2016. március 17. csütörtök

márc. 17
0:06
BL: Buffon szerint e vereség bizonyítja, hogy jobbak lettek (She)
A hazai 2–2 után a Juventus sokáig vezetett és továbbjutásra állt a Bayern München otthonában, ám a németek megtáltosodtak a végére, és a hosszabbítással együtt négy gólt szerezve 4–2-re diadalmaskodtak, így ők jutottak a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 17
0:06
A pokolból tért vissza a Bayern (Metropol)
Hiába vezetett 2-0-ra a Juventus, jött a dráma, és Thomas Müller. A hosszabbításban pedig megtörték az olaszokat. A Barca simán továbbjutott.
márc. 17
0:10
NS: Rudolf el van átkozva; Hamilton különleges világa – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
márc. 17
0:24
FIFA - Kártérítést kérnek a vesztegetések miatt (Infostart)
Több tízmillió dolláros kártérítést kér a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a világbajnokságok rendezési jogának odaítélését megelőző vesztegetések miatt az amerikai hatóságok által lefoglalt pénzből.
márc. 17
0:24
Tenisz: Wawrinka és Gasquet is búcsúzott Indian Wellsben (She)
Stan Wawrinka és Richard Gasquet is búcsúzott a szerdai nyolcaddöntőben a kaliforniai Indian Wellsben zajló keménypályás tenisztornán.
márc. 17
7:12
NBA: a Cavs egy, a Warriors 36 ponttal nyert (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján a címvédő Golden State Warriors hazai parketten 121–85-re győzött a New York Knicks ellen. A tavalyi döntős Cleveland Cavaliers 99–98-ra nyert a Dallas Mavericks ellen.
márc. 17
7:14
NHL: a Philadelphia is legyőzte a címvédő Chicagót (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Philadelphia Flyers 3–2-re nyert a címvédő Chicago Blackhawks vendégeként, amely sorozatban negyedszer kapott ki.
márc. 17
7:30
BL: Allegri szerint jó erőpróba volt a Bayern elleni meccs (She)
Rendkívül izgalmas mérkőzésen a Bayern München hosszabbítás után 4–2-re legyőzte a a Juventust a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Massimiliano Allegri, az olasz gárda vezetőedzője csalódott a kiesés miatt, mert csapata remekül játszott a végső győzelemre is esélyes bajorok ellen.
márc. 17
7:32
F1: Ez női név, nehogy már a pizza jusson eszükbe – Vettel (She)
Sebastian Vettel megtartotta szokásos idény előtti vacsoráját Melbourne-ben a szerelőivel és mérnökeivel, s ez alatt közösen eldöntötték, hogy a négyszeres világbajnok idei autója a Margherita nevet viseli. A német pilóta leszögezte: nem pizza után nevezte el a négykerekűjét.
márc. 17
7:33
Risztov Éva számolja a napokat (Metropol)
Az Egyesült Államokban készül a nyíltvízi úszás olimpiai címvédője, aki úgy érzi, jó úton jár.
márc. 17
7:48
NB I: a támadó újabb esélyt kap – bizonyíthat megfigyelőjének (She)
Németh Máriót, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás támadóját egy svájci megfigyelő is szemlélte az MTK elleni bajnokin. Bár ezen a találkozón nem ment jól a játék a fiatal futballistának, újabb esélyt kap, még bizonyíthat.
márc. 17
7:50
BL: Nem könnyű egy olasz csapat ellen 0–2-ről fordítani – Guardiola (She)
Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a türelemről beszélt, miután csapata kétgólos hátrányból 4–2-re legyőzte a Juventust hosszabbítás után a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 17
7:52
F1: újabb szigorítások – még inkább magukra maradnak a pilóták (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) csütörtökön kiadott közleményében tovább szigorította a rádiós beszélgetésekre vonatkozó szabályrendszert, és olyan, a bokszutcából a versenyző felé irányuló információk továbbítását is megtiltotta, amelyeket az eddigi tervek szerint engedélyezett.
