2016. április 23. szombat

ápr. 23
0:03
Sznúker-vb: hongkongi az első negyeddöntős Sheffieldben (She)
Marco Fu jutott be elsőként a sznúker-világbajnokságon a legjobb nyolc közé Sheffiedlben. A hongkongi versenyző a skót Anthony McGillt ütötte ki 13–9-re.
ápr. 23
0:07
NS: az évtized mérkőzése következik – de hol? – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
ápr. 23
0:19
Szombati sportműsor: a BL-ben a Veszprém; Fradi–Újpest (She)
Szombaton rendezik a labdarúgó NB I 32. fordulójának mérkőzéseit. A kínálatból kiemelkedik a Ferencváros–Újpest rangadó és a kiesés elkerülése szempontjából sordöntőnek ígérkező Vasas–Puskás Akadémia FC találkozó. Az európai topligákban pályára lép a Manchester City, a Chelsea, a Liverpool, a Borussia Dortmund, a Bayern München, az Inter, a Real Madrid, az Atlético Madrid és az FC Barcelona is,…
ápr. 23
6:15
Szombati 7-es - Öt perc (Behaviour)
Itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg lehetnénk elégedve.
ápr. 23
8:15
Birkózás: Sastin és Németh riói kvótát szerzett (She)
Sastin Marianna és Németh Zsanett olimpiai kvótát szerzett a birkózók Ulánbátorban zajló kvalifikációs versenyének szombati versenynapján.
ápr. 23
8:33
NBA: egy sikerre a söpréstől a San Antonio és a Cleveland (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a negyeddöntős párharc harmadik mérkőzését is megnyerte a Cleveland Cavaliers és a San Antonio Spurs – mindkettő idegenben győzött –, így már csak egy sikerre van a továbbjutástól az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcában.
ápr. 23
9:09
Gyász: az autósport legendája távozott – elhunyt Ferjáncz Attila (She)
Hatvankilenc évesen elhunyt Ferjáncz Attila raliversenyző, örökös magyar bajnok, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) korábbi elnöke, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett sportember.
ápr. 23
9:09
Meghalt Ferjáncz Attila (Metropol)
Az örökös magyar ralibajnok hatvankilenc évet élt.
ápr. 23
9:11
Real: De Gea? Navas olyat tett, amire Casillas sosem volt képes (She)
Ahogy múlt el a tél és közelít a nyár, úgy erősödtek fel a Real Madridot és a Manchester United kapusát, David De Geát érintő pletykák. De sok spanyol szurkoló teheti fel a kérdést: miért?
ápr. 23
10:03
Két női birkózónk is riói kvótát szerzett (Metropol)
Sastin Marianna és Németh Zsanett a birkózók Ulánbátorban zajló kvalifikációs versenyén szerezte meg az olimpiai indulás jogát.
ápr. 23
10:19
PL: szurkolók > pénz – újabb ok, amiért imádni lehet a Leicestert (She)
Nem kétséges, a 2015–2016-os szezon eseményeit követő futballszurkolók többségének szívét rabul ejtette az idény csodacsapata, az angol bajnoki címre legesélyesebb Leicester City.
ápr. 23
11:12
Kiesett a Los Angeles (Metropol)
A 2012-ben és 2014-ben Stanley Kupa-győztes klub az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának első körében negyedszer is kikapott a San Jose Sharkstól.
ápr. 23
11:48
Grafika: iszonyú szoros – a Hertha a 3., de akár 10. is lehet (She)
Négy forduló van hátra a Bundesliga 2015–2016-os szezonjából, amelyet a Bayern München már ezen a hétvégén megnyerhet, éppen Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC otthonában. A Dortmund sem végezhet a második helynél hátrább, de innentől lefelé nagyon szoros a mezőny és óriási küzdelem várható minden egyes helyért.
