2016. május 29. vasárnap

máj. 29
0:18
BL-döntő: CR előre tudta, hogy ő dönt; Simeone a szurkolókat sajnálja (She)
Tizenegyespárbajban dőlt el a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának fináléja: 1–1-es 120 percet követően a Real Madrid jobbnak bizonyult az Atlético Madridnál. A Realból senki sem hibázott, az ötödik lövés Cristiano Ronaldóé volt, a négy Atlético-játékos közül a negyedikként rúgó Juanfran a jobb kapufát találta el. Nézzük, hogyan látták a döntőt a főszereplők!
máj. 29
0:22
BL-döntő: értékelje a Real- és az Atlético-játékosok teljesítményét! (She)
A Real Madrid 1–1-es 120 percet követően az 5–3-ra megnyert tizenegyespárbajban bizonyult jobbnak az Atlético Madridnál a labdarúgó Bajnokok Ligája milánói döntőjében. Értékelje a győztes és a vesztes csapat játékosainak a teljesítményét!
máj. 29
1:12
NS: Storck látja a lelkesedést, veszprémi csúcstámadás – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
máj. 29
7:30
NBA: egyenlített a GSW az OKC ellen – jön a 7. meccs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, a Nyugati főcsoport döntőjének hatodik meccsén a Golden State Warriors a 41 pontot, közte 11 triplát szerző Klay Thompson vezérletével 108–101-re győzött az Oklahoma City Thunder otthonában, ezzel 1–3-ról felállva 3–3-ra alakította az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állását. Így a hetedik mérkőzésre maradt a…
máj. 29
7:48
Férfi vízi ob I: Madaras és Varga Dániel a Fradiban folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a következő szezonban a Ferencváros férfi vízilabda-csapatát erősítheti Madaras Norbert és Varga Dániel, a bajnoki címét az Egerrel szemben szombaton, éppen Madaras vezérletével megvédő Szolnok két olimpiai bajnok pólósa.
máj. 29
8:15
Roland Garros: Murray Isnert is könnyedén lelépheti (Agroinform)
Íme a Roland Garros vasárnapi játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi meccsekre.
máj. 29
8:24
NB III: Nyíregyházán és Csabán is kiköthet a BKV kapusa (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint az NB III-ból feljutó Nyíregyháza és az NB I-ből kieső Békéscsaba labdarúgócsapata is szerződtetné Gelei Vincét, a BKV Előre kapusát.
máj. 29
8:24
Soros szelleme kísérti Orbánékat (Behaviour)
máj. 29
8:26
Gyorshajtók ellen tüntettek a civilek Karancsalján (Behaviour)
"Kérlek, tartsd be az 50-et, mert itt él a család, a kutyám, és a macskám!"
máj. 29
8:28
Meggyilkoltak egy nőt Szabolcsban - Fotók+Videó! (Behaviour)
A rendőrség emberölés miatt rendelt el nyomozást.
máj. 29
9:00
BL-döntő: a szezon gólöröme a fináléban – csók Miss Belgium ajkára! (She)
Yannick Ferreira Carrasco szombat este óta nemcsak az első belga labdarúgó, aki betalált egy Bajnokok Ligája-döntőn, hanem minden bizonnyal az első, aki 5 másodperccel a fináléban szerzett gólja után megcsókolta barátnőjét.
máj. 29
9:02
BL-döntő: a Barca is gratulált a Realnak – nem kellett volna? (She)
A Barcelona Twitter-csatornáján gratulált riválisának, a Real Madridnak a szombat esti Bajnokok Ligája-sikerhez, ezzel viszont rengeteg katalán szurkolót haragított magára, akik azt kérték, töröljék le a bejegyzést a közösségi oldalról.
máj. 29
9:04
Videó: kupaátadás, örömtüzek, hatalmas Real-buli az utcán (She)
120 perc játék után tizenegyespárbajban legyőzte a Real Madrid az Atlético Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának fináléjában. Nézze meg, hogyan ünnepeltek a királyiak és a szurkolóik!
máj. 29
9:06
Videoton: egy kapus visszatér, 3 sorsa kérdéses – mi lesz Felcsúton? (She)
Érdekes kapuskeringő van kialakulóban a nyáron a labdarúgó NB I-ben, illetve NB II-ben a Székesfehérvár (Videoton), Felcsút (Puskás Akadémia) vonalon.
