2016. szeptember 3. szombat

szept. 3
0:03
US Open: Djokovics 31 perc alatt jutott be a 16 közé (She)
Ellenfele sérülése miatt Novak Djokovics 31 perces mérkőzésen jutott be pénteken a férfi egyes legjobb 16 játékosa közé a teniszezők US Openjén.
szept. 3
0:54
Vb 2018: 17 évesen duplázott, betalált a Vasas légiósa is (She)
Az Egyesült Államok 6–0-ra győzött a Saint Vincent és Grenadine-szigetek labdarúgó-válogatottja vendégeként a 2018-as világbajnokság selejtezőjének pénteki játéknapján, a CONCACAF-zónában.
szept. 3
1:30
Szombati sportműsor: Babos, Hosszú, Michelisz, FTC (She)
A szombati futballkínálat szűkösebb a szokásosnál, kárpótlásul lesz női kézilabdatorna az FTC főszereplésével, férfi kosárlabda Eb-selejtező Hanga Ádámékkal, tenisz US Open Babos Tímeával (17 órától), sok-sok autó- és motorverseny – Michelisz Norbert is a volán mögé ül Motegiben –, úszás Hosszú Katinkával, Vuelta, UFC, strandröplabda – és persze lóversenyt is közvetít a televízió.
szept. 3
7:24
US Open: Nadal nyert, ezúttal sem vesztett szettet (She)
A New York-i Flushing Meadowsban zajló Amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) Rafael Nadal három szettben felülmúlta az orosz Andrej Kuznyecovot.
szept. 3
8:15
Vb 2018: Mexikó 5/5, Costa Rica és Panama továbbjutott (She)
A mexikói labdarúgó-válogatott AZ ötödik mérkőzését is megnyerte a 2018-as világbajnokság selejtezőben a CONCACAF-zónában, Costa Rica és Panama pedig ugyancsak továbbjutott a csoportjából.
szept. 3
9:00
US Open: Nagy hőstettre készül a soproni sztár (Agroinform)
Babos Tímea szombaton az 5. kiemelt Simona Haleppel néz farkasszemet a US Open harmadik fordulójában.
szept. 3
9:27
US Open: megvan, Babos mikor játszik román ellenfelével (She)
Babos Tímea magyar idő szerint szombat délután 17 órakor csap össze az ötödik kiemelt román Simona Haleppal a US Open harmadik fordulójában. Női párosban pedig várhatóan 21.30 órától lép pályára Jaroszlava Svedova oldalán.
szept. 3
9:51
Kosárlabda: 30 pontos favorit a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott szombaton Sopronban fogadja Luxemburgot az Eb-selejtező második fordulójában.
szept. 3
10:03
WTCC: Micheliszé a pole pozíció az első futamon (She)
Michelisz Norbert a Honda gyári versenyzőjeként a tizedik helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) japán állomásának időmérőjén. A magyar pilóta és csapata jól taktikázott: az első, fordított rajtrácsos futamon az élről indulhat.
szept. 3
10:19
Videó: egyetlen dobás, ha bemegy, mindenki ötöst kap! (She)
Egyetlen dobás, ennyin múlt, hogy mindenki ötöst kapjon az első dolgozatra. A Twitteren futótűzként terjed az alábbi videó, érthető okokból. A tanárral megbeszélve mindenki 100 pontot kap az első dolgozatára az osztályban, ha sikerül bedobni a papírgalacsint a kukába. Íme, az eredmény!
szept. 3
10:45
US Open: Oktathatja fáradt ellenfelét Murray (Agroinform)
Íme az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje.
szept. 3
11:12
F1: Hagyják békén Verstappent! – Hamilton új szerepben (She)
Lewis Hamilton arra kéri az F1-es rajongókat, hogy hagyják békén Max Verstappent, akit rengeteg kritika ért az elmúlt időszakban agresszív manőverei, illetve meggondolatlan megnyilvánulásai miatt.
szept. 3
11:54
Kézilabda: Az első komoly erőpróba jön a Veszprém számára (Agroinform)
Szombaton a Veszprém számára is elkezdődnek a küzdelmek a SEHA Ligában: az első ellenfél a szlovén bajnok Celje lesz.
