2016. szeptember 17. szombat

szept. 17
0:09
Szombati sportműsor: Nagy Ádámék Nápolyban; FTC-DVSC (She)
A hétközi MK-fordulót követően folytatódik a küzdelem az NB I-ben, a címvédő, hullámvölgyben lévő Ferencváros azt a DVSC-t fogadja, amely az élvonalbeli klubok közül egyedül nem vitte át az MK-akadályt. A jó formában lévő Videoton és a listavezető Vasas egyaránt idegenben lép pályára: a fehérváriak Újpesten, az angyalföldiek Szombathelyen. Az európai nagycsapatok közül kora délután lép pályára a…
szept. 17
0:27
NS-ajánló: Bacsa a miskolci szurkolókról; Korhut az Inter legyőzéséről (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
szept. 17
1:03
Eurofoci: 1–9 – Megyeriék, Mervóék és Beséék is kikaptak (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2) 5. fordulójában a Megyeri Balázst kezdőként végig a soraiban tudó Greuther Fürth otthon kapott ki 3–0-ra a Würzburger Kickerstől.
szept. 17
1:18
Paralimpia: Vereczkei Zsolt 7. olimpiáján is érmes! (She)
Az úszó Vereczkei Zsolt az S5-ös sérültségi kategóriában bronzérmes lett 50 méter háton a riói paralimpián. A rutinos úszó hetedik olimpiáján vesz részt – ezúttal szabadkártyával indulhatott –, mindegyiken sikerült érmet szereznie, sor ezúttal sem szakadt meg.
szept. 17
1:36
NS Hosszabbítás: Vojvoda és Hanga, a két dudás (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő mellékletből ajánljuk.
szept. 17
7:30
PL: Pokolian jól futballoztunk, élmény volt nézni – Klopp (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 5. fordulójában a Chelsea hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Liverpooltól. Íme, Antonio Conte és Jürgen Klopp véleménye a találkozóról.
szept. 17
8:06
Futsal: szivárvány? Nem, csak Ricardinho varázsolt… – videó (She)
A portugál futsalválogatott 5–1-re legyőzte Üzbegisztánt a kolumbiai világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A találkozó utolsó gólja előtt a portugálok ásza, a világ egyik legjobbjának számító Ricardinho káprázatos csellel jutott túl ellenfelén. Íme!
szept. 17
9:12
Sportfogadás: Ígéretes kombival készültünk a hétvégére (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
szept. 17
9:15
PL: Klopp megtette, amire legutóbb Wenger volt képes, 19 éve! (She)
Mint ismert, a Liverpool legyőzte Londonban a Chelsea-t a Premier League-ben. Jürgen Klopp másodszor járt a Stamford Bridge-en a Pool menedzsereként a PL-ben, és máris feljegyezhettünk egy különleges statisztikát vele kapcsolatban.
szept. 17
9:33
DVTK: a támadó meglátta a pozitívumot a szurkolók dühében (She)
Bacsa Patrik, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója szerint amíg a szurkolók foglalkoznak velük, addig törődnek a miskolci futballal, valamint elmondta azt is, mit válaszolt annak a csapattársának, aki megkérdezte, kell-e valamitől tartaniuk a jelenlegi helyzetben.
szept. 17
9:51
Chelsea: sokan nevettek Pedro arcán a Pool-meccs előtt – kép (She)
A Chelsea pénteken vereséget szenvedett hazai pályán a Liverpooltól, a 2–1-es vendéggyőzelemmel véget érő találkozón csereként lépett pályára Pedro.
szept. 17
10:09
Ligue 1: Lang először a keretben, Huszti volt klubja ellen debütálhat (She)
Lang Ádám is bekerült a francia élvonalbeli Dijon meccskeretébe a Metz elleni találkozóra.
szept. 17
10:21
Premier League: Megőrizheti vezető pozícióját a City (Agroinform)
Javításra készül a Leicester, zsinórban harmadik győzelmét arathatja az Arsenal. PL-előzetes.
