2016. március 25. péntek

márc. 25
0:06
Magyar–horvát: újabb kieső, a csatár sem jöhet Budapestre (She)
Nem léphet pályára a szombati Magyarország–Horvátország labdarúgó felkészülési mérkőzésen (18.00, Groupama Aréna), a vendégek csatára, Nikola Kalinic.
márc. 25
0:57
Pénteki sportműsor: holland–francia; Alba Fehérvár–ZTE (She)
Pénteken többek között holland–francia felkészülési mérkőzéssel folytatódik a labdarúgók válogatott hete, amelynek során a magyar csapat stábja egy nappal a Horvátország ellen budapesti összecsapás előtt sajtótájékoztatót tart Telkiben, a válogatott edzőközpontjában. A férfi kosárlabda-bajnokságból az Alba Fehérvár–ZTE, a női röplabda NB I-ből a Gödöllő–Nyíregyháza meccset adja a köztelevízió…
márc. 25
7:06
Schmitt Pál: a rendezésnek össznemzeti ügynek kell lennie (Infostart)
A budapesti olimpia megrendezését össznemzeti üggyé, 16 millió magyar szívügyévé kell tenni - mondta Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magyar tagja, az Olimpiai Védnökök Testületének elnöke a bécsi magyar nagykövetségen, magyar közönségnek tartott előadásán csütörtökön este.
márc. 25
8:36
Chelsea: az elöljáró Conte nejével örült az olasz gólnak (She)
A brit sajtó nem az 1–1-es végeredmény miatt írt kiemelt terjedelemben a csütörtöki Olaszország–Spanyolország felkészülési mérkőzésről, hanem mert Udinében nagyon fontos jeleket lehetett rögzíteni Antonio Conte olasz szövetségi kapitány és fő kérője, a Chelsea kapcsolatáról.
márc. 25
8:54
Darts: Brillíroztak a skótok, pontot veszített Taylor és Van Gerwen (Agroinform)
Pokolian izgalmas mérkőzéseket hozott a Premier League liverpooli állomása, íme a nyolcadik forduló összefoglalója.
márc. 25
9:12
Férfi kézilabda BL - A negyeddöntő küszöbén a Veszprém (Infostart)
Ötgólos előnnyel fogadja az MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az ukrán Motor Zaporizzsját a nyolcaddöntő szombati visszavágóján.
márc. 25
9:12
Helyzetbe hozzuk: Fiús lány? Adrenalinfüggő? Lecsúszna a síugrósáncon? – Gyarmati válaszolt (She)
Az NSO Tv „Helyzetbe Hozzuk” sorozatának kilencedik részében Gyarmati Panka válaszolt a kérdéseinkre. A 23 éves snowboardos az első magyar, aki világkupát nyert havas sportágban. Gyarmati elárulta, annak ellenére sem tartja magát fiús lánynak, hogy elég férfias sportot űz.
márc. 25
9:48
Magyar–horvát: megbüntetik a vendégeket szurkolóik miatt? (She)
Büntetésre számíthat a Horvát Labdarúgó-szövetség, miután az Izrael elleni szerdai felkészülési mérkőzésen a drukkerek egy csoportja megbotránkoztató rigmusokat énekelt, valamint pirotechnikai eszközöket használt.
márc. 25
9:50
Rio 2016: nincs pálya, ismét elhalasztották a tesztversenyt (She)
Az augusztusi riói olimpia szervezői ismét elhalasztották a pályakerékpárosok tesztversenyét, mert továbbra sem készült el az eseménynek otthon adó csarnok.
márc. 25
10:06
Magyar–horvát: még kérdéses a csapatkapitány játéka (She)
Darijo Srnát le kellett cserélni a szerdai, Izrael elleni felkészülési találkozó 44. percében, és még nem biztos, hogy a horvát labdarúgó-válogatott csapatkapitánya pályára léphet a mieink ellen szombaton.
márc. 25
10:24
Videó: Cruyff képe megjelent a meccsen, így reagált a stadion (She)
Gyászszünettel indult a Feyenoord–Sparta Rotterdam (2–0) felkészülési mérkőzés, nem sokkal azután, hogy 68 éves korában csütörtökön elhunyt Johan Cruyff, az Ajax és a Barcelona ikonikus holland labdarúgója. A játékot megelőző tiszteletadáson túl a találkozó 14. percében legendának kijáró gesztus tanúi lehettek a stadionban.
