2016. május 25. szerda

máj. 25
0:03
Válogatott: Lencse biztosan kap még lehetőséget Storcktól (She)
Az Európa-bajnokságra készülő, és jelenleg az ausztriai Leogangban edzőtáborozó magyar labdarúgó-válogatott az időjárási nehézségek ellenére két edzéssel folytatta a munkát.
máj. 25
7:12
NBA: hihetetlen! A kiesés küszöbén a Warriors! (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportdöntőjében az Oklahoma City Thunder már 3–1-re vezet a címvédő Golden State Warriors ellen, miután kedden hazai parketten 118–94-rediadalmaskodott. Russell Westbrook 36 pontot dobott, 11 lepattanót szerzett és 11 asszisztot jegyzett – az idei rájátszásban először szerzett tripla duplát. A Warriors az idényben először kapott ki…
máj. 25
7:14
NHL: egyenlített a Penguins, Keleten a hetedik meccs dönt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Pittsburgh Penguins 5–2-re nyert a Tampa Bay Lightning vendégeként, így a párharc a hetedik mérkőzésen dől el a Pittsburgh otthonában csütörtökön.
máj. 25
7:30
Videoton: a DVTK alapemberét ingyen szerződtethetik (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Barczi Dávid, a labdarúgó NB I-ben kilencedik helyen végző Diósgyőri VTK 27 éves középpályása az ezüstérmes Videotonhoz igazolhat.
máj. 25
7:32
MU: mindenben megegyeztek Mourinhóval – sajtóhír (She)
Egybehangzó brit lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége mindenben megegyezett José Mourinhóval, így már csak idő kérdése, hogy a portugál menedzser érkezését hivatalosan is bejelentsék a „vörös ördögöknél”.
máj. 25
7:54
Ismét drágult a tankolás (Behaviour)
Pénteken is emelkedtek az árak, akkor 9-9 forinttal.
máj. 25
7:57
Roland Garros: Lebeszélt meccs szerb módra? (Agroinform)
Íme a Roland Garros szerdai játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi mérkőzésekre.
máj. 25
8:24
Videó: extrém csapatépítő futóversenyen az NS csapata (She)
Szombaton rendezik az Ultrabalaton nevű futóversenyt, amelyen a Nemzeti Sport 11 fős váltócsapattal indul. A szombat reggeltől vasárnap hajnalig tartó erőpróba előtt a BioTechUSA szakértője különböző termékekkel és tanácsokkal segítette a csapattagokat.
máj. 25
8:33
Roland Garros: Újabb nehéz meccs vár Kvitovára (Agroinform)
Íme a Roland Garros szerdai játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a női mérkőzésekre.
máj. 25
8:42
Hertha: megindult az újabb hadjárat Dzsudzsákért – sajtóhír (She)
A török médiában ismét felvetődött a hír, hogy a Bundesligában szereplő Hertha Dzsudzsák Balázzsal erősítené meg a keretét, de a magyar válogatott támadót állítólag a Hamburg is vinné.
máj. 25
9:36
Atlétika: a világklasszis jamaicai is indul a Gyulai-emlékversenyen (She)
A korábbi világcsúcstartó Asafa Powell is indul az idén először kétnapos Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon a székesfehérvári Regionális Atlétikai Központban – tájékoztatták a szervezők szerdán az MTI-t.
máj. 25
9:45
Bajnokok Ligája: Egyértelmű, kinek szurkolok a döntőben - Dani Alves (Agroinform)
A Barcelona hátvédje a két madridi csapat összecsapásán az esélytelenebbnek szurkol majd.
máj. 25
9:54
Vívó Eb: olimpikonokkal utazik a magyar csapat (She)
A magyar csapat legerősebb összeállításában, riói olimpikonjaival vesz részt a június 20. és 25. között rendezendő vívó Európa-bajnokságon a lengyelországi Torunban.
máj. 25
9:56
Barca: a brazil középhátvéd hamarosan aláír – sajtóhír (She)
Lapértesülés szerint a spanyol bajnok és Király-kupa-győztes Barcelona szerződteti Sidneit, a Deportivo La Coruna 26 esztendős brazil labdarúgóját.
máj. 25
10:12
Női kézi: győri ünnepléstől visszhangzott a Népliget (She)
Kettős győzelemmel nyerte meg a döntőt, vagyis a bajnoki aranyérmet a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, amely így visszafoglalta a honi trónt legnagyobb riválisától, az FTC-Rail Cargo Hungariától. Tekintse meg a finálé népligeti visszavágójának legjobb képeiből összeállított galériánkat!
máj. 25
10:36
Magyar válogatott: Egy csatár ment, egy csatár jött (Agroinform)
Priskin és Stieber is csatlakozott a kerethez, Lencse Lászlónak azonban megköszönte a munkát a kapitány.
máj. 25
10:48
Anglia: Adam Johnson új szakmájával heti 20 fontot keres a börtönben (She)
Közel két hónapja él a börtönben a szexuális bűncselekménye miatt hat év börtönbüntetésre ítélt korábbi labdarúgó, Adam Johnson, aki állítólag nemrég még fitneszedzőként dolgozott heti 11.5 fontért, mostanra azonban szakmát váltott.
máj. 25
10:50
Kajak-kenu: Douchev-Janics riói indulónak tekinthető (She)
Douchev-Janics Natasa nyerte meg az olimpiai válogatót női kajak egyes 200 méteren, miután a szerdai szegedi „szétlövésben” ismét gyorsabbnak bizonyult ellenfelénél, Lucz Dóránál.
máj. 25
11:12
Tipp: Duplázós kombi a francia bajnokságból (Agroinform)
Már csak két fordulót rendeznek a francia ligában, a nemzetközi kupaindulást érő helyekért óriási a versenyfutás.
máj. 25
11:24
Roma: 11 milliót ajánlottak a PSG francia játékosáért (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli AS Roma végleg megvásárolná Lucas Digne-t, a Paris Saint-Germain francia válogatott labdarúgóját, aki a 2015–2016-os idényben kölcsönben az olasz együttest erősítette.
máj. 25
11:26
Kézi: Wyszomirski érzékeny búcsút vett Magyarországtól (She)
Facebook*oldalán vett érzékeny búcsút Magyarországtól Piotr Wyszomirski, aki két magyar kézilabdacsapatban (Csurgó, Szeged) összesen négy évet húzott le. A német élvonalba (Lemgo) távozó lengyel kapus a légiósok esetében nem gyakori köszönetnyilvánítás mellett a két nemzetet legendásan összekötő közmondásról sem feledkezett meg.
máj. 25
11:42
Női kézi: íme, Elek és Martín kerete az Eb-selejtezőkre! (She)
Elek Gábor és Ambros Martín, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányai 18 játékosra számítanak a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkön – adta hírül a Magyar Kézilabda-szövetség. A keretben nem lesz ott Görbicz Anita, a Győri Audi ETO irányítója és a Rába-partiak sérült átlövője, Tomori Zsuzsanna sem.
máj. 25
11:44
Barcelona: „Ahogy viselkedett, megérdemli, hogy elengedjük!” (She)
Robert Fernández, a Barcelona labdarúgócsapatának technikai igazgatója a Barca Tv egyik műsorában elárulta, ki lesz a katalánok első távozója a nyári átigazolási időszakban.
máj. 25
12:06
Taktikai Zóna: Így nyerheti meg a világ egyik legjobb ligáját egy kiscsapat - II. rész (Agroinform)
Aki szerint a szerencsének köszönhető a Leicester City bajnoki címe Angliában, hatalmasat téved. Íme, a titok nyitja.
máj. 25
12:15
Rio 2016: Diego Simeone fia is az argentin keretben (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gerardo Martino kijelölte 35 fős, bő keretét a riói olimpiára. A „fiatalok albicelestéjébe” olyan játékosok is meghívót kaptak, mint a Juventus támadója, Paulo Dybala, az Inter csatára, Mauro Icardi vagy az Atlético Madrid vezetőedzőjének, Diego Simeonénak a fia, Giovanni Simeone.
