2016. április 30. szombat

ápr. 30
0:03
Szombati sportműsor: PAFC vagy Vasas? Eldől, melyik csapat esik ki (She)
Szombaton rendezik a labdarúgó NB I utolsó fordulóját. A Békéscsaba már kiesett az élvonalból, a Vasas és a Puskás Akadémia viszont még a bennmaradásért küzd – a piros-feketék az MTK-val találkoznak, míg a PAFC a Honvédot látja vendégül. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban pályára lép a Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid hármas.
ápr. 30
0:21
NFL: a 2016-os játékosbörze 2–3. köre élőben az NSO-n! (She)
Hajnali 1 órától folytatódik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os játékosbörzéje. A második napon a 2. és a 3. körre kerül sor, kövesse az események alakulását élő tudósításunk segítségével!
ápr. 30
5:27
NFL: újabb csodagyerek lett Jaguár, irányítót is vitt a Pats (She)
Magyar idő szerint szombat hajnalban megtartották a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os játékosbörzéjének második napját. A Jacksonville Jaguars Jalen Ramsey után egy másik nem olyan régen még 1/1-re is esélyesnek tartott védőt, Myles Jacket is elvitte, húzott irányítót a Patriots, a Jets és a Browns is.
ápr. 30
6:54
Szavazás: melyik két csapat játssza a BL döntőjét? (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában már csak két meccs van hátra, mielőtt kiderül, milyen párosítás lesz a fináléban. Ön szerint melyik két csapat jut be a döntőbe? Szavazzon!
ápr. 30
7:12
NB I: így dőlhet el a dobogó és a másik kieső hely sorsa (She)
Április utolsó napján véget ér a 2015–2016-os magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, az NB I 33. fordulóját a Magyar Kupa döntője követi, aztán már az Eb-felkészülés jön – illetve természetesen az alacsonyabb osztályokban folytatódnak a bajnokságok. A 33. fordulóban eldől, hogy a Videoton, DVSC-Teva, MTK, Szombathelyi Haladás négyesből melyik két csapat végez a dobogón a bajnok Ferencváros…
ápr. 30
7:30
NB III: edzőváltás – legyőzték a Fradit, azóta gólt sem szereztek (She)
A Ferencváros második csapatának legyőzése óta nem megy a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Csepel FC-nek, ezért a klubvezetés megköszönte Balogh István vezetőedző munkáját, a szezon végéig a Takács Krisztián–Szabó Zoltán páros irányítja az együttest – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 30
8:06
NBA: továbbjutott a Portland, hetedik meccs jön Miamiben (She)
Továbbjutott a Portland Trail Blazers az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, miután 4–2-es összesítéssel elbúcsúztatta a Los Angeles Clipperst. Hetedik meccs jön Torontóban és Miamiben is.
ápr. 30
9:00
MTK: Emiatt kaptunk ki, nem azért, amit terjesztenek – Kanta (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK még második helyezettként 2–2-es döntetlent játszott a bajnok Ferencvárossal, azt követően azonban két meglepő mérkőzést játszott, kikapott a Puskás Akadémiától, majd a Videotontól is, utóbbitól ráadásul 5–0-s vereséget szenvedett. Kanta József magyarázatot adott a gyengébb szereplésre.
ápr. 30
9:19
A végén megbosszulták magukat a pontatlanságok (Metropol)
A második harmad végén még 2-1-re vezettek a magyarok, de aztán megfordult az állás a kazahok elleni felkészülési hokimeccsen.
ápr. 30
9:36
Barca: titkos diéta – ezt eszi Messi, hogy ő legyen a legjobb! (She)
Nem sok titka marad Lionel Messinek, az FC Barcelona argentin klasszisának. A Mundo Deportivo most meginterjúvolta a katalánok első számú sztárjának étkezési tanácsadóját, aki lerántotta a leplet a „titkos diétáról”.
