2016. szeptember 20. kedd

szept. 20
0:06
Videoton: Berg csetelt, meglepő dolgok derültek ki (She)
A Videoton labdarúgó-csapatának norvég vezetőedzője, Henning Berg a klub szurkolóival csetelt, mint az a vidi.hu-n olvashattuk, kigyűjtöttük a szakember öt legérdekesebb válaszát.
szept. 20
0:10
NS: Storck, az előrehaladás, a kritika és Svájc – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
szept. 20
8:06
MU: „Ha Mourinho itt játszatja Pogbát, akkor egy 20 milliós játékost kap” (She)
Jamie Redknapp, a Sky Sports szakértője a Pogba-dilemmáról beszélt: a Manchester United 89 millió fontért szerződtetett sztárközéppályása eddig messze elmarad a várakozásoktól, és egyre hangosabb a kórus, mely szerint ebben José Mourinho menedzser is ludas.
szept. 20
8:24
NFL: Cutler megsérült, az Eagles Chicagóban győzött (She)
A Philadelphia Eagles 29–14-es chicagói győzelemmel őrizte meg veretlen mérlegét az NFL-ben – a Solder Fieldet vesztesen elhagyó Chicago Bearsnek a vereségen kívül az irányító Jay Cutler sérülése is fájhat.
szept. 20
8:26
Válogatott: Storck még nem beszélne Viníciusról, Szántót figyelik (She)
A Videoton FC brazil védője, Paulo Vinícius a hírek szerint magyar állampolgárságot kaphat, a Rapid Wien húszéves középpályása, Szántó Tamás pedig már kétgólos az osztrák Bundesligában. Lehet-e esélyük a magyar válogatottban szerepelni? – kérdezte a Nemzeti Sport Bernd Storck szövetségi kapitánytól.
szept. 20
9:00
Futsal NB I: parádés fordítás, 0–2 után 12–3 Dunaújvárosban (She)
A magyar férfi futsal NB I második fordulójában Dunaújvárosban potyogtak a gólok, a Ferencváros pontot rabolt Szombathelyről, a címvédő győriek idegenben nyertek 6–0-ra.
szept. 20
9:15
Man. City: Azért hagytam ott a Barcát, mert... – Bravo (She)
A Manchester City kapusa, Claudio Bravo cáfolja, hogy rossz viszonyban lett volna Marc-André ter Stegennel, viszont megerősítette azt a korábbi feltételezést, miszerint a kispadozás elől „menekült” el a PL listavezetőjéhez.
szept. 20
9:33
Sportfogadás: Még a Barcelona-Atlético Madrid meccsre is fogadtunk! (Agroinform)
Temérdek mérkőzés kerül megrendezésre kedden és szerdán, ennek apropóján hétközi kombira adtuk fejünket.
szept. 20
9:51
Bundesliga: Dárdaiénál csak három edző kispadja biztosabb (She)
A német Bild közzétette a labdarúgó Bundesliga „kirúgási listáját” – ezen menesztésük esélyének sorrendjében szerepelnek az élvonalbeli vezetőedzők a fogadóirodák oddsai alapján.
szept. 20
10:09
Real: „A legjobb, akivel játszottam?” A francia klasszis válasza meglepő (She)
Claude Makélélé 2000 és 2011 között a Real Madridban, a Chelsea-ben és a Paris Saint-Germainben halmozta a trófeákat, korának egyik, ha nem a legjobb labdaszerző középpályása volt. A Ligue 1-ben szereplő Bastia együttesét 2014-ben vezetőedzőként irányító 71-szeres francia válogatott futballistával az UEFA hivatalos weboldala készített egy rövid interjút, amelyben fiatalkora és karrierje…
szept. 20
10:11
Venezuela: gránát és géppisztoly – kiraboltak egy csapatot (She)
Ismeretlen tettesek kiraboltak egy bajnoki mérkőzésről hazafelé tartó venezuelai futballcsapatot.
szept. 20
10:27
Jégkorong-vk: orosz siker, Európa legyőzte a cseheket (She)
Az orosz válogatott 4–3-ra legyőzte az U23-as amerikai csapatot a jégkorong-világkupa B-csoportjának második fordulójában.