máj. 25
12:33
Juve: megegyeztek Mascheranóval, de a Barca nem akarja eladni (She)
Javier Mascherano, a spanyol bajnok Barcelona argentin labdarúgója szóban megegyezett az olasz bajnoki aranyérmes Juventusszal – számolt be róla a Sport napilap.
máj. 25
12:42
Női kézilabda: Görbicz és Szikora is kimaradt a keretből (Agroinform)
Kihirdette 18 fős keretét a közelgő Eb-selejtezőkre Elek Gábor és Ambros Martin.
máj. 25
12:51
Arsenal: Granit Xhakát szerződtette a klub – hivatalos (She)
Az Arsenal a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Borussia Mönchengladbach svájci válogatott középpályását, Granit Xhakát.
máj. 25
13:09
Sportlövő-vk: Sidi nyolcadik lett, Péni egy körrel maradt le (She)
Sidi Péter az ötödik helyen jutott döntőbe, s ott nyolcadik lett, Péni István viszont egyetlen körrel lemaradt a fináléról és a 12. helyen végzett a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses számban a müncheni sportlövő világkupa szerdai zárónapján.
máj. 25
13:11
Rio 2016: Pacquiao indulhatna az olimpián, de a politika közbeszól? (She)
Visszatér Manny Pacquiao (58–6–2, 38 K.O.)? A 37 éves Fülöp-szigeteki profi ökölvívó április 9-én, a Timothy Bradley elleni második sikere után bejelentette a visszavonulását, azonban egy, a héten tartott sajtótájékoztatón elmondta, ha a nemzetnek szüksége van rá, akkor mindent megtesz, hogy ott legyen az olimpián.
máj. 25
13:27
Férfi kézi BL: Nyerjünk kétszer egy góllal – Nagy László (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapitánya, Nagy László a Sport Tv Harmadik Félidő Extra című műsorában nyilatkozott a hétvégi négyes döntőről. A rutinos átlövő szeretné, ha a veszprémiek magukra figyelnének leginkább, az eredményeket tekintve pedig nincsenek túlzottan nagy igényei: számára tökéletes lenne két egygólos siker is.
máj. 25
13:45
Férfi kézi BL: a veszprémi szélső szerint jobbak a Kielnél (She)
Május 28-án, szombaton 18 órától (Tv: Sport1 – élőben az NSO-n!) a német THW Kiel ellen játszik a férfi Bajnokok Ligája elődöntőjében az MVM Veszprém kézilabdacsapata. A szlovén válogatott jobbszélső, Gasper Marguc saját csapatát jobbnak tartja első ellenfelénél.
máj. 25
13:51
EURO 2016: Kaszálhatunk, ha Böde pápa lesz a házi gólkirály (Agroinform)
Az egyik bukméker szerint a Slovan Bratislavánál légióskodó Priskin Tamás lesz a csapat gólvadásza.
máj. 25
14:03
Serie A: Mihajlovics új csapatnál lett vezetőedző – hivatalos (She)
A Serie A-ban szereplő Torino a hivatalos honlapján jelentette be, hogy elköszönt Giampiero Ventura vezetőedzőtől, akinek a helyét Szinisa Mihajlovics veszi át.
máj. 25
14:18
Íjász Eb: Banda a 2., Gajdos az 1. fordulóban búcsúzott (She)
Banda Árpád a második, Gajdos Csaba az első fordulót követően búcsúzott az íjászok Nottinghamben zajló Európa-bajnokságának olimpiai versenyszámában.
máj. 25
15:03
Angol foci: Rafa Benítez másodosztályú edző lesz (Agroinform)
A hírek szerint hamarosan bejelentik Rafa Benítez szerződéshosszabbítását a Newcastle Unitednél.
