2016. május 1. vasárnap

máj. 1
0:24
La Liga: 0–2 volt a 12. percben, mégis ünnepelhettek (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 36. fordulójának késő esti mérkőzésén a Granada 2–0-s hátrányból fordított hazai pályán a Las Palmas ellen. A vendégek 12. percben már kétgólos előnyben voltak Jonathan Viera duplájával – az első nagy bomba volt –, ám az andalúziaiak gyorsan reagáltak, és két fejes gól után a meccset is megnyerték.
máj. 1
0:28
Jégkorong: íme, ez a magyar keret utazik a világbajnokságra! (She)
A Hokimaraton utolsó hazai érdekeltségű mérkőzése után kijelölte a világbajnokságra nevezendő 25-ös keretét a magyar férfi felnőttválogatott szakvezetősége.
máj. 1
0:42
NB I: Tóth Mihály óta nem volt senki ilyen kevés találattal gólkirály (She)
Tóth Mihály 2004-es győzelme óta nem volt olyan gólkirálya az NB I-nek, aki legalább 18 gólt ne szerzett volna a szezonban. Ezúttal a Ferencváros játékosának, Böde Dánielnek 17 találat is elég volt, hogy elhódítsa a címet. Pontosabban 12 is elég lett volna, mert a második Torghelle Sándor, Mbaye Diagne páros tagjai egyaránt 11 gólt szereztek. Igaz, az Újpest korábbi csatára a téli átigazolási…
máj. 1
0:46
Sznúker-vb: Ting Csün-huj az első ázsiai döntős, Selby az ellenfele (She)
Kínai–angol döntőt rendeznek a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Ting Csün-huj a skót Alan McManust, Mark Selby a hongkongi Marco Fut győzte le az elődöntőben.
máj. 1
1:00
NFL: Cook Oaklandben, megvan Romo utódja, Reed az utolsó húzás (She)
Lezajlott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os játékosbörzéjének utolsó napja. Connor Cook csúszását az Oakland Raiders állította meg, Moritz Böhringer lett az első játékos, akit Európából draftoltak (a Vikingek), a Dallas elvitte Tony Romo utódját Dak Prescott személyében, a draft utolsó választása pedig Kalan Reed lett.
máj. 1
7:51
NHL: a Tampa Bay és a Pittsburgh is nyert és egyenlített (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásában a Tampa Bay Lightning hazai pályán a New York Islanders ellen, a Pittsburgh Penguins pedig idegenben, a Washington Capitals otthonában győzött. Ezzel mindkét párharc állása 1–1-re módosult.
máj. 1
8:09
NBA: Aldridge többet szórt, mint Durant és Westbrook együtt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, a Nyugati főcsoport-elődöntő első meccsén a San Antonio a 38 pontos LaMarcus Aldridge vezérletével 124–92-re győzött az Oklahoma City Thunder ellen. A hazaiak sztárja több pontot szerzett, mint a vendégeknél a Kevin Durant (16), Russell Westbrook (14) duó összesen.
máj. 1
9:03
PAFC: „Szinte porrá ment az egész”; Vasas: „Aki ugrál…” (She)
A labdarúgó NB I 33. fordulójában a Vasas 2–0-ra legyőzte Dunaújvárosban az MTK-t, így a Puskás Akadémia hiába nyert 2–1-re a Honvéd ellen, a felcsúti klub búcsúzott az élvonaltól. Az NSO Tv stábja párhuzamosan forgatott mindkét helyszínen. Nézze meg, hogyan vélekedtek a drámai csatáról a szurkolók, mit mondtak a lefújást követően a főszereplők!
máj. 1
9:36
Videó: szerencsétlen öngóllal nyert a Fradi, majd jött az ünneplés (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata Kovács Lóránt öngóljával 1–0-ra nyert a Haladás vendégeként az NB I 33. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés mindent eldöntő találatát, illetve a fradi.hu videóján a bajnokcsapat ünneplését!
máj. 1
9:54
Videó: brutális rúgással iktatták ki a bíróra támadó nézőt (She)
A török labdarúgás második vonalában rendezett Karabükspor–Elazigspor (2–2) mérkőzés lefújását követően egy drukker rohant a pályára. A szurkoló a játékvezetőt vette célba, megpróbálta megdobni a kezében lévő tárggyal. A játékvezető sietve odébbállt, a drukkert pedig ártalmatlanná tették a játékosok. Nem is akárhogy...