szept. 17
10:45
Barca: „Van Gaal úgy sírt, mint egy csecsemő, amikor kirúgták” (She)
A 2000-es évek elején a Barcelonánál futballozó Philippe Christanval beszélt egy interjúban arról, mi történt azon a napon, amikor a katalán klub 2003-ban menesztette Louis van Gaalt.
szept. 17
10:47
Bologna: a Tatabánya korábbi edzője stabil befektetésnek nevezte Nagyot (She)
Bruno Giordano, a játékosként többek között a Lazióban, a Napoliban és a Bolognában is futballozó olasz szakember szerint Nagy Ádám előtt fényes jövő áll.
szept. 17
11:03
FTC: Kubatov elmondta, milyen igazolások jöttek volna, ha nincs a BL-búcsú (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke elmondta, nem ragaszkodik görcsösen az elnöki pozícióhoz, valamint azt is elárulta, mi volt az oka a labdarúgócsapat korai Bajnokok Ligája-búcsújának, és milyen igazolási terveik lettek volna, ha nem esnek ki.
szept. 17
11:05
Real: kiderült, ki ajánlott 85 milliót Jamesért, nem az MU volt (She)
A nyár folyamán James Rodríguez elárulta, hogy az egyik klub 85 millió fontos vételi ajánlatot tett érte, de azt nem közölte, hogy melyik az a klub. Most kiderült.
szept. 17
11:15
NB I: Folytathatja menetelését a Videoton (Agroinform)
A székesfehérvári gárda ezúttal az Újpest vendégeként gyűjtheti be a három pontot az NB I-ben.
szept. 17
12:12
Barca: a fenékkirálynő lehúzta Neymart, magyart emelt Messi mellé (She)
Rendszeresen szerepel a sportsajtóban Suzy Cortez, a 2015-os Miss BumBum, azaz az évente megrendezendő brazíliai fenékszépségverseny előző nyertese. Hogy ez minek köszönhető? Hatalmas Barcelona-szurkoló és Lionel Messi-rajongó
szept. 17
12:14
F1: Verstappen sejti, hogy alakul a viszonya Ricciardóval (She)
Max Verstappen szerint akkor is jó viszonyban marad Daniel Ricciardóval, ha a Red Bull autójával a világbajnoki címekért küzdhetnek.
szept. 17
12:16
MLS: csak a gyerekek nem örültek Gerrardék zseniális akcióinak (She)
Az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy egyik szponzorának segítségével különleges meccset vívott Steven Gerrard és Robbie Keane. A két klasszis 25, tízéves gyerek ellen állt ki. Nagy meccs volt…
szept. 17
12:27
NB I: Jön a borsodi rangadó! (Agroinform)
Hétvégén összecsap a két Borsod megyei gárda, a Diósgyőr a Mezőkövesd együttesét fogadja.
szept. 17
12:48
Videó: hatalmas! Ilyen állatot sem láttunk még F1-es pályán (She)
Brazíliában és Törökországban kutyák, Azerbajdzsánban macskák, Kanadában mormoták és sirályok zavarták meg az elmúlt években az F1-es autók száguldását. Szingapúrban teljesen új faj mutatkozott be, egy bengáli varánusz szaladt át az úton a 3. szabadedzés alatt.
szept. 17
13:06
F1: az új tulajdonos izmokat mutogat, a Ferrari bánhatja (She)
A New York Times nagy cikkben elemzi a Formula–1 új tulajdonosa, az amerikai Liberty Media F1-es szerepvállalását, és arról ír, hogy az új tulaj máris összeveszett a Ferrarival, amelytől megvonná azt a plusz juttatást, amelyet exkluzívan kap azért, mert Ferrari.