ápr. 30
9:38
Női kézi MK: kezdődik a négyes döntő, újabb Győr–Fradi (She)
A női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét a hétvégén Szigetszentmiklóson rendezik – a két legerősebb csapat, a Győr és az FTC már a szombati elődöntőben összecsap. A másik ágon a Fehérvár és az Érd találkozik.
ápr. 30
9:54
Real: összerakta álomcsapatát Casillas, nem ő áll a kapuban (She)
Iker Casillas, a spanyol válogatott és a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto kapusa megnevezte álomtizenegyét a Real Madridban. A spanyol a kapuba Bodo Illgnert állítaná, akit Roberto Carlos követ a védelemben. Nézze meg, hogyan folytatódik a sor Casillas csapatában!
ápr. 30
10:30
Videó: Mayweather kétmilliárdért vett magának „ikreket” (She)
Floyd Mayweather nem véletlenül kapta meg a „Money” becenevet. A pénzét lelkesen szóró bokszoló most két Bugatti Veyront újított be, 6.5 millió dollárért, azaz 2 milliárd forintért.
ápr. 30
10:48
F1: Az autósportnak nem hősökre van szüksége – Alonso (She)
Fernando Alonso szerint mindenáron szükség van az F1-es autók fejvédőjére, míg Lewis Hamiltont a Red Bull által pénteken bemutatott megoldás sem győzte meg, sőt!
ápr. 30
10:50
Hertha: három meccs maradt, Dárdai ennyi pontot remél (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójában Dárdai Pál csapata, a negyedik helyen álló Hertha a harmadik Bayer Leverkusenhez látogat. A magyar vezetőedző elárulta, hogy a hátralévő három mérkőzésen hány pontot remél csapatától.
ápr. 30
11:06
Válogatott: „Meglepődtem-e a meghívó miatt? Persze!” (She)
Lencse László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadója nem tagadja, meglepte Bernd Storck szövetségi kapitány meghívója.
ápr. 30
12:00
MLSZ: vizsgálat indul a nézők érdekeivel ellentétes döntésekkel kapcsolatban (She)
Pénteken a Vasas honlapjára hivatkozva megírtuk, hogy a Dunaújvárosban megrendezendő MTK–Vasas mérkőzésre az előzetesen 378 főben limitált vendégszektort kibővítették, így további 660 Vasas-drukker szurkolhat csapatának a helyszínen. A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos oldalán ezt szombaton közleményében megerősítette, valamint azt is hozzátette, hogy a jövőben megvizsgálják, hogyan lehet…
ápr. 30
12:15
Női kézi MK: Győri ETO–FTC elődöntő élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében a két legerősebb csapat, a Ferencváros és a Győr már a fináléba kerülésért összecsap. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 30
12:17
F1: Hamilton a megcsúszása ellenére az élen maradt (She)
Lewis Hamilton szombat délelőtt megőrizte elsőségét az Orosz Nagydíjon, a Mercedes világbajnoka 68 ezreddel előzte meg Nico Rosberget. A két Mercedes mögött a két Ferrari zárt a sok kicsúszással tarkított edzésen. Időmérő 14 órától.
ápr. 30
12:19
Kép: a mostani álomcsapat a FIFA 15-ben máshogy nézett ki (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol profi labdarúgók szervezete (PFA) nyilvánosságra hozta – a játékosok szavazatai alapján – a Szezon csapatát a Premier League-ben. Egy lelkes Twitter-felhasználó pedig megnézte, hogy mutatna ez a kezdőcsapat a FIFA 15 játékban, azaz hol tartottak a mostani hősök egy éve.
ápr. 30
12:33
Videoton: norvég edző veszi át a nyáron Horváth Ferenc helyét (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton szóban megegyezett Henning Berggel, így a nyártól a norvég szakember veszi át Horváth Ferenctől a székesfehérvári csapat irányítását.