máj. 1
9:56
NB I: még 15 ezer embert sem érdekelt a bajnoki hajrá (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. Az utolsó (33.) forduló a bajnokság végkimenetelét figyelembe véve több izgalmas mérkőzést is ígért, ám az össznézőszám így sem érte el a 15 ezret.
máj. 1
10:12
Real Madrid: Pepe megnevezte legkeményebb ellenfelét (She)
Pepe, a Real Madrid keménységéről híres, de évről évre egyre szelídebb hátvédje megnevezte eddigi karrierje legkeményebb ellenfelét.
máj. 1
11:06
Galéria: Storck figyel, Doll a levegőben, „vonatozó” Vasas (She)
A 33. fordulóval véget ért a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonja. Az utolsó fordulóban a már bajnok Ferencváros labdarúgói átvehették az aranyérmet, a Vasasnál hatalmas örömmel ünnepelték a bennmaradást, a Puskás Akadémia játékosai egymást vigasztalták a kiesés miatt, míg Újpesten az édesanyákat is köszöntötték. Nézze meg a legjobb képeket!
máj. 1
11:42
Kép: Újpesten rendhagyó módon köszöntötték az anyukákat (She)
A labdarúgó NB I 33. fordulójában rendezett Újpest–Videoton mérkőzés előtt rendhagyó módon a hazai játékosokat ezúttal az anyukáik kísérték ki a pályára, és egy szál virágot is kaptak.
máj. 1
12:00
Férfi kézi BL: Kölnben megtennénk az utolsó lépést – Lékai (She)
Sorozatban harmadszor is bejutott az MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, miután az idegenbeli háromgólos siker után otthon 30–30-as döntetlent játszott a macedón Vardar Szkopjéval. Lékai Máté, a magyar bajnok irányítója Kölnben szeretné megtenni az utolsó lépést, miközben a kilenc gólig jutó Momir Ilics történelmet írt.
máj. 1
12:19
Liverpool: Klopp elárulta, miért nem lesz a Bayern edzője (She)
Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere úgy érzi, nem lesz a jövőben a Bayern München edzője, méghozzá azért, mert kinevette a bajor sztárcsapatot.
máj. 1
12:19
Csak szétlövésben kaptunk ki az orosz B-csapattól (Metropol)
Eredményes magyar kezdés után erős iramú mérkőzés következett.
máj. 1
12:21
MTK: repül – a középpályást már várják új csapatánál (She)
Amerikai források is megerősítették a Nemzeti Sport Online pénteki hírét: a Chicago Fire hamarosan bejelentheti az MTK-tól érkező Khaly Iyane Thiam szerződtetését. A középpályást hétfőre várják új klubjánál.
máj. 1
12:36
NBA: Jamest fejbe dobták; Durant ellopta a show-t – videó (She)
Miután véget ért az NBA 2015–2016-os alapszakasza, a liga a hivatalos YouTube-csatornáján videóban összeszedte a szezon legviccesebb jeleneteit. A rendkívül mulatságos összeállítást elnézve megállapíthatjuk: mindenki kitett magáért!
máj. 1
12:38
F1: motorcsere Hamiltonnál, de megtarthatja a 10. rajtkockát (She)
Lewis Hamilton új turbót, hőenergia-átalakítót, energiatárolót és vezérlőt kapott a motorjába az Orosz Nagydíj időmérő edzésén tönkrement hajtóműve helyett, illetve visszakapta az Ausztrál Nagydíjon használt belső égésű motorját. Az FIA elfogadta a cseréket, így a Mercedes pilótája megtarthatja a 10. rajthelyét a 14 órakor kezdődő versenyen.
máj. 1
12:54
F1: Ecclestone szerint nem kell a fejvédő, beszólt Hamiltonnak (She)
Bernie Ecclestone szerint nem kellene erőltetni az F1-es autók új fejvédő eszközét, amelynek bevetéséről július 1-jén dönt az FIA, s ekkor határoz arról is, hogy a Ferrari által még a téli teszteken bemutatott keretet vagy a Red Bull Szocsiban kipróbált szélvédőjét tegye kötelezővé.
máj. 1
12:56
Atlétika: megdőlt Pars Krisztián U20-as magyar csúcsa (She)
A junior Európa-bajnok kalapácsvető, Halász Bence (Dobó SE) megdöntötte az olimpiai és kétszeres Európa-bajnok Pars Krisztián 2001-ben elért 81.34 méteres U20-as magyar csúcsát.
máj. 1
13:12
Rio 2016: Récsei olimpiai szintet ért el 20 km-es gyaloglásban (She)
Récsei Rita 20 kilométeres gyaloglásban 1:35:33 órás idővel teljesítette az olimpiai indulási szintet.
