2016. március 19. szombat

márc. 19
0:36
Bujka Barbara: újra úgy össze kell szoknunk, mint az Európa-bajnokságon (Infostart)
Elégedett az olimpiai felkészülés állásával a magyar női vízilabda-válogatott centere, Bujka Barbara. A Szentes játékosa az InfoRádiónak adott interjúban felhívta a figyelmet, hogy a következő hónapokban még a csapatjátékban is előre kell lépnie az Európa-bajnok válogatottnak, amely a hosszú hétvégén több mérkőzést is játszott, legutóbb 18-14-re győzött Kanada ellen.
márc. 19
0:36
Tenisz: Djokovics megkínlódott Tsongával, jön Nadal (She)
A világelső szerb Novak Djokovics is bejutott az Indian Wellsben zajló kemény pályás férfi tenisztorna elődöntőjébe, miután szoros csatában legyőzte a nagyot küzdő francia Jo-Wilfried Tsongát. Djokovics a négy között majd a spanyol Rafael Nadallal találkozik.
márc. 19
1:12
Gyász: 23 évesen elhunyt a tehetséges NFL-játékos (She)
Életét vesztette Tray Walker, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Baltimore Ravens 23 éves védőjátékosa.
márc. 19
4:09
F1: Ausztrál Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Jó reggelt kívánunk korán kelő olvasóinknak! A pénteki esős tréningek után az Ausztrál Nagydíj harmadik szabadedzése lehet az első, amelyen valamelyest tiszta kép rajzolódik ki az erőviszonyokról Kövesse velünk az eseményeket!
márc. 19
6:15
Ötödször lehet bajnok Póta és Fazekas (Infostart)
Szombaton és vasárnap Celldömölkön, a Városi Sportcsarnokban rendezik meg a legrangosabb hazai asztalitenisz eseményt, a 99. országos bajnokságot, amelyen öt számban avatnak győztest.
márc. 19
6:51
Férfi kosár: a Serie A-ban kötött ki a honosított magyar válogatott (She)
A kosárlabda Serie A-ban jelenleg nyolcadik helyen álló Enel Brindisinél folytatja a pályafutását Trotter Obie, a honosított magyar válogatott játékos.
márc. 19
6:53
F1: Ausztrál Nagydíj, az új időmérő élőben az NSO-n! (She)
Eljött az idő, bemutatkozik az új időmérő rendszer, amely háromszakaszos maradt, de a szakaszokon belül egyesével esnek ki a versenyzők 90 másodpercenként. Megzavarják-e a Mercedest és a Ferrarit? Kövesse velünk élőben!
márc. 19
7:45
Tenisz: S. Williams 15 év után újra döntős Indian Wellsben (She)
Serena Williams és Viktorija Azarenka jutott be az Indian Wells-i női tenisztorna fináléjába, miután az amerikai világelső két játszmában legyőzte Agnieszka Radwanskát, míg a fehérorosz játékos háromban múlta felül Karolína Plískovát.
márc. 19
8:03
NBA: a Golden State 22 triplával hangolt a Spurs elleni meccsre (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában 62–6-ra alakította a mérlegét a címvédő és ligaelső Golden State Warriors. Az oaklandiek 22 triplát szerezve,  Klay Thompson 39 és Stephen Curry 31 pontjával nyertek 130–112-re a Dallas Mavericks otthonában, és készültek a szombati San Antonio Spurs elleni csúcsrangadóra.
márc. 19
8:05
F1: rémes az új időmérő, Hamiltoné az első rajtkocka (She)
Lewis Hamilton szerezte meg az első rajtkockát az Ausztrál Nagydíjra Nico Rosberg és Sebastian Vettel előtt, de az F1-es idény első időmérőjének sztorija, hogy hatalmas ballépésnek bizonyult az új időmérő edzés bevezetése. Alig volt autó a pályán, a csapatok inkább a gumikkal spóroltak, Hamilton pedig két perccel a kvalifikáció vége előtt már a pole-ját ünnepelte a mérlegelésen.
márc. 19
8:09
Premier League: A West Ham idegenben is meglepheti a Chelsea-t (Agroinform)
Amíg a Chelsea-nek a becsülete a tét szombaton, addig a West Hamnek a Bajnokok Ligája.
márc. 19
8:21
A címvédő Hamilton nyerte az ausztrál időmérőt (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a szezonnyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíj időmérő edzését szombaton.
márc. 19
8:57
F1: „Bocsánatot kell kérnünk a nézőktől, mert ez nem volt show” (She)
Az elmúlt néhány évben rengeteg kritika érte az F1-et, amely a televíziós kimutatások szerint folyamatosan veszíti el a nézőit, s az Ausztrál Nagydíj szombati időmérője újabb magas labda azok számára, akik a sportágat bírálják. A kvalifikáció hatalmas kudarc volt, az utolsó pecekben már semmi sem történt, még járt az óra, amikor Lewis Hamilton már a pole pozícióját ünnepelte, a harmadik helyezett…
márc. 19
9:15
NB II: felépült nyaksérüléséből a ZTE gólvágója (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE csatára, a bajnokság góllövőlistáját 14 találattal vezető Daru Bence felépült nyaksérüléséből, és pályára léphet a szombati, Vác elleni találkozón – értesült a Nemzeti Sport Online.
márc. 19
9:15
A címvédő Hamiltoné a melbourne-i pole (Metropol)
Ez pályafutása 50. pole pozíciója, s úgy tűnik, az előző két évhez hasonlóan nagy fölényben van a riválisokkal szemben.
márc. 19
9:20
Bundesliga: Nem hibázhat a Wolfsburg (Agroinform)
A Farkasoknak kötelező legyőzniük hazai pályán az újoncot, ha jövőre is ott akarnak lenni a Bajnokok Ligájában.
márc. 19
9:33
F1: Ez az F1, itt nem szabad kísérletezgetni – Vettel (She)
Lewis Hamilton és Nico Rosberg szerint megért egy próbát az új F1-es időmérő rendszer, Sebastian Vettel viszont úgy gondolja, nagy öngólt lőtt a sportág, amely ezt nem engedheti meg magának.
márc. 19
9:51
F1: Ecclestone elmondta, mit tenne az időmérővel (She)
Bernie Ecclestone-nak, az F1 „urának” sem tetszett az Ausztrál Nagydíj időmérő edzése, amelyről elmondta, nem az ő ötlete volt. Viszont elárulta, hogyan forgatná fel a rajtrácsot.
márc. 19
10:12
NB I: Ezúttal is érdekes lehet a testvérharc (Agroinform)
A Puskás Akadémia és a Videoton idei két tétmeccse rendkívül érdekesre sikeredett, vélhetően most is így lesz.
márc. 19
10:27
Hamilton nyerte az ausztrál időmérőt (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a szezonnyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíj időmérő edzését szombaton. A 31 éves, háromszoros vb-győztes versenyzőnek ez pályafutása 50. pole pozíciója, s úgy tűnik, az előző két évhez hasonlóan nagy fölényben van a riválisokkal szemben.
márc. 19
10:27
Kajak-kenu: riói kvótára hajt az eltiltásból visszatérő versenyző (She)
Egyesben és Hufnágel Tiborral párosban is olimpiai kvótát érő helyen szeretne végezni a májusi pótkvalifikációs viadalon Dombvári Bence. A kajak egyes 1000 méteren három éve világbajnoki bronzérmet szerző versenyző tavaly az eltiltását töltötte, ezért edzője szerint most minden korábbinál éhesebb a sikerre.
márc. 19
10:45
Dombvári Bence a tavalyi eltiltás után éhes a sikerre (Infostart)
Egyesben és Hufnágel Tiborral párosban is olimpiai kvótát érő helyen szeretne végezni a májusi pótkvalifikációs versenyen Dombvári Bence. A kajak egyes 1000 méteren három éve világbajnoki bronzérmet szerző versenyző tavaly eltiltását töltötte, ezért edzője szerint most minden korábbinál éhesebb a sikerre.
márc. 19
10:45
BL: ki nyeri meg a Barca–Atlético párharcot? – szavazás (She)
Ön szerint melyik csapat nyeri meg a Barcelona–Atlético Madrid labdarúgó BL-negyeddöntős spanyolpárharcot?
márc. 19
10:47
Légiósok: Lovrencsiccsel mégis hosszabbítana a Lech Poznan (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapata szerződéshosszabbítási ajánlatot tett Lovrencsics Gergőnek.
márc. 19
11:06
Bundesliga: Ezt az akadályt is simán veheti a Bayern (Agroinform)
A Juventus elleni diadalmat követően a Köln idegenbeli legyőzése ujjgyakorlat lehet a bajorok számára.
márc. 19
11:19
U21: Tamás nem játszhat a következő két Eb-selejtezőn (She)
A Speziában futballozó Tamás Krisztián sérülés miatt nem játszhat az U21-es magyar válogatott következő két Eb-selejtezőjén.
márc. 19
11:36
Férfi kézi: a PSG lecsapott a fiatal francia átlövőtehetségre (She)
A francia bajnok Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött Nedim Remilivel, így a fiatal francia válogatott átlövő a nyártól a párizsi klubnál folytatja a pályafutását.
márc. 19
11:38
Man. City: az első áldozat, tőle válik meg először Guardiola? (She)
Pep Guardiola egyelőre még a Bayern München labdarúgócsapatának kispadján ül, emellett azonban a hírek szerint fél szemét már a Manchester Cityn tartja, sőt, már azt is kiadta „parancsba”, ki legyen az első távozó.
márc. 19
11:42
Sportfogadás: Az alábbi szelvénnyel szállunk harcba a hétvégén a bukik ellen (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
márc. 19
12:12
NB III: Dajka László visszatért korábbi csapata kispadjára (She)
A tavaszi idény végéig Dajka László irányítja az NB III Középcsoportjában szereplő Dabas labdarúgócsapatát.
márc. 19
12:48
PSG: Zlatan Ibrahimovic válaszolt az Eiffel-toronynak… (She)
„Kételkedem benne, hogy a klub mögött álló emberek képesek lennének kicseréltetni az Eiffel-tornyot az én szobromra. Ha mégis sikerülne, maradok a PSG-nél” – mondta korábban Zlatan Ibrahimovic. És mint kiderült, a mondatai az „érintettig” is elértek...
márc. 19
13:06
Bundesliga: ...és akkor a kölniek pucér fenékkel várják a Bayernt – videó (She)
A Bayern München szombaton az 1. FC Köln vendége lesz a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójában. A kölniek egy érdekes videóval reklámozzák az összecsapást.
márc. 19
13:08
Alpesisí-vk: a franciák kibérelték a dobogót (She)
Szombaton a svájci St. Moritzban a férfi óriás-műlesiklás és a női szlalom vk-döntőjét rendezték meg az alpesisí-világkupában. A győzelmet előbbieknél a francia Thomas Fanara, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.
márc. 19
13:12
Indian Wells-i tenisztorna: Álomelődöntő a sivatagban (Agroinform)
Szombat este Novak Djokovics és Rafael Nadal 48. alkalommal méri össze tudását Indian Wellsben.
márc. 19
13:24
MMA: Sényei László az FFC új világbajnoka (She)
A lehető legjobban alakult Sényei László számára a tegnap esti FFC 23, amelyen sikerült elnyernie a szervezet váltósúlyú (+77 kg) világbajnoki övét. Az ausztriai Schwechaton rendezett profi MMA-gálán a horvát Ivan Ghulak ellen a harmadik menetben, egy háromszög fojtással nyert – áll a WMMAA Hungary sajtóközleményében.
márc. 19
13:26
MU: a középpályás kikérte magának a korábbi bíró jelzőjét (She)
Marouane Fellaini, a Manchester United belga középpályása visszautasította azt a vádat, hogy alattomos lenne. A „vörös ördögök” játékosát a Liverpool elleni Európa-liga-párharc után a korábbi játékvezető, Howard Webb, a 2010-es vb-döntő bírója „gonosztevőnek” nevezte a játékstílusa miatt.