szept. 17
13:08
F1: Rosberg az élen tartotta a Mercedest, Verstappen közel (She)
A szombati 60 perces szabadedzésen is Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Mercedesszel, de Max Verstappen hátránya csupán 59 ezred volt a némettel szemben. Lewis Hamilton ezúttal sem futott értékelhető kört, csak nyolcadik lett a másik Mercedesszel. A tréninget Pascal Wehrlein kisebb balesete után félbeszakították, ekkor egy bengáli varánusz is átrohant a pályán.
szept. 17
13:19
NB I: Ezt a meccset a Fradi és Loki sem várja (Agroinform)
Az elmúlt évek két legsikeresebb csapata egyaránt komoly gödörben van, így nagy kérdés mit hoz a szombat esti rangadó.
szept. 17
13:24
Vb 2018: két nagy visszatérő a brazilok keretében (She)
Oscar és Thiago Silva is visszatér a brazil labdarúgó-válogatottba, miután a 2014-es világbajnokságot követően ismét meghívót kaptak.
szept. 17
13:26
Real Madrid: Bale és Ronaldo nem lép pályára vasárnap (She)
Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid francia vezetőedzője szombati sajtótájékoztatóján elmondta, a vasárnapi, Espanyol elleni bajnoki találkozón Gareth Bale és Cristiano Ronaldo nem játszik.
szept. 17
13:42
PL: hosszabbít a Manchester City egyik legjobbja – sajtóhír (She)
Sergio Agüero, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City támadója 2020-ig meghosszabbítja szerződését – írja a Daily Mail.
szept. 17
13:44
Videó: Messi betalált, már csak egy lépésre Raúl rekordjáról (She)
Lionel Messi szerezte az első gólt a Barcelonában a Leganés ellen, ezzel elmondhatja magáról, hogy már 34 különböző csapat ellen ért el gólt a spanyol élvonalban. Ezt csak Julio Salinas mondhatja el magáról. Az abszolút csúcstartó Raúl, aki 35 együttesnek talált be.
szept. 17
14:00
Paralimpia: történelmi súlyt győzött le az erőemelő – videó (She)
A riói paralimpia legerősebb embere lett Sziamand Rahman. Az iráni erőemelő történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy sikeres gyakorlatot hajtott végre 310 kilogrammal a +107 kilogrammosok küzdelmeiben.
szept. 17
14:30
NB I: Kiesési rangadót vív a Paks és a Gyirmót (Agroinform)
Az elmúlt héten első sikerét szerző gyirmóti alakulat ezúttal a Paksot tréfálná meg.
szept. 17
14:51
F1: Szingapúri Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
A Ferrari és a Red Bull nagy reményekkel érkezett Szingapúrba, ahol tavaly mindketten könnyedén legyőzték a Mercedest. Ilyen nem szokott előfordulni 2014 óta, és a német csapat erejét mutatja, hogy az idén nem adja könnyen magát, nyoma sincs a tavalyi gyengélkedésnek. A Ferrari és a Red Bull azonban még így is reménykedik – hiú a remény? Kövesse velünk az időmérőt!
szept. 17
15:06
La Liga: Messi vezérletével hengerelt a Barca - videó (Agroinform)
Alaposan megszórta magát a Barcelona, amely Lionel Messi vezérletével 5-1-es győzelmet aratott a Leganes otthonában.
szept. 17
15:24
NB I: Idegenben jó az iksz?! (Agroinform)
A helyezések alapján a forduló rangadóját Sopronban rendezik, ahol a listavezető Vasas a 3. helyen álló Haladás fogadja.
szept. 17
15:27
FIFA 17: az MU tinijének nem tetszik az arca, írt az EA Sportsnak (She)
Timothy Fosu-Mensah, a Manchester United 18 éves játékosa nem volt boldog, amikor meglátta a saját arcát a szeptemberben megjelenő FIFA 17 játékban. Pontosabban az a problémája, hogy nem a saját arcát látja.