máj. 1
13:14
Kép: Bale ezt nagyon szeretné titkolni, most tisztán látható volt (She)
Gareth Bale kobakja duplán szolgáltatott beszédtémát a Real Madrid szombati délutáni győzelmét követően.
máj. 1
13:48
NB II: „Visszük Kisvárda nevét” – még a Csákvár is feljuthat (She)
A labdarúgó NB II-ben a Kisvárda a Dunaújváros idegenbeli, 4–0-s legyőzésének és a vetélytársak botlásának (a ZTE és a Mezőkövesd is kikapott szombaton) köszönhetően feljött a második helyre a tabellán, így jelenleg feljutó pozícióban áll öt fordulóval a szezon vége előtt. Lássuk, hogyan vélekedtek a meccs után a szabolcsi klubnál, és milyen a csapat sorsolása a hátralévő öt fordulóban.
máj. 1
13:50
F1: Orosz Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Úgy tűnik, Nico Rosbergnek megint könnyű versenye lesz, Szocsiban idei negyedik, a tavalyi szezonra visszamenőleg hetedik győzelmét arathatja zsinórban, s tovább növelheti előnyét a világbajnoki pontversenyben. Sebastiabn Vettel váltócsere miatt a 7., Lewis Hamilton motorhiba után a 10. rajtkockából indulva próbál feljönni a dobogóra, de ehhez a tavalyi Mexikói Nagydíj óta első dobogós helyére…
máj. 1
14:06
La Liga: büntető, piros, fordítás és Athletic-siker a rangadón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 36. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Athletic Bilbao hazai pályán 2–1-re legyőzte a Celta Vigót, így ellenfelét megelőzve feljött az 5. helyre.
máj. 1
14:24
Tenisz: Suárez-Navarro 3:6, 2:2 után állva hagyta Babost (She)
A madridi női tenisztorna 1. fordulójában Babos Tímea döntő szettben alulmaradt a nyolcadik helyen kiemelt Carla Suárez-Navarróval szemben.
máj. 1
14:42
Gyász: elhunyt a 18 éves futballista, akit villámcsapás ért (She)
Életét vesztette a kórházban Stefan Petrovski ausztrál labdarúgó, aki három héttel ezelőtt ért villámcsapás edzés közben Malajziában.
máj. 1
14:42
Babos búcsúzott Madridban (Metropol)
A magyar teniszező a spanyol Carla Suarez Navarrótól.
máj. 1
14:44
Serie A: a Juve bajnokként is hibátlan, szívesség Baloghéknak (She)
A sorozatban ötödik olasz bajnoki címét már korábban bebiztosító Juventus 2–0-ra legyőzte a kiesés elől menekülő Carpi együttesét a Serie A 36. fordulójában. A „zebrák” ezzel már 26 mérkőzés óta veretlenek (ebből 25-öt megnyertek), és 2016-ban még mindig nem kaptak gólt hazai pályán a bajnokságban.
máj. 1
15:00
PL: Manchester United–Leicester City – élőben az NSO-n! (She)
Bajnokavatás lehet az Old Traffordon! Ezúttal azonban nem a Manchester United örülhetne az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) aranyérmének, hanem a szezon meglepetéscsapata, az éllovas Leicester City. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a…
máj. 1
15:02
PL: alaposan elázott a Liverpool Swansea-ban (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Swansea hazai pályán 3–1-re legyőzte az utolsó negyedórában emberhátrányban játszó Liverpoolt.
máj. 1
15:04
Videó: A. Sánchez dühöngött, Wenger magyarázkodott (She)
Érdekes eset történt az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League ) 36. fordulójában rendezett Arsenal–Norwich City (1–0) mérkőzésen. Az „ágyúsok” menedzsere, Arsene Wenger a 84. percben lecserélte a csapat sztárját, Alexis Sánchezt, aki ezt dühösen vette tudomásul, és egyből az öltözőbe sétált.
máj. 1
15:18
Gyász: autóbalesetben elhunyt a Hannover 19 éves labdarúgója (She)
Szörnyű hírt közölt a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover hivatalos honlapján: autóbalesetben elhunyt a csapat 19 éves játékosa, Niklas Feierabend.
máj. 1
15:36
Férfi kézi BL: az MVM spanyolja bizonyára kihagyja a final fourt (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának spanyol irányítója, Chema Rodríguez valószínűleg lemarad a szezon hátralevő részéről.