máj. 29
9:33
Barcelona: Tajti még sérült, de készül az U-válogatotthoz (She)
Tajti Mátyás sérülése miatt nem edz a Barcelonával, egyéni felkészülését a konditermi tréningek mellett a héten a pályán folytatta. A klub hazaengedte az U18-as válogatotthoz a fiatal tehetséget, akire egészségi állapotától függően két felkészülési mérkőzés vár Svédországban.
máj. 29
9:35
BL-döntő: „Hala Madrid” – Beckham közös fotóval gratulált Zidane-nak (She)
David Beckham, a Real Madrid korábbi játékosa az Instagramon gratulált egykori csapattársának, Zinédine Zidane-nak, aki szombat este edzőként vezette BL-győzelemre a királyi klubot.
máj. 29
9:37
Felkészülés: a házigazda egy négyessel hangolt a Copára (She)
Három felkészülési találkozót játszottak Közép- és Dél-Amerikában az éjszaka folyamán. Peru 3–1-re legyőzte El Salvadort, az Egyesült Államok pedig négy góllal nyert Bolívia ellen. Guatemala hazai pályán kapott egy hetest az örményektől.
máj. 29
10:09
Labdarúgás: Leonardo visszajönne az NB I-be, de a Slovan hívja (She)
Mint már jeleztük, pénteken tartotta Magyarországon az esküvőjét a Ferencváros korábbi holland játékosa, Julian Jenner. A lagziba hivatalos volt egy másik exfradista, a brazil Leonardo is, aki interjút is adott a Nemzeti Sportnak, beszélt a jövőjéről.
máj. 29
10:11
Real: reggel óriási tömeg fogadta a csapatot Madridban (She)
120 perc játék után tizenegyespárbajban legyőzte a Real Madrid az Atlético Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának fináléjában. A csapat visszatért Madridba, ahol Cristiano Ronaldóék hatalmas tömeg előtt vonultak végig a serleggel.
máj. 29
10:27
Videó: Madaras elképesztő félpályás gólt dobott a döntőben (She)
A Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabdacsapata megvédte bajnoki címét, miután az élvonalbeli döntő ötödik felvonásán hazai környezetben két góllal (10–8) győzött a ZF-Eger ellen. Madaras Norbert bombagóllal vette ki a részét csapata győzelméből. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Szolnok átlövője a következő szezontól a Ferencvárosban folytathatja pályafutását.
máj. 29
10:29
BL-döntő: „Pepe, egy p... vagy” – zúdult Lineker és a net haragja (She)
Pepe sosem volt a világ legnépszerűbb futballistája, és ez a szombati, a Real Madrid győzelmével véget érő Bajnokok Ligája-döntőben sem változott meg. Sőt az elmúlt években a pályán valamelyest higgadtabb hátvéd inkább szerzett magának néhány új ellenséget. És magára haragította azokat, akik eddig sem kedvelték. Miért? Ezért:
máj. 29
10:31
Rio 2016: „Elképzelhetetlen az olimpia elhalasztása” (She)
Szabados Gábor sportközgazdász szerint elképzelhetetlen, hogy a nyári olimpiai játékokat ne Rio de Janeiróban és ne az eredetileg tervezett időpontban tartsák meg a Zika-vírus miatt.
máj. 29
10:45
Légiósok: Futács hallott a Vidi és a DVTK érdeklődéséről (She)
Májusban elsőként az NSO jelezte, hogy Futács Márkó feljelentette a FIFA-nál török klubját, a Mersin Idman Yurdut, és itthonról a DVTK mellett a Videoton is megkereste. A csatár ezúttal a Nemzeti Sport megkeresésére beszélt a jövőjéről.
máj. 29
11:03
F1: a Red Bull és a Toro Rosso is Renault-motorral folytatja (She)
A Red Bull és a Toro Rosso is kétéves motorszállításai szerződést kötött a Renault-val, így 2018-ig a francia gyár erőforrásait használják.
máj. 29
11:36
Videózás és pihenő a döntő előtt (Metropol)
A lengyel Kielce ellen készül az MVM Veszprém a BL-döntőben.
máj. 29
11:54
Eb 2016: oritális, 3 milliárd forintos büntetés a franciának (She)
A Sportdöntőbírósághoz (CAS) ítélete értelmében Lassana Diarrának, az Olympique Marseille és a francia válogatott játékosának 10 millió eurót kell fizetnie korábbi klubjának, a Lokomotív Moszkvának, mert megszegte a szerződésében foglaltakat.