márc. 17
8:06
Tenisz: Djokovics Tsongával, Nadal Nisikorival csap össze (She)
Az Indian Wellsben zajló tenisztorna férfiversenyén az első helyen kiemelt Novak Djokovics két szettben legyőzte Feliciano Lópezt, így a legjobb nyolc között Jo-Wilfried Tsonga lesz az ellenfele, aki könnyedén nyert Dominic Thiem ellen. Rafael Nadal 6:7-es kezdés után jutott tovább. A nőknél az első helyen kiemelt Serena Williams, illetve Agnieszka Radwanska bejutott az elődöntőbe.
márc. 17
8:27
A spanyolok nagy napja jöhet ma el (Metropol)
A címvédő Sevilla mellett a Villarreal, valamint a Valencia–Athletic Bilbao párharc győztese is ott lehet a legjobb nyolc között az EL-ben.
márc. 17
8:45
Rájátszást érő helyre ugrott a Philadelphia és a Colorado (Infostart)
Szerdai győzelmével rájátszást érő helyre ugrott a Philadelphia Flyers és a Colorado Avalanche az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
márc. 17
9:00
BL: Kiválóan játszottunk Európa legjobb csapata ellen – Wenger (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az idegenbeli 2–0 után hazai pályán 3–1-re nyert a Barcelona az Arsenal ellen, így kettős győzelemmel, 5–1-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé. A találkozó után Arsene Wenger gratulált csapatának, amely véleménye szerint kiválóan játszott Európa legjobb együttese ellen, Luis Enrique pedig elárulta, melyik gárdát kerülné el a negyeddöntőben…
márc. 17
9:02
F1: Hamiltont rendszeresen dorgálják a szponzorok miatt (She)
Bár a Mercedes-istálló nyilvánosan nem ítéli el Lewis Hamilton laza életstílusát, az F1-es team jogi osztályának sokszor rá kell szólnia a háromszoros világbajnokra, aki egyes megnyilvánulásaival magára haragítja a csapat szponzorait.
márc. 17
9:04
Válogatott: Leandro úgy érzi, többet nem lesz válogatott (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden kihirdette huszonnégy fős keretét a Horvátország elleni március 26-i felkészülési mérkőzésre. A nemzeti csapatba nem kapott meghívót a Ferencváros védője, Leandro de Almeida, aki az NSO Tv-nek reagált a döntésre.
márc. 17
9:18
BL: a Juve kiesésének Angliában örülnek a legjobban (She)
Bár az Arsenal tegnap kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából, Anglia élklubjai megnyugodhatnak, mert a Juventus búcsúzásával biztossá vált, hogy a 2017–2018-as szezonban is négy angol élvonalbeli együttes indulhat a legrangosabb európai kupasorozatban – írja a goal.com.
márc. 17
9:36
F1: Newey ajándéka – milliárdos utcai autót tervezhet (She)
Adrian Newey, az F1-es Red Bull-istálló műszaki vezetője minden idők legjobb utcai autójának megalkotását tervezi. A Red Bull az Aston Martinnal fogott össze, a két márka neve hamarosan az F1-ben is összefonódhat.
márc. 17
9:36
Sorra buknak meg a meldoniumot használó sportolók (Metropol)
Az oroszok világbajnok úszója is meldoniummal bukott le. Több más sportoló szervezetében is kimutatták az újonnan tiltólistára vett szert.
márc. 17
9:36
EL: Ezúttal sokkal izgalmasabb lehet a Sevilla és a Basel meccse (Agroinform)
A legutóbbi két Európa Liga kiírás győztese az idei esztendő házigazdájával vívhat ádáz csatát csütörtökön.
márc. 17
9:54
Lebukott az orosz világbajnok úszó (Infostart)
A január elseje óta tiltott listán lévő meldoniummal akadt fenn a doppingvizsgálaton Julija Jefimova, az oroszok világ- és Európa-bajnok úszója.
márc. 17
9:54
Gyász: március 24-én lesz Verebes József temetése (She)
Verebes József temetése a kőbányai új köztemetőben lesz március 24-én csütörtökön, 14.30-kor (1108 Budapest, Kozma u. 8-10.).
márc. 17
9:56
Úszás: Sarapova világbajnok honfitársa is meldoniummal bukott le (She)
A január elseje óta tiltólistán lévő meldoniummal akadt fenn a doppingvizsgálaton Julija Jefimova, az oroszok világ- és Európa-bajnok úszója.
márc. 17
10:12
DVSC: a Loki védője újra a válogatottban, így reagált (She)
Korhut Mihály, a DVSC-Teva négyszeres magyar válogatott labdarúgója is bekerült Bernd Storck szövetségi kapitány huszonnégy fős keretébe, amely március 26-án Horvátországgal játszik felkészülési mérkőzést. A debreceniek védője a visszatéréséről, az elmúlt időszakról és a lehetséges Eb-keretről is beszélt az NSO Tv-nek.
márc. 17
10:14
Videó: már megint hogy vette át a labdát Neymar?! (She)
Neymar olyan trükköket húz elő egy Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben, amiket mások a grundon sem mernek. Az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisa az Arsenal elleni visszavágón olyan lazasággal vette le a labdát, hogy az önmagában továbbjutást ért volna.
márc. 17
10:16
Asztalitenisz: visszavonult a dánok Eb-győztes klasszisa (She)
Harmincnégy éves korában bejelentette visszavonulását Michael Maze, a dánok Európa-bajnok asztaliteniszezője.
márc. 17
10:30
Légiósok: „Huszti játékából hiányzik a sebesség, sok labdát ad el” (She)
Ingo Durstewitz, a Frankfurter Rundschau újságírója éles kritikát fogalmazott meg Huszti Szabolccsal, a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt magyar játékosával kapcsolatban.
márc. 17
10:30
Darts: Két világbajnoki döntő visszavágójára is sor kerül (Agroinform)
Csütörtökön a Premier League Darts hetedik fordulójára kerül sor, a mezőny ismét Skóciába látogat, ezúttal Glasgow-ba.
márc. 17
10:48
Fejlesztés: sporttudományi kutatóközpontok nyíltak Pécsen (She)
Ünnepélyesen megnyitották a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának (PTE-ETK) Komplex Sport Teljesítménydiagnosztikai és Fizioterápiás Kutatóközpontját, valamint Alapozó Egészségtudományi és Analitikai Laboratóriumi Kutatóközpontját.
márc. 17
11:06
Bursaspor: Dzsudzsák fizetését csökkentenék, különben… (She)
Török sajtóértesülések szerint az anyagi gondokkal küszködő Bursaspor csökkentené egyik legjobban kereső játékosa, Dzsudzsák Balázs fizetését. A játékos ügynökségének nincs információja arról, amit a török sajtóban írnak.
márc. 17
11:24
Rio 2016: a magyar elnök szerint a közlekedés katasztrófa (She)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) elnöke szerint a nyári riói olimpiára mindennel kész lesznek a brazilok, a közlekedés viszont katasztrofális.
márc. 17
11:24
Tipp: A Sárga Tengeralattjáró elsüllyesztheti a Gyógyszergyáriak rozoga bárkáját (Agroinform)
A Sárga Tengeralattjáró remek szériája nem Leverkusenben szakad majd meg.
márc. 17
11:26
Kép: Nikolics megint kapott egy becenevet Lengyelországban (She)
Nikolics Nemanja, a magyar válogatott és a lengyel élvonalbeli Legia Warszawa futballistája megállíthatatlan. Mint arról beszámoltunk, a támadó mesterhármasig jutott csapata legutóbbi kupameccsén, melyen a szurkolók újabb becenevet ragasztottak rá.
márc. 17
11:28
NFL: újabb Pats-csere, a Bears balhés játékosa érkezett (She)
Elemében van a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots vezetősége. Ami az elmúlt napokat illeti, Bill Belichick több cserét is lebonyolított: először egy sokkoló döntés keretében Chandler Jones passzsiettetőt elküldte Arizonába, szerdán pedig megszerezte a Chicago Bears hórihorgas tight endjét, Martellus Bennettet.
