2016. május 28. szombat

máj. 28
0:12
Teke-vb: Kiss elődöntős, a rég kieső Tímár összetettben vezet (She)
Pénteken a férfi és női nyolcaddöntő, illetve negyeddöntő párharcait rendezték meg a novigradi teke-világbajnokságon, és a nap elején dobódeszkára álló hat magyar közül csak Kiss Norbert lesz érdekelve a szombati elődöntőben.
máj. 28
0:30
Szombati sportműsor: BL-döntő Milánóban, kézi BL Kölnben (She)
A Real Madrid–Atlético Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő jelenti a szombati sportműsor esti csúcspontját, de nem unatkozunk a milánói kezdőrúgás előtt sem: a Formula–1 Monacói Nagydíja az időmérő edzéssel folytatódik, Michelisz Norbertre futam vár a túraautó-világbajnokságon, Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában kialakul a finálé párosítása – az MVM Veszprém elődöntője 18 órakor…
máj. 28
1:06
Futsal NB I: még nincs bajnok; Rudolfék nem jutnak fel (She)
Az éllovas Rába ETO legyőzte a Veszprémet a futsal NB I rájátszásának pénteki játéknapján, de a bajnokavatás elmaradt, mert a második helyezett Dunaferr nyert a Berettyóújfalu otthonában, azaz még utolérheti a győrieket a tabellán. A két csapat kedden egymás ellen játszik Dunaújvárosban.
máj. 28
7:00
Eb 2016: Hazard szerint ezek a csapatok erősebbek a belgáknál (She)
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra készülő belga válogatott csapatkapitánya, Eden Hazard a mögötte hagyott idényről és a belgák esélyeiről beszélt.
máj. 28
7:15
Felkészülés: Messi-sérülés, Higuaín-csodagól; Cavani-dupla (She)
Négy felkészülési találkozót játszottak Közép- és Dél-Amerikában. Argentína Gonzalo Higuaín csodagóljával győzte le Hondurast, Uruguay 3–1-re nyert Trinidad és Tobago ellen, Edinson Cavani duplázott. Chile meglepetésre kikapott Jamaicától.
máj. 28
7:48
Elbukta a doppingtesztet a teljes román kajakválogatott (Metropol)
Gyakorlatilag a teljes román felnőtt kajak-kenu válogatott, a riói olimpiára kijutott négy hajó legénységét is beleértve, elbukta a meldoniumtesztet.
máj. 28
7:54
Roland Garros: Maratoni csatát vívhat a két jó barát (Agroinform)
Íme a Roland Garros szombati játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi meccsekre.
máj. 28
8:09
NBA: idegenben is nyertek – LeBron Jamesék a döntőben! (She)
A Cleveland Cavaliers idegenben legyőzte a Toronto Raptorst a párharc hatodik meccsén, ezzel bejutott a döntőbe.
máj. 28
8:11
Férfi kézi BL: Ilyen még nem volt! Jön a videobíró a final fouron (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elkötelezett a technológiai újítások bevezetése mellett, ennek újabb jeleként a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjén már a videobírót is bevetik, így ha a játékvezetők szükségét érzik, megállíthatják a mérkőzést, és visszanézhetnek egy kérdéses szituációt.
máj. 28
8:48
Sportfogadás: Könnyed kombival készültünk a hétvégére (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
máj. 28
9:18
NB I: rutinos kapus és válogatott játékosok távoznak a kiesőtől (She)
Laczkó Zsolt, Vaskó Tamás és Vukasin Polekszics sem marad a labdarúgó NB I-ből kieső Békéscsabánál a másodosztályban.
máj. 28
9:24
Férfi kézilabda BL: Tudjuk, miért jöttünk - Javi Sabaté (Agroinform)
Veszprémi oldalról mindenki nagyon várja a Kiel elleni elődöntőt, a játékosok és a stáb is magabiztosan nyilatkozott.
máj. 28
10:30
Felkészülés: Mindig nagyon aggódunk Messi miatt – Martino (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Hondurast, Gerardo Martino szövetségi kapitány azonban nem lehet nyugodt, hiszen Lionel Messi megsérült a találkozón.
