2016. március 31. csütörtök

márc. 31
0:03
Eurofutball: két piros lap, büntető és magyar gólpassz (She)
Eseménydús mérkőzést játszott egymással a Concordia Chiajna és a CSMS Iasi a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga I) alsó házi rájátszásának 4. fordulójában. A vendégeknél végigjátszotta a mérkőzést Bőle Lukács, sőt gólpasszt is adott.
márc. 31
0:18
Csütörtöki sportműsor: kezdetét veszi a női kézi BL-negyeddöntő (She)
A CSM Bucuresti–Rosztov-Don mérkőzéssel kezdetét veszi a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntője, a miami tenisztornán a nők már az elődöntőben csapnak össze, a darts legjobbjai pedig Cardiffban feszülnek egymásnak.
márc. 31
7:09
Tenisz: Berdychen is könnyen jutott túl Djokovics (She)
A világelső Novak Djokovics könnyedén jutott túl a 7. helyen kiemelt Tomás Berdychen a miami férfi tenisztorna negyeddöntőjében: a szerb játékos 100 perc játékidő alatt 6:3, 6:3-ra intézte el cseh ellenfelét, így kettejük egymás elleni mérlege már 23–2 a címvédő javára.
márc. 31
7:27
NBA: hosszabbítás után nyertek Curryék a Utah ellen (She)
Az utolsó negyedben nyolcpontos hátrányt ledolgozó címvédő Golden State Warriors hosszabbítás után győzött a Utah Jazz vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján. Az előző idény legjobbjává választott Stephen Curry 31 ponttal járult hozzá a sikerhez.
márc. 31
7:45
NHL: viszlát, Kanada! Viszlát, rájátszás! (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) az 1969–1970-es szezon óta először fordul elő, hogy nem jut be kanadai csapat a rájátszásba, miután a legutóbbi játéknapon biztossá vált, hogy – utolsó lehetséges mentsvárként – az Ottawa Senators sem lesz ott a playoffban.
márc. 31
7:47
Válogatott: külföldi megfigyelők jöttek érte – célja a Bundesliga (She)
Fiola Attila játékára külföldi megfigyelők voltak kíváncsiak a Horvátország elleni válogatott felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A Puskás Akadémia védője elmondta, szíve szerint a Bundesligában futballozna.
márc. 31
8:03
Műkorcsolya: vezet az olimpiai bajnok a világbajnokságon (She)
Az olimpiai bajnok japán Hanju Juzuru nyerte a férfiak szerdai rövid programját a bostoni műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 31
8:05
Válogatott: elkerülhetetlen – Priskin Tamást mégis megműtik (She)
Bár először úgy tűnt, nem kell megműteni Priskin Tamást, a magyar labdarúgó-válogatott támadóját, elkerülhetetlen a beavatkozás.
márc. 31
8:18
Vb 2022: „akaratuk ellenére dolgoztatták őket” (She)
Néhány esetben kényszermunkával felérő visszaélések történtek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság egyik stadionjának építésekor az ott dolgozó, más országokból származó építőmunkásokkal – számolt be az Amnesty International (AI) jogvédő csoport csütörtökön közzétett jelentésében.
márc. 31
8:36
Haladás: súlyosabb a sérülése, vége a szezonjának (She)
Bár első körben azt mondták Jagodics Márknak, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás védőjének, hogy „csupán” megcsavarodtak a szalagjai, kiderült, részleges keresztszalag-szakadása van, ezért a szezonban már nem léphet pályára.
márc. 31
8:38
Atlétika: doppingolt a legjobb brazil női sprinter (She)
Az A- után a B-próba is megerősítette, hogy doppingolt Ana Cláudia Lemos, a legjobb brazil sprinter, a 100 és 200 méteres síkfutás dél-amerikai csúcstartója.
márc. 31
9:30
Barca: így reagált Piqué a Real himnuszára – videó (She)
Gerard Piquének lejátszották a rivális Real Madrid labdarúgócsapatának himnuszát. A Barcelona sztárja első hallásra úgy tett, mintha teljesen ismeretlen lenne számára a dallam, majd elmondta a véleményét.
márc. 31
9:33
Darts: Jön az Ítéletek Éjszakája (Agroinform)
Csütörtökön a Premier League Darts kilencedik fordulójára kerül sor Cardiffban, vagyis két játékostól elköszönünk.
márc. 31
9:48
Úszás: ugrunk a Lánchídról, pólózunk a Dunában – a budapesti vb plakátjai és mémjei (She)
A Magyar Úszószövetség bemutatta a 2017-es budapesti világbajnokság plakátjait. Természetesen az internetes népművészet is továbbgondolta az alkotásokat.
márc. 31
10:06
Légiósok: edzője szerint Kádár ezekben lépett előre (She)
„Kádár, a védelem vezére” címmel írt pozitív hangvételű cikket Kádár Tamásról a Lech Poznan hivatalos honlapja. A cikk szerint a magyar balhátvéd hozzáállása remek hatással van a többiekre, és sokat fejlődött a védekezése az elmúlt időszakban.
márc. 31
10:08
FTC: nem Pest a végállomás – a Fradi utáni időszakáról a védő (She)
Emir Dilaver, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros védője elmondta, valószínűleg nem Budapesten hagyja abba profi pályafutását, mert szeretné kipróbálni magát máshol is.
márc. 31
10:24
Vitorlázás: Érdi és Cholnoky őrzi olimpiai kvótás helyét (She)
Érdi Mária (laser radial) és a szörfös Cholnoky Sára is jól teljesített a vitorlázók utolsó európai kvalifikációs versenyének harmadik napján, Palma de Mallorcán, így hat-hat futam után továbbra is mindketten olimpiai indulást érő helyen állnak.
márc. 31
10:27
Tipp: Skótok hozhatnak a konyhára (Agroinform)
Ha Maguire és Dott is nyer a China Open csütörtöki játéknapján, akkor a tétünk közel kétszeresét nyerhetjük vissza.
márc. 31
10:42
Úszás: Agnel nem védheti meg címét 200 méter gyorson (She)
Jelen állás szerint nem védheti meg olimpiai bajnoki címét 200 méteres gyorsúszásban Yannick Agnel, mert csak harmadik lett a francia bajnokságon.
márc. 31
10:44
Kép: e fotó miatt követel 30 millió dollárt Pelé (She)
Mint beszámoltunk róla, Pelé beperelte a Samsung Electronics társaságot, mert megítélése szerint a cég úgy reklámozta a televízióit, hogy a közölt fotókkal a háromszoros világbajnok labdarúgóra lehetett asszociálni. Most előkerült az a bizonyos plakát.
márc. 31
10:46
PL: Ferguson a Leicester két kulcsemberéről és, hogy bajnok lehet-e még az Arsenal (She)
A korábban a Manchester Unitedet 27 éven át irányító Sir Alex Ferguson szerint a Premier League-ben listavezető Leicester City képes megnyerni a bajnokságot, ebben pedig kulcsszerepet játszhat a csapat két védője, Robert Huth és Wes Morgan.
márc. 31
11:00
Válogatott: Együtt megyünk az Eb-re, tesó! – Nikolics Priskinnek (She)
Nikolics Nemanja a hivatalos Facebook-oldalán kívánt jobbulást a műtét előtt álló Priskin Tamásnak, a magyar labdarúgó-válogatottbeli csapattársának.
márc. 31
11:16
Videó: összebalhézott a kapus a védővel a komikus gól miatt (She)
Mint ismert, Dánia 1–0-s vereséget szenvedett Skóciától felkészülési mérkőzésen. A találkozó egyetlen gólja Matt Ritchie nevéhez fűződik, aki remekül használta ki Daniel Agger és Kasper Schmeichel hibáját. Ezek után nem meglepő, hogy a dán védő és kapus összekülönbözött egymással.
márc. 31
11:33
Arsenal: kikötözött emberre célzott a legenda – videó (She)
Thierry Henry őrült játékra vállalkozott. Az Arsenal labdarúgócsapatának korábbi legendája a jól ismert céllövölde extrém változatában asszisztált a Late Late Show című amerikai tévéműsorban. A francia támadó forgó céltábláján a műsor házigazdája, James Corden állt/feküdt.
márc. 31
11:36
Miami tenisztorna: A jövő ászai egymás ellen (Agroinform)
Csütörtök éjszaka a miami Masters utolsó negyeddöntőjében Milos Raonic és Nick Kyrgios méri össze tudását.
márc. 31
11:51
Kosárlabda: térdsérülése legyőzte a legjobb ausztrált (She)
Térdsérülése miatt bejelentette visszavonulását Lauren Jackson háromszoros olimpiai ezüstérmes ausztrál kosárlabdázó.
márc. 31
11:53
Real Madrid: CR árulja saját és édesanyja luxusházát – távozik? (She)
A spanyol OK Diario ismét felélénkítette a Cristiano Ronaldo távozásával kapcsolatos pletykákat, miután arról számolt be, hogy a Real Madrid portugál sztárja árulja saját és édesanyja luxusházát.
márc. 31
12:09
Újpest: hat személy kizárva! Hat hónapos és kétéves kitiltás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hat szurkolóját is kitiltotta sportrendezvényeiről. A klub közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.
márc. 31
12:11
F1: az FIA orvosai döntöttek – Alonso nem indulhat Bahreinben (She)
Bár Fernando Alonso a saját lábain sétált el az Ausztrál Nagydíjon történt balesetének helyszínéről, és a verseny másnapján egy kötéssel a lábán látták a közeli tengerparton, nem indulhat el a hét végi Bahreini GP-n. Stoffel Vandoorne, a McLaren tartalék pilótája veszi át a helyét a viadalon.
márc. 31
12:45
Férfi kézi BL: íme, a Veszprém–Vardar párharc időpontjai! (She)
Az MVM Veszprém nyilvánosságra hozta a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő – Európai Kézilabda-szövetség által is jóváhagyott – hivatalos kezdési időpontjait: az első meccset április 23-án, a visszavágót egy héttel később rendezik.
márc. 31
12:48
Karrier: Benítez tönkretette a legjobb játékosát (Agroinform)
Pierpaolo Marino szerint Rafa Benítez leépítette Marek Hamsikot, aki Sarrival már újra a régi formájában ragyog.
márc. 31
13:03
Arsenal: távozók sora, két érkező a Bundesligából – sajtóhír (She)
Nemzetközi lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal két Bundesligában játszó futballistát, a dortmundi Henrih Mhitarjant és a Borussia Mönchengladbachban szereplő Granit Xhakát is szerződtetné a nyári átigazolási időszakban, míg több játékostól megválhat a londoni klub.
márc. 31
13:42
Elismerés: Puskás Ferenc nyerte a Legendák világbajnokságát (Agroinform)
A döntőben óriási fölénnyel győzte le Puskás Ferenc Cristiano Ronaldót, köszönhetően a majd' százezer magyar voksnak.
márc. 31
13:54
Serie A: a Roma-ultrák bojkottálják a Lazio elleni derbit (She)
Az ellentmondásos biztonsági intézkedések miatt a Roma-szurkolók bojkottálják a Lazio elleni derbit.
márc. 31
13:56
Emlékezés: így készülnek Puskás Ferenc születésnapjára (She)
Megemlékezéseket tartanak Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás kapitánya születésének 89. évfordulóján, pénteken.
márc. 31
14:12
Férfi kézi: a veszprémi átlövő lett az alapszakasz MVP-je (She)
Az edzők és játékosok szavazatai alapján Momir Ilics lett a SEHA-liga alapszakaszának legjobb játékosa. A szerb átlövő mögött az MVM Veszprém csapatkapitánya, Nagy László kapta a legtöbb szavazatot, míg a harmadik Sterbik Árpád, a Vardar Szkopje kapusa lett.
márc. 31
14:48
Valencia: Manchesterből érkezhet G. Neville utódja (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia a Manchester Citytől a szezon végén távozó Manuel Pellegrinit nézte ki Gary Neville utódjának.