szept. 3
12:06
F1: Hamilton az élen, Rosberg baja meggyűlt Verstappennel (She)
Lewis Hamilton zárta az élen az Olasz Nagydíj harmadik szabadedzését, amelyen az angol a hétvége eddigi leggyorsabb körét autózta szuperlágy abroncsokon. Csapattársa, Nico Rosberg a gyors körében az előtte bóklászó Max Verstappen mögé ragadt.
szept. 3
12:42
Ligue 1: Klopp egy f... volt Balotellivel – Raiola (She)
A nyári átigazolási időszakban a Nice-hez szerződő Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola kemény szavakkal illette az olasz csatár korábbi szakvezetőjét, Jürgen Kloppot.
szept. 3
13:15
Felkészülés: Tőzsér debütált a Lokiban, a Honvéd öt gólt lőtt az Újpestnek (She)
Több NB I-es labdarúgócsapat is felkészülési meccset játszott a válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben. A Budapest Honvéd 5–0-ra legyőzte az Újpestet, a DVSC pedig 2–1-re nyert a Mezőkövesd vendégeként.
szept. 3
13:17
F1: Massa megnevezte karrierje legrosszabb pillanatát (She)
Az idény végén visszavonuló Felipe Massa megnevezte F1-es karrierje legrosszabb pillanatát. Nem az volt, amikor a 2009-es Magyar Nagydíj időmérőjén egy rugó fejen találta. Nem is az, amikor egy évvel a baleset után át kellett adnia az első helyet Fernando Alonsónak. S nem is a 2008-as Brazil GP befutója, amikor egy percig világbajnoknak érezhette magát, mielőtt Lewis Hamilton futott be vb-…
szept. 3
13:33
DVSC: a 4 napja igazolt nigériairól kiderült, 6 hétig nem játszhat (She)
Derick Chuka Ogbu, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC nigériai játékosa térdsérülés miatt hat hétig nem léphet pályára – számolt be róla a Debrecen hivatalos honlapja.
szept. 3
13:35
Női kézi: közte 14, majd 9; a Fradi két sikerrel kezdett (She)
A hétvégén élvonalbeli női kézilabdacsapataink felkészülési mérkőzéseken lépnek pályára. Az FTC-Rail Cargo Hungaria az Elek Gyula-kupán magabiztos, 14 gólos győzelmet aratott a szlovák Duslo Sala felett, majd kilenccel nyert a a horvát Podravka ellen. A váci Ipress Center-kupán a házigazda hét góllal felülmúlta a Siófokot, a Dunaújváros azonban kikapott az osztrák Hypótól. A békéscsabai Global…
szept. 3
13:37
F1: Grosjean rajtbüntetést kapott Monzában (She)
Romain Grosjean öthelyes rajtbüntetést kap az Olasz Nagydíjon, mert az autójában váltót kellett cserélni.
szept. 3
13:42
US Open: Négy meccs, másfélszeres pénz (Agroinform)
Összeállítottunk egy kombi-szelvényt a legbiztosabb meccsekből az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati játéknapjára.
szept. 3
14:45
Képek: a ketrecharcos, aki büszkébb a fenekére, mint a karrierjére (She)
Alexandra Albu különleges színfoltja a ketrecharcosok világának. Az 52 kg-osok mezőnyében versenyző hölgyet pedig nemcsak kemény ütései és rúgásai miatt imádják, hanem Instagram-oldala miatt is…
szept. 3
15:03
Képek: a ketrecharcos, aki büszkébb a fenekére, mint a karrierjére (She)
Alexandra Albu különleges színfoltja a ketrecharcosok világának. Az 52 kg-osok mezőnyében versenyző hölgyet pedig nemcsak kemény ütései és rúgásai miatt imádják, hanem Instagram-oldala miatt is…
szept. 3
15:05
Hertha: hátvéd volt, büntetőt értékesített Dárdai kapusa (She)
A Hertha az erőviszonyoknak megfelelően sokgólos győzelmet aratott a nyolcadosztályú, de a harmadik vonalba vágyó Club Italia 80 Berlin ellen.
szept. 3
15:15
Sportgazdaság: Túl az egymilliárdon - abnormális pénzek a Premier League-ben (Agroinform)
Elképesztő pénzösszegekért cseréltek gazdát a játékosok az elmúlt hetekben. Több csapat is rekordot döntött.
