2016. március 8. kedd

márc. 8
0:24
BL: Ki kell élveznünk, amíg a pályán van – Zidane Tottiról (She)
Zinedine Zidane ma már a Real Madrid labdarúgócsapatának edzője, de volt idő, amikor még a pályán került szembe Francesco Tottival. Könnyen lehet, hogy a Roma ikonjának a keddi lesz az utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzése.
márc. 8
0:42
Keddi sportműsor: Vasas–DVSC, Real Madrid–Roma (She)
Kedden megkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói, de lesz mérkőzés az NB I-ben és az angol FA-kupában is. A férfi kézilabda SEHA-ligában az MVM Veszprém a Vardar Szkopje vendége lesz.
márc. 8
6:39
Néhány napon belül keretet hirdet Benedek Tibor (Infostart)
Fontosnak tartja a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, hogy minél több olyan uszoda épüljön hazánkban, mint a Tüske-uszoda. A hamarosan kezdődő kvalifikációs tornával kapcsolatban Benedek Tibor az InfoRádiónak elmondta, néhány napon belül kijelöli a keretet.
márc. 8
6:57
Kerethirdetés előtt Benedek Tibor (Infostart)
Fontosnak tartja a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, hogy minél több olyan uszoda épüljön itthon, mint a Tüske-uszoda. A hamarosan kezdődő kvalifikációs tornával kapcsolatban Benedek Tibor az InfoRádiónak elmondta, néhány napon belül kijelöli a keretet.
márc. 8
7:24
Tenisz: Sarapova megbukott a doppingteszten (Agroinform)
Az ötszörös Grand Slam-bajnok orosz teniszező pozitív doppingmintát adott a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
márc. 8
7:33
Sarapova doppingvétsége (Infostart)
Marija Sarapova, az oroszok korábbi világelső teniszezője hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy pozitív lett a doppingtesztje januárban, a melbourne-i ausztrál nyílt bajnokságon.
márc. 8
7:51
NBA: Curry az első 300-as, kikapott a Cavs és a Spurs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján a Golden State Warriros 119–113-ra nyert az Orlando Magic ellen. Stephen Curry 41 pontot dobott, s ő lett az első az NBA-ben, aki egy idényben legalább 300 hárompontost értékesített (húsz meccsel az alapszakasz vége előtt 301-nél jár). A Warriors sorozatban 45. hazai meccsét nyerte meg, ami NBA-rekord. A korábbi csúcsot az…
márc. 8
7:51
Sarapova megbukott a doppingteszten (Metropol)
Pozitív lett a doppingtesztje januárban, egy olyan gyógyszer miatt, ami tiltólistára került.
márc. 8
7:53
NHL: megszakadt a Ducks sorozata, Jágr előzött és már harmadik (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság hétfői játéknapján az Anaheim Ducks otthon kikapott a Washington Capitalstól, így megszakadt tizenegy meccses győzelmi szériája. Jaromír Jágr megszerezte 1851. pontját az NHL-ben, ezzel megelőzte Gordie Howe-t, s már csak Mark Messier (1887) és Wayne Gretzky (2857) áll előtte az örökranglistán – igaz, utóbbi utolérésére nincs reális esélye. Jágr…
márc. 8
7:53
Bemutatták Barcelonában a Kubaláékról szóló filmet (Metropol)
Teltház előtt, a az FC Barcelona dísztermében mutatták be a Magyarok a Barcáért című filmet.
márc. 8
8:09
Jégkorong MK: a 48. percben indult be a Fradi-henger (She)
A jégkorong Magyar Kupa selejtezőjében az esélyesebb Ferencváros nehezen igazolta papírforma fölényét a lelkes Vasassal szemben. A zöld-fehérek a 47. percig egygólos előnyre tettek szert, a 48. percben viszont 12 másodperc alatt dupláztak, majd az összezuhant piros-kékek az 50. percben már ötgólos hátrányba kerültek. A Fradi a második mérkőzését nyerte meg a selejtezőben, a Vasas a másodikat…
márc. 8
8:09
Gádorfalvi Áron: zöldfülű gyerekből rekorder (Metropol)
A szörföző célja, hogy Rióban megjavítsa eddigi legjobb ötkarikás eredményét.
márc. 8
8:27
Férfi kézi: 30 éves a legnagyobb magyar siker (She)
Március 8-án ünnepeljük a magyar férfi kézilabda-válogatott felnőtt világversenyen szerzett eddigi egyetlen érmének harmincadik évfordulóját: 1986-ban Zürichben világbajnoki második lett a nemzeti együttes.
márc. 8
8:29
Válogatott: a horvátok ellen több néző lesz, mint egy NB I-es fordulóban (She)
A nyári Eb-re készülő magyar labdarúgó-válogatott Horvátország elleni, március 26-i felkészülési meccsére már csaknem tízezer belépő elékelt, így jó eséllyel többen lesznek a Groupama Arénában ezen az egy találkozón, mint, amennyien legutóbb a teljes NB I-es fordulóra kilátogattak. (Mint ismert, a hat összecsapást 14 660-an látták a helyszínen.)
márc. 8
8:45
A Wolfsburg napja lehet (Metropol)
Ha nem tud nyerni idegenben a Gent, a német klub először lehet ott a BL- negyeddöntőben.
márc. 8
9:45
Bajnokok Ligája: Csodában bíznak a Farkasok Madridban (Agroinform)
A Roma kétgólos hátrányból indul a Bernabeúban, ám a Farkasok formája bizakodásra adhat okot az olaszoknak.
márc. 8
9:54
Barca: telt házzal debütált a magyar film a klub dísztermében (She)
Telt ház előtt mutatták be hétfőn este az FC Barcelona dísztermében Kocsis Tibor: Magyarok a Barcáért című dokumentumfilmjét, amely a klub egykori legendás magyar játékosainak, Kubala Lászlónak, Czibor Zoltánnak és Kocsis Sándornak állít emléket.
márc. 8
9:56
Barca: Suárez megrúgta a kisfiút, majd elbűvölő gesztust tett (She)
A Barcelona a hétvégén győzelemmel távozott az Eibar parányi stadionjából. A mérkőzés előtti bemelegítés során a katalán csapat – egyik – gólvágója, Luis Suárez egy elpuskázott lövésével véletlenül fejbe találta az egyik fiatal szurkolót.
márc. 8
9:58
Légiósok: Az újságírók beszéltek a rekordról, nem én – Nikolics (She)
Legutóbbi négy bajnokiján nem talált az ellenfelek kapujába Nikolics Nemanja. A Legia magyar válogatott labdarúgójával hasonlóan hosszú góltalan periódus még nem fordult elő, amióta tavaly nyáron a varsóiakhoz igazolt át. Nikolics számára most kisebb lett az esély a lengyel bajnoki gólrekord megdöntésére, a támadót azonban ez kevésbé izgatja. Miként a gólkirályi cím is csupán a harmadik…
márc. 8
10:00
NFL: nagytakarítás Phillyben; RG III-t kivágta a Skins (She)
Nagy volumenű cserékre készül a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles. A Washington Redskins pedig kivágta a 2012-es drafton első körben kiválasztott irányítóját, Robert Griffint.
márc. 8
10:12
Légiósok: „Úgy tervezem, a nyártól már nem itt futballozom” (She)
A Lech Poznan 2–1-re legyőzte a Cracoviát a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 26. fordulójában. A sikerből a kiválóan futballozó Kádár Tamás mellett Lovrencsics Gergő is kivette a részét, hiszen a győztes gól az ő beadásából született. A Nemzeti Sport Online a helyszínen tekintette meg a találkozót, amely után Lovrencsiccsel a teljesítményéről, a szerződéshosszabbításról,…
márc. 8
10:14
Tenisz: Sarapova egyéves eltiltásra számíthat (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke szerint egyéves eltiltásra számíthat Marija Sarapova, az oroszok korábbi világelső teniszezője, aki hétfőn bejelentette, hogy pozitív lett a doppingtesztje a januári ausztrál nyílt bajnokságon.
márc. 8
10:16
Sportlövő-vk: Péni 13., Sidi 21. az összetett versenyben (She)
Péni István a 13., Sidi Péter a 21. helyen végzett a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett versenyben a sportlövők idei első világkupa-fordulóján, Bangkokban.
márc. 8
10:30
Mennyit kaphat Sarapova? (Infostart)
Az, hogy egy akkora sztárral is megtörténhet egy olyan szarvashiba, mint Marija Sarapova doppingvétsége, talán felhívja a figyelmet arra, hogy másokkal is előfordulhat ugyanez - mondta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője. Hangsúlyozta, hogy a magyar sportolók is veszélyben vannak.
márc. 8
10:30
PL: 28 milliót nyert a drukker, ha vár pár órát, 36 lett volna (She)
Újabb Leicester City-szurkoló váltotta kézzel fogható nyereményre szezon előtt kötött, akkor igen merésznek tűnő fogadását.
márc. 8
10:32
Paks: Bravúr lenne a felcsúti pontszerzés – Csertői (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks szerdán a kiesés elől menekülő Puskás Akadémia FC otthonába látogat. Csertői Aurél, a tolnaiak vezetőedzője szerint együttese felcsúti pontszerzése bravúr lenne.
márc. 8
10:48
Hertha: Ha nyerünk, megérdemeljük a kuparészvételt – Dárdai (She)
A hamburgi, kétgólos vereség után jelentős erőpróba vár a Hertha labdarúgócsapatára a Bundesligában: a 26. fordulóban a Schalkét fogadja Dárdai Pál együttese. A magyar tréner szerint az európai kupaporondra való kilépés szempontjából vízválasztó találkozó vár rájuk pénteken este.
márc. 8
11:06
Egy Leicester City szurkoló hatalmasat kaszált! (Infostart)
Egy Leicester City-szurkoló 50 fontból (20 ezer forint) 72 ezer fontot (28,8 millió forint) nyert úgy, hogy kedvenc labdarúgócsapatának bajnoki címére fogadott még a szezon előtt, és most - idő előtt - felvehette nyereményét.
márc. 8
11:06
Football Leaks: Budapestről zsaroló hacker szívatja a topklubokat (She)
Az utóbbi hetekben, hónapokban rengetegen tehették fel a kérdést: ki állhat a sztárfutballisták szerződését kiszivárogtató Football Leaks oldal mögött? A spanyol Marca most előállt egy válasszal.
márc. 8
11:24
Real: Valami nagyon rosszul megy a gárdánál – Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid korábbi vezetőedzője szerint valami nem működik jól a királyi gárdánál.
márc. 8
11:24
A Leicester szurkolója sem hitte el, hogy ez bejöhet (Metropol)
És mégis. 20 ezer forintból 28,8 milliót csinált, mivel megfogadta a kedvenc csapatát.
márc. 8
11:26
La Liga: óriási öngólt lőttek nőnapon, pedig nem is léptek pályára (She)
Némi felháborodást váltott ki a spanyol élvonalbeli Real Betis szimpatizánsai körében, hogy a sevillai klub nőnapi akcióját Rubén Castro szerelésével reklámozta. A zöld-fehér klub valaha volt legeredményesebb góllövője ellen ugyanis bírósági eljárás zajlik, mert a gyanú szerint bántalmazta volt barátnőjét.
márc. 8
11:42
Videó: gólörömében játékosát „püfölte” a menedzser (She)
John Hughes edzőktől ritkán látott gólörömöt mutatott be a Hibernian–Inverness CT Skót Kupa-mérkőzésen (1–1). A vendégek menedzsere Andréa Mbuyi-Mutombo egyenlítő találatánál ünnepelt rendhagyóan – a csapat egyik középpályása, Liam Polworth arcára minden rá van írva, hogy érezte magát edzője ujjongása után…
márc. 8
11:44
Eb 2016: Irány Franciaország! – Krakkó sztárja magyar, büszkék rá a lengyelek is (She)
Ha kedd, akkor ismét jelentkezik az NSO Tv Eb-magazinja, az Irány Franciaország! A második részben a magyar válogatott két legrutinosabb labdarúgója, Juhász Roland és Király Gábor tekint előre az Európa-bajnokságra, valamint Guzmics Richárd mutatja meg, milyen az élet Krakkóban.
márc. 8
11:46
Real Madrid: Lippit meglepte, hogy Zidane-ból edző lett (She)
Marcello Lippi elmondása szerint nem gondolta volna, hogy Zinedine Zidane-ból vezetőedző lesz. Az olasz szakember a Juventusnál dolgozott együtt a Real Madrid trénerével.
márc. 8
11:48
Tipp: Gigaodds, de egyszerűen nem hagyhatom ki! (Agroinform)
7.50-es oddsért fogadunk arra, hogy a Gent legjobb gólszerzője ismét betalál. Mi ez, ha nem value?