szept. 20
10:45
Skócia: Bartont most a szövetség tilthatja el – fogadás miatt (She)
Túlzás lenne fáklyásmenetnek beállítani Joey Barton eddigi skóciai karrierjét. A 34 éves angol fenegyereket a Rangers három hétre kirakta a keretéből, miután a Celtictől elszenvedett vereséget követően összetűzésbe keveredett az edzésen egyik csapattársával, most pedig a skót szövetség sújthat le rá.
szept. 20
10:45
Tipp: Itt a bukhatatlan tipp a mészárlás rangadójára? (Agroinform)
Aligha kell majd attól tartanunk, hogy unalmas kisasszonyfutballt látunk a sevillai rangadón.
szept. 20
10:47
Finnország: öt évre börtönbe zárják a kubai válogatott játékosokat (She)
Letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy finnországi bíróság a kubai férfi röplabda-válogatott öt játékosát csoportos nemi erőszak miatt. Egy röplabdázót felmentettek – írja hivatalos honlapján az YLE finn közszolgálati médiacsatorna.
szept. 20
10:49
Anglia: Senki se írja le Bendtnert! – Wenger (She)
Kedd este az angol labdarúgó Ligakupában a Nottingham hazai pályán fogadja az Arsenalt. A találkozó különös pikantériája, hogy a korábban az „ágyúsoknál” is megfordult Nicklas Bendtner nyáron a Nottingham labdarúgója lett.
szept. 20
11:03
Edzősors: Véber elutasítja, hogy problémás edző lenne (She)
Véber György a Százhalombatta elleni 3–1-es győzelemmel mutatkozott be a Nagykőrösi Kinizsi kispadján. A megyei első osztályban szereplő együttes szakvezetője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy az edzői szakma új részeit tanulja meg. Továbbá utalt még arra, hogy szerződése szerint első vagy másodosztályú ajánlat esetén távozhat ugyan a klubtól, bár ő előbbit nem is…
szept. 20
11:05
Női kézi: megműtötték Zácsikot, hónapokig nem játszhat (She)
Megműtötték Zácsik Szandra vállát, így az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának balátlövőjére hónapokig nem számíthat Elek Gábor vezetőedző.
szept. 20
11:21
Bayern: védhetetlen 11-es edzésen, a kapunak háttal – videó (She)
Douglas Costa, a Bayern München brazil légiósa edzésen rúgott rendkívül látványos tizenegyest a gólvonalon álló Tom Starkénak. A kapunak háttal. Sarokkal. A felső sarokba.
szept. 20
11:21
NB I: Évek óta nem láttunk ilyen oddsot a Lokira (Agroinform)
Néhány éve nagyon jól ment a Honvéd ellen a Debrecennek, a dolgok azonban megváltoztak.
szept. 20
11:39
DVTK: a szombati lehet az utolsó NB I-es bajnoki a stadionban (She)
A boon.hu beszámolója szerint péntekig kiderülhet, hogy a DVSC elleni szombati bajnoki lesz-e az utolsó, amelyet a DVTK az NB I-ben a jelenlegi stadionjában játszik.
szept. 20
11:41
Aranylabda: ilyen lesz az új rendszer, több változás (She)
A 2010 előtti hagyományokhoz visszatérve a France Football által alapított Aranylabdát ezentúl ismét kizárólag újságírók szavazatai alapján ítélik oda.
szept. 20
11:43
Női válogatott: 16 órától az olimpiai bajnok az ellenfél (She)
Utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésére készül a magyar női labdarúgó-válogatott, amely 16 órától az olimpiai bajnok németekkel csap össze Gyirmóton. Markó Edina szövetségi kapitány abban bízik, hogy sikerül megtörni riválisunk fantasztikus sorozatát: a németek legutóbb 2011 novemberében kaptak gólt Eb-selejtezőn.
szept. 20
11:45
Kép: légiósunkból merít erőt a sérült fiatal – a csatár üzent neki (She)
Papp Milán, a Vasas Kubala Akadémia 17 éves játékosa súlyos sérülést szenvedett, ám pozitív szemlélettel tekint előre, Mervó Bencéből merít erőt. A csatár a Facebook-oldalán üzent a fiatal labdarúgónak.
szept. 20
11:47
PL: az ügynöke „lesz.rozta” Lukakut a mesterhármasa után (She)
Sokan arra tippeltek a nyáron, hogy Romelu Lukaku elhagyja a Premier League-ben szereplő Evertont, és egy topklubba igazol. Nem így történt, a 23 éves belga csatár maradt Liverpoolban, és továbbra is szórja a gólokat. Azért nem mindenki van vele teljesen megelégedve.
szept. 20
11:57
Légiósok: Csak puhatolózások voltak – Németh Krisztián (She)
Az Eb-nyolcaddöntős magyar labdarúgó-válogatott katari légiósa, Németh Krisztián a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a nyáron nem volt reális esélye annak, hogy klubot vált, lévén csak puhatolózások voltak irányába, konkrét ajánlat azonban már nem futott be. A még kétéves szerződéssel bíró támadó – aki vesztes mérkőzésen góllal mutatkozott be a bajnokságban – ezt nem élte meg…
szept. 20
11:57
Magyar válogatott: Storckot is kicsinálja a magyar közeg? (Agroinform)
A magyar válogatott kapitánya csalódott, amiért céltáblává vált és az Eb utáni reakciók is elgondolkodtatták.
szept. 20
12:16
NB III: nem az önkormányzat dolga fizetni a tatabányaiakat (She)
A tatabányai önkormányzat nem fizet bért az NB III-as csapat labdarúgóinak, az éves hozzájárulási költséggel kapcsolatban pedig nincs elmaradása – tudatta a kemma.hu.
szept. 20
12:18
Bayern: váratlan fertőzés, műtrágyázás, itt játszanak szerdán Dárdaiék (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München stadionjában fertőzést kapott a gyep. A fű minőségének javításán már szakemberek dolgoznak, szerdán pedig Dárdai Pál csapatának kell játszania rajta.
szept. 20
12:33
Bayern: Ribéry Dárdaiék ellen letaszíthatja Storck segítőjét a trónról (She)
Franck Ribéry, a Bayern München francia szélsője nagyszerű formában indította a szezont, három bajnokin egy gólja mellett már négy gólpassznál jár, szerdán pedig csúcsot dönthet.
szept. 20
12:51
Eger: 350 milliós stadionfelújítás, második ütem is lesz (She)
A kapcsolódó beruházásokkal együtt mintegy nettó 350 millió forintból újul meg az egri Szentmarjay Tibor Városi Stadion, amelyet várhatóan még az idén birtokba vehetnek a sportolók - hangzott el az önkormányzati és városi sportvezetők sajtótájékoztatóján kedden Egerben.
szept. 20
12:51
Serie A: Milan-Lazio rangadóval kezdődik a forduló (Agroinform)
A statisztikák alapján könnyű lenne megindokolni mindkét csapat sikerét, így érdemes inkább a gólokra fogadni.
szept. 20
13:09
PL: lusta MU? Árulkodó kép, ezért (is) van gondban Mourinho (She)
Kisebb krízist él át jelenleg a Manchester United, amely a biztató szezonkezdet után hét nap leforgása alatt három mérkőzést veszített el. Először a Manchester City elleni derbit, majd a Feyenoord elleni Európa-liga-mérkőzést, a hétvégén pedig a Watford elleni idegenbeli bajnokit zárta pont nélkül José Mourinho csapata. A The Mirror egy érdekes statisztikával próbált rámutatni, miért is szerepel…
szept. 20
13:09
NB I: Alábecsülték a nemzetközi irodák a Ferencvárost? (Agroinform)
Úgy tűnik, mégsem a Videoton az esélyese az ősz rangadójának, a külföldi bukiknál már a Fradi a favorit.
szept. 20
13:11
Téli sportok: bobosnak áll a világbajnok amerikai sprinter (She)
A 2007-ben százméteres síkfutásban világbajnok Tyson Gay és Ryan Bailey is részt vesz az amerikai bobbajnokságon, amelyen a következő világkupára jelölik ki a csapatokat.
szept. 20
13:13
Man. City: Guardiola nagyon hálás lehet Kloppnak (She)
Ilkay Gündogan, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City középpályása elárulta, Jürgen Klopp szavai is kellettek ahhoz, hogy Pep Guardiola csapatába igazoljon.
szept. 20
13:45
Légiósok: Priskint és Salátát alaposan lenyomta a kapus (She)
A Slovan Bratislava három futballistája, Priskin Tamás, Saláta Kornél és Ján Mucha részt vett egy jótékonykodással összekötött sportnapon.
szept. 20
13:47
Barca: Neymar használt rágóval viccelte meg Suárezt – videó (She)
Szerencséjére az uruguayi támadó erre nem harapott rá.
szept. 20
13:49
Bundesliga: ötmeccses eltiltás a mainzi „mészárlónak” (She)
A mainzi José Rodríguezt öt meccsre tiltotta el a Német Labdarúgó-szövetség, miután a hétvégi Augsburg elleni bajnoki mérkőzésen súlyos sérülést okozott Dominik Kohrnak.
szept. 20
14:03
PL: az év lúzer döntése – hívta a Leicester, aláírt az Aston Villához (She)
Az Aston Villa volt francia utánpótlás-válogatott futballistája, Jordan Veretout a Birmingham Mailnek elárulta, hogy a 2015–16-os idény előtt két választása volt: aláír a Villához vagy a Leicester Cityhez. Veretout – aki most kölcsönben a Saint-Étienne-ben játszik – a birminghami hívásra bólintott rá.
szept. 20
14:03
Német foci: Magyar rangadó a Bundesligában (Agroinform)
A Bundesliga keddi játéknapján Kleinheisler László és Szalai Ádám egymás ellen lép pályára.
szept. 20
14:19
Paralimpia: „Megérdemlitek az elismerést, a szeretetet” – Borkai (She)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke megköszönte a magyar parasportolók riói szereplését, és gratulált az elért eredményekhez, a magyar paralimpiai csapat megszerzett 18 (1 arany, 8 ezüst, 9 bronz) érméhez a brazíliai játékokon. Borkai Zsolt gratuláló üzenete a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapján olvasható, tartalmát változtatás nélkül közöljük.
szept. 20
14:21
PSG: Ronaldinho nem járt edzésekre, csak a meccsekre (She)
2005 aranylabdása nem látogatta az edzéseket, csak a mérkőzésekre jött el – állítja Jérome Leroy, aki 2001 és 2003 között volt a brazil támadó csapattársa a PSG-ben.
szept. 20
14:36
Kép: ezzel a kandúrral alszik egy ágyban Kapás Boglárka (She)
Olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok úszónőnk, Kapás Boglárka Instagram-oldalán megmutatta, kivel osztja meg az ágyát.
szept. 20
14:38
NB II: megműtötték a csapatkapitányt, fél év kihagyás vár rá (She)
Megműtötték a Balmazújváros elleni bajnoki mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedő Futó Zsombort, a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok csapatkapitányára féléves kihagyás vár – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
szept. 20
14:40
MU: „Mourinhónak hat éve nincs sikere; Ibrahimovic egy bója” (She)
A francia válogatottal világ- és Európa-bajnok labdarúgó, Cristophe Dugarry érdekes véleményt nyilvánított ki Zlatan Ibrahimoviccsal, illetve José Mourinhóval kapcsolatban.
szept. 20
14:57
Sportfogadás: Fillérekből nyert 8 milliót, a MU a bukik kezére játszott (Agroinform)
A múlt héthez hasonlóan ezúttal is akadt egy fogadó, aki 20-as kötésével kaszált nagyot.
szept. 20
15:12
FTC-Újpest: ön szerint milyen eredményt hoz a derbi? (She)
A hétvégén újra összecsap egymással a Ferencváros és az Újpest. Ön szerint milyen eredmény születik a derbin?
szept. 20
15:30
PL: hosszú időre kidőlt a válogatott gólvágó (She)
Több hetet ki kell hagynia Harry Kane-nek, a Tottenham Hotpsur angol válogatott futballistájának, miután megsérült a Sunderland elleni bajnokin vasárnap.
szept. 20
15:51
Olimpia 2024: Egyre nagyobb a budapesti rendezés esélye, visszaléphet az egyik rivális (Agroinform)
Rómában szégyennek vélnék, ha visszalépne a város a 2024-es olimpiától, de van rá esély.

Keresés