szept. 3
16:09
Sportfogadás: Vb-selejtezőkkel kaszálnánk a hétvégén (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
szept. 3
17:06
F1: Button a szezon végén félreáll, Vandoorne váltja (She)
Felipe Massa után Jenson Button is bejelentette, hogy a 2016-os szezon után nem indul az F1-ben. Az angolt a belga Stoffel Vandoorne váltja a McLarennél, amely hagyott egy kiskaput Button előtt a 2018-as visszatérésre.
szept. 3
17:24
Úszó-vk: három Hosszú-arany, két Jakabos-ezüst Moszkvában (She)
Ha rövid pályás úszóvilágkupa, akkor Hosszú Katinka és győzelmek: olimpiai bajnokunk nyert 200 méteres gyorsúszásban, majd 200 vegyesen és 800 gyorson is a moszkvai viadal szombati versenynapján. Az első két számban Jakabos Zsuzsanna lett mögötte a második.
szept. 3
17:42
F1: Ricciardo nem fogja a pizzára kis vereségét (She)
Valtteri Bottas sejtette, hogy szoros lesz az Olasz Nagydíj időmérője, ezért olyan finomságot tett egy ezred érdekében, amiről már a kvalifikáció előtt sejtette, hogy jelentősége lesz. Daniel Ricciardo is érezte, hogy nüánszok fognak dönteni, de a szokásos pizzaadagjának csökkentése sem hozta meg a várt eredményt. Lewis Hamilton nem aggódik az elfékezett gumija miatt, Nico Rosberg szerint…
szept. 3
18:00
F1: Villeneuve és Verstappen is reagált a szócsatára (She)
Jacques Villeneuve és Max Verstappen is reagált kettejük szócsatájának fejleményeire. Villeneuve a héten azt mondta, hogy a holland ilyen habitussal meg fog ölni valakit, mire Verstappen azt mondta, a kanadai ne beszéljen, mert ő már ölt is embert.
szept. 3
18:15
F1: az elnök kimondta, a Ferrari az idén elbukott (She)
Kemény szavakkal illette Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke a csapat idei teljesítményét, ugyanis szerinte az olasz istálló elbukott.
szept. 3
18:33
Nice: Balotelli elárulta, miért volt rémálom liverpooli karrierje (She)
Mario Balotelli, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice támadója az angol The Telegraphnak adott interjújában elmondta, miért volt számára rémálomszerű liverpooli pályafutása, miért fogadta el a francia csapat ajánlatát, és gondolkodik-e még a válogatotton.
szept. 3
18:51
Videó: lenyűgöző tiki-taka és gól a „kis” Barcától (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Barcelona B látványos gólt szerzett a Hércules ellen. A katalán játékosok a középkezdést követően tizenegyszer passzoltak egymáshoz úgy, hogy az ellenfél nem ért a labdához, az akció végén pedig Marc Cardona remek mozdulattal lőtt a kapuba. A Barcelona B 3–1-re nyert.
szept. 3
19:27
Úszó-vk: Hosszú megszenvedett a három aranyért Moszkvában (She)
Hosszú Katinka a 200 gyors és a 200 vegyes után 800 gyorson is aranyérmet szerzett a rövid pályás úszóvilágkupa moszkvai viadalának szombati versenynapján. Hosszú a három első helyezése mellé három ezüstérmet is szerzett, míg Jakabos Zsuzsanna két második hellyel zárta a napot.
szept. 3
19:45
Női kézi: „Kész vagyok változni” – Nora Mörk bemutatkozott a Győrben (She)
A Fehérvár elleni győztes felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában Nora Mörk. A riói olimpia gólkirálynője a Nemzeti Sportnak elmondta, kész változni, hogy be tudjon illeszkedni a kisalföldi csapatba. Az elszántságával biztos nem lesz baj, ugyanis utál veszíteni, és amikor nem edzésen van, akkor is a kézilabda jár a fejében.
szept. 3
19:47
US Open: Babos óriási csatában kikapott Haleptől (She)
Babos Tímea három játszmában kikapott az ötödik kiemelt román Simona Haleptől a US Open női egyesének harmadik fordulójában. A magyar játékos a 6:1-re elveszített első szett után a másodikat 6:2-re megnyerte, de a döntő játszmában alulmaradt, miután Halep meccslabdájánál kettős hibát ütött.