ápr. 23
11:50
Jégkorong-vb: Szuper Levente is utazik Szentpétervárra (She)
A magyar jégkorong-válogatott oroszországi vb-mérkőzéseit a Sport Tv közvetíti, a helyszíni kommentátor Engyel István lesz, akinek munkáját Szentpéterváron szakértőként a 2009-es elit-vb-t még játékosként megjáró, időközben visszavonuló Szuper Levente lesz.
ápr. 23
12:42
WTCC: Micheliszé a leggyorsabb Honda Mogyoródon (She)
Michelisz Norbert a harmadik legjobb időt érte el a túraautó-vb (WTCC) magyarországi állomásának első szabadedzésén. A gyári Hondával versenyző csapattársai mögötte végeztek.
ápr. 23
12:44
Férfi röpi NB I: Kazincbarcikán is nyert a Kaposvár (She)
A címvédő Kaposvár 3:0-ra győzött a Kazincbarcika vendégeként a férfi röplabda NB I döntőjének szombati, második mérkőzésén.
ápr. 23
13:00
Karate: a MOB alelnöke maradt a szakszövetség elnöke (She)
További öt évre Mészáros János maradt a Magyar Karate-szakszövetség (MKSZ) elnöke.
ápr. 23
13:02
Ázsia: futballtörténelmet írt a nő, aki férficsapattal lett bajnok (She)
Bajnokot avattak pénteken a hongkongi Premier Leauge-ben, a címet az Eastern hódította el, miután idegenben 2–1-re legyőzte a South China együttesét, és behozhatatlan előnyre tett szert.
ápr. 23
13:36
Kempo: világkupa-győztes és vb-harmadik a magyar csapat (She)
Hatvanegy éremmel megnyerte a 16 év alattiak világkupáját Magyarország, a szerdától péntekig tartott XIII. IKF Kempo Világbajnokságon, Bukarestben. A felnőttek számára meghirdetett vb-n pedig bronzérmes lett Románia és Algéria mögött – derült ki a Magyar Kempo Szövetség közleményéből.
ápr. 23
13:38
Cselgáncs Eb: Tóth Krisztián ezüstérmes, Joó a 7., Bor az 5. (She)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmes, Joó Abigél hetedik, Bor Barna ötödik lett, míg Szigetvári Mercédesz, Salánki Evelin, Cirjenics Miklós és Vér Gábor kiesett az olimpiai kvalifikációs kazanyi cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 23
13:40
Rio 2016: az oroszok akkor sem bojkottálják az olimpiát, ha… (She)
Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint az ország atlétáinak erkölcsi joguk, hogy indulhassanak az augusztusi riói olimpián, és biztos, hogy nem bojkottálják az ötkarikás játékokat.
ápr. 23
13:54
WTCC: Michelisz Hondája még gyors, de csak az 5. helyre jó (She)
A gyári Honda-csapat pilótái közül még mindig Michelisz Norbert a leggyorsabb a túraautó-vb (WTCC) magyarországi állomásán, az első szabadedzésén még harmadik magyar pilóta azonban kora délután, a második szabadedzésen már csak az ötödik időt autózta. A riválisok közben újabb pályarekordot futottak.
ápr. 23
14:30
Videó: Massa fia a volán mögé ült, Ricciardóval versenyzett (She)
Az alma nem esett messze a fájától. Felipinho, Felipe Massa kisfia kihívta Daniel Ricciardót, a Red Bull ausztrál pilótáját egy gokartversenyre, aki örömmel tett eleget a megméretésnek. A „pezsgőlocsolás” sem maradt el az eredményhirdetésnél.
ápr. 23
14:32
Anglia: Bale + Hazard + Falcao = Rooney – gazdagsági toplista (She)
Wayne Rooney végzett az élen a Nagy-Britanniában született és/vagy élő leggazdagabb fiatal sportolók toplistáján, amelyet a Sunday Times állított össze.
