2016. szeptember 18. vasárnap

szept. 18
0:03
NS: kosárünnep; nekimentek, de lepattantak róluk – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
szept. 18
0:54
Paralimpia: hatodik lett az utolsó magyar induló (She)
A súlylökő Kálmán Krisztina a hatodik helyen végzett az F32-es sérültségi kategória döntőjében a paralimpia szombati versenynapján, s ezzel a magyarok befejezték szereplésüket Rio de Janeiróban.
szept. 18
1:12
Profi boksz: Szellő és Baranyi is megnyerte címmérkőzését (She)
A félnehézsúlyú Baranyi Richárd elnyerte a Bokszvilágszervezet (WBO) Európa-bajnoki címét, miután a várpalotai Thury-vár udvarán rendezett szombat esti címmérkőzésen legyőzte a grúz Giorgi Berosvilit. Ugyanitt a cirkálósúlyú Szellő Imre is címmérkőzést bokszolt, és a brazil Hamilton Ventura legyőzése a WBO interkontinentális övét jelentette számára.
szept. 18
1:48
Vasárnapi sportműsor: pályán a Real, a Hertha és a Juventus (She)
Topligás és NB II-es futball, Formula–1-es futam és egyéb technikai ínyencségek, kézilabda, jégkorong, amerikai futball és más sportágak a vasárnapi sporttelevíziós kínálatban. Eredményes böngészést, jó tévézést kívánunk!
szept. 18
7:24
Futsal-vb: a brazilok 15 gólt szereztek, Falcao történelmet írt (She)
A kolumbiai futsal-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában a brazilok megsemmisítő, 15–3-as vereséget mértek Mozambik válogatottjára. A címvédőnél triplázott Falcao, aki 28 meccs után 45 gólnál jár a vb-k történetében, ezzel átadta a múltnak honfitársa, a 32 mérkőzésen 43 találatot jegyző Manoel Tobías rekordját.
szept. 18
8:00
NB I: csökken a nézőszám az Üllői úton – mélypont a Fradinál (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 9. körben két pályaválasztó együttes sem igazi otthonában játszott, ennek ellenére átlagos eredményt hozott a hat aktuális mérkőzés össznézőszáma.
szept. 18
9:12
Forma-1: Újabb Mercedes-siker vagy élre tör a Red Bull? (Agroinform)
Az osztrák istálló győzelmi reményekkel érkezett Szingapúrba, de az időmérő alapján még mindig a Mercedes a favorit.
szept. 18
9:48
Premier League: Újabb nehéz feladat előtt a United (Agroinform)
Két vereség után a feljövőben lévő Watfordhoz látogatnak Mourinhóék, a Tottenham a bajnokságban javíthat. PL-előzetes.
szept. 18
10:03
Tenisz: két és fél év után jutott döntőbe, megvan az első sikere (She)
A hetedik kiemelt amerikai Christina McHale szett- és brékhátrányból felállva, három játszmában (3:6, 6:4, 6:4) megverte a cseh Katerina Siniakovát a tokiói kemény pályás női tenisztorna döntőjében, ezzel megszerezte pályafutása első WTA-torna-győzelmét.
szept. 18
10:21
Davis Kupa: Búcsúznak a britek? (Agroinform)
Nagy bajban a címvédő Nagy-Britannia, a vasárnapi meccseket 1-2-es hátrányból várja Argentínával szemben.
szept. 18
10:36
Videó: új szintre emelte az egykezes elkapást 6 mp-cel a vége előtt (She)
Látványos elkapással zárult az amerikai egyetemi futballbajnokság legutóbbi játéknapján rendezett Oklahoma State–Ohio State mérkőzés első félideje. A második negyed vége előtt hat másodperccel a vendégek elkapója, Noah Brown remek egykezes elkapást mutatott be. Érdekesség, hogy Brown a 45–24-re megnyert meccsen négy elkapásával beállította az egyetemi rekordot.
szept. 18
10:54
Bundesliga: betelt a pohár, kirúgták a Werder vezetőedzőjét (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) sereghajtó Werder Bremen hivatalos honlapján számolt be róla, hogy azonnali hatállyal menesztette vezetőedzőjét, Viktor Szkripniket.
szept. 18
10:57
NB II: Rangadó vár a Szparira és a Zetére is (Agroinform)
Az NB II 10. fordulójában a Puskás Akadémia Vácra látogat, míg a listavezető Nyíregyháza a Balmazújvárost fogadja.
