2). A holland legenda, Patrick Kluivert 16 éves fia káprázatos szólójával négy Feyenoord-védőn jutott keresztül, találatát a 101 Great Goals portál a mérkőzés fénypontjának nevezte.
jan. 28
12:24
Aus. Open: Djokovics döntős, atomtenisszel kezdett Federer ellen (She)
Hatodik döntőjére készülhet az Australian Openen a világelső, ötszörös győztes, címvédő szerb teniszező, Novak Djokovics, aki elképesztő első két szett után négy játszmában (6:1, 6:2, 3:6, 6:3) nyert Roger Federer ellen az elődöntőben.
jan. 28
12:26
Videó: íme, a Djokovics–Federer meccs legszebb labdamenete! (She)
Novak Djokovics négy játszmában nyert Roger Federer ellen az Australian Open elődöntőjében. A mérkőzés legszebb labdamenetét Federer nyerte meg, ez volt a svájci utolsó nyerő pontja a találkozón.
jan. 28
12:42
Djokovic leverte Federert (Infostart)
A világelső és címvédő Novak Djokovic négy szettben legyőzte Roger Federert, ezzel bejutott a döntőbe a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 28
12:42
NB II: újabb rutinos játékos távozik Dunaújvárosból (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Magasföldi József is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújvárostól.
jan. 28
12:44
Kézi Eb: a kiütéses vereség után lemondott a lengyel kapitány (She)
Az elődöntős álmom szertefoszlását jelentő, horvátoktól elszenvedett kiütéses vereség után lemondott a lengyel férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Michael Biegler, amit a szövetség elnöke el is fogadott.
jan. 28
12:51
Átigazolás: Messi háromszor mondott nemet a Realnak? (Agroinform)
A Barcelona sztárját az elmúlt öt évben háromszor is megkereste a rivális, ám a vége mindig ugyanaz lett.
jan. 28
13:00
Chelsea: ennyit kap az új igazolás, nem akarják elhinni (She)
Mint arról beszámoltunk, Alexandre Pato érkezése már készpénznek vehető Londonban, a brazil nagy valószínűséggel kölcsönbe érkezik a Chelsea-hez. És már azt is tudni, mennyit keres.
jan. 28
13:02
FIFA: a dél-amerikai szövetségek is Infantinót támogatják (She)
A tíz dél-amerikai szövetség Gianni Infantinót támogatja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) február 26-i elnökválasztásán.
jan. 28
13:04
Liverpool: Klopp kérésére Bogdán marad a Poolnál (She)
Bogdán Ádám, a Liverpool magyar kapusa elmondta, hogy beszélt Jürgen Klopp menedzserrel, aki nem akarja őt elengedni másik csapathoz.
jan. 28
13:36
Kézi Eb: magyar játékos is bekerülhet a torna álomcsapatába (She)
Elindult a szavazás a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatára. Posztonként öt játékos közül lehet választani, a beállóknál Bánhidi Bencére is szavazhatunk.
jan. 28
13:54
Atlético: hiába vinné az MU és a Chelsea, Griezmann maradna (She)
Antoine Griezmann, a La Ligában szereplő Atlético Madrid nagyszerű formában lévő támadója jelenleg nem gondolkodik a klubváltáson, mindenképpen maradna Diego Simeone csapatánál.
jan. 28
14:12
Werder: súlyos sérülés, Kleinheisler az egyik opció (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen alapembere, Philipp Bargfrede súlyos sérülést szenvedett, és a szezon hátralévő részében már nem léphet pályára. A csapat vezetőedzője, Viktor Szkripnik csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a középpályán keletkezett űr betöltésére Kleinheisler László az egyik jelölt – de az is előfordulhat, hogy a magyar…
jan. 28
14:18
Djokovic lejátszotta Federert (Metropol)
A világelső és címvédő Novak Djokovic négy szettben győzött az Australian Openen.
jan. 28
14:20
FIFA: dél-amerikaiak is Infantinót támogatják (Metropol)
Az elnökválasztás február 26-án lesz.

Keresés