ápr. 23
14:34
Női kézi: elmaradtak a céloktól, a siófoki ügyvezető eligazítást tartott (She)
A Siófok női kézilabdacsapata a bajnokságban és a kupasorozatokban is elmaradt a szezon előtt kitűzött várakozásoktól. A bajnoki elődöntőbe jutás elbukását követően Fodor János ügyvezető megbeszélésre hívta össze a felnőtt csapatot, a szakmai stábot és a menedzsmentet.
ápr. 23
14:48
Atlétika: Győr rendezi a 2018-as U18-as Európa-bajnokságot (She)
Győr rendezi a 2018-as U18-as atlétikai Európa-bajnokságot – döntött az európai szövetség az amszterdami tanácsülésén.
ápr. 23
15:06
Liverpool: a válogatott játékos megbukott a doppingteszten (She)
A Liverpool hivatalos honlapján erősítette meg, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyomozás indított a 28-szoros francia válogatott Mamadou Sakho ellen, aki megsértette a doppingszabályt.
ápr. 23
15:24
Atlétika: hatodik a magyar női válogatott a mezeifutó-vb-n (She)
Az ausztrál versenyzők fölényét hozta szombaton, a budapesti iskolai mezeifutó-világbajnokság, amelyen a magyar leány válogatott a hatodik, a fiú a hetedik lett.
ápr. 23
15:42
Női vízilabda Euroliga: döntőben az UVSE (She)
Az első helyért játszhat a női vízilabda Euroliga négyes döntőjében az UVSE, miután legyőzte a címvédő görög Olympiakoszt a szombati elődöntőben a spanyolországi Sabadellben.
ápr. 23
15:44
Bundesliga: Hertha–Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 31. fordulójában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a Bayern Münchent fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 23
16:00
PL: a duplázó Iheanacho volt a négyig jutó Man. City hőse (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában a Manchester City hazai környezetben négy góllal nyert a Stoke City ellen. A találkozó hőse Kelechi Iheanacho volt, aki két gólja mellett kiharcolta a büntetőt, amit a gólerős formában lévő Sergio Agüero értékesített. Az első hazai találatot Fernando szerezte.
ápr. 23
16:00
Doppinggyanú Mamadou Sakho ellen (Metropol)
A szenegáli születésű francia válogatott védő szervezetében tiltott zsírégető nyomaira bukkantak.
ápr. 23
16:02
Férfi kézi BL: Vardar–MVM Veszprém élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a tavalyi döntős MVM Veszprém a macedón Vardar Szkopje vendégeként lép pályára. A SEHA-liga alapszakaszában a csapatok mindkétszer döntetlenre végeztek egymással, míg a döntőben két góllal nyert a magyar együttes. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
ápr. 23
16:04
Utánpótlás: öt UTE-ifista utazik Olaszországba próbajátékra (She)
Az Újpesti Torna Egylet öt ifjúsági labdarúgója az olasz másodosztályú Speziához utazik próbajátékra.
ápr. 23
16:06
Bayern: Boateng elmondta véleményét Ancelottiról (She)
Jérome Boateng, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München játékosa már alig várja, hogy Carlo Ancelotti átvegye a csapatot.
ápr. 23
16:15
Ökölvívás: Nonito Donaire–Bedák Zsolt – élőben az NSO-n (She)
Bedák Zsolt a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki címéért bokszol a címvédő Nonito Donaire-rel, Cebu Cityben. Kövesse figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
16:33
Videó: Bale fordított, kétgólos hátrányból állt fel a Real (She)
Adrián Embarba és Nicolás Fedor találatával vezetést szerzett a Rayo Vallecano a Real Madrid ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, azonban a Real Bale duplájával és Lucas Vázquez góljával 3–2-re megnyerte a találkozót. Alább megtekintheti a találkozó góljait!
ápr. 23
16:51
Klubvilágbajnokság: az első résztvevő máris bejelentkezett (She)
Az Auckland City szombaton megnyerte az Óceániai Bajnokok Ligája döntőjét, ezzel megszerezte a részvételi jogot: az idén is ott lesz a labdarúgó-klubvilágbajnokságon.
ápr. 23
16:51
Megölték a Crvena zvezda egyik szurkolóját (Metropol)
Egy 21 éves fiatal halt meg, emiatt elhalasztották a Borac Cacak elleni, délutánra kiírt bajnoki mérkőzést.
ápr. 23
16:53
Gyász: megöltek egy Crvena zvezda-szurkolót, elmarad a meccs (She)
Szombat hajnalban megölték a Crvena zvezda labdarúgócsapatának egyik szurkolóját, emiatt elhalasztották a Borac Csacsak elleni, délutánra kiírt bajnoki mérkőzést.
ápr. 23
16:55
Videó: torkon ütötték, percekig fuldokolt a Pool-védő (She)
Percekig fuldokolt a pályán Dejan Lovren, miután torkon ütötték a Newcastle elleni labdarúgó-mérkőzés 13. percében. A Liverpool horvát védőjét az orvosi stáb ellátta, így folytatni tudta a játékot.
ápr. 23
16:57
Videó: Douglas Costa hatalmas gólt lőtt Dárdaiéknak (She)
Dárdai Herthája egy félidőt bírt gól nélkül a Bayern München ellen a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában. A bajorok – Mario Götze passzából – Arturo Vidal találatával a mérkőzés 51. percében szerezték meg a vezetést, majd Douglas Costa hatalmas gólt akasztott a Hertha kapujába. Alább megtekintheti a találkozó góljait!
ápr. 23
16:59
WTCC: Michelisz hatodik lett a mogyoródi időmérőn (She)
Michelisz Norbert hatodik lett a túraautó-vb Magyar Nagydíjának időmérőjén.
ápr. 23
17:09
Ökölvívás: Bedák a harmadik menetig bírta Donaire ellen (She)
Bedák Zsolt technikai K. O.-val vereséget szenvedett Nonito Donaire-től a Fülöp-szigeteki Cebuban megrendezett kispehelysúlyú ökölvívó-világbajnoki címmérkőzésen.
ápr. 23
17:11
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 24. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 24. fordulójában. A listavezető Gyirmót a Vácot látja vendégül, a ZTE Szolnokon vendégszerepel, míg a Szeged 2011 a Dunaújvárost fogadja. A Soroksár a Budaörssel, a Sopron a Siófokkal, a Csákvár pedig a Balmazújvárossal találkozik. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását élőben az NSO-n!
ápr. 23
17:27
Liverpool: a BL-győztes kapus meg akarta ütni Rafa Benítezt (She)
A héten került a boltokba Jerzy Dudek, a Liverpool BL-győztes korábbi kapusának életrajzi könyve "A big Pole in our goal" címmel. Az angol sajtó már meg is osztott néhány sztorit belőle.
ápr. 23
17:45
Lazio: Miroslav Klose mégsem vonul vissza? (She)
Miroslav Klose, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio csatára nyáron az Egyesült Államok felé veheti az irányt.
ápr. 23
17:47
Bundesliga: a Bayern legyőzte Dárdaiékat; gólpassz Szalaitól (She)
A Bayern München 2–0-ra győzött Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójának szombati játéknapján, de a bajnokavatás egyelőre elmaradt, mert győzött a Borussia Dortmund is, méghozzá magabiztosan, Stuttgartban (3–0). A Hannover kétgólos hátrányból visszakapaszkodott 2–2-re Ingolstadtban – a szépítő találatnál Szalai Ádám…
ápr. 23
17:49
Férfi kézi BL: a Veszprém nagyot lépett Szkopjéban Köln felé (She)
Az MVM Veszprém nagy lépést tett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutás felé, a negyeddöntő első mérkőzésén ugyanis 29–26-ra győzött a Vardar Szkopje otthonában.
ápr. 23
17:51
NB I: íme, az öt 18 órás meccs kezdőcsapatai (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 18 órás NB I-es mérkőzésekre.

Keresés