2016. augusztus 1. hétfő

aug. 1
0:12
Női foci: elképesztő jelenet után dőlt el az Eb-döntő – videó (She)
A Szlovákiában megrendezett U19-es női Európa-bajnokság döntőjében Franciaország 2–1-re legyőzte Spanyolországot, ezzel negyedszer szerzett aranyérmet, míg a spanyoloknak megint be kellett érniük az ezüsttel.
aug. 1
7:39
Bologna: „Nagy nincs jó kondiban, félénk, és erősödnie kell” (She)
Egyelőre nem győzte meg a helyi sajtót Nagy Ádám, az olasz élvonalbeli Bologna labdarúgója.
aug. 1
8:15
Légiósok: Nikolicsról a Porto is tárgyal – sajtóhír (She)
Az elmúlt két napban megszaporodtak a nemzetközi sajtóban a Legia Warszawa magyar válogatott csatáráról, Nikolics Nemanjáról szóló hírek. Az angol Fulham és a francia Nantes mellett a kétszeres BEK/BL-győztes FC Porto érdeklődéséről is hallani.
aug. 1
9:09
Hamburg: Stieber tárgyalhat a kérőjével – orosz érdeklődés (She)
Stieber Zoltán kihagyta csapata, a német élvonalbeli Hamburg vasárnap délutáni edzését, mert egy iránta érdeklődő klubbal tárgyalt.
aug. 1
9:11
Kép: szavaztunk, kettőt találhat, ki lett az Eb legjobbja! (She)
Mint beszámoltunk róla, a cseh fotbal.idnes.cz oldal megszavaztatta olvasóit a labdarúgó Eb legjobb játékosáról, és Dzsudzsák Balázs is ott volt a jelöltek között. Ezt követően pedig jöttek a magyarok, azaz „a szavazások királyai”. Cristiano Ronaldo? Griezmann? Nem lehetett kérdés, ki a legjobb!
aug. 1
9:27
Hamburg: Stieber tárgyalhat a kérőjével – orosz érdeklődés (She)
Stieber Zoltán kihagyta csapata, a német élvonalbeli Hamburg vasárnap délutáni edzését, mert egy iránta érdeklődő klubbal tárgyalt.
aug. 1
9:29
Anglia: Pochettino „búcsúként” odaszúrt egyet Hodgsonnak (She)
Mauricio Pochettino, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur menedzsere megvédte csapata sztárját, Harry Kane-t, aki rengeteg kritikát kapott gyenge Európa-bajnoki szereplése miatt.
aug. 1
9:31
Rio 2016: a tűz után tolvajok sokkolták az ausztrálokat (She)
Egy laptopot és több ruhadarabot loptak el ismeretlenek az ausztrál olimpiai csapat szállásáról.
aug. 1
9:51
Heti műsor: Kezdődik az olimpia! (Agroinform)
A héten elkezdődik a 31. nyári olimpia, utolsóként a Vidi is elbúcsúzhat a nemzetközi kupaporondtól. Heti előzetes.
aug. 1
10:03
Rio 2016: összeomlott a vitorlásrakodó – kép (She)
A riói olimpia szervezőinek ígérete szerint legkésőbb péntekre helyreállítják az összeomlott vitorlásrakodót.
aug. 1
10:19
Rio 2016: újonc kapus a brazil futballválogatott keretében (She)
Az eddig válogatottság nélküli Wevertont hívták be Fernando Prass helyére a brazil férfi labdarúgócsapatba, miután kiderült, hogy az elsõ számú kapus sérülés miatt nem védhet a riói olimpián.
aug. 1
10:36
NB III: új sportigazgatóval célozza meg a feljutást az ETO (She)
Drucskó Zoltán, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO FC Győr ügyvezetője a kiasalfold.hu-nak adott hosszabb interjút, melyben többek között beszélt a csapat elé kitűzött célokról, az új sportigazgatóról és a frissen szerződtetett rutinos játékosokról is.