máj. 28
10:32
F1: döntöttek róla, melyik fejvédőt alkalmazzák 2017-ben (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség a csapatokkal egyetértésben úgy döntött, hogy az idény előtti barcelonai teszten a Ferrarin bemutatott glóriakeretet (vagyis annak sokkal kifinomultabb változatát) alkalmazza 2017-ben az F1-es autókon a versenyzők megóvására.
máj. 28
10:51
Bajnokok Ligája: Ezt várjuk az BL-döntőtől - tippel a hatharom.com (Agroinform)
Tippmestereinket és szerkesztőinket kértük fel a tippelésre a Real Madrid-Atlético Madrid meccs kapcsán.
máj. 28
11:06
F1: Monacói Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Formula–1-es csapatok a szokásosnál 24 órával több időt tölthettek azzal, hogy autójukat csúcsformába hozzák a szombati szabadedzésre, Monacóban a csütörtöki edzések után az egész péntekjüket rászánhatták, hogy kitalálták, hogyan lehet jobbá tenni az autót. A csütörtökön szenvedő Ferrarinak, valamint a Red Bull-lal szemben alulmaradó Mercedesnek különösen jól jöhetett a plusz egy nap, a 3.…
máj. 28
11:08
BL: a Tottenham a Wembleyben játssza a hazai mérkőzéseit (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) legutóbbi kiírásában harmadik helyen végző Tottenham a következő szezonban a Wembley Stadionban játssza a hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseit.
máj. 28
11:24
FTC: Van der Vaart megszerzése álom maradhat – 1.2 millió euró a fizetése (She)
Mint beszámoltunk róla, Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben bajnoki címet szerző Ferencváros vezetőedzője szívesen látná soraiban a Real Betisnél kevés játéklehetőséghez jutó, ám korábban a Real Madridnál alapembernek számító Rafael van der Vaartot. A holland középpályás szerződtetése azonban – a játékos fizetési igényei miatt – álom maradhat.
máj. 28
12:00
Rio 2016: három csinos szőke lány miatt történelmi lesz az olimpia – képek (She)
Három különleges versenyzője is lesz az augusztusi riói olimpiának. Az észt maratoni futó Leila, Liina és Lily Luik lesz ugyanis az ötkarikás játékok történelmének első hármasikre. Érdekesség, hogy a lányok csak hat évvel ezelőtt kezdtek el versenyszerűen foglalkozni a sportággal. A brit hírügynökség, a Reuters szülőhazájukban kereste fel a lányokat.
máj. 28
12:15
F1: Vettel az élre száguldott a Ferrarival Monacóban (She)
A Monacói Nagydíj csütörtöki szabadedzésein a vert mezőnyben végző Ferrari összeszedte magát, és Sebastian Vettel révén az élen zárta a szombat délelőtti harmadik tréninget. Lewis Hamilton csak 18 ezreddel kapott ki a négyszeres világbajnoktól, a csütörtökön leggyorsabb Daniel Ricciardót Nico Rosberg is megelőzte. A Red Bull ugyanakkor a hajrában nem használta ki a friss ultralágy gumik előnyeit,…
máj. 28
12:33
Eb 2016: Azt kaptam Rashfordtól, amit vártam – Hodgson (She)
Anglia labdarúgó-válogatottja 2–1-re legyőzte Ausztráliát a két csapat péntek esti felkészülési mérkőzésén. Az angolok szövetségi kapitánya, Roy Hodgson elégedetten beszélt csapata, valamint a nemzeti tizenegyben debütáló Marcus Rashford teljesítményéről.
máj. 28
12:35
Röplabda: sikeres közgyűlés és rég nem látott egyetértés (She)
Megtartotta idei éves rendes közgyűlését a Magyar Röplabdaszövetség, ezen egyhangúlag elfogadták a 2015. évi jelentéseket, illetve a 2016-os terveket, s négy új elnökségi tagot is választottak a küldöttek.