máj. 29
11:56
Liverpool: másodosztályú kluboknak ajánlhatták Bogdánt (She)
A héten már téma volt az angol sajtóban, hogy Loris Krius érkezésével Bogdán Ádám biztosan távozni fog a Liverpooltól, a legfrissebb hírek szerint másodosztályú angol csapatoknak ajánlották fel.
máj. 29
11:58
Videó: Atléti-öröm után zokogás, így fordult a kocka a lelátón (She)
120 perc játék után tizenegyespárbajban legyőzte a Real Madrid az Atlético Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának fináléjában. A „matracosok” szurkolói jó hangulatban érkeztek meg a San Siróba, és óriási öröm tört ki belőlük Yannick Ferreira-Carrasco egyenlítésénél, ám jött a tizenegyespárbaj…
máj. 29
12:00
Úszás: Hosszú minden számban indult, hétből hatot megnyert (She)
Az összes szombati női versenyszámban rajthoz állt, és hétből hatban győzött is Hosszú Katinka a norvégiai Bergenben zajló nemzetközi úszóviadalon.
máj. 29
12:12
Eb 2016: orbitális, 3 milliárd forintos büntetés a franciának (She)
A Sportdöntőbírósághoz (CAS) ítélete értelmében Lassana Diarrának, az Olympique Marseille és a francia válogatott játékosának 10 millió eurót kell fizetnie korábbi klubjának, a Lokomotív Moszkvának, mert megszegte a szerződésében foglaltakat.
máj. 29
12:14
Labdarúgás: vereséggel kezdett a művészválogatott (She)
A magyar művészválogatott a Szlovéniától elszenvedett 2−0-s vereséggel kezdte a művészek moszkvai labdarúgó-világbajnokságát.
máj. 29
12:30
Videó: a Real-drukkerek körbevették a síró atléticóst, és… (She)
120 perc játék után tizenegyespárbajban legyőzte a Real Madrid az Atlético Madridot a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának fináléjában. A finálét követően a Real-szurkolók az utcán is folytatták az ünneplést, amikor találkoztak egy síró Atlético-drukkerrel.
máj. 29
12:32
Videó: önkívületbe esett az EHF-szpíker a Veszprémtől (She)
Az MVM Veszprém drámai csatában, a rendes játékidő utolsó pillanataiban egyenlített, majd a hosszabbításban átrobogott a Kielen, így bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe. Az EHF Tv kommentátora, Tom O'Brannagain szó szerint együtt élt a mérkőzéssel, nézze meg, hogyan reagált Gasper Marguc egyenlítő találatára a rendes játékidő végén! (a felvétel interaktív, így körbenézhetünk az…
máj. 29
12:34
BL-döntő: újra felharsant a „Sííííííííí!” CR7 torkából – videó (She)
Ki ne emlékezne Cristiano Ronaldo ünneplésére a 2014-es Aranylabda átvételét követően, amikor a Real Madrid sztárja egy hangos „Sííííííííí!" (Igeeeeeeeeen!) kiáltással ünnepelt? A videóból mém lett, de a 2016-os BL-döntő lefújását követően CR visszatért az eredetivel, hogy új fejezetet nyisson a „Síííííííí!”-k történetében.
máj. 29
12:48
BL-döntő: C. Ronaldo ezúttal „kimaradt a jóból” – KÉP (She)
A Real Madrid öltözőjéből természetesen nem maradhatott el a szokásos csapatfotó, amelyen a királyi gárda játékosai a megnyert Bajnokok Ligája-serleggel pózolnak. Egy nagy hiányzó azonban biztosan akad, aki nyilván nem is lehet más, mint Cristiano Ronaldo. Hogy a portugál zseni merre járt a fénykép készültekor, nem tudni. Lehet, hogy CR tanult az el Clásico utáni ünnepléséből, amit aztán többen is…
máj. 29
13:06
Rio 2016: négy olimpikon is a tehetséges támogatottak között (She)
Egy tehetségtámogató program keretében Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos elismerő okleveleket adott át a Nagy Sportágválasztón.
máj. 29
13:06
Hosszú Katinka hat számban nyert Norvégiában (Metropol)
Erősen nyitott a magyar úszó a bergeni viadalon. Az összes női versenyszámban rajthoz állt, csak egyen nem nyert.
máj. 29
13:24
Férfi kézi BL: ismét ellepték Köln belvárosát a veszprémi szurkolók – fotó, videó (She)
A tavalyi évhez hasonlóan idén is ellepték a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére érkező veszprémi szurkolók Köln belvárosát, a dóm előtti teret. A népes magyar tábor közösen énekelt és hangolt az esti, Kielce elleni döntőre (18.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). A lengyelek is ott voltak, és több helyen összekeveredett a két tábor, a drukkerek pedig közösen éltették a csapatukat.
máj. 29
13:26
F1: Monacói Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön és szombaton kegyes volt az időjárás a Monacói Nagydíjra kilátogatókkal szemben, vasárnap reggel viszont beborult az ég, és váltakozó intenzitással szinte folyamatosan esett az eső. Így vizes pályán kezdődik a 78 körös F1-es futam a hercegségben, aminek örülnek az időmérőn alulmaradók. De ki örül a leintéskor? Kövesse velünk a Monacói Nagydíjat!
máj. 29
13:42
NB III: felcsúti sikerével aranyközelben a Fradi II (She)
A labdarúgó NB III 33. fordulójában a Ferencváros II 2–1-re nyert a Puskás Akadémia második csapatának otthonában, így karnyújtásnyira került az aranyéremtől.
máj. 29
14:00
Férfi kézi BL: Vorit eltiltották; több mint 5 ezer jegy már elkelt 2017-re (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjén közreműködő fegyelmi bizottság egy mérkőzésről eltiltotta a Kielce elleni szombati elődöntő hajrájában a videobíró használata után piros lapot kapó Igor Vorit, a PSG beállója így kihagyni kényszerül a THW Kiel elleni bronzmeccset.
máj. 29
14:02
Vasas: Hermány még nem hosszabbított – képben egy bajnok (She)
Még mindig nem dőlt el, hogy a 26 esztendős Hermány Bence  meghosszabbítja-e a szerződését a Vasassal, miközben képbe került kapusposzton egy rutinos kiszemelt.
máj. 29
14:04
BL-döntő: szívszaggató – bocsánatért esedezett a 11-est rontó Juanfran (She)
Felemás emlékeket őrizhet a Bajnokok Ligája döntőjéről Juanfran, az Atlético Madrid jobbhátvédje. A bekk készítette elő Carrasco egyenlítő találatát a második félidőben, ellenben ő hibázott a tizenegyesrúgásoknál, ami a „matracosok” vesztét okozta.
máj. 29
14:06
BL-döntő: El kell gondolkoznom – Simeone távozik Madridból? (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid trénere rendkívül csalódott volt amiatt, hogy csapata szombat este alulmaradt a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligája döntőjében, a szakember kétértelmű szavai pedig egyből felkorbácsolták a kedélyeket.
máj. 29
14:18
Teke-vb: hat magyar érem Horvátországból (She)
Egy arany-, három ezüst- és két bronzérmet nyert a magyar válogatott a horvátországi Novigradban rendezett teke-világbajnokságon.
máj. 29
14:20
BL-döntő: „Real-fieszta”; „Ramos lesgólja” – visszhang (She)
A Real Madrid Bajnokok Ligája-győzelmének másnapján a spanyol sajtó drámainak nevezte a döntőt. A legnagyobb spanyol sportlap, a Marca „végtelen dicsőséget” emleget, és kiemeli, hogy a királyi gárda 11-edszer ült fel Európa trónjára.
máj. 29
14:27
Férfi kézilabda BL: Az oddsok Veszprém-győzelmet súgnak (Agroinform)
Hiába torkollott hosszabbításba a Veszprém elődöntője és pihent kevesebbet a Kielcénél, favoritnak számít a döntőben.
máj. 29
14:36
BL: Carrasco a legjobb, CR-nél csak egy atléticós rosszabb (She)
Olvasóink osztályzatai alapján az Atlético Madrid csereként beálló gólszerzője, Yannick Carrasco nyújtotta a legjobb teljesítményt a Bajnokok Ligája döntőjén.
máj. 29
14:36
Simeone elgondolkodik a folytatáson (Metropol)
Diego Simeone elárulta, nem biztos, hogy a Bajnokok Ligája-ezüstérmes Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője marad.
máj. 29
14:54
F1: Hamiltonnál csak a Nutella volt közelebb Palvin Barbihoz (She)
Az angol sajtó ismét a Mercedes háromszoros világbajnok pilótájáról, Lewis Hamiltonról és a világhírű magyar modellről, Palvin Barbaráról, pontosabban állítólagos kapcsolatukról cikkezett.

Keresés