szept. 18
11:30
Gyász: a kolumbiai legenda egy hónap alatt két szerettét veszítette el (She)
Szörnyű hírt kapott a korábbi kiváló labdarúgó, Carlos Valderrama: közúti balesetben elhunyt 43 éves húga, Gloria Maria Valderrama.
szept. 18
11:32
Serie A: ennyi időt kapott a fogyásra a korábbi Barca-csatár (She)
Ha a következő hét hétben nem fogy le hét kilót, pénzbüntetésre számíthat klubjától Maxi López, a Serie A-ban szereplő Torino csatára.
szept. 18
11:33
Bundesliga: Dárdai ezúttal nagyvadat ejthet (Agroinform)
A Bundesliga 2. körében a Hertha a Schalkét fogadja. Dárdai Pál együttese márciusban 2-0-ra legyőzte a Királykékeket.
szept. 18
11:48
FTC: Böde nem akármilyen mérföldkőhöz érkezett (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának csatára, a DVSC ellen szombaton duplázó Böde Dániel megszerezte a 100. gólját az NB I-ben.
szept. 18
12:21
Profi boksz: Saúl Álvarez már megint kiütött egy britet – videó (She)
A hivatalos adatok szerint 51 240 helyi néző előtt csapott össze egymással szombaton éjszaka Arlingtonban, a Dallas Cowboys NFL-csapat stadionjában a WBO nagyváltósúlyú brit világbajnoka, Liam Smith (23–1–1, 13) és kihívója, a tavasszal még középsúlyban címmeccset nyerő, mexikói Saúl Canelo Álvarez (48–1–1, 34).
szept. 18
12:27
La Liga: Barcelonában folytatódhat a Real Madrid parádéja (Agroinform)
Zsinórban kilencedik alkalommal győzheti le Zinedine Zidane együttese az Espanyolt.
szept. 18
12:39
F1: a Ferrari jóra fordította Vettel utolsó rajthelyét (She)
A Ferrari Sebastian Vettel utolsó rajthelyét kihasználva új motorelemeket és új váltót helyezett el a négyszeres világbajnok autójában a Szingapúri Nagydíj előtt. Ez papíron 25 rajthelyes büntetést jelent, de a gyakorlatban Vettel indulási pozíciója nem változik, az utolsó helyről indul.
szept. 18
12:57
Videó: óriási butaság miatt bűnhődött a Man. City sztárja (She)
Bár a Manchester City könnyedén, 4–0-ra nyert hazai pályán a Bournemouth ellen az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában, Nolito kiállítása miatt emberhátrányban fejezte be a mérkőzést. A spanyol válogatott támadó a vendégek védőjével, Adam Smith-szel akaszkodott össze a 86. percben. Nolito azonban egy fejelő mozdulatot is tett ellenfele felé, ez pedig elég indok volt Jonathan Moss…
szept. 18
13:15
Légiósok: Addig játszom, amíg lábra tudok állni – Tajti (She)
Tajti Mátyás a nyáron igazolt át az FC Barcelona akadémiájáról a spanyol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Malaguenóhoz, vagyis a Málaga második csapatához. A tizennyolc éves magyar légiós sérülése ellenére jól érzi magát a pályán, és sikerült beilleszkednie a felnőttek közé. Eddigi tapasztalatairól, új élményeiről beszélt a Nemzeti Sport Online-nak.
szept. 18
13:21
Serie A: Ismét megalázhatják az Intert (Agroinform)
Az izraeli után az olasz bajnok is kiénekelheti a sajtot a milánóiak szájából. Jön a Derby d'Italia!
szept. 18
13:33
Videó: a Barca- vagy a Fradi-játékos bombagólja volt a szebb? – szavazás (She)
Sok szép gól született a hétvégén a labdarúgó topligákban és az NB I-ben is. Ezek közül kiválasztottuk a legszebbeket. Melyik volt a legnagyobb gól?