máj. 25
15:12
Kép: Ibra 270 milliós autóval toppant be az edzésre (She)
Bár talán még Zlatan Ibrahimovic sem tudja, melyik labdarúgócsapatnál folytatja a pályafutását, a Párizsból távozó klasszist láthatóan nem hatja meg a rengeteg pletyka és találgatás. Ibra jelenleg a svéd válogatottal készül az Európa-bajnokságra, a tréningre pedig egy 865 ezer eurós, azaz átszámolva 272 millió forintos Porsche 918 Spyderrel érkezett.
máj. 25
15:30
Vitorlázás: mintegy 600 induló és egy újdonság a Kékszalagon (She)
Idén július 14-én indul a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj, amelyen mintegy hatszáz hajó részvételére számít a Magyar Vitorlásszövetség (MVSZ).
máj. 25
15:48
Tenisz: Fucsovics 96 perc alatt kapott ki az 1. fordulóban (She)
Fucsovics Márton (204. hely az aktuális világranglistán) 96 perc alatt, két szettben (7:6, 6:2) kapott ki az olasz Filippo Volandritól (179.) a Vicenzában zajló, 42 500 euró összdíjazású, salakpályás ATP Challenger-tornán.
máj. 25
15:54
NBA: Nagy bajban a bajnok (Agroinform)
A Golden State Warriors 1-3-ra áll az Oklahoma ellen, így könnyen lehet, hogy elmarad a címvédés.
máj. 25
16:06
Mourinho mindenben megállapodott a Manchester Uniteddel (Metropol)
Angol sajtóértesülés szerint mindenben megállapodott a Manchester United futballklubbal Jose Mourinho, a vezetőedzői poszt várományosa.
máj. 25
16:08
Játékfiguraként is megjelennek Dzsudzsákék (Metropol)
Football Heroes néven apró játékfiguraként jelennek meg a franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott játékosai.
máj. 25
16:10
Az Arsenal leigazolta Xhakát (Metropol)
A 41-szeres válogatott Xhaka a legutóbbi idényben csapatkapitány volt Mönchengladbachban.
máj. 25
16:12
Dárdai a németeknél rokkantnyugdíjasnak számít (Metropol)
Bemutatták Dárdai önéletrajzi könyvét. Ő még nem olvasta, a felesége volt a lektor.
máj. 25
16:21
Douchev-Janics nyerte a női K-1 200 métert (Metropol)
Douchev-Janics Natasa nyerte az olimpiai válogatót női kajak egyes 200 méteren.
máj. 25
16:39
Arsenal: Amikor Wenger pénztárcája kinyílik – Xhaka a 3. legdrágább igazolás (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal labdarúgócsapata körülbelül 30 (más források szerint 35) millió fontért megvásárolta Granit Xhaka játékjogát – a svájci válogatott középpályás a német Borussia Mönchengladbachtól érkezik Londonba, mint az „ágyúsok” valaha volt egyik legdrágább igazolása.
máj. 25
16:41
Haladás: irány az Alpok, június 23-án jön az első meccs (She)
Kialakult a Haladás júniusi felkészülési programja, a szombathelyi labdarúgócsapat a hónap végén (20-26. között) az ausztriai Hinterstoderben edzőtáborozik.
máj. 25
16:48
Darts: Negyedszer is Van Gerwen lesz Dubaj királya? (Agroinform)
Csütörtökön és pénteken az Arab Emírségekben vendégeskednek a darts mezőny legnagyobb sztárjai.
máj. 25
16:57
Vízi: több mint 2 milliárd forintért sportuszoda épül Szekszárdon (She)
Több mint kétmilliárd forintos ráfordítással 25x33 méteres medencét magában foglaló sportuszoda épül Szekszárdon a Modern városok program keretében – jelentette be a város polgármestere szerdán a tolnai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
máj. 25
16:59
Labdarúgás: bundagyanú az albán bajnokcsapatnál (She)
Mérkőzések befolyásolásának gyanúja miatt vizsgálja az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az albán bajnok Skënderbeu csapatát.

Keresés