2016. szeptember 15. csütörtök

szept. 15
8:00
FTC: íme, Csukics győztes gólja a kupában – videó (She)
Mint megírtuk, a Ferencváros labdarúgócsapata Vladan Csukics góljával 1–0-ra legyőzte az NB III-as BKV Előrét a Magyar Kupában, ezzel bekerült a legjobb 64 közé. Nézze meg a zöld-fehérek továbbjutást érő találatát!
szept. 15
8:02
DVTK: „A játékosok nem küzdenek. Nem lehet mindig az edző a hibás” (She)
Nem szerepel jól a labdarúgó NB I 2016–2017-es kiírásában a DVTK, amely két győzelemmel kezdte a bajnokságot, azonban az azóta megszerezhető 18 pontból csupán egyet gyűjtött be, visszacsúszott a tabella tizedik pozíciójába, és már csak egy pont választja el a kieső helyen álló Pakstól. Az amigeleken.hu szurkolói oldal szerkesztője, Emődi Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a…
szept. 15
8:51
NFL: pittsburghi Beyoncé; Luck: 15 000, Brees: 432, Fitzgerald: 100! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja során is heti rendszerességgel jelentkezik a hét sztorijait, statisztikáit, mémjeit, jeleneteit, legjeit és tippjeit felsorakoztató Red Zone rovatunk, íme az első hét termése!
szept. 15
9:09
Légiósok: ezért hiúsult meg Kádár Tamás nyári klubváltása (She)
Miért nem váltott klubot a nyári átigazolási időszakban Kádár Tamás? Miért került „csak" másfél millió euróba Nagy Ádám? Miért alapított sportszervező céget Mervó Bence? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Pataky Tibor és Kövesdi Viktor, a CMG menedzseriroda két tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.
szept. 15
9:11
NB III: Kiprichet megkeresték, visszatérhet Tatabányára (She)
Kiprich József, a labdarúgó NB III-ban szereplő Tatabánya FC korábbi játékosa és vezetőedzője a kemma.hu-nak elismerte, megkeresték a klubtól és nem zárható ki, hogy visszatér a csapathoz.
szept. 15
9:33
Sportfogadás: Tippeltünk az Európa Ligára is! (Agroinform)
Csütörtökön az Európa Liga csoportkörében is útjára indul a labda, így megtettük tétjeinket az első fordulóra.
szept. 15
9:45
Megyei foci: kis híján tragédia! Életet mentett az asszisztens (She)
Nem sokon múlt, hogy a megyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának Északi csoportjában tragédiába torkolljon egy összecsapás.
szept. 15
9:47
MTK: „Tény, hogy nem futom életem szezonját…” (She)
Kanta József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya a klub honlapjának beszélt a hétvégi, Ferencváros elleni bravúros győzelem után.
szept. 15
9:49
BL: A hatgólos vereség katasztrófa, még a Dortmund ellen is – Nikolics (She)
Csalódottan nyilatkozott a Dortmund elleni 6–0-s vereséget követően a Legia Warszawa magyar légiósa, Nikolics Nemanja, aki hozzátette, hogy számukra a bajnokság a legfontosabb.
szept. 15
10:03
Kosárlabda: Már alig várom az Európa-bajnokságot – Hanga (She)
Hanga Ádám már alig várja az Európa-bajnokságot, amelyen 1999 óta először szerepel a magyar férfi kosárlabda-válogatott. Nemzeti csapatunk szerdán Luxemburgban nyert, s az utolsó forduló eredményétől függetlenül csoportgyőztes.
szept. 15
10:05
Férfi kosár NB I: szerb nagyágyút igazolt a Szeged – sajtóhír (She)
Az eurobasket.com információi szerint a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Naturtex-SZTE-Szedeák szerződtette a szerb Nenad Sulovicsot.
szept. 15
10:21
Atlético: ez a lépés döntően befolyásolhatja Griezmann jövőjét (She)
A L'Équipe értesülései szerint Antoine Griezmann, az Atlético Madrid francia válogatott támadója szakított menedzserével, ezzel felerősítve azokat a híreket, amelyek szerint az Európa-bajnoki ezüstérmes futballista a szezon végén elhagyja a spanyol csapatot.
szept. 15
10:39
Kosárlabda: egy ezresért már a magyar hősökkel ünnepelhet (She)
Az MKOSZ tájékoztatása szerint a magyar kosárlabda-válogatott utolsó, Macedónia elleni Eb-selejtezője igazi kosárünnep lesz a kilátogatók számára.
szept. 15
10:41
FIFA-világranglista: még mindig az első 20-ban vagyunk, de… (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a magyar válogatott egy helyet visszacsúszott az augusztusi pozíciójához képest, és jelenleg a 20. A mieinket a Costa Rica-iak előzték meg, akik feljöttek 18.-nak. A brazilok öt helyet javítva a kolumbiaiakkal holtversenyben negyedikek, míg a németek felkapaszkodtak a harmadik pozícióba. Az élen továbbra is Argentína áll.
szept. 15
10:45
Darts: Fogadjunk outsiderre és nyerjünk nagyot! (Agroinform)
Újabb állomásához érkezett a darts European Tour, a hétvégén Sindelfingenben lépnek színpadra a nagyágyúk.
szept. 15
10:57
Dopping: újabb sportolókat buktatnának le a hekkerek (She)
A Fancy Bear nevű orosz hekkercsoport további sportolókról közölt bizalmas, a riói olimpiával összefüggő információkat a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) feltört adatbázisából.
szept. 15
11:03
Feed: Érdekességek, videók egy helyen (Agroinform)
Gólok, fotók, érdekességek, színes hírek a sport világából a hatharom.com új hírfolyamában!
szept. 15
11:15
MU: kulcsemberek nélkül a Feyenoord ellen (She)
A Feyenoord elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg Európa-liga-szereplését a Manchester United, amely több játékosát is pihenteti a rotterdami összecsapáson.
szept. 15
11:17
MK: ahogy a FIFA-ban! Kontroller nélkül, élőben nyomott két Zidane-cselt a magyar játékos (She)
Két, természetesen más játékostól is látott, de Zinédine Zidane védjegyévé váló cselt mutatott be Rácz Ferenc, az ETO FC Győr játékosa a DVSC elleni Magyar Kupa-mérkőzésen – ráadásul egymás után. Ezt a cselt persze bárki meg tudja csinálni – a FIFA-játékban legalábbis.
szept. 15
11:19
Európa Liga: Mourinho a nap legjobb befektetése? (Agroinform)
Csütörtökön a holland Feyenoord otthonába vizitál a Manchester United az Európa Liga csoportkörének első fordulójában
szept. 15
11:51
Kép: a Liverpool játékosa is felvette Messiék új stílusát (She)
Alberto Moreno, a Liverpool labdarúgócsapatának védője is beállt a szőkített hajú futballisták sorába. A spanyol játékos az újra terjedő stílus követéséért – amelyet Lionel Messi, Neymar, James Rodríguez és Aaron Ramsey is megmutatott már – beáldozta a védjegyévé vált copfját.
szept. 15
11:53
BL: megvan, melyik városban rendezik meg a 2018-as döntőt (She)
A 2017–2018-as szezonban Kijevben rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét – jelentette be csütörtökön a Facebookon Petro Porosenko ukrán elnök.
szept. 15
11:54
FIFA: Még mindig a világ 20 legjobb csapatában a válogatott (Agroinform)
A magyar válogatott egy helyet rontva augusztushoz képest a 20. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáján.
szept. 15
12:09
PL: Guardiola a Special One, nem Mourinho – odaszúrt az MU-legenda (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United korábbi kiváló középpályása, Roy Keane szerint a városi rivális Manchester Cityt irányító Pep Guardiola az igazi Special One, nem pedig José Mourinho.
szept. 15
12:27
Atlétika: a Gyulai Memorial újabb lépést tett a világelit felé (She)
Megerősítette vezető helyét a régióban, egyben tovább közelít a Gyémánt Liga-versenyekhez a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj.
szept. 15
13:19
Kép: Kenderesi tetkót villantott, nem Phelps a győztes (She)
A riói olimpián bravúros teljesítményt nyújtó úszónk, Kenderesi Tamás az Instagram-oldalán leplezte le tetoválását, melyet az ötkarikás játékok apropójából készíttetett el.