márc. 17
11:42
F1: Az önök fejében hamis kép alakult ki rólam – Räikkönen (She)
Fernando Alonso elismerte, nehezen viselné, ha Sebastian Vettel vagy Kimi Räikkönen az idén megnyerné az F1-es vb-t a Ferrarival. A Ferrari finn világbajnoka szerint semmit sem kopott a tudása az évek során, csak a külső szemlélők fejében alakult ki hamis kép róla.
márc. 17
11:44
Rio 2016: Kökény Roland az utolsó nagy dobásra készül (She)
Elsősorban ismét 1000 méter párosban szeretne kijutni a riói olimpiára Kökény Roland. A Londonban Dombi Rudolffal aranyérmes kajakosnak egyelőre nincs partnere, ezért arra készül, hogy az első válogatón egyesben szerepel jól.
márc. 17
12:00
Aján Tamás: Rióban a közlekedés katasztrófa (Infostart)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke szerint a nyári riói olimpiára mindennel kész lesznek a brazilok, a közlekedés viszont katasztrofális.
márc. 17
12:00
Serie A: szenzáció lenne, ha Totti ehhez a csapathoz menne (She)
Olasz lapértesülések szerint a Premier League-ben listavezető Leicester City a nyáron kísérletet tesz a Roma klublegendája, Francesco Totti szerződtetésére.
márc. 17
12:15
Videó: itt a jövő, a Nike megcsinálta a magát befűző cipőt! (She)
A „Vissza a jövőbe!” egyik részlete a szemünk előtt elevenedik meg a Nike segítségével. A „Hoverboard”-ra, azaz a lebegő gördeszkára már születtek megoldások – bár egyik sem az igazi… –, most pedig végre láthatjuk az önmagát befűző utcai cipőt is a valóságban.
márc. 17
12:15
Guté a szuperóriás-műlesiklás kristálygömbje is (Metropol)
A nőknél Lara Gut, a férfiaknál Kilde birtokolhatja a szakági elsőséget.
márc. 17
12:19
Sportfogadás: Megötszöröznénk pénzünket az Európa Ligában! (Agroinform)
Az idei esztendő negyedik Európa Liga kombijával jelentkezünk. A szelvényünk három meccset tartalmaz.
márc. 17
12:33
Juve: Pogba leszerződött, egyből aranytalpú cipőt kapott (She)
Mint ismert, Paul Pogba csatlakozott az Adidas csapatához, azaz a német sportszergyártó lett a Juventus játékosának szponzora. A „zebrák” francia középpályásának első cipője a cégtől egy limitált kiadású stoplis.
márc. 17
12:35
Légiósok: „Nem igaz, hogy erős csapatok ellen nem találok be” (She)
Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar válogatott támadója csapata 4–0-s, Zawisza Bydgoszcz elleni Lengyel Kupa-sikere után klubja honlapjának nyilatkozott.
márc. 17
13:09
Videó: Nikolics fia megkaparintotta a szerdai meccslabdát és… (She)
Nikolics Nemanja kisfia megkapta azt a labdát, amellyel apja mesterhármasának is köszönhetően a Legia Warszawa 4–0-ra legyőzte a Zawisza Bydgoszczot a Lengyel Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A magyar légiós maga tette közzé a felvételt arról, ahogyan az ifjú Nikolics játszik.
márc. 17
13:11
Síugró-vk: Prevc most a hazájában is próféta volt (She)
A szlovéniai Planicán sírepülőversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A csütörtöki viadalon a hazaiak kedvence, Peter Prevc szerezte meg a győzelmet a norvég Johann Andre Forfang és a szintén szlovén Robert Kranjec előtt.
márc. 17
13:27
U18: a keddi siker után ezúttal döntetlent értünk el Dánia ellen (She)
A magyar U18-as válogatott kedden háromgólos győzelmet aratott Dánia korosztályos csapata felett, ezúttal pedig 2–2-es döntetlenre végeztek a felek.
márc. 17
13:29
Olaszország: De Rossi a szertáros koporsójában hagyta a vb-aranyát (She)
Daniele De Rossi 2006-os világbajnoki aranyérmének végső útja öreg barátja, Pietro Lombardi koporsójában ért véget. Az olasz válogatott korábbi szertárosa a közelmúltban hunyt el, 92 éves korában.

Keresés