márc. 25
10:42
Premier League: Az Európa Liga sem rettenti el Guardiolát a Citytől (Agroinform)
Kompanyt viszont leépítheti a katalán edző, aki voltaképp szabad kezet kap a Manchester City felépítésében.
márc. 25
11:00
NB I: újabb MTK-meccsek Újvárosban; tévés NB II az F1 alatt (She)
Az MTK a Békéscsabát és a Paksot is Dunaújvárosban fogadja – közölte pénteken az MLSZ versenybizottsága. A Békéscsaba elleni bajnoki április 6-án szerdán 19 órakor lesz, a Paksot április 12-én kedden 18 órakor látják vendégül a kék-fehérek a Fejér megyei városban.
márc. 25
11:15
Videó: ennél bizarrabb 10 másodpercet kapustól még nem láttunk (She)
Glenn Verbauwhede, a dél-afrikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Maritzburg United kapusa nagy valószínűséggel minden idők legérthetetlenebb 10 másodpercét hozta össze csapata legutóbbi bajnokiján. A belga előbb elkezdte hergelni az ellenfél csatárát, majd fejjel nekivetődött, ezt követően pedig sérülést szimulált. És a legjobb az egészben: kapustámadásért a támadó kapott sárga lapot.
márc. 25
11:17
Gyász: narancsba borult a L’Équipe – címlapok Cruyff tiszteletére (She)
Európa-szerte Johan Cruyffra emlékeztek a nagy sportlapok a címlapjukon. A csütörtökön 68 évesen elhunyt holland legenda emlékének tiszteletére a francia L’Équipe első oldala narancssárgába borult – a francia válogatott este Amszterdamban lép pályára Hollandia ellen felkészülési mérkőzésen.
márc. 25
11:33
Kép: két borzalmas hibát követett el a Cruyfftől búcsúzó MU-játékos (She)
Johan Cruyff halála megrázta a sportvilágot, a távozó legenda előtt mindenki le akarta róni a kegyeletét. Igaz, ez nem mindenkinek sikerült.
márc. 25
11:36
A legnagyobb magyar bokszolóra emlékeztek (Metropol)
A róla elnevezett sportarénában emlékeztek meg Papp Lászlóról születésének 90. évfordulója alkalmából.
márc. 25
11:51
Papp László, aki meg tudta változtatni a világot - megemlékezés a sportarénában (Infostart)
Koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó születésének 90. évfordulója alkalmából pénteken a róla elnevezett Budapest Sportarénában.
márc. 25
11:51
Eb 2016: Mit írjanak a magyar buszra? Három lehetőség maradt (She)
Háromra szűkült a választék, mostantól élesben megy a szavazás arról, mi kerüljön a magyar válogatott buszára a nyári franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.
márc. 25
11:51
Miami tenisztorna: Bravúrra lenne szükség Babostól a továbbjutáshoz (Agroinform)
A magyar játékos a cseh Karolina Plisková ellen lép pályára a miami tenisztorna pénteki játéknapján.
márc. 25
11:53
Tenisz: Federert banális baleset miatt kellett megműteni (She)
A januárban térdsérülést szenvedő Roger Federer a Miamiban zajló teniszversenyen beszélt a műtőasztalra kerülésének okáról.
márc. 25
12:27
Videó: Okazaki bámulatos cselével megbabonázta a védőket (She)
Látványos cselével megbénította az afgán védőket Okazaki Sindzsi a 2018-as labdarúgó-világbajnokság Japán–Afganisztán (5–0) selejtezőjén. A Leicester City japán támadója remek mozdulatát góllal pecsételte meg.
márc. 25
13:03
Lazio: világbajnokkal pótolnák a visszavonuló világbajnokot (She)
Fernando Torres iránt érdeklődik az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio, állítja a Corriere della Sera olasz napilap.