ápr. 30
12:35
F1: a Mercedesnek is fogynak a fejlesztési zsetonjai (She)
A Ferrarihoz hasonlóan a Mercedes is használt motorfejlesztési zsetonokat az Orosz Nagydíj előtt. Míg a Scuderia a nagyobb teljesítmény és megbízhatóság érdekében költött három egységet a belső égésű hajtóműve fejlesztésére, a német gyártó az üzemanyag-befecskendező rendszerét alakította át.
ápr. 30
13:09
Barcelona: 78 évesen elhunyt „a Camp Nou hangja” (She)
Az FC Barcelona hivatalos honlapján tudatta, hogy 78 esztendős korában elhunyt Manel Vich, a Camp Nou hangosbemondója, aki a stadion 1957-es átadása óta csaknem 60 évig állt a klub alkalmazásában.
ápr. 30
13:11
NB I: minden jegy elkelt, telt ház lesz Felcsúton (She)
Minden jegy elkelt a labdarúgó NB I 33. (utolsó) fordulójában megrendezendő Puskás Akadémia–Budapest Honvéd mérkőzésre, így telt ház lesz Felcsúton.
ápr. 30
13:27
PAFC: Ellenszenv? Semmi meglepetés! Mégiscsak én alapítottam a klubot… – Orbán (She)
A Puskás Akadémia nehéz helyzetbe került a labdarúgó NB I utolsó fordulója előtt, ha nem győzi le a Budapest Honvédot biztosan kiesik az élvonaltól. A csapat körüli helyzetről Orbán Viktor miniszterelnök, a PAFC alapítója beszélt a klub honlapjának.
ápr. 30
13:29
F1: a Sauber-istálló egyetlen jó híre, hogy még itt van (She)
A 2017-re tervezett új szabályok a jelen állás szerint szinte lehetetlenné teszik a Sauber számára, hogy ott jövőre is ott legyen a mezőnyben, árulta el Beat Zehnder, a csapat ügyvezetője Szocsiban.
ápr. 30
13:31
NBA: a Golden State-től érkezik a Lakers új vezetőedzője (She)
A 36 éves Luke Walton lesz az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers vezetőedzője.
ápr. 30
14:03
Női kézi MK: ezúttal helytállt a Fradi, egy góllal nyert a Győr (She)
A női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében a címvédő Győri Audi ETO KC egy góllal, 25–24-re legyőzte a Ferencvárost, így bejutott a vasárnapi fináléba. A győriek a döntőben a Fehérvárral vagy az Érddel találkoznak.
ápr. 30
14:05
F1: Orosz Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája várható az Orosz Nagydíj időmérő edzésén a pole pozícióért. A Ferrarival Sebastian Vettel már csak azért is esélytelen, mert váltócsere miatt öt rajthelyes büntetést kapott. Kövesse velünk a szocsi kvalifikációt, amely eltérhet az eddigiektől, hiszen a szuperlágy gumik nem kopnak el egy kör alatt, hanem a harmadik szabadedzésen látottak alapján egyre inkább…
ápr. 30
14:07
NB II: kiütéses győzelme után már második a Kisvárda (She)
A Kisvárda 4–0-ra győzött a Dunaújváros vendégeként a labdarúgó NB II 25. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.
ápr. 30
14:21
Nyert a Győr és tovább üldözi a Vasast (Metropol)
A címvédő Győri Audi ETO KC bejutott a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjába, miután legyőzte a bajnok Ferencvárost.
ápr. 30
14:39
Edzősors: ki nem találná, hol köthet ki Joachim Löw… (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érdekesen választhat, és egy Premier League-klub irányítását veheti át.
ápr. 30
14:57
Chelsea: távozhat Courtois, Conte nem ragaszkodik hozzá (She)
Angol lapértesülések szerint jóváhagyta Thibaut Courtois kapus távozását Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea nemrég kinevezett menedzsere.