szept. 18
13:51
F1: Szingapúri Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg sorozatban harmadik győzelmére tör, és ha Belgium és Olaszország után a a Szingapúri Nagydíjon is megszerzi a 25 pontot, visszaveszi a Hungaroringen elvesztett első helyét a vb-pontversenyben Lewis Hamiltontól. Az angol Monzában a pole-ból indulva sem tudta legyőzni Rosberget, itt a 3. helyről rajtolva még kisebb esélye van rá. A Red Bull alternatív stratégiával próbál borsot törni a…
szept. 18
14:09
La Liga: jelenleg a Valencia az utolsó a spanyol bajnoki tabellán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) negyedik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Osasuna hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Celta Vigóval, így mindkét csapat nyeretlen maradt, és egyik sem tudott elmozdulni a kiesőzónából. Az utolsó helyen jelenleg a Valencia áll, amely ebben a körben az Athletic Bilbao vendégeként lép pályára.
szept. 18
14:33
NFL: Rangadókból húznánk hasznot (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL második játékhetére.
szept. 18
14:45
Serie A: a 95. percben nyert Udinében a Chievo (She)
A Chievo Fabrizio Cacciatore 95. percben szerzett góljával 0–1-ról fordítva 2–1-re nyert az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
szept. 18
14:47
Női kézi: egész pályás gól a Ferencváros kapusától – videó (She)
A női kézilabda NB I első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria idegenben 33–25-re legyőzte a Budaörsöt. A Ferencváros egyik gólját a kapus, Szikora Melinda szerezte, aki egész pályáról talált be a hazaiaknak. A Fradi játékosa nem először szerzett hasonló gólt pályafutása során, az előző szezonban a Debrecen kapuját vette be így.
szept. 18
15:03
PL: már Mourinhóval is szenved az MU, Watfordban is kikapott (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában a Manchester United 3–1-es vereséget szenvedett a Watford otthonában.
szept. 18
15:36
F1: ijesztő jelenet – a pályabíró a célegyenesben „menekült” – videó (She)
Ijesztő pillanatok játszódtak le a Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon. A rajt utáni baleset miatt szükség volt a biztonsági autóra, ám amikor a verseny újraindult, a televíziós képeken látható volt, amint egy pályabíró még a célegyenesben sétálgatott. Szerencsére az ijedtségen kívül nem történt baj.
szept. 18
15:38
La Liga: ki gondolná, de a Barca kapusa jobb CR-nél ebben a mutatóban! (She)
Érdekes statisztika került elő a Barcelona labdarúgócsapatának kapusáról, Marc-André ter Stegenről. A német kapus egy sikeres cselt hajtott végre a Leganés ellen 5–1-re megnyert bajnoki mérkőzésen, így ebben a mutatóban jobb, mint a Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo.
szept. 18
15:45
Serie A: A "szokásos" tipp lesz a nyerő a Fiorentina-Roma meccsen? (Agroinform)
A felek legutóbbi három egymás elleni bajnoki mérkőzésén bejött az a fogadási lehetőség, amire most is megéri fogadni.
szept. 18
16:12
F1: ismét Rosberg nyert, újra vezeti a vb-pontversenyt (She)
Nico Rosberg sorozatban harmadik győzelmét aratta a Formula–1-es világbajnokságon, ezúttal a Szingapúri Nagydíjat nyerte meg, és visszavette a Hungaroringen elvesztett első helyét a vb-pontversenyben Lewis Hamiltontól. A második helyen Daniel Ricciardo, a harmadikon Hamilton ért célba.
szept. 18
16:20
Sportfogadás: A fogadók esélyt sem adnak az Internek (Agroinform)
A Serie A negyedik fordulójának rangadóján a Tippmixpro fogadói nem sok esélyt adnak az Internek a Juventus ellen.
szept. 18
17:30
Angol foci: 10 éve nem volt ilyen mélyponton Mourinho (Agroinform)
Nyolc napon belül harmadik vereségét szenvedte el a United, amely vasárnap 3-1-re kikapott a Watford otthonában.
szept. 18
17:42
Férfi kézi SEHA-liga: 19 gólt dobott a Veszprém Bresztben (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga vasárnapi mérkőzésén a Telekom Veszprém 19–16-ra nyert a Meskov Breszt vendégeként.
szept. 18
18:19
NB II: őrületes meccsen ikszelt a PAFC; rangadót nyert a Csaba (She)
A labdarúgó NB II 10. fordulójában hat mérkőzést rendeztek meg 16 órától. A Puskás Akadémia rendkívül fordulatos mérkőzésen játszott 3–3-as döntetlent a Vác ellen Dunaújvárosban. A Békéscsaba háromgólos győzelmet aratott a dél-alföldi rangadón a SZEOL vendégeként. A Sopron a hajrában gyűrte le a sereghajtó Cigándot, a Soroksár pedig a Mosonmagyaróvár otthonában nyert 1–0-ra. A Dorog otthon győzött…
szept. 18
18:21
F1: „Újra élveztem, a lelkemet is a pályán hagytam” (She)
Danyiil Kvjat a Brit Nagydíj óta először szerzett pontot, Szingapúrban, ahol a 9. helye a legjobb eredménye volt azóta, hogy a Red Bulltól visszaküldték a Toro Rossóhoz. A nyár végén rendkívül kedvetlen pilóta azt mondta, ismét élvezi az F1-et.