márc. 25
13:39
Gyász: „J. C. Szupersztár” „Halhatatlan” – így emlékeznek Cruyffra (She)
A nemzetközi sportsajtó pénteken megrendülten emlékezett a csütörtökön elhunyt legendás holland labdarúgóra és edzőre, Johan Cruyffra. A 68 éves sportember egy barcelonai klinikán a családtagjai körében halt meg rákbetegség következtében.
márc. 25
13:39
Tipp: Murphy könnyedén átléphet honfitársán (Agroinform)
Érdemes kihasználni az angol klasszis bombaformáját a Players Championship nagydöntőjében.
márc. 25
13:41
Hertha: „Ha továbbra is így játszunk, meglesz a 3. hely” (She)
Salomon Kalou, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC támadója nagyszerűen érzi magát Berlinben, jó formába lendült a csapatnál, ezért pedig hálát ad Dárdai Pálnak is.
márc. 25
13:57
Kézilabda: jövő héten döntenek az új debreceni csarnokról (She)
A debreceni közgyűlés jövő csütörtökön dönt a tervezett kézilabda-munkacsarnokhoz kapcsolódó beruházás támogatásáról, az építkezéshez szükséges telek biztosításáról.
márc. 25
13:59
NB II: mégsem ütközik az F1-gyel a Vác–Sopron meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága újra megváltoztatta a Vác–Sopron NB II-es mérkőzés kezdési időpontját.
márc. 25
14:16
Felkészülés: Összecsap Írország és Svájc (Agroinform)
Komoly meccsre van kilátás Dublinban, ahol két Eb-résztvevő válogatott találkozik péntek este.
márc. 25
14:33
Aki történelmet akar írni (Infostart)
Visszatért Kínából Potocny Marcel, aki tavaly ősszel mindössze 9 századmásodperccel maradt el attól, hogy megszerezze Magyarország első olimpiai kvótáját a szlalom szakágban. A szlovák születésű versenyző edzőként dolgozott az ázsiai országban, a következő hetekben azonban kizárólag azzal foglalkozik majd, hogy minél jobb formába kerüljön május közepére, a szlovákiai Európa-bajnokságra, amely…
márc. 25
14:51
Tovább küzd az első magyar olimpiai kvótáért a szlalomos (Infostart)
Visszatért Kínából Potocny Marcel, aki tavaly ősszel mindössze 9 századmásodperccel maradt el attól, hogy megszerezze Magyarország első olimpiai kvótáját a szlalom szakágban. A szlovák születésű versenyző edzőként dolgozott az ázsiai országban, a következő hetekben azonban kizárólag azzal foglalkozik majd, hogy minél jobb formába kerüljön május közepére, a szlovákiai Európa-bajnokságra, amely…
márc. 25
14:51
West Ham: Bilic csak akkor kap új szerződést, ha... (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham menedzsere, Slaven Bilic új szerződést kaphat januárban, de csak azután, hogy bebizonyította, nem csak egy jó szezonja volt edzőként.
márc. 25
14:51
Miami tenisztorna: Egy igazi klasszikus már a második fordulóban (Agroinform)
Roger Federer és Juan Martín del Potro 21. alkalommal feszül egymásnak a Miami Open pénteki játéknapján.
márc. 25
14:53
Inter: a milánóiak Manchesterből vinnének játékosokat (She)
A tuttomercatoweb.com értesülése szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter két manchesteri játékossal erősítené meg a keretét.
márc. 25
15:09
Újabb nagy sikerre készülnek az újpestiek (Infostart)
Tóth Ildikó, az UVSE vízilabdázója szerint mostanra érett össze igazán a csapatuk, amelynek akár az Euroliga-sikerre is lehet esélye. A centernek erre a hétre jutott egy kis ünneplés is a válogatott társakkal.
márc. 25
15:09
Eb 2016: Hodgson szerint az Eb olyan, mint a PL, mert… (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson szerint ahogyan a Premier League-ben, úgy a nyári franciaországi Európa-bajnokságon sem számít, melyik csapatot hányadik helyen rangsorolják.
márc. 25
16:03
Férfi kézi: Veszprémből igazolt jobbszélsőt a Csurgó (She)
Bojan Radjenovics és Balogh Tibor kölcsönszerződése lejárta után visszatér a Csurgó férfi kézilabdacsapatához, és a következő szezontól a jelenleg Veszprémben szereplő Varjú Martin is a somogyi klubban folytatja a pályafutását.