aug. 1
10:38
F1: Ricciardo panaszkodott? Ez most komoly? – Gutiérrez (She)
Daniel Ricciardo a Német Nagydíj után megerősítette, hogy elégedetlen volt Esteban Gutiérrezzel, akit csak nehezen sikerült leköröznie, és káromkodás helyett vicces rádióüzenettel jelezte nemtetszését, hátha jobban átmegy az üzenet. Gutiérrez nem igazán érti.
aug. 1
10:40
Női kézi: megvan Rasmussen első kerete; ők lesznek a segítői (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott július 1-je óta hivatalban lévő szövetségi kapitánya kihirdette 24 fős keretét az együttes augusztus 8-14. közötti edzőtáborára. A csapat egy hétig Hévízen készül együtt. A válogatott másodedzője Siti Bea, kapusedzője Bakos István lesz.
aug. 1
10:45
Tenisz: Győzelemmel hangolhatnak a magyarok (Agroinform)
Babos Tímea és a Jani Réka-Luca Florianópolisban melegít az olimpia előtt.
aug. 1
10:54
Kép: nagy kerekek, nagyobb szárnyak – a 2017-es F1-es autó (She)
Sebastian Vettel Fioranóban elkezdte a 2017-es Pirelli-gumik tesztelését. A Ferrari a tavalyai autót alakította át ehhez úgy, hogy az első és a hátsó légterelőket is a jövő évi szabályoknak megfelelően kiszélesítették.
aug. 1
11:12
MU: „Ha Pogbának ez az ára, mennyi lett volna Scholes?” (She)
Diego Forlán, a Manchester United és az Atlético Madrid korábbi sztárja elmondta véleményét Paul Pogba lehetséges szerződtetéséről.
aug. 1
11:30
Kép: az Arsenal-drukker új szintre emelte az ünneplőruhát (She)
Kelechi Anyikude óriási Arsenal-szurkoló. A nigériai férfi korábban csatlakozott egy olyan futballszurkolói csoporthoz, amelynek tagjai a számukra „legmegfelelőbb” pillanatokban mutatják meg klubhűségüket. Anyikude életében is eljött ez a momentum, amikor átvette doktori címét.
aug. 1
11:32
MU: „Ezt soha többé ne csináld!” – Giggs kifakadt CR-re (She)
Érdekes történetet osztott meg Twitter-oldalán a korábbi norvég válogatott labdarúgó, Jan Age Fjörtoft, aki csapattársától, Ole Gunnar Solskjaertől hallotta. A Manchester United norvég klasszisa elég bensőséges sztorit mondott el az egyik beszélgetésük alkalmával.
aug. 1
11:48
Heti program: a hétvégén francia és angol Szuperkupa (She)
A Videotonnak csütörtökön bravúrra lesz szüksége ahhoz, hogy talpon maradjon az Európa-ligában. A hét végén az NB I és az NB II újabb fordulója mellett az NB III-as bajnokság is elrajtol, akárcsak az olimpiai futballtorna, amelyen a női csapatok már két nappal a megnyitóünnepség előtt pályára lépnek. Franciaországban és Angliában a Szuperkupa-mérkőzés jelzi, hogy máris itt a klubszezon rajtja.
aug. 1
11:54
Porig égett egy büfé a Gubacsi úton - Fotók! (Behaviour)
A tűzesetben egy embert sérült meg, őt a mentők ellátták.
aug. 1
11:54
Magyar foci: Tovább folytatódik a parádés széria! (Agroinform)
Tizennyolc tippből tizennégyet eltaláltunk. Tippmestereink remek formában, a profit eddig brutális!
aug. 1
12:06
Légiósok: miért a Bologna? Kérdezzen Ön is Nagy Ádámtól! (She)
Miért a Bolognát választotta? Milyen Európa-bajnoki élményekkel gazdagodott? Hiányozni fog-e a Fradi? Önnek is kérdése van Nagy Ádámhoz? Most felteheti!
aug. 1
12:24
Man. Utd: „A játékosok érzik, hogy ez már egy másik csapat” (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya úgy véli: az új vezetőedző, José Mourinho által megfiatalított gárdának komoly esélye lesz a bajnoki címre a Premier League-ben.
aug. 1
12:26
Jégkorong: szeptember 9-én rajtol a Mol Liga (She)
Szeptember 9-én rajtol – immár 11 csapattal – a jégkorong Mol Liga alapszakasza, míg a bajnokavatás utolsó lehetséges időpontja március 26.
aug. 1
12:28
Rio 2016: aranyérem a győztesnek? Kész átverés az egész! (She)
Aranyat ér a győzelem az olimpián? Kizárólag átvitt értelemben használható ez a kifejezés, mert valójában a győztesek nem éppen színaranyból készült éremmel gazdagodnak.
aug. 1
12:39
Triatlon: tragédia a budapesti Ironman-versenyen (She)
Egy külföldi induló meghalt a hétvégén Budapesten rendezett Ironman 70.3 elnevezésű nemzetközi triatlonversenyt követően.
aug. 1
12:41
Juventus: Dani Alves ismét szívmelengető gesztust tett (She)
Mindegy, hogy a Barcelonát vagy épp a Juventust erősíti, a brazil Dani Alves gyakran hallat magáról. Hol Pelével trollkodik, hol egy mozgássérült kisfiúnak mutatja meg, milyen érzés a pályára kísérni a Barca játékosait, de akad olyan is, amikor épp nőnek öltözve vigasztalja magát. A védő ezúttal (is) megmutatta emberi oldalát, miután több száz bolíviai beteg kezelésére adományozott gyógyszereket.
aug. 1
12:57
Videó: a volt Juve-játékos pokoli nagy gólt lőtt (She)
Két pompás gólt is született az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. A Toronto FC 3–0-ra nyert a Columbus Crew ellen, a kanadaiak második találatát Sebastian Giovinco szerezte hatalmas lövéssel. Igaz, kellett hozzá csapattársa, a japán Endo Cubasza háta. A Real Salt Lake Joao Plata 48. percben lőtt bombagóljával egyenlített a Philadelphia Union otthonában rendezett…
aug. 1
13:24
Riói olimpia: A legfiatalabbtól a legalacsonyabbig – érdekességek a riói Magyar Csapatról (Agroinform)
14 éves a legfiatalabb sportolónk, míg 150 kilós a legnehezebb. Íme a magyar csapat legjei.
aug. 1
13:33
F1: a Ferrari autója két és fél hónapja nem javult (She)
Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke a Német nagydíj után elismerte, hogy a Ferrari a május 15-i Spanyol Nagydíj óta semmit sem fejlődött leszorító erő terén, ezért nem csoda, hogy a Red Bull utolérte és a Hockenheimben szerzett dupla dobogójával meg is előzte a konstruktőrök pontversenyében.
aug. 1
13:35
Rio 2016: már az első nap jön az arany? Hosszú-éjszakára készülhetünk (She)
Nagy rá az esély, hogy már az első éremosztó versenynapon, szombaton, illetve magyar idő szerint vasárnap hajnalban megszerezi első aranyérmét a magyar küldöttség a riói olimpián.
aug. 1
14:00
Tippics: Szerinted hány aranyat nyerünk Rióban? (Agroinform)
Hamarosan kezdődik a riói olimpia, amelyre már lehet is fogadni. Oszd meg velünk várakozásaidat Te is!
aug. 1
14:27
Rio 2016: világbajnokunk riválisa viszi a brazil zászlót (She)
Az öttusázó Yane Marques viszi a házigazda brazilok zászlóját a riói olimpia helyi idő szerint péntek esti megnyitóján.
aug. 1
14:29
NB II: Békéscsabáról jött védő az MTE-hez, be is mutatkozott (She)
A labdarúgó NB II egyik újoncánál, a Mosonmagyaróvárnál folytatja pályafutását a Békéscsabát elhagyó védő, Koszó Balázs, a játékos egy éves szerződést írt alá a kisalföldiekhez – értesült a Nemzeti Sport Online.
aug. 1
14:31
F1: Ricciardót megütötte a cipőleves pezsgő, dőlt a röhögéstől (She)
Az ég kék, a fű zöld, Nico Rosberg rosszul rajtol, Lewis Hamilton pedig simán megnyeri a futamot. Az utóbbi hétvégéken rendre ugyanaz a forgatókönyv valósul meg, a Mercedes brit pilótája a Német Nagydíjon sorozatban negyedik futamát nyerte meg, és majd’ húsz ponttal vezet német csapattársa előtt összesítésben. Hamilton történelmet írt, Ricciardo ismét utánozhatatlan volt, Verstappen odaszúrt,…
aug. 1
15:03
Újpest: hosszabbítottak a macedón légióssal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Enisz Bardival.