máj. 1
15:54
F1: Rosberg zsinórban hetedszer nyert, Hamilton a 2. (She)
A német Nico Rosberg nyerte meg a Formula–1-es Orosz Nagydíjat, mercedeses csapattársát, a 10. helyről rajtoló Lewis Hamiltont megelőzve. A dobogó harmadik fokára Kimi Räikkönen állhatott fel, csapattársa, a szintén ferraris Sebastian Vettel már az első körben kiesett, miután a hazai Danyiil Kvjat két kanyar alatt kétszer is nekiment. Rosberg sorozatban a hetedik futamgyőzelmét aratta, előnye…
máj. 1
16:12
Sakk: Gara Anita ötödik bajnoki címét nyerte meg (She)
Gara Anita nyerte meg a női sakkbajnokságot, amely vasárnap zárult a mándoki Forgách Kastélyban.
máj. 1
16:30
Real: CR a társakkal edzett, Zidane és Madrid bizakodik (She)
Három tétmérkőzés (két bajnoki és egy BL) kihagyása után bizakodásra adhat okot a Real Madrid szurkolói, valamint Zinédine Zidane vezetőedző számára, hogy Cristiano Ronaldo vasárnap a társakkal együtt edzhetett.
máj. 1
16:30
Gara Anita ötödik sakkbajnoki címét nyerte (Metropol)
Az utolsó fordulót az élről váró Gara Anita izgalmas játszmában remizett az őt üldöző Marjanovics Annamáriával.
máj. 1
16:32
Hertha: Mostantól az ötödik hely a célunk – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzője a leverkuseni vereség után elmondta, mostantól az ötödik hely megtartására kell koncentrálniuk, ezt a hátralevő két bajnoki megnyerésével el is érhetik.
máj. 1
16:32
Folytatódott Rosberg győzelmi sorozata (Metropol)
A szocsi Forma-1-es Orosz Nagydíjon is a világbajnoki pontversenyben élen álló Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája győzött.
máj. 1
16:48
Hollandia: hatig jutott a PSV, de maradt hat gól az Ajax előnye (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 33., utolsó előtti fordulójában az Ajax hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Twentét, a PSV pedig 6–2-re nyert a Cambuur ellen, így maradt a két együttes közötti hatgólos különbség.
máj. 1
16:50
Argentína: debütált Agüero testvére, különös egybeeséssel (She)
Jegyezzük meg a nevet: Gastón Castillo. Szombaton az Independiente színeiben debütált az argentin labdarúgó-bajnokságban Gastón Castillo, a Manchester Cityben futballozó Sergio Agüero 18 éves testvére.
máj. 1
16:52
Atlétika: Rivasz-Tóth újabb U23-as gerelyhajítócsúcsa (She)
A gerelyhajító Rivasz-Tóth Norbert 78.33 méterrel új U23-as országos csúcsot ért el a montenegrói Barban rendezett versenyen.
máj. 1
16:54
Bundesliga: balhék a Darmstadt–Eintrachton, 530 letartóztatás (She)
A német rendőrség 530 futballszurkolót állított elő a szombati Darmstadt–Eintracht Frankfurt regionális presztízscsata előtt és után kitört balhék miatt – jelentette az AFP hírügynökség.
máj. 1
16:56
Kvíz: jártas a sportban és a zenében is? Ez az ön játéka! (She)
Legújabb kvízünkkel olvasóink nemcsak a sportban, hanem a könnyűzene világában való jártasságukat is tesztelhetik. Képeket mutatunk sportolókról abból a klipből, amelyben szerepeltek – meg tudja-e mondani, melyik zenész vagy együttes videójából vágtuk ki?
máj. 1
17:06
PL: senkinek sem jó döntetlen az MU–Leicesteren (She)
Elodázott bajnokavatás: az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában a Leicester City 1–1-et játszott a Manchester United otthonában, az Old Traffordon, így Claudio Ranieri együttese még nem bajnok, az MU-tól pedig távolabb került a BL-indulás.
máj. 1
17:08
Hegymászás: Klein Dávid elérte az Annapurna csúcsát (She)
A The Himalayan Times, a Seven Summit Treks és az Altitude Pakistan egybehangzó információja szerint Klein Dávid elérte az Annapurna 8091 méter tengerszint feletti magasságú csúcsát.
máj. 1
17:10
Serie A: Baloghék beérték a Carpit; otthon botlott a Milan (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 36. fordulójában a Milan hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott az utolsó előtti helyen álló Frosinonéval, Balogh Norbert csapata, a Palermo pedig 2–0-ra nyert a Sampdoria ellen, így pontszámban beérte a még bennmaradó pozícióban lévő Carpit.

Keresés