szept. 18
18:23
Eb 2017: az izlandi nők is megkapták azt, amit a férfiak (She)
Pénteken az izlandi női labdarúgó-válogatott 4–0-ra legyőzte Szlovéniát az Eb-selejtezőben, ezzel kivívta a jogot a 2017-es kontinensbajnokságon való részvételre. A lefújás után klasszikus ünneplés vette kezdetét.
szept. 18
18:36
NB III: újabb hatalmas MTK-zakó; megvan Kabát első győri gólja (She)
A labdarúgó NB III 7. fordulójában az MTK második csapata 7–0-ra kikapott a BKV Előrétől, a Győr 4–0-ra megverte a Honvéd II-t, a Videoton tartalékegyüttesében pedig Sejben Viktor négy gólt szerzett, a székesfehérváriak 6–3-ra nyertek.
szept. 18
18:38
Női kézi NB I: 11 gólos sikerrel rajtolt a Kohász (She)
A Dunaújvárosi Kohász 31–20-ra nyert az MTK otthonában a női kézilabda NB I 1. fordulójának vasárnapi  mérkőzésén.
szept. 18
18:40
Női vízi Euroliga: Dunaújváros selejtezőtornát rendezhet (She)
Dunaújvárosban rendezik meg december elején a női vízilabda Euroliga egyik selejtezőtornáját, amelyen a házigazdákon kívül a BVSC is szerepel.
szept. 18
18:42
La Liga: Aduriz végzett a Valenciával, 4-ből 4 zakó (She)
Négy forduló után az egyetlen pont nélküli csapat a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Valencia, amely ezúttal az Athletic Bilbao otthonában szenvedett 2–1-es vereséget.
szept. 18
19:12
F1: a Ferrari szerint nem a kerékcserén múlt a 3. hely (She)
Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke úgy véli, az egyetlen megfelelő döntés lehetett, hogy Kimi Räikkönent behívták a bokszba egy körrel azt követően, hogy Lewis Hamilton kereket cserélt a Szingapúri Nagydíj végén.
szept. 18
19:14
Videó: Rooney-parádé? Csak az MU-drukkerek álmaiban… (She)
Emlékszik Wayne Rooney góljára a Watford ellen? És arra a parádés cselsorozatra? No, és arra a remek indításra? Nem véletlen, ha nem, mert egyikből sem láthattak semennyit sem a vasárnapi angol bajnokin. A Manchester United gyenge játékkal 3–1-re kikapott a Watfordtól. Egy szurkoló Wayne Rooneyban látta a vereség egyik okát, s ennek alátámasztásaként összevágott egy jelenetsort a válogatott…
szept. 18
19:16
Lyon: Adebayor elcsattant, úgy érzi, hülyére vették (She)
Kis híján aláírta szerződését a francia élvonalbeli Olympique Lyonhoz Emmanuel Adebayor, a togói labdarúgó-válogatott jelenleg szabadon igazolható csapatkapitánya, ám az OL az utolsó pillanatban visszalépett az üzlettől. Adebayor úgy érzi, hülyére vette a francia csapat.
szept. 18
19:18
Kamion Eb: Kiss Norbert negyedik lett Zolderben (She)
A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája negyedik lett a kamion Európa-bajnokság belgiumi Zolderben rendezett versenyhétvégéjének vasárnapi harmadik futamán.
szept. 18
19:30
Vízilabda: a 7. helyen végeztünk a junior Eb-n (She)
A magyar férfi junior vízilabda-válogatott a házigazda elleni magabiztos győzelemmel a hetedik helyen zárta a hollandiai Európa-bajnokságot.
szept. 18
19:32
Birkózás: egy arany- és két bronzérem a kadét-vb-n (She)
Szőke Alex aranya mellett két bronzérmet nyertek a magyar versenyzők a Tbilisziben rendezett kadét birkózó-világbajnokságon.

Keresés