máj. 28
12:51
WTCC: Michelisz kétszer dobogós a legendás Nürburgringen (She)
Michelisz Norbert a hatodik helyről indulva a harmadik helyen ért célba a túraautó-világbajnokság első nürburgringi versenyén. A második futamot a második helyen kezdte, és meg is tartotta pozícióját a 25 kilométeres pályán.
máj. 28
13:24
Vettel nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es Monacói Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton.
máj. 28
13:27
Atlétika: Pars Krisztián hetedik Eugene-ben (She)
Pars Krisztián hetedik lett kalapácsvetésben az atléták Gyémánt Liga-sorozatának egyesült államokbeli állomásán, Eugene-ben.
máj. 28
13:29
WTCC: Michelisz második lett a 2. nürburgringi futamon (She)
Michelisz Norbert a második versenyen a második helyen ért célba a túraautó-vb nürburgringi állomásán.
máj. 28
13:45
F1: Räikkönent rajtbüntetéssel sújtják Monacóban (She)
Váltót kellett cserélni Kimi Räikkönen Ferrarijában a Monacói Nagydíj időmérő edzése előtt, így a finn pilóta öt rajthellyel hátrébb kerül ahhoz a pozícióhoz képest, amelyen az időmérőt zárja.
máj. 28
13:47
FTC: a korábbi légióskedvenc magyar hölgyet vett feleségül (She)
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi közönségkedvenc holland támadója a Facebook-oldalán tette közzé, hogy kimondta a boldogító igent magyar kedvesének.
máj. 28
13:48
Real Madrid: Emery válthatja Zidane-t, ha bukják a BL-döntőt (Agroinform)
A pletykák szerint a Sevilla sikeredzője ülhet le Zizou helyett a Real Madrid kispadjára.
máj. 28
13:49
BL: híres Real- és Atlético-drukkerek. De hol áll Chuck Norris? (She)
Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-döntőre készülnek Milánóban. A két csapat szurkolói már a városban alapoznak az estére, köztük néhány híresség is. Felismeri őket?
máj. 28
14:00
Ezüstérmes a Debrecen a milánói utánpótlástornán (Metropol)
A Debreceni Labdarúgó Akadémia U15-ös csapata a második helyen végzett a Foci a Barátságért elnevezésű kispályás tornán.
máj. 28
14:03
F1: Monacói Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este a Red Bull tűnt a Mercedes legnagyobb kihívójának, szombat délelőtt Sebastian Vettel is feliratkozott a pole pozícióra pályázók sorába Monte-Carlóban. De valóban nyílt a verseny vagy csak altatott a Mercedes? Most kiderül, kövesse velünk az időmérőt!
máj. 28
14:18
Németország: visszavonult Huszti válogatott csapattársa (She)
Sorozatos sérülései miatt 27 esztendősen visszavonult Stefan Reinartz, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának német válogatott középpályása.
máj. 28
14:54
Férfi kézi BL: nagy a szurkolói élet, már 15 ezren a helyszínen (She)
Csaknem 15 ezer néző gyűlt össze szombaton a kölni Lanxess Arena melletti szabadtéri területen több mint egy órával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő első elődöntője előtt.
máj. 28
14:56
Rio 2016: Wozniacki viszi a dán zászlót – ha indulhat (She)
A Dán Olimpiai Bizottság Caroline Wozniackit választotta a zászlóvivőjüknek a riói olimpiára, ám „apróbb” probléma adódott ezzel kapcsolatban: nem biztos, hogy a korábbi világelső teniszező indulhat az ötkarikás játékokon.
máj. 28
15:48
Kerékpár: motorosok csapódtak a mezőnybe, törölték a szakaszt (She)
Törölték a Belga kerékpáros-körverseny harmadik szakaszát, miután motorosok miatt 19 versenyző bukott, 11-et közülük kórházba kellett szállítani.