szept. 15
13:21
Németország: elege lett a stuttgarti edzőnek a sportigazgatóból, távozik (She)
Azonnali hatállyal távozik a VfB Stuttgart labdarúgócsapatától Jos Luhukay vezetőedző, aki kezdeményezte 2019-ig tartó szerződésének felbontását a vezetőségnél.
szept. 15
13:21
Európa Liga: Mit keres egy másodosztályú csapat a főtáblán? (Agroinform)
A tavalyi évben az elődöntőig menetelő Villarreal az EL mezőnyének egyetlen másodosztályú csapatát fogadja.
szept. 15
13:23
Légiósok: Dzsudzsák izgatottan várja a bemutatkozást (She)
Dzsudzsák Balázs pénteken első tétmérkőzését játszhatja új csapata, az al-Vahda színeiben. A magyar válogatott középpályás izgatottan várja a bemutatkozást.
szept. 15
13:54
MU: teljesítették az utolsó kívánságát, 45 perccel később elhunyt (She)
Megható, egyben nagyon szomorú történet látott napvilágot a Manchester United háza tájáról: hosszan tartó súlyos betegség után 73 esztendős korában meghalt Paddy Lawler, a klub egyik szurkolója, akinek az volt az utolsó kívánsága, hogy találkozhasson az első csapat néhány játékosával. Az álom beteljesülése után 45 perccel az idős úriember elhunyt.
szept. 15
13:56
Liverpool: az új játékos tagadja, hogy a várandós színésznővel kavar (She)
Nemrégiben az angol bulvárlap, a Daily Star arról írt, hogy a Liverpool labdarúgócsapatának új kapusa, Loris Karius a szép színésznővel, Stephanie Davisszel randevúzik. A futballista tagadja a pletykákat, míg a színésznő sejtelmes választ adott.
szept. 15
14:12
Liverpool: az új játékos tagadja, hogy a várandós színésznővel kavar (She)
Nemrégiben az angol bulvárlap, a Daily Star arról írt, hogy a Liverpool labdarúgócsapatának új kapusa, Loris Karius a szép színésznővel, Stephanie Davisszel randevúzik. A futballista tagadja a pletykákat, míg a színésznő sejtelmes választ adott.
szept. 15
14:14
BL: a világ sztárcsapatainak megfigyelői Lisszabonban – de kiért? (She)
A Benfica 1–1-es döntetlent játszott a Besiktassal a Bajnokok Ligája B-csoportjában az első fordulóban. Noha az összecsapás nem hozott óriási izgalmakat, akadt más, ami felkeltette a futballvilág érdeklődését.
szept. 15
14:16
Olaszország: fasiszta tetoválása miatt vágták ki Di Caniót (She)
Benito Mussolininak emléket állító tetoválása miatt mentették fel szakértői állásából a Sky Italiánál Paolo Di Caniót. A korábbi olasz csatár olyan rövid ujjú pólót viselt, amely nem takarta el az ominózust tetoválást.
szept. 15
14:18
Haladás: a jó formában levő csatár elkeseredett, kiújult a sérülése (She)
Hosszabb kihagyás vár Gaál Bálintra, a Szombathelyi Haladás labdarúgójára, akinek egy korábbi, a Bp. Honvéd elleni mérkőzésen összeszedett sérülése újult ki. Gaál nem játszhat a vádlibeszakadása miatt a Vasas ellen, legkorábban szeptember végén térhet vissza a pályára.
szept. 15
14:20
Emlékezés: Albert Flórián ma lenne 75 éves (She)
Albert Flórián, a Ferencváros és a válogatott csatára, háromszoros gólkirály, a magyar futball egyetlen aranylabdása, a Nemzet Sportolója szeptember 15-én lenne hetvenöt éves. A legendás csatárról csütörtökön 14 órától emlékkiállítás nyílt a Groupama Arénában. A tárlat megnyitóján Kubatov Gábor, az FTC elnöke bejelentette, hogy az FTC és az Albert Alapítvány az egyetlen magyar aranylabdás…
szept. 15
14:22
Röplabda: a női válogatott Mexikóban és Azerbajdzsánban játszik (She)
A svájci Lausanne-ban megtartották a 2017-es röplabda World Grand Prix-sorozat sorsolását, amelyen a tavalyi Európa-liga megnyerésének köszönhetően a magyar női válogatott is érdekelt volt a harmadik csoportban – adta hírül a Magyar Röplabdaszövetség honlapja, a hunvolley.hu.
szept. 15
14:30
Paralimpia 2016: „Családi rendezvény lett az esemény” (She)
Philip Craven, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) elnöke szerint pénzhiány okozza a doppingszűrési rendszer hiányosságait.
szept. 15
14:32
FTC: Doll változtatott, nem akarta tovább rombolni a játékosok önbizalmát (She)
A labdarúgó NB I-ben második helyen álló Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll csütörtöki sajtótájékoztatóján elárulta, miben érzi magát hibásnak a csapat gyengébb szereplése kapcsán.
szept. 15
14:33
Magyar foci: Hemingway nem nyugszik, folytatja hadjáratát Storck ellen (Agroinform)
A Honvéd tulaja egy napilapnak adott interjúban megalománnak nevezte a magyar válogatott német szövetségi kapitányát
szept. 15
14:34
Paralimpia: újabb ezüst, Suba Róbert állhat a dobogó 2. fokára! (She)
A második helyen végzett Suba Róbert a KL1-es sérültségi kategóriások 200 méteres parakajak döntőjében a riói paralimpián.
szept. 15
14:48
Paralimpia: újabb ezüst, Suba Róbert a dobogó 2. fokán! (She)
A második helyen végzett Suba Róbert a KL1-es sérültségi kategória 200 méteres parakajak döntőjében a riói paralimpián.
szept. 15
14:50
Liverpool: Bogdán mellett riválisa is potyázott – videó (She)
Bogdán Ádám mellett Danny Ward, a Premier League-ben szereplő Liverpool másik kölcsönben lévő kapusa is óriásit hibázott a Championship legutóbbi fordulójában.
szept. 15
14:52
Edzősors: a megyei bajnokságban vállalt munkát Véber György (She)
Véber György lett a Pest megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Nagykőrösi Kinizsi új vezetőedzője – számolt be róla a Kőrösi Újság Facebook-oldala.
szept. 15
15:06
Tokió 2020: Szász Emese gyermekvállalás után is versenyezne (She)
Esküvője és gyermekvállalás után visszatérne a pástra, és indulna a tokiói olimpián Szász Emese, aki a riói ötkarikás játékokon aranyérmet szerzett a párbajtőrözők egyéni versenyében.
szept. 15
15:24
Nagy Sportágválasztó: „Sok gyerek szeretne Szász vagy Hosszú lenni” (She)
Közel száz sportágat próbálhatnak ki pénteken és szombaton 9-tõl 17 óráig az érdeklődők a XIX. budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Sportközpontban, ahol riói olimpikonokkal is találkozhatnak.
szept. 15
15:26
Profi boksz: két WBO-címmérkőzés Várpalotán (She)
A Bokszvilágszervezet (WBO) égisze alatt két címmérkőzést rendeznek szombaton Várpalotán.
szept. 15
15:45
Angol foci: Mourinho nem várt helyről kapott éles zrikát (Agroinform)
A Manchester United egykori csapatkapitánya és ikonikus alakja szerint Pep Guardiola az igazi "Special One".
szept. 15
16:00
PL: Klopp Diego Costát dicsőítette a rangadó előtt (She)
Pénteken Chelsea–Liverpool rangadót rendeznek az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Mivel egyik csapat sem volt érdekelt a hétközi nemzetközi kupamérkőzéseken, még izgalmasabb találkozóra van kilátás. A „vörösök” menedzsere, Jürgen Klopp a szerdai sajtótájékoztatón a londoniak támadóját, Diego Costát emelte ki.
szept. 15
16:02
Dárdaival is beszélt; végül ezért választotta a Benficát (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Csoboth Kevin, a magyar U-válogatott támadó Portugáliába szerződött. Nyáron profi szerződést ajánlott neki a Ferencváros, de nemet mondott a zöld-fehéreknek, majd Kozármislenyre került, az út pedig onnan vezetett Lisszabonba.

Keresés