márc. 31
14:50
Arsenal: jó hír a válogatottnak is! Wilshere hamarosan visszatér (She)
Az Arsenal és az angol válogatott középpályása, Jack Wilshere elkezdte a teljes intenzitású edzéseket, jövőhét pénteken pedig már éles mérkőzésen is pályára léphet. A 24 esztendős játékosnak fontos szerepet szán az Eb-n az angol válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson.
márc. 31
14:52
Női kézi: fiatal szerbek érkeznek Békéscsabára (She)
Alakul az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapatának kerete a következő bajnoki idényre: a napokban 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött a lila-fehér klubbal a beálló Jovana Djukics, valamint az irányító Alekszandra Vukajlovics.
márc. 31
14:54
Edzősors: Mourinho új ajánlata, kitol a Reallal és a Barcával? (She)
José Mourinho továbbra is munkanélküli. A Chelsea-től távozó portugál szakember angol beszámolók szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy a nyáron átvegye a Manchester United labdarúgócsapatának irányítását, ám egyelőre nincs hivatalos egyezség. Van azonban egy csapat, amely az utolsó pillanatban még elcsábítaná a Special One-t…
márc. 31
14:56
Eb 2016: Mathieu nem lesz ott az Eb-n, ennyit kell kihagynia (She)
A vártnál rövidebb, de így is hat-nyolc hetes pihenőre kényszerül Jérémy Mathieu, az FC Barcelona francia válogatott futballistája, akit csütörtökön műtöttek meg a katalán fővárosban.
márc. 31
15:06
Eb 2016: Mathieu-re csak ennyi kényszerpihenő vár (She)
A vártnál rövidebb, de így is hat-nyolc hetes pihenőre kényszerül Jérémy Mathieu, az FC Barcelona francia válogatott futballistája, akit csütörtökön műtöttek meg a katalán fővárosban.
márc. 31
15:08
Anglia: Rooney tapasztalata rengeteget érhet – Sevcsenko (She)
Andrij Sevcsenko szerint Wayne Rooney tapasztalata automatikus kezdő helyet ér számára Anglia futballválogatottjában a 2016-os Európa-bajnokságon.
márc. 31
15:24
Videó: BL-meccsen magyar játékos ritkán lő ekkora gólt (She)
A Wolfsburg idegenben is megverte 3–0-ra a Bresciát a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 6–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Az olaszországi mérkőzésen a vendégek első és második gólját a meccset végigjátszó Jakabfi Zsanett szerezte. Íme, a magyar válogatott középpályás két találata – az első különösen látványos volt.
márc. 31
15:26
Liverpool: Balotelli 4.7 milliárdos ajánlatot kapott Kínából – sajtóhír (She)
A kínai Csiangszu Szuning labdarúgócsapata mesés ajánlattal kereste meg Mario Balotellit – számolt be az elképesztő összegről egy, az AC Milan égisze alá tartozó olasz weboldal.
márc. 31
15:27
El Clásico: 150% is kevés lehet a Real Madridnak - Baptistao (Agroinform)
A Real Madrid egykori támadója szerint emberfeletti teljesítménnyel lehet csak nyerni Barcelonában.
márc. 31
16:00
U17: 4–0-val válaszoltunk a 0–1-re a norvég fiataloknak (She)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 4–0-s sikerrel vágott vissza Norvégia korosztályos válogatottjának a korábbi 1–0-s vereségért – számolt be róla az mlsz.hu.
márc. 31
16:15
Juventus: Buffon a fizetése duplájáért sem váltana klubot (She)
Gianluigi Buffon, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus olasz válogatott kapusa nem kíván távozni a klubjától.
márc. 31
16:51
F1: Alonso még a kínai futamról is lemaradhat (She)
Fernando Alonso, a McLaren kétszeres világbajnok pilótája elismerte, egyáltalán nem biztos, hogy a két hét múlva esedéke Kínai Nagydíjon rajthoz tud állni.
márc. 31
16:53
Légiósok: Szalai rendkívül pimasz csel után talált be – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, Szalai Ádám két góllal vette ki a részét csapata, a Hannover 11–0-s győzelméből a hatodosztályú OSV Hannover elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar válogatott labdarúgó a második és a negyedik találatot jegyezte.

Keresés