máj. 28
15:50
BL: Beckenbauer köszöntötte az ezüstös debrecenieket Milánóban (She)
A Debreceni Labdarúgó Akadémia tavaly U14-es bajnok csapata ezüstérmes lett a milánói Bajnokok Ligája-döntőt felvezető programsorozat, a Foci a barátságért nemzetközi futballtornán. A debreceniek a szurkolói fórum centrumában játszott mérkőzésen 1–0-ra alulmaradtak az NK Mariborral szemben.
máj. 28
16:03
Ricciardo nyerte az időmérő edzést (Metropol)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Moncaói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az élről.
máj. 28
16:06
Videó: így néz ki CR7 cipőgyűjteményének legújabb darabja (She)
Ami a hölgyeknek a gardróbszekrény, az Cristiano Ronaldónak a „fegyvertartó” helyiség. A Real Madrid portugál klasszisa bepillantást engedett cipőgyűjteményébe, amelynek legújabb darabját is bemutatta egy reklámban.
máj. 28
16:24
BL: Nem igazán kedvelem Simeone stílusát – Ronaldo (She)
A brazil Ronaldo az Atlético Madridot irányító Diego Simeone stílusáról és jövőjéről beszélt a BL-döntő előtt.
máj. 28
16:26
Motorsport: elkezdődött a Man-szigeti TT, gyászolnak (She)
Alig kezdődött el, máris halálos áldozatot követelt a Man-szigeti TT motorverseny Nagy-Britanniában. Az 58 éves brit Dean Martin versenytársával ütközött az egyik edzésen, és nem élte túl a balesetet.
máj. 28
16:45
Bajnokok Ligája: Beindul a hentesüzem a döntőben? (Agroinform)
A Tippmixprón 6,5-es határon fogadhatunk a sárga lapokra, amely akár még magasnak is tűnhet a körülményeket ismerve.
máj. 28
17:15
Autósport: a WTCC-futam után jég és hó a Nürburgringen – kép (She)
Néhány órával Michelisz Norbert bravúros WTCC-szereplését követően jégeső és havazás (!) miatt félbe kellett szakítani a nürburgringi 24 órás viadalt.
máj. 28
17:33
Videó: pazar hangulat – az Atlético-drukkerek Milánóban (She)
Javában hangolnak az Atlético Madrid szurkolói a Real Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőre. Milánóban a dóm előtt kiváló a hangulat.
máj. 28
17:35
Válogatott: Gera Zoltán visszatért Ausztriába (She)
Gera Zoltán sikeresen gyógyult Magyarországon – legalábbis ezt szűrhetjük le abból, hogy ma visszautazott az Ausztriában edzőtáborozó csapattársakhoz.
máj. 28
17:51
Dopping: újabb rossz pont az orosz sportnak (She)
Nyolc orosz sportoló van a között a huszonhárom között, akinek a 2012-es londoni olimpián levett mintájában bukkantak tiltott szerekre az újratesztelések során.
máj. 28
17:51
Elsőként a Kielce jutott döntőbe (Metropol)
Elsőként a lengyel Kielce jutott a vasárnapi fináléba a férfi kézilabda BL-ben, miután a kölni négyes döntő szombati első elődöntőjében 28-26-ra legyőzte a francia PSG-t.
máj. 28
17:53
Arsenal: Ferguson nem ért egyet a Wengert ért kritikákkal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzserét, Arsene Wengert a csapat szurkolói rengeteget kritizálták a szezon során, Sir Alex Ferguson azonban megvédte korábbi riválisát.
máj. 28
17:55
Férfi kézi BL: Kiel–Veszprém élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája második kölni elődöntőjében a Veszprém a német Kiel csapatával találkozik. Az esélyesebbnek tartott magyar csapatnak nem lesz könnyű dolga. Az viszont biztos, hogy a győztes gárdára a lengyel Kielce vár a döntőben. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
máj. 28
17:57
Bayern: Lewa és a Real? Rummenigge: „Egy dolog biztos...” (She)
A Bayern München részéről gyorsan cáfolták azt a pletykát, mely szerint a klub csatára, Robert Lewandowski a Real Madridba tart.

Keresés