szept. 3
19:49
Arsenal: szenzációs támadás a Milan ellen – a legendák még mindig tudják (She)
Nem akármilyen gálamérkőzést rendeztek az Emirates-stadionban: az Arsenal-legendák csapata játszott a Milan-legendákkal. A mérkőzést végül Nwankwo Kanu mesterhármasának is köszönhetően a londoniak nyerték meg 4–2-re, az egyik támadásuk azonban jelenleg körbejárja a világsajtót.
szept. 3
20:03
Férfi kézi EHF-kupa: a végére megnyugtató csurgói előny (She)
A Csurgó férfi kézilabdacsapata 28–21-re nyert a norvég Bodö ellen az EHF-kupa 1. selejtezőkörében, így magabiztosan várhatja a visszavágót.
szept. 3
20:19
NB III: megduplázta góljai számát az ETO; kikapott a Pécs (She)
Az ETO FC Győr fölényes, 4–1-es győzelmet aratott a Veszprém vendégeként a labdarúgó NB III 5. fordulójának szombati játéknapján. A százszázalékos Érd 5–0-ra verte a Sárvárt, a Csepel meglepetésre 1–0-ra győzött Tatabányán. A Középcsoport rangadóján a Dunaújváros 3–1-re legyőzte a PMFC-t, amivel átvette a vezetést a tabellán, és újabb sikert aratott a Keleti csoportban pillanatnyilag éllovas…
szept. 3
20:21
Férfi kosár Eb-sel.: újabb siker, Luxemburgot is legyőztük (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott a Nagy-Britannia elleni sikert követően a második fordulóban 89–64-re legyőzte Luxemburgot a hatmeccses Európa-bajnoki selejtezősorozat soproni mérkőzésén.
szept. 3
20:36
Atlétika: olimpikonjaink sikere a Magyar Szuper Liga döntőjében (She)
A Rio de Janeiró-i olimpia résztvevői közül Szabó Barbara magasugrásban, Zsivoczky-Farkas Györgyi távolugrásban, Helebrandt Máté pedig 10 kilométeres gyaloglásban győzött a budapesti Lantos MihálySportközpontban zajló 3. Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőben.
szept. 3
20:38
Sakkolimpia: két sima siker, újabb kettős magyar győzelem (She)
A szombati, második játéknapon is nyert mind a magyar férfi, mind a női válogatott a bakui sakkolimpián.
szept. 3
20:54
US Open: Életem egyik legjobb meccse és tenisze volt – Babos (She)
Babos Tímea nagy csatában, három szettben kikapott az ötödik kiemelt román Simona Haleptől a US Open női egyesének harmadik fordulójában. A magyar teniszező a mérkőzés után hivatalos honlapjának elmondta, nagyon magas színvonalú meccsen élete egyik legjobb teljesítményét nyújtotta.
szept. 3
21:30
US Open: Serena rekordot döntött, Murray is a 16 között (She)
A világelső Serena Williams két sima játszmában (6:2, 6:1) megverte a svéd Johanna Larssont a US Open női egyesének harmadik fordulójában. A hatszoros győztes amerikai 59 perc alatt harcolta ki a továbbjutást.
szept. 3
21:48
SEHA-liga: celjei sikerrel kezdett a címvédő Veszprém (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata 34–29-re nyert a szlovén Celje otthonában a SEHA-liga 1. fordulójában.
szept. 3
22:24
Légiósok: Futács Márkó látványos gólt lőtt – videó (She)
Futács Márkó góllal járult hozzá a Hajduk Split 3–1-es győzelméhez a bosnyák Siroki Brijeg ellen a két labdarúgócsapat szombati felkészülési mérkőzésén.
szept. 3
23:00
Férfi vízi: világbajnoki bronzérmes a magyar ifiválogatott! (She)
Magyarország a csoportmérkőzés után a bronzmérkőzésen is legyőzte Olaszországot, így Horkai György együttese a harmadik helyen végzett a Montenegróban megrendezett férfi ifjúsági világbajnokságon.
szept. 3
23:15
Foci vb 2018: elszállt felette a labda, mégis zseniális gólt szerzett – videó (She)
Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja 1–1-es döntetlent játszott Sierra Leonéval világbajnoki selejtezőn. Az „elefántoknak” Jonathan Kodjia szerzett vezetést látványos, ollózós mozdulat után.

Keresés