márc. 25
16:03
EURO 2016: Hodgson a Premier League-hez hasonlította az Európa-bajnokságot (Agroinform)
Az angol válogatott erős ellenfelekkel készül a 2016-os kontinensviadalra.
márc. 25
16:19
Magyar–horvát: újabb sérült, a Fradi védője sem játszhat (She)
A bokasérüléssel bajlódó Kádár Tamás mellett a Ferencváros védőként is bevethető középpályása, Pintér Ádám sem léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott Horvátország elleni felkészülési mérkőzésén.
márc. 25
16:21
Videó: Redknapp összehozta az év interjúját az első meccsén (She)
A jordániai labdarúgó-válogatott a frissen kinevezett Harry Redknapp-pel a kispadján 8–0-ra legyőzte Bangladest a 2018-as világbajnokság selejtezőjének ázsiai zónájában. Ezt követően pedig az új kapitány összehozta az év interjúját, amikor az angolul nem beszélő riporter kérdéseire próbált reagálni. A kedvenc válaszunk 50 másodpercnél érkezik…
márc. 25
16:36
Szavazás: mit szól a Fradi-tábor esetleges visszatéréséhez? (She)
Mint csütörtökön megírtuk, a Ferencváros labdarúgócsapata közleményben tudatta, hogy felfüggesztette a stadionból kitiltott szurkolók elleni intézkedéseket. Ön mit szól ehhez?
márc. 25
16:36
Felkészülés: Nehéz meccs vár a megfiatalított holland csapatra (Agroinform)
Az Eb-ről lemaradó hollandok és a torna egyik nagy esélyese csap össze péntek este.
márc. 25
16:54
Hegymászás: Klein Dávid az alaptáborban, májusban csúcstámadás (She)
Elérte a 4190 méter magasságban található alaptábort Klein Dávid, aki a 8091 méter magas Annapurna csúcsára készül a következő hetekben. A Johnnie Walker Annapurna Expedíció Magyarországon március 11-én vette kezdetét, amikor Klein Budapestről Katmanduba repült. A hegymászó azóta felkészült az utazásra Nepál fővárosában, majd csütörtökön elérte az alaptábort. Az expedíció különlegessége, hogy…
márc. 25
17:12
Videó: ezért is Donnarumma a jövő olasz kapusa (She)
Gianluigi Donnarummát, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan 17 éves játékosát a legtehetségesebb kapusok között tartják számon. Erre bizonyíték az a védés is, amelyet az U21-es válogatottban az írek elleni Eb-selejtezőn mutatott be.
márc. 25
17:12
Afrikai és dél-amerikai országok is részt vesznek a Foci a Barátságért programban (Metropol)
Magyarország immár 4. alkalommal tagja a Franz Beckenbauer fővédnökségével megvalósuló Foci a Barátságért (F4F) programnak.
márc. 25
17:14
Cselgáncs: Karakas harmadik lett a tbiliszi vk-versenyen (She)
Az 57 kilogrammos súlycsoportban szereplő Karakas Hedvig a harmadik helyen végzett a cselgáncs olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat tbiliszi állomásán.
márc. 25
17:48
Magyar-horvát: Storck a fokozatos fejlődésben bízik (Metropol)
A kapitány nem csak egy egyszerű barátságos mérkőzésként tekint a szombati Eb-felkészülési mérkőzésre.
márc. 25
17:54
Búcsú Pozsgay Imrétől (Behaviour)
Cikkcakkos politikai pályát bejárt, jelentős politikusa volt a Kádár-korszaknak.
márc. 25
17:56
Pozsgayt gyászolja a kormány (Behaviour)
A politikusnak "vitathatatlan szerepe volt a rendszerváltásban".
márc. 25
18:06
Foci vb 2018: Suárez újra a pályán, Neymarék lehetnek a vámpír következő áldozatai (Agroinform)
A visszatérő uruguayi vámpír Recifében lép pályára a brazil válogatott ellen. Gólgazdag meccs vár ránk?

Keresés