márc. 19
13:42
F1: a Red Bull nem tágít fejvédőügyben – fotók (She)
Bár az FIA pénteken jelezte, hogy a versenyzők megerősítendő fejvédőjének tervezetei közül toronymagasan a barcelonai teszten a Ferrarin kipróbált glóriakeret vezet, a Red Bull nem tett le arról, hogy a saját változatát juttassa érvényre. A fejvédők egyik változata jövőre mindenképpen felkerül az F1-es autókra.
márc. 19
13:42
Rossi 2018-ig aláírt a Yamahánál (Metropol)
A 37 éves olasz versenyző még nem tervezi, hogy abbahagyja.
márc. 19
13:44
Gyorsasági motor: Rossi 2018-ig aláírt a Yamahánál (She)
A következő két szezonban is a Yamahával szerepel a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájában Valentino Rossi, az olaszok kilencszeres vb-győztes versenyzője.
márc. 19
14:00
NBA: elképesztő rekordösszeg Bryant utolsó All-Star-mezéért (She)
Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia annak a kosárlabda- és Kobe Bryant-rajongónak, aki meg akarta szerezni a Los Angeles Lakers sztárjának utolsó All-Star-gáláján használt mezét. A szezon végén visszavonuló 37 éves Bryant dressze ugyanis 100 040 dollárért – mintegy 28 312 000 forintért – kelt el egy árverésen.
márc. 19
14:02
Férfi kézi: követi csapattársát Szkopjéba a kieli beálló (She)
A szezon végén távozik a THW Kiel férfi kézilabdacsapatától Rogério Moraes Ferreira.
márc. 19
14:06
NB I: Mit akar a Fradi? (Agroinform)
A fotelben ülve akarnak bajnoki címet ünnepelni a Fradi játékosai vagy megvárják a következő hazai találkozót?
márc. 19
14:15
Shiffrin nyerte az idény utolsó műlesiklását (Infostart)
Az olimpiai és világbajnok amerikai Mikaela Shiffrin nyerte a női alpesi sízők idénybeli utolsó műlesikló-viadalát a svájci St. Moritzban zajló világkupa-döntő szombati napján.
márc. 19
14:15
F1: csalóka köridők, a Ferrari közelebb van a Mercedeshez (She)
A Ferrari és a Mercedes tagjai egyetértenek abban, hogy az olaszok autója csökkentette lemaradását a németekéhez képest, még ha az időmérő eredménylistája nem is ezt sejttette.
márc. 19
14:33
F1: kellemetlen – az FIA Bottast vizsgálta saját hibája után (She)
Újabb kellemetlen eset érte az FIA-t az Ausztrál Nagydíjon. A rosszul elsülő időmérő edzés után vizsgálatot indítottak a Williams-istálló ellen, de kiderült, hogy ők hibáztak.
márc. 19
14:35
Kerékpár: autópályára terelték a Milánó–Sanremo versenyzőit! (She)
Földcsuszamlás miatt terelt útvonalon teljesítik a versenyzők a mai Milánó–Sanremo egynapos országúti kerékpárviadalt.
márc. 19
14:37
Videó: látványos összjáték és Welbeck pimasz csele után Arsenal-gól (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata egy félidő után 2–0-ra vezet az Everton otthonában az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 31. fordulójának nyitó mérkőzésén. Nézze meg az „ágyúsok” találatait!
márc. 19
14:51
Serena Williams és Azarenka játssza a döntőt az Indian Wells-i tenisztornán (Infostart)
Az első kiemelt amerikai Serena Williams és a 13. helyen rangsorolt fehérorosz Viktorija Azarenka játssza majd a kaliforniai Indian Wellsben zajló keménypályás torna női versenyének döntőjét.
márc. 19
15:09
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 20. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 20. fordulójában. A délutáni mérkőzéseken a ZTE a Vácot fogadja, a Szeged 2011 az idegenben majdnem két éve nyeretlen Ajkát látja vendégül Gyulán, míg a Csákvár a Budaörssel játszik. 18 órától pályára lép a listavezető Gyirmót, amely az SZTK-Erimát fogadja, a Mezőkövesd Szolnokon vendégszerepel, míg a Sopron a Dunaújvárossal, a Balmazújváros…
márc. 19
15:27
NB I: DVTK–Haladás mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Keresés