aug. 1
15:09
Manchester United: Valami nagy dolog készülődik - Ibrahimovic (Agroinform)
A svéd támadó remekül debütált új csapatában és úgy véli, különleges szezon előtt állnak.
aug. 1
15:18
F1: a csapatoknak 90 milliós kárt okozott a szélesebb kanyar (She)
Nem volt olcsó az F1-es csapatok  számára, hogy meggyőzték az FIA-t a Német Nagydíj egyes kanyarjának kiszélesítéséről. Azzal, hogy a kerékvetőt is a pálya belső részeihez sorolták, minden pilóta lefutott az útról, de így az időmérőn nyolc autó padlólemeze is összetört. Az összes kár 280 ezer euró, azaz csaknem 90 millió forint.
aug. 1
15:36
Wolfsburg: lengyel válogatott támadó érkezett a Dortmundtól (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött a Borussia Dortmund lengyel válogatott játékosával, Jakub Blaszczykowskivel.
aug. 1
15:54
Rio 2016: a görögöket egy országnévvel sikerült kiakasztani (She)
A Görög Olimpiai Bizottság magyarázatot vár a riói olimpia hivatalos honlapjának üzemeltetőitől, mivel az ötkarikás honlap Macedóniát Macedóniának nevezte.
aug. 1
16:12
Képek: a 12 röhejes olimpiai formaruha – köztük egy magyar (She)
A buzzfeed.com készített egy összeállítást a „legröhejesebb” olimpiai formaruhákról – az ő ízlésük szerint. És bizony, mi is bekerültünk a tizenkettes listába. A kérdés csak az, jogos-e.
aug. 1
16:21
NB I: Ilyen gyenge lenne az Újpest? (Agroinform)
A bukik szerint egyértelműen az angyalföldi gárda az esélyese a Vasas-Újpest fővárosi rangadónak.
aug. 1
16:30
FTC: várják azok jelentkezését, akiket inzultus ért szombaton (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros felhívást tett közzé, melyben azon szurkolóik jelentkezését várják, akiket a szombati Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzést követően inzultus ért. A fradi.hu közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.
aug. 1
16:32
F1: Pérez után Bottas is a Renault célkeresztjében (She)
A Formula–1-es nagy csapatok (Mercedes, Ferrari, Red Bull) már bejelentették, hogy 2017-ben megtartják idei versenyzőpárosukat, de a többi csapatnál még mehet a helyezkedés. Valtteri Bottasnak és Sergio Péreznek több ajánlata is van.
aug. 1
16:48
Serie A: ha Higuaínnak fájni fog, olcsóbb lesz a pizza Nápolyban (She)
Új szintre emelkedett a Napolitól a rivális Juventushoz szerződő Gonzalo Higuaínt övező ellenszenv Nápolyban.
aug. 1
16:50
Férfi kézi: irányítót és balátlövőt szerződtetett a Veszprém (She)
Az irányító Inal Aflitulin és a balátlövő Mirko Milasevics is a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatába igazolt hétfőn.
aug. 1
17:33
Kézilabda: Íme Kim Rasmussen első válogatott kerete (Agroinform)
A dán szakember szerint teljesen mindegy, hogy valaki 17 vagy 45 éves, ha jó formában van.
aug. 1
17:42
Kerékpár: csapatot vált a világbajnok Peter Sagan (She)
A világbajnok Peter Sagan a Bora-Hansgrohe országúti kerékpáros csapathoz igazol.
aug. 1
18:00
Penta-kupa: a West Brom legyőzésével 3. lett a Honvéd (She)
Az utánpótláscsapatok számára kiírt labdarúgó Penta-kupán a Bp. Honvéd-MFA végzett a harmadik helyen, miután a helyosztón 1–0-ra legyőzte az angol West Bromwich Albiont.

Keresés