márc. 8
12:00
Eb 2016: Irány Franciaország! – Guzmics sztár Krakkóban, büszkék rá a lengyelek is (She)
Ha kedd, akkor ismét jelentkezik az NSO Tv Eb-magazinja, az Irány Franciaország! A második részben a magyar válogatott két legrutinosabb labdarúgója, Juhász Roland és Király Gábor tekint előre az Európa-bajnokságra, valamint Guzmics Richárd mutatja meg, milyen az élet Krakkóban.
márc. 8
12:02
Bayern: Guardiolát titkos találkán fotózták, ebből még baj is lehet (She)
A holland De Telegraaf közölt képeket Pep Guardioláról, aki hétfőn Amszterdamban járt. A lap beszámolója szerint a Bayern München vezetőedzője Txiki Begiristainnal, a Manchester City sportigazgatójával találkozott, hogy egyeztessenek a lehetséges nyári átigazolásokról.
márc. 8
12:15
Úszás: Bernek 2020 végéig a BVSC-Zuglónál marad (She)
Bernek Péter ifjúsági olimpiai bajnok úszó 2020 végéig meghosszabbította szerződését jelenlegi klubjával, a BVSC-Zuglóval.
márc. 8
12:17
Tenisz: szponzorai sorra hátrálnak ki Sarapova mögül (She)
Sokba kerülhet Marija Sarapovának, hogy januárban, az idei Ausztrál Openen megbukott a doppingteszten, szponzorai és főtámogatói ugyanis sorra hátrálnak ki az orosz teniszezőnő mögül.
márc. 8
12:33
Bundesliga: a horvát legenda Husztiék új edzője – hivatalos (She)
Niko Kovac lett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt új vezetőedzője – jelentette be a klub hivatalos a honlapján.
márc. 8
12:35
Birkózó Eb: Sastin bronzéremért csatázhat (She)
Sastin Marianna az elődöntőben kikapott, így az esti programban a nők 63 kilogrammos kategóriájának bronzmérkőzésén lép majd szőnyegre a rigai birkózó Európa-bajnokság keddi nyitónapján. A szabadfogású Molnár József a negyed-, míg Veréb István a nyolcaddöntőben vereséget szenvedett.
márc. 8
12:37
Barcelona: eldöntötte, távozik – az útja Rómába vezet? (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona szélső védője, Adriano helyi lapértesülések szerint eldöntötte, az idény végén elhagyja a katalánokat.
márc. 8
12:42
Sportfogadás: Íme, a BL-tippjeink! (Agroinform)
Az idei esztendő harmadik Bajnokok Ligája kombijával jelentkezünk. A szelvényünk három meccset tartalmaz.
márc. 8
12:51
Tenisz: „Sarapova elvesztette élete mérkőzését” – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó döbbenten fogadta, hogy Marija Sarapova, az oroszok korábbi világelső teniszezője hétfőn bejelentette, pozitív lett a doppingtesztje a januári ausztrál nyílt bajnokságon.
márc. 8
13:09
Niko Kovac lett Huszti csapatának vezetőedzője (Infostart)
A horvát Niko Kovac lett a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 8
13:09
Női kézi: Fradi-játékos lett a válogatott új kapitánya (She)
Szekeres Klára tavaly ősszel került vissza a magyar női kézilabda-válogatott közelébe, most meg már csapatkapitány. Bár próbálja olyan kifogásokkal elszerénykedni a dolgot, mint hogy bizonyára azért választották, mert jól beszél angolul, vagy mert már elég rutinos, sőt azt is megjegyzi, hogy van ám helyettese is, a közfelkiáltással megszavazott Kovacsics Anikó, valójában azért inkább az alázata…
márc. 8
13:11
Vitorlázás: Berecz negyedik hellyel kezdett a finndingi Eb-n (She)
A riói olimpiára készülő Berecz Zsombor a negyedik helyen ért célba a barcelonai Finndingi Európa-bajnokság első futamában.
márc. 8
13:13
Leicester: Ranierit is vinnék olasz kapitánynak – sajtóhír (She)
Olasz beszámolók szerint a Leicester Cityvel angol bajnoki címért küzdő Claudio Ranieri és a Bolognát irányító Roberto Donadoni az olasz szövetség két favoritja a labdarúgó-válogatott élére.
márc. 8
13:27
NB I: a Haladás ezzel a fotóval megnyerte a nőnapot! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás március 8-án hivatalos honlapján kívánt boldog nőnapot a hölgyeknek – a klub csapatkapitányával, Halmosi Péterrel.

Keresés