szept. 17
15:29
DVSC: három korábbi fradistával érnének el sikert a Groupamában (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC két korábbi Ferencváros-játékossal igyekszik sikert elérni a Groupama Arénában szombat este, hiszen Tőzsér Dániel és Holman Dávid is volt a zöld-fehérek játékosa. Utóbbi elmondta, mi bántja a Fraditól való távozást illetően.
szept. 17
16:03
BVB: Götze egykori iskolája vendége volt, beszólt neki a tanárnője (She)
A nyáron a Bayern Münchentől Dortmundba visszatérő támadó egykori gimnáziuma vendége volt.
szept. 17
16:18
F1: Rosbergé a pole, Ricciardo is Hamilton előtt (She)
A legutóbbi két versenyt megnyerő Nico Rosberg szerezte meg a pole pozíciót az F1-es Szingapúri Nagydíjon. Az első sorból a Red Bullt kormányzó Daniel Ricciardo indul még, megelőzve Lewis Hamiltont, Max Verstappent és Kimi Räikkönent. Az időmérő nagy vesztese Sebastian Vettel, a futam tavalyi győztesének autója meghibásodott az első szakaszban, így a német a 22., utolsó rajtkockából startol a…
szept. 17
16:20
Vízilabda: vereség a horvátoktól, a 7. helyért játszhatunk a junior Eb-n (She)
A magyar férfi junior vízilabda-válogatott ötméteresekkel kapott ki Horvátországtól a hollandiai Európa-bajnokságon.
szept. 17
16:36
Sportfogadás: A fogadók szerint a Fradi magabiztosan legyőzi a Lokit (Agroinform)
Az NB I. kilencedik fordulójának rangadóján a Tippmixpro fogadói esélyt sem adnak a Lokinak a Ferencváros otthonában.
szept. 17
16:54
F1: változhat a rajtrács, sárga zászlók miatt vizsgálódnak (She)
A Szingapúri Nagydíj sportfelügyelő testülete maga elé rendelte Sergio Pérezt, aki ellen azért indítottak eljárást, mert nem lassított le az időmérő második szakaszának végén a sárga zászlóknál.
szept. 17
17:12
F1: Vettel szerint elérhető volt az első rajtsor (She)
Sebastian Vettel csak az utolsó helyről kezdheti meg a vasárnapi Szingapúri Nagydíjat, mert az időmérőn gondjai akadtak a felfüggesztéssel, és sokszor szemmel láthatóan három keréken autózott.
szept. 17
17:30
Bundesliga: nyert a Bayern az Oktoberfest nyitányán (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Bayern München 3–1-re nyert az Ingolstadt ellen, Gulácsiék négy góllal verték idegenben a Hamburgot, míg a Dortmund nagyon kitömte Kleinheisleréket.
szept. 17
17:32
Kamion Eb: Kiss egy hatodik hellyel zárt Zolderben (She)
A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája hatodik lett a kamion Európa-bajnokság belgiumi Zolderben zajló versenyhétvégéjének szombati első futamán.
szept. 17
17:34
NB I: Korcsmár újra a kezdőben, Fiola a Videoton kispadján (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulója 18.30-as mérkőzéseinek kezdőcsapatai!
szept. 17
17:48
FIFA: Messi tuti nem kap több Aranylabdát (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség pénteken bejelentette, hogy megszűnik a FIFA Aranylabda díj.
szept. 17
18:06
PL: A. Sánchez duplázott, százszázalékos a Manchester City (She)
A bajnok Leicester City, az ezüstérmes Arsenal, valamint az előző szezon negyedik helyezettje, a Manchester City is nyert a Premier League 2016–2017-es kiírásának 5. fordulójában. Pep Guardiola együttese továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot.
szept. 17
18:21
La Liga: öt góllal nyert az Atlético a Gijón ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 5–0-ra legyőzte a Sporting Gijónt.
szept. 17
18:23
Anglia: él a bizalom Bogdán iránt, meg is szakadt a széria (She)
Bogdán Ádám csapata, a Wigan Athletic hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Fulhammel az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 8. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés