2016. március 28. hétfő

márc. 28
7:09
Játékossors: NB I után MLS – Mancini meggyőző volt, aláírt (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő D.C. United szerződtette Andrea Mancinit, a Bp. Honvéd és a Haladás korábbi támadóját.
márc. 28
7:27
NHL: győzött és bejutott a rájátszásba a címvédő (She)
A címvédő Chicago Blackhawks 3–2-re győzött Vancouverben hétfő hajnalban, és ezzel bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) április közepén kezdődő rájátszásába.
márc. 28
7:45
Kerékpár: tragédia, elhunyt a versenyen elgázolt bringás (She)
Kórházba szállítás után meghalt Antoine Demoitié belga kerékpáros, aki a vasárnapi Gent–Wevelgem viadalon bukott, és elgázolta a versenyhez tartozó egyik motoros.
márc. 28
8:03
Rögbi: visszaelőzött a Saracens; tovább süllyed a Racing 92 (She)
Az angol rögbibajnokságban (Aviva Premiership) a címvédő Saracens hazai környezetben elpáholta az Exeter Chiefst, és győzelmének köszönhetően ismét a tabella élére ugrott, letaszítva onnan a vesztest. A forduló másik rangadóján a Northampton Saints szintén otthon nyert a Harlequins ellen, utóbbi jelenleg hat pontra van a még rájátszás jelentő negyedik helytől. A Sale Sharks vendégeként…
márc. 28
8:05
Tenisz: Djokovics könnyed győzelemmel jutott tovább (She)
A világelső szerb Novak Djokovics könnyedén felülmúlta a portugál Joao Sousát a miami kemény pályás tenisztorna férfiversenyében, és bejutott a nyolcaddöntőbe.
márc. 28
8:07
Afrikai Nemzetek Kupája: Csád visszalépett a selejtezőtől (She)
Csád labdarúgó-válogatottja pénzügyi problémák miatt visszalépett a 2017-es Afrikai Nemzetek Kupája selejtezősorozatától.
márc. 28
8:18
Eb 2016: Hiányosságok minden területen – Del Bosque dühös (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya dühös amiatt, hogy csapata Olaszország után Romániával is döntetlent játszott.
márc. 28
8:36
MTK: „Érdekes a lebonyolítás; hátrány a hazai pálya hiánya” (She)
Teodoru Vaszilisz, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK vezetőedzője mondta el várakozásait és meglátásait a tavaszi idénnyel kapcsolatban.
márc. 28
9:12
Egyiptom: Messi segíteni akart, a világcsúcstartó felháborodott (She)
Korábban már említettük, hogy Lionel Messi interjút adott az MBC-nek. Az argentin klasszis a beszélgetésben kifejtette véleményét többek között Cristiano Ronaldóról és a Real Madridról, valamint a legfontosabb edzőjéről is beszélt. A másfél órás műsor során Messi – mondhatni rutinból – felajánlotta egyik futballcipőjét az egyiptomi szegények megsegítésére. Ez azonban nem mindenkinek tetszett…
márc. 28
9:12
Ibra a Premier League-be szerződhet (Metropol)
A 34 éves támadó szerződése nyáron lejár a Bajnokok Ligájában negyeddöntős PSG-nél.
márc. 28
9:14
A Fehérvár nyerte a kupát (Metropol)
A székesfehérváriak fennállásuk során tizedik alkalommal végeztek az élen a Magyar Kupában.
márc. 28
9:16
Elhunyt a verseny alatt elgázolt belga kerékpáros (Metropol)
A 25 éves bringás elesett a versenyen, majd elütötte egy motorkerékpáros.
márc. 28
9:30
Videó: a magyar játékos felrúgta a bírót – majdnem nagy baj lett (She)
A futsal NB II Középcsoportjában érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők, amikor Kovács Zsolt, a Kecskemét játékosa oldalberúgást készült elvégezni a Városgazda Utánpótlás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen. A kesport.hu „szilveszteri műsorba illőnek” nevezte az eseményt és ennek megfelelően dolgozta fel a videót. Szerencsére nem lett nagyobb baj a véletlen esetből, ha egy kicsit rosszabb…
márc. 28
9:36
Mohamed Aida hatodik olimpiájára készül (Infostart)
Hatodik olimpiájára készül Mohamed Aida, aki az 1993-ban szerzett világbajnoki ezüstérmével robbant be a női tőrözők világelitjébe, és húsz éve, Atlanta óta nem hiányzott az ötkarikás játékokról.
márc. 28
10:06
Játékossors: idáig jutott a legendás öngólt szerző Vidi-védő (She)
Aki az előző években figyelemmel követte a magyar labdarúgást, annak nem kell bemutatnunk Pavol Duricát. A szlovák védő csupán 46 percet töltött a pályán az NB I-ben, a Magyar Kupában azonban volt egy felejthetetlen mozdulata, ami után rövid véget ért magyarországi karrierje. A dehir.hu utánajárt, hol futballozik most a játékos.
márc. 28
10:24
Real Madrid: Isco a Juvénál? A középpályás reagált (She)
Nem fut jó szezont Isco a Real Madridnál, ráadásul a csapat szurkolói is kikezdték, többen pedig már a távozását is felvetették. A királyi gárda középpályása most reagált a Juventusszal kapcsolatos hírekre.
márc. 28
10:24
Heti műsor: A héten összecsap Messi és Ronaldo! (Agroinform)
Az NB I-ben bajnokot avathatnak, szombaton El Clásicót tartanak, vasárnap pedig a Lazio-Roma derbi kerül megrendezésre.
márc. 28
11:00
Manchester United: a Milan sztárpalántája érkezhet? (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United a Milant erősítő Gianluigi Donnarummát szemelte ki arra az esetre, ha David de Gea távozik.
márc. 28
11:02
PSG: Ibrahimovic megerősítette, akadnak kérői a PL-ből (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain csatára megerősítette, hogy több klub is érdeklődik iránta a Premier League-ből – de egyet sem nevezett meg.
márc. 28
11:33
Miami tenisztorna: Grand Slam-bajnokokat győzhet le a magyar-kazah duó (Agroinform)
Babosék a nyolcaddöntőben egy ausztrál páros ellen lépnek pályára a miami tenisztorna hétfői játéknapján.
márc. 28
12:45
F1: nem lesz 21-nél több futam, de jöhet a vegasi verseny? (She)
A Formula–1 első számú embere, Bernie Ecclestone minapi interjújában azt fejtegette, hogy a jelenleg 21 futamnál nem hiszi, hogy több lenne a versenynaptárban, viszont abba bekerülhet a Las Vegas-i is.
márc. 28
13:03
Arsenal: 80 millió eurós ajánlat készül Aubameyangért – sajtóhír (She)
Angol és francia lapok is foglalkoznak az Arsenal nyári terveivel, a Premier League-ben szereplő „ágyúsok” a hírek szerint óriási ajánlattal készülnek belevágni az átigazolási időszakba.
márc. 28
13:18
Eb 2016: az osztrák kapitány a játékosai hátsójába csípne (She)
A nyári Európa-bajnokságon Ausztria lesz a magyar labdarúgó-válogatott első ellenfele. Az osztrákok szombaton 2–1-re győztek a szintén Eb-résztvevő Albánia ellen felkészülési mérkőzésen, de Marcel Koller szövetségi kapitány messze nem volt elégedett a látottakkal.
márc. 28
13:54
Hertha: Dárdai elmagyarázta, hogy működik ez nálunk (She)
Dárdai Pált arról kérdezte a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC honlapja, hogyan zajlik Magyarországon a húsvét. A berliniek vezetőedzője készségesen elmagyarázta.
márc. 28
14:48
Videó: ha ezt Ibra kedden is megcsinálja, egész nap róla beszélnek (She)
A keddi Svédország–Csehország felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtti svéd edzésen Zlatan Ibrahimovic két nem akármilyen mozdulattal lőtt a kapuba. Ha ezeket a holnapi meccsen is megcsinálja… Azért előtte a lövés Erkan Zengintől sem csúnya…
márc. 28
14:48
Arsenal: A klublegenda szerint Wenger nélkül a MU sorsára jutnának az Ágyúsok (Agroinform)
David Seaman szerint az Arsenal Wenger nélkül a Manchester United sorsára juthatna.
márc. 28
14:54
Kijelölte a trieszti 13-as keretet Benedek Tibor (Infostart)
Benedek Tibor szövetségi kapitány kijelölte azt a 13 fős keretet, amellyel a férfi vízilabda-válogatott a vasárnap kezdődő trieszti olimpiai kvalifikációs tornán szerepel.
márc. 28
15:24
Liverpool: „Száz százalék, hogy Gerrard visszatér a klubhoz” (She)
Angol lapértesülések szerint Steven Gerrard, a Liverpool ikonja visszatér korábbi csapatához, miután 2016 végén lejár a szerződése az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxynál.
márc. 28
16:19
Férfi kézi EHF-kupa: Tataiék egy lépésre a négyes döntőtől (She)
A férfi kézilabda EHF-kupában hat csapat csatázik majd a négyes döntőbe jutásért, köztük a Tatai Pétert is foglalkoztató Göppingen.
márc. 28
16:42
Elhunyt a kerékpáros, akit egy versenyen gázoltak el (Infostart)
Kórházba szállítás után meghalt Antoine Demoitié belga kerékpáros, aki a vasárnapi Gent-Wevelgem viadalon bukott és elgázolta a versenyhez tartozó egyik motoros.
márc. 28
17:12
Videoton: a volt légiós szerint „nagyon kellemetlen” volt a távozás (She)
Kees Luijckx a Voetbal Internationalnak adott nyilatkozatában beszélt szárnyaló új csapatáról, illetve a keserű fehérvári búcsúról.
márc. 28
17:14
Németország: önkritikát gyakorolnak az angolok miatt (She)
Saját bevallásuk szerint kissé elkényelmesedtek, és nem vették teljesen komolyan az angolok elleni felkészülési mérkőzést a világbajnok német labdarúgó-válogatott játékosai, akik egyfajta „ébresztőnek” fogják fel a 3–2-es vereséget.
márc. 28
17:48
Spanyolország: ez Casillas utolsó éve a válogatottnál? (She)
Iker Casillas nagyon jól érzi magát fiatalabb társai között a spanyol labdarúgó-válogatottnál, ám tisztában van azzal, hogy az ő ideje is lejár egyszer. Lehet, hogy nem is olyan soká.
márc. 28
18:06
Barca: az alapember lemaradhat a Real Madrid elleni rangadóról (She)
Bokasérülés miatt kihagyhatja a Real Madrid elleni szombati rangadót Jordi Alba, a Barcelona labdarúgócsapatának balhátvédje.
márc. 28
18:06
Protipp: Cesc18 tenisztippjei aranyat értek a 21. héten (Agroinform)
Több jó egyéni teljesítmény is volt az előző héten, de Cesc18 teniszeivel nagyon sokat kereshettünk.
márc. 28
18:08
Eb 2016: „Conte távozása nem hat ki az olasz válogatottra” (She)
Marcello Lippi, aki 2006-ban világbajnokságot nyert az olasz labdarúgó-válogatottal, nem gondolja, hogy kihatna a nemzeti tizenegy esélyeire az, hogy Antonio Conte szövetségi kapitány már bejelentette, a franciaországi Európa-bajnokság után távozik a kispadról.
márc. 28
18:24
Sakk: Karjakin diadalmaskodott a világbajnok-jelölti tornán (She)
Az orosz Szergej Karjakin nyerte a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti tornát, így ő küzdhet majd meg a norvég Magnus Carlsennel novemberben a New York-i döntőben.
márc. 28
19:00
Argentína: Messit a barátja „buktatta le” a színházban (She)
Lionel Messi nyugodt körülmények között szeretett volna élvezni egy színházi előadást hazájában, ami sikerült is neki, ám végül mégis a színpadon kötött ki.
márc. 28
19:16
Férfi kézi NB I: a Veszprém negyedóra alatt elintézte (She)
Az MVM Veszprém 33–24-re győzött a több kulcsemberét nélkülöző Balatonfüred vendégeként a férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásában.
márc. 28
19:16
Karjakin játszhat Carlsennel (Metropol)
Az orosz Szergej Karjakin nyerte a moszkvai sakkvilágbajnok-jelölti tornát.
márc. 28
19:51
Priskinre négy-öt hét kihagyás vár (Metropol)
A 29 éves csatár Facebook-oldalán számolt be arról, hogy megsérült, egyelőre nem tudni mi baja.
márc. 28
20:27
Euro 2016: „Hiba lenne leírni Schweinsteigert, biztosan visszatér” (She)
Sami Khedira úgy érzi, hogy hiba lenne, ha leírnák Bastian Schweinsteigert legútóbbi, edzésen szenvedett sérülése után.
márc. 28
20:45
Ralikrossz: Kiss Pál győzelemmel hangolt az Eb-re (She)
Máriapócson az országos ralikrossz-bajnokság második fordulójában a májusi belgiumi Eb-rajtra készülő Kiss Pál Tamás szerezte meg a győzelmet. Akárcsak a Slovakiaringen, Kiss Pál ezúttal is az első szabadedzéstől kezdve egészen a döntő végéig kezében tartotta az irányítást.
márc. 28
21:06
Férfi kézilabda NB I - Magabiztos veszprémi siker (Infostart)
A címvédő MVM Veszprém magabiztos, 33-24-es győzelmet aratott a Balatonfüred otthonában a férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának hétfői mérkőzésén.
márc. 28
21:21
Bernd Storck: Bebizonyítottuk, hogy megálljuk a helyünket (Infostart)
Apró lépésekkel, fokozatosan halad előre a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott Bernd Storck szövetségi kapitány szerint.
márc. 28
21:21
PL: az exliverpooli manchesteri a legdurvább labdarúgó (She)
A The Telegraph összeállította az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) elmúlt 5 éve legdurvább játékosainak listáját. Egy-egy összesített pontszám az elkövetett szabálytalanságok (1 pont), a sárga lapok (3 pont) és a piros lapok (6 pont) alapján állt össze.
márc. 28
21:21
Storck: Bebizonyítottuk, hogy megálljuk a helyünket (Metropol)
Apró lépésekkel, fokozatosan halad előre a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott a kapitány szerint.
márc. 28
21:57
U21: az albániai vereséggel még távolabb kerültünk az Eb-től (She)
A magyar válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Albániában az U21-es labdarúgó Eb-selejtezők 4. csoportjában, ezzel még távolabb került attól, hogy kijusson a 2017-es korosztályos kontinenstornára.
márc. 28
22:15
Vezetett, de kikapott Albániában a magyar U21-es csapat (Infostart)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott Albániában az Európa-bajnoki selejtezősorozat hétfői mérkőzésén.
márc. 28
22:15
Németország: a magyar csatár megszerezte a kilencedik gólját (She)
Megszerezte a kilencedik gólját a német negyedosztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportjában Bobál Gergely, a VfL Wolfsburg második együttesének magyar csatára, aki legutóbb a TSV Havelse elleni idegenbeli mérkőzésen volt eredményes.

Keresés