ápr. 30
14:57
Hazai siker a prágai tenisztornán (Metropol)
Lucie Safarova révén hazai sikerrel ért véget szombaton a 427 ezer dollár összdíjazású salakpályás prágai női tenisztorna.
ápr. 30
15:15
Barca: kit érdekel az adó? Neymar 9 milliót költött erre – sajtóhír (She)
Bár Neymarnak, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisának a korábbi beszámolók szerint egy vagyont kell befizetnie adócsalási ügye miatt, úgy tűnik, azért így is marad „zsebpénze”…
ápr. 30
15:17
F1: Hamilton autója megint leállt, Rosberg ellenfél nélkül (She)
Lewis Hamilton Mercedese ugyanúgy tönkrement az Orosz Nagydíj szombati időmérőjén, mint Kínában, így csapattársa, a vb-éllovas ellenfél nélkül maradt, és simán megszerezte a pole pozíciót Szocsiban. Az edzést Sebastian Vettel zárta a második helyen, de váltócsere miatt öt rajthelyes büntetést kapott. Így az első sorból Valtteri Bottas rajtolhat a Williams-Mercedesszel, a második sor Kimi…
ápr. 30
15:19
Bundesliga 2.: Gulácsi csapata fél lábbal az első osztályban! (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 32. fordulójában Stieber Zoltán csapata, a tabella harmadik helyén álló Nürnberg idegenben 3–1-es vereséget szenvedett a Braunschweigtől, így a hátránya továbbra is öt pont a második RB Leipzig mögött. A magyar válogatott támadó nem kapott lehetőséget a mérkőzésen.
ápr. 30
15:21
Videó: borzasztó sérülés történt egy chilei bajnokin – 18+ (She)
Súlyos sérülést szenvedett Sebastián Ubilla, az Universidad de Chile 25 éves labdarúgója a Huachipato elleni bajnokin. A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!
ápr. 30
15:33
TBC-ben elhunyt a konyhásnéni -Pánik a szatymazi iskolában (Behaviour)
ápr. 30
15:35
Orosz Nagydíj - Rosberg az élen (Behaviour)
A vasárnapi futamon a Mercedes német pilótája indul az első rajtkockából.
ápr. 30
15:37
Legyőzték az FTC-t a Magyar Kupában (Behaviour)
A Győri Audi ETO KC bejutott a vasárnapi fináléba.
ápr. 30
15:51
Arsenal: Változtatnunk kell, hogy bajnokok legyünk – Cazorla (She)
Ebben a szezonban nagy lehetőséget szalasztott el az Arsenal, és ahhoz, hogy a következőben végre bajnok legyen, változtatásra van szükség – véli a londoni csapat spanyol labdarúgója, Santi Cazorla.
ápr. 30
15:51
Rosberg rajtol az élről az Orosz Nagydíjon (Metropol)
Az 53 körös Orosz Nagydíj vasárnap 14 órakor rajtol el.
ápr. 30
15:53
NB I: íme, a 16.30-as meccsek kezdőcsapatai! (She)
Megvannak a 16.30-kor kezdődő NB I-es bajnoki mérkőzések kezdőcsapatai.
ápr. 30
16:09
Női kézi MK: megvan, ki lesz a Győr ellenfele a döntőben (She)
Az Érd lesz a Győri Audi ETO ellenfele a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjában, miután a szombati második elődöntőben 25–23-ra legyőzte a Fehérvárt.
ápr. 30
16:27
MU: eddig tartott Víctor Valdés számára a belgiumi kaland (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege felbontotta Víctor Valdés kölcsönszerződését, így a spanyol válogatott kapus visszatér anyaegyesületéhez, a Manchester Unitedhez.
ápr. 30
16:29
NB I: MTK–Vasas – élőben az NSO-n! (She)
XX–YY találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 30
16:31
NB I: Puskás Akadémia–Honvéd – élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 30
16:33
NB I: Békéscsaba–DVSC – élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–DVSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 30
16:35
NB I: Haladás–FTC – élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés