2016. szeptember 24. szombat

szept. 24
0:12
Eurofoci: Bogdán erről a gólról tényleg nem tehetett – videó (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) kilencedik fordulójában Bogdán Ádám csapata, a Wigan Athletic idegenben 1–0-ra kikapott a Preston North Endtől, ezzel továbbra is kieső helyen áll.
szept. 24
0:16
Szombati sportműsor: Arsenal–Chelsea, MU–Leicester, FTC–Újpest (She)
Szombaton rendezik a labdarúgó NB I 11. fordulóját, benne a Ferencváros–Újpest derbivel, amely 20.30 órakor kezdődik a Groupama Arénában. A Premier League-ben Manchester United–Leicester City és Arsenal–Chelsea rangadót játszanak, a Bundesligában pályára lép a Bayern München, a Serie A-ban a Juventus és a Napoli, míg a La Ligában a Barcelona és a Real Madrid is. A férfi kézilabda Bajnokok…
szept. 24
7:03
PL: homofób tweetjei miatt négy meccsre eltiltották a csatárt (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) négymeccses eltiltással és huszonötezer fontos büntetéssel sújtotta a Burnley játékosát, Andre Grayt a támadó 2012. január 9. és március 11. között tett, homofóbnak minősített tweetjei miatt.
szept. 24
7:36
Barca: a válogatott védő megint kimaradt a meccskeretből (She)
Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője kijelölte keretét a Sporting Gijón elleni idegenbeli bajnokira. A szakember döntésének értelmében nem utazott el a csapattal Aleix Vidal, aki sorozatban negyedszer maradt ki a katalánok meccskeretéből.
szept. 24
8:30
Videó: váratlanul nagy gól Máltáról, már Messit és Maradonát emlegetik (She)
A máltai klubfutball történetének legnagyobb gólja – így emlegetik a St. Andrews–Sliema Wanderers meccsen (3–0) esett találatot, melyet Enmy Pena jegyzett. A máltai lapok rögtön elkezdték emlegetni Diego Maradonát, de az is felvetődött, vajon képes lenne-e hasonlóra Lionel Messi? Lehet, hogy kissé túlzás, de az biztos, zseniális a gól!
szept. 24
8:32
FTC–Újpest: Most már én is… – Nagy Ádám üzent a derbi előtt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól az olasz Bolognához szerződő Nagy Ádám az Instagram-oldalán üzent korábbi csapattársainak az Újpest elleni derbi előtt.
szept. 24
9:00
Darts: Minden meccsen a favorit nyer? (Agroinform)
Szombat délután elrajtol az első darts Bajnokok Ligája, melyen nyolc világklasszis játékos küzd meg a dicsőségrét.
szept. 24
9:06
Videó: az év KO-ja az utcáról jött, mikor belekötöttek egy kidobóba (She)
Váratlan helyről érkezett meg az év kiütése: az utcáról. Természetesen az Egyesült Államokban járunk, ahol egy fiatal nem kevés ital után úgy érezte, itt az ideje elrendezni a kidobót, aki megpróbálta hazaküldeni. A bemelegítéssel és a szájkaratéval nem volt gond, de mikor az első ütésre került a sor…
szept. 24
9:33
Sportfogadás: Nyolcszoros pénz, jöhet? (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
szept. 24
10:09
Premier League: Gólszegény londoni derbire van kilátás (Agroinform)
Az Arsenal és a Chelsea ütközete ezúttal sem a gólokról szólhat. A bajnok az Old Traffordra látogat. PL-előzetes.
szept. 24
10:16
Kép: Hosszú Katinka új szelfijén azonnal kiszúrod, mi változott (She)
Hosszú Katinka jó szokásához híven a szombat reggelt is az edzőteremben kezdte, és természetesen férje és edzője, Shane Tusup is vele tartott. A közös szelfin pedig könnyű kiszúrni, mi változott: Shane haja. Katinka is csak ennyit reagált a kommenteknél: „Majd visszanő…”
szept. 24
10:18
WTCC: Michelisz a legjobb hondás, az első sorból rajtol (She)
Michelisz Norbert legjobb hondásként a 9. helyen zárta a tóraautó-vb sanghaji versenyhétvégéjének időmérő edzését, így az első versenyt a 2. helyről kezdi.
szept. 24
10:33
Videó: ijesztően elborult a kapus agya Dzsudzsákék ligájában (She)
Elképesztő kiállítást hozott az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában – ebben a ligában játszik Dzsudzsák Balázs is – az al-Ain–Emirates találkozó. A vendégek kapusának, Ali Szajed Szakrnak 5–1-es állásnál elborult az agya, és amikor az ellenfél csatára megpróbálta lecselezni, előbb fordulásból leütötte, majd amikor villant a piros lap, meg is taposta…
szept. 24
10:35
FTC–Újpest: Nem lesz tele a vendégszektor, de már nem lehet jegyet venni (She)
A mai programot böngészve úgy döntött, szívesen kimenne a Ferencváros–Újpest derbire a vendégszektorba? Már ne próbálkozzon, a lilák drukkerei ugyanis ma már nem vásárolhatnak belépőt.
szept. 24
10:45
Kézilabda: Esélytelenebbként kezdi a BL-t a Veszprém (Agroinform)
A magyar bajnok MVM-Veszprém számára rögtön az egyik legnehezebben nyerhető meccsel indul a Bajnokok Ligája.
szept. 24
11:09
Légiósok: „Kádár szintjén nem szoktak ilyen hibákat elkövetni” (She)
Egyáltalán nem biztos, hogy vasárnap visszatér a Lech Poznan kezdőcsapatába Kádár Tamás, a csapat magyar válogatott balhátvédje, aki edzői döntés értelmében kihagyta a Ruch Chorzów elleni szerdai Lengyel Kupa-mérkőzést. A Lechet irányító Nenad Bjelica szerint Kádár nehéz időszakon ment keresztül, ami kihatással volt a teljesítményére.
szept. 24
11:57
NB I: Rangadót vív a Honvéd és a Vidi (Agroinform)
Az NB I 11. fordulójában az ötödik helyezett kispestiek a negyedik pozícióban tanyázó székesfehérváriakat fogadják.
szept. 24
12:22
Hertha: „Hogy én forrófejű kutya? Inkább vad csődör!” – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője korábbi csapattársa, az Eintracht Frankfurtot irányító Niko Kovac csapata ellen küldi pályára szombaton 15.30 órától az övéit. A bz-berlin.de mindkettőjükkel interjút készített.
szept. 24
12:24
DVTK: még a Fradit is a diósgyőri stadionban fogadhatják (She)
Nem a DVSC elleni lesz az utolsó mérkőzése a DVTK-nak a diósgyőri stadionban, a Videotont és a Ferencvárost is ebben a létesítményben fogadhatja a miskolci együttes – adta hírül a boon.hu.
szept. 24
12:39
Videó: csak a kapust figyeld! Ennél egyértelműbb bunda nincs (She)
Üzbegisztán és Észak-Korea csapott össze egy ázsiai, U16-os kupameccsen a minap, és valószínűleg soha, senki nem beszélne erről a találkozóról, ha nincs ez a gól! A kirúgásból szerzett találatnál több mint 10 másodperc kellett, mire a labda bevánszorgott a gólvonalon túl, míg a koreai kapus Benny Hill-jeleneteket megszégyenítő mozdulattal ügyetlenkedett. Rejtély, miért, de felvetődött, hogy…
szept. 24
12:51
NB I: Jön az első nyugati derbi! (Agroinform)
Az előkelő helyen álló Haladás a négy meccse gólt sem kapó Gyirmótot fogadja Sopronban.
szept. 24
12:57
MotoGP: hatalmas bukások a harmadik edzésen – videók! (She)
Kezdjük a legfontosabbal, habár nyolc esést is láthattunk a ma reggeli szabadedzés első 30 percében – közülük kettő az átlagosnál is ijesztőbb volt – mindegyik versenyző jól van.
szept. 24
12:59
PL: Rooney és Fellaini nélkül az MU, Rashford a kezdőben (She)
José Mourinho kitette a kezdőcsapatból Wayne Rooneyt és Marouane Fellainit az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a Leicester City elleni mérkőzés előtt.
szept. 24
13:15
Tenisz: a korábbi világelső az idén először jutott döntőbe (She)
A dán Caroline Wozniacki szett- és brékhátrányból (4:6, 3:5) felállva legyőzte a címvédő Agnieszka Radwanskát a tokiói kemény pályás női tenisztorna elődöntőjében, ezzel 2015 áprilisa óta először jutott be WTA-torna fináléjába. A korábbi világelső a vasárnapi döntőben a hazai közönség előtt szereplő japán Oszaka Naomival találkozik.
szept. 24
13:33
PL: Manchester United–Leicester City élőben az NSO-n! (She)
A Premier League-ben Manchester United–Leicester City rangadót játszanak, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 24
13:35
Kép: fantasztikus magyar szereplés Schwarzenegger versenyén (She)
Továbbra is bombaformában vannak a magyar erőemelők. A sportág kiválóságai ezúttal a Barcelonában zajló Arnold Classicon alkottak maradandót.
szept. 24
13:45
Championship: Bravúrtippel próbálkozunk a nap rangadóján (Agroinform)
A Newcastle-nek és az Aston Villának is a Premier League-ben lenne a helye, ám most a másodosztályban csapnak össze.
szept. 24
14:09
Úszás: Szilágyi Liliána januártól az Egyesült Államokban folytatja (She)
Az Egyesült Államokban folytatja úszópályafutását a riói nyári játékokon is szereplő Szilágyi Liliána, a kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok – adta hírül Facebook-oldalán a hazai sportági szövetség szombaton.
szept. 24
14:11
Oroszország: a sportminiszter lett a futballszövetség elnöke (She)
Vitalij Mutko orosz sportminiszter lett az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFSZ) elnöke.
szept. 24
14:27
Profi boksz: ismét elhalasztották a Fury–Klicsko visszavágót (She)
Másodszor is elhalasztották a Tyson Fury–Vladimir Klicsko nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzés visszavágóját.
szept. 24
14:45
Videó: így szerezte meg Pogba az első gólját az MU-ban! (She)
Hat forduló kellett hozzá, hogy a Manchester United által több mint 100 millió euróért szerződtetett Paul Pogba  megszerezze első találatát az MU mezében! A francia klasszis a Leicester City elleni bajnokin talált be fejjel.
szept. 24
14:47
Férfi kézi-vb: a trófea meghódította a Mont Blanc-t – fotó (She)
Küldetés teljesítve! A 2017-es franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság trófeája és a helyi szervezőbizottság több tagja csütörtökön meghódította a Mont Blanc-t.
szept. 24
15:03
Kép: Ibra-hasonmás futott be az MU-meccs közben a pályára (She)
Zlatan Ibrahimovicból csak egy van, ám a Manchester United Leicester City elleni bajnokiján kettő is feltűnt. A találkozón ugyanis egy Ibra-hasonmás szaladt be a pályára, és természetesen a svéd klasszist kereste. A biztonságiak hamar elvitték a lelkes fiatalt, ám az alábbi képekért azért biztosan megérte neki!
szept. 24
15:05
Torna ob: Berki Krisztián egy év után újra versenyzett és bajnok lett (She)
A lólengés londoni olimpiai bajnoka, Berki Krisztián egy év után a tornászok szombati országos szerbajnokságán versenyzett ismét, és aranyérmet nyert.
szept. 24
15:12
NB I: Százados lehet a Fradi az Újpest ellen (Agroinform)
AZ NB I 11. körében jön a szezon első derbije. A Fradi a favorit, de az Újpestnek jól megy a Groupamában.
szept. 24
15:24
La Liga: hová lőtte a büntetőt a Real korábbi játékosa? – videó (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az Eibar hazai pályán 2–0-ra legyőzte a 24. perctől emberhátrányban játszó Real Sociedadot.
szept. 24
15:30
Premier League: 45 percnyi álomfutballal alázott a Manchester United (Agroinform)
Paul Pogbáék olyan 25 percet produkáltak, amelyet ritkán látni a PL-ben. Pazar játék, kiütéses győzelem.
szept. 24
15:42
Bundesliga: Eintracht Frankfurt–Hertha élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 4. fordulójában Dárdai Pál Hertha BSC-je Huszti Szabolcs és Dárdai régi cimborája, Niko Kovac Frankfurtjának vendége, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 24
15:44
PL: a Manchester United négy góllal küldte haza a Leicestert (She)
A Manchester United az első félidőben négy gólt vágott a Leicester Citynek, amely a pihenő után a szépítésig azért eljutott, így az FA-kupa-győztes nyerte meg a rangadót a bajnoki címvédő ellen a Premier League 6. fordulójában.
szept. 24
16:00
Női kézi NB I: Győri ETO–FTC élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 2. fordulójában máris összeméri erejét az NB I két legerősebb csapata: a Győri Audi ETO KC hazai pályán fogadja az FTC-Rail Cargo Hungariát. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 24
16:24
La Liga: Jó kis adok-kapok jöhet a Real Madrid bajnokiján (Agroinform)
A Las Palmas ellen sok gólra és Real-sikerre számíthatunk. Ennek megfelelően a tippünk is igen bátor!
szept. 24
16:33
FIFA 17: egy képpel már most magukra haragítottak egy fél országot (She)
Ami egy átlagos játékosnak csak apróság, az egy vérbeli szurkolónak igazi sértés lehet. Így történhetett meg, hogy Skócia nagy részét már a FIFA 17 megjelenése előtt magára haragította az EA Sports…
szept. 24
16:35
DTM: tarolt az Audi, Edoardo Mortara nyerte a futamot (She)
Edoardo Mortara, az Audi olasz pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének első, szombat délután rendezett futamát, amelyen az első hat helyen az Audi autói zártak.
szept. 24
16:51
Man. United: Rooney továbbra is az emberem – Mourinho (She)
A Manchester United labdarúgócsapatát irányító José Mourinho a Leicester ellen 4–1-re megnyert bajnokijukon csak a hajrában küldte pályára Wayne Rooneyt, akire azonban továbbra is számít.
szept. 24
17:09
Amerikai futball: parádés hajrá, megvan az első válogatott siker! (She)
A magyar amerikaifutball-válogatott hatalmas hajrával 23–22-re legyőzte Lengyelországot a fehérvári First Fielden – Magyarország első szabványos amerikaifutball-pályáján.
szept. 24
17:11
NBA: újabb legendával lett szegényebb a liga, Kevin Garnett is visszavonult (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) elmúlt húsz évének egyik legemblematikusabb figurája, Kevin Garnett bejelentette a visszavonulását. A minden bizonnyal Hall of Fame-be kerülő játékos Kobe Bryant és Tim Duncan után a harmadik legenda, aki idén fejezi be a pályafutását.
szept. 24
17:13
Lengyelország: 39 éves tréner lett Nikolicsék vezetőedzője (She)
Jacek Magiera lett a magyar válogatott Nikolics Nemanját is foglalkoztató varsói Legia labdarúgócsapatának vezetőedzője.
szept. 24
17:16
Sportfogadás: A fogadók szerint borítékolható az iksz az Arsenal-Chelsea meccsen (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói döntetlent várnak a Premier League hatodik fordulójának rangadóján, vagyis a londoni derbin.
szept. 24
17:27
Videó: Suárez leheletfinom csel után lőtte be a Barca első gólját (She)
Luis Suárez lőtte a Barcelona első gólját a Sporting Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Íme, a gól!
szept. 24
17:29
MotoGP: Márquez indul az élről, Rossi csak a 6. helyről (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a spanyol Marc Márquez indulhat az élről a királykategóriában. Az összetett második helyén álló olasz Valentino Rossi csak a hatodik helyen zárta az időmérőt.

Keresés