2016. szeptember 2. péntek

szept. 2
0:27
Pénteki program: Babos újra pályára lép; F1 Monzában (She)
Pénteken több NB I-es csapat is pályára lép, így a DVTK, a Paks, a Gyirmót és az MTK is felkészülési mérkőzést játszik. A válogatottaknál folytatódnak a vb-selejtezők a CONCACAF-zónában. A US Openen Babos Tímea a román Simona Halep ellen küzdhet meg a legjobb 16 közé jutásért. A Formula–1-es mezőny Olaszországba érkezett, Monzában a szabadedzésekkel megkezdődik a versenyhétvége. Folytatódik a…
szept. 2
1:18
Vb 2018: a brazilok a végén szórták meg Ecuadort (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének Dél-amerikai zónájában Brazília Neymar tizenegyesből szerzett góljával, valamint Gabriel Jesus kései duplájával 3–0-ra legyőzte a mérkőzés 76. percétől emberhátrányban játszó Ecuadort. A James Rodríguez vezette Kolumbiának két kihagyott tizenegyes is belefért Venezuela ellen, míg Bolívia 2–0-ra legyőzte Perut a 7. fordulóban.
szept. 2
7:00
Vb 2018: Argentína Messi góljával nyert Uruguay ellen (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének Dél-amerikai zónájában Argentína Lionel Messi góljával nyert otthon Uruguay ellen úgy, hogy a második félidőben végig létszámhátrányban játszott. Paraguay korai gólokkal sokkolta a kilencedik percben már kétgólos hátrányban lévő Chilét, utóbbinak csak a szépítés jött össze.
szept. 2
7:15
US Open: itt a 3. siker, Babos párosban 52 percet töltött a pályán (She)
A US Open női párosainak mezőnyében harmadik helyen kiemelt Babos Tímea, Jaroszlava Svedova duó az első fordulóban két sima játszmában, 52 perc alatt 6:3, 6:0-ra nyert egy szabadkártyás amerikai kettős, Catherine Bellisszel és Julia Boseruppul ellen. A 2. fordulóban a Jelena Ostapenko, Andrea Petkovic (lett, német) duó vár Babosékra.
szept. 2
9:03
Légiósok: Nincs mit szépíteni, csalódott vagyok – Gyurcsó (She)
Gyurcsó Ádám az utolsó keretszűkítésnél maradt ki a franciaországi Európa-bajnokságra utazó nemzeti együttesből, és az első vb-selejtezőn sem számít rá Bernd Storck szövetségi kapitány. A légiós alapembernek számít a lengyel Pogon Szczecinben, így csalódottsága érthető.
szept. 2
9:05
Videoton: a franciák a FIFA-ra várnak Lang Ádám ügyében (She)
A francia élvonalbeli Dijon elnöke, Olivier Delcourt elmondta, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy az átigazolási időszak hajrájában megszerezzék Lang Ádámot, a Videoton válogatott védőjét.
szept. 2
9:09
US Open: Vért izzadhat Big John a továbbjutásért (Agroinform)
Íme az amerikai nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje.
szept. 2
9:36
Debrecen: „A magyar futball hatalmas fejlődésen megy keresztül” (She)
Luis Castro dolgozott korábban a Benfica és a Sporting tehetségkutató stábjában, idén nyártól pedig a Debreceni Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója lett. Elmondása szerint a magyar futball hatalmas fejlődésen megy keresztül, de kevés energiát fektetünk a marketingbe.
szept. 2
9:38
WTCC: nehéz hétvége vár Micheliszre; bajnokot avathatnak (She)
A hét végén először versenyez a Honda gyári versenyzőjeként Motegiben Michelisz Norbert, aki három éve még a Zengő Motorsport pilótájaként szerezte meg a japán vállalat első hazai győzelmét. A Honda 2014-ben és 2015-ben is nyert futamot Motegiben, de az idén nagyon nehéz lesz a feladata.
szept. 2
9:54
Videó: hat uruguayi közelről nézte végig Messi gólját (She)
Mint beszámoltunk róla, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének dél-amerikai zónájában Argentína Lionel Messi góljával nyert otthon Uruguay ellen úgy, hogy a második félidőben végig létszámhátrányban játszott.
szept. 2
9:56
NCAA: világhírű színész az egyetemi pályán – de nem úgy... (She)
Elkezdődött a tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokság (NCAA) de ez, és a tény, hogy a 19.-ként rangsorolt Louisville Cardinals atomjaira szedte a Charlotte 49erst sem rázta volna meg önmagában a világot – de a Pintyek játékosai a kispadon is gondoskodtak a show-ról.
szept. 2
10:12
Top 10: Pogba a csúcs? Essien, Rooney és Ferdinand is „drágább” volt (She)
A The Tomkins Times minden évben frissített táblázatban rangsorolja a Premier League 1992 óta íródó történetének legdrágább szerzeményeit. De ez nem egy a sok top 100 típusú átigazolási lista közül.
szept. 2
10:14
Videó: Gabriel Jesus duplázott, betalált a szőke Neymar (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének Dél-amerikai zónájában Brazília Neymar tizenegyesből szerzett góljával, valamint Gabriel Jesus kései duplájával 3–0-ra legyőzte a mérkőzés 76. percétől emberhátrányban játszó Ecuadort.
szept. 2
10:16
F1: a Ferrari ellőtte minden puskaporát; Rosberg jól járhat (She)
A Ferrari utolsó fejlesztési zsetonjait is elhasználta az F1-es Olasz Nagydíj előtt, így a szezon hátralévő részében nem javíthat a motorján. A Mercedesnél Nico Rosberg kedvező helyzetbe kerülhet, mert ha a gyár az idény hátralévő részében javít a motorján, annak előnyeit csak ő élvezheti büntetlenül, Lewis Hamilton nem.
szept. 2
10:36
NFL: Mennyit számít Tom Brady eltiltása? (Agroinform)
A sztárirányító négy hétig nem lehet csapata hasznára. De ez megjelenik az oddsokban is?
szept. 2
10:48
Szabadidősport: szombaton családi nap a Városligetben (She)
Szeptember 3-án, szombaton, színes programokkal és futóeseményekkel vár minden érdeklődőt az NN Family Run. A szervezők tájékoztatása szerint a városligeti eseményen a futóközösség minden tagjának, a kezdőktől egészen a profikig megfelelő programot kínálnak.
szept. 2
10:50
Magyar Kupa: BKV–Fradi az 1. fordulóban – sorsolás (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa 1. fordulójának párosítását. A címvédő Ferencváros a BKV Előre otthonában rajtol.
szept. 2
10:52
Hertha: Dárdaiék vb- és Eb-győztes edző csapatával játszanak ma (She)
A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetet kihasználva a német élvonalbeli Hertha BSC felkészülési mérkőzést játszik a nyolcadosztályú Club Italia 80 Berlinnel, melynek vezetőedzője a játékosként világ- és Európa-bajnok Thomas Hässler, akiről Dárdai Pálnak, a Hertha trénerének is vannak emlékei.
szept. 2
10:54
Magyar Kupa: Volt NB I-es csapatokkal meccsel a Loki és a Vidi (Agroinform)
Az MLSZ pénteken kisorsolta a Magyar Kupa 1. fordulójának párosításait.
szept. 2
11:06
FIFA: az elnök szerint sikerrel debütált a videobíró (She)
Sikerrel debütált a videós visszajátszás Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szerint.
szept. 2
11:24
Női kézi: L. González is távozhat Siófokról; el-Gaui magyar állampolgár lett (She)
A Siófok női kézilabadacsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy spanyol válogatott balátlövője, Lara González távozhat a klubtól.
szept. 2
11:26
Serie A: A tenger, a hegyek... – Totti szerelmes levelet írt a Romának (She)
Az AS Roma ikonja idén júniusban jelentette be, hogy meghosszabbítja lejáró szerződését, és még egy, utolsó szezonra aláír szeretett klubjához. Az ebben a hónapban, 27-én a 40. életévét betöltő olasz legenda most a The Players’ Tribune oldalon – amelyen híres sportolók gyakran írnak blogbejegyzést – tette közzé, mit is érez valójában Róma iránt.
szept. 2
11:28
F1: Massa (le)lépett, mi következik a pilótapiacon? (She)
Felipe Massa visszavonulása után felgyorsulhatnak az események az F1-es pilótapiacon. A Williams-istálló szabad ülésére többen is pályáznak, de a Renault-nál is vannak csábító ülések.
szept. 2
11:30
Kép: kiszivárgott Messi és CR FIFA 17-értéke, ilyen még nem volt! (She)
Bár hivatalosan az EA Sports még nem mutatta meg, ki lesz a három legjobb játékos a szeptember végén a boltok polcaira kerülő FIFA 17-ben, most kiszivárgott a két legjobb futballista értéke. És ilyen még nem volt!
szept. 2
11:42
F1: Hamilton az idén nem lesz hibátlan Monzában (She)
Nico Rosberg volt a leggyorsabb az Olasz Nagydíj első szabadedzésen a napsütötte Monzában, megelőzve Lewis Hamiltont. A Mercedes használta a szuperlágy gumikat, a másik két nagy csapat, a Ferrari és a Red Bull még nem. Kimi Räikkönen az új fejlesztésű motorral hajtott Ferrarival harmadikként zárta a tréninget.
szept. 2
11:44
NB II: a Haladástól és a Győrtől is érkezett játékos Budaörsre (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs a hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönvette Bata Csongort az NB III-as ETO FC Győrtől, Petró Balázst pedig az élvonalbeli Haladástól.
szept. 2
11:48
US Open: Bemutatkozik vegyes párosban Babos (Agroinform)
Pénteken az amerikai Eric Butorac-kal az oldalán láthatjuk Babos Timit vegyes párosban.
szept. 2
12:00
Real Madrid: Egyáltalán nem érdekel – Bale Pogba áráról (She)
Gareth Bale-t, a spanyol élvonalbeli Real Madrid walesi labdarúgóját hidegen hagyja, hogy immár nem ő a valaha volt legdrágább futballista, hiszen a Manchester United még annál is többet fizetett Paul Pogbáért a Juventusnak, mint 2013-ban a királyi gárda a Tottenhamnek Bale-ért cserébe.
szept. 2
12:33
Átigazolások: potom 185.5 milliárd forint – a nyári álomcsapat (She)
Véget ért a nyári átigazolási időszak, idén is alaposan kinyíltak a pénztárcák – a váltók legdrágább tizenegyét már potom 598 millió euróból (mintegy 185.5 milliárd forint) meg lehetett vásárolni…
szept. 2
12:35
PSG: „elvesztegettem két évet”; „óriási köszönet” – David Luiz (She)
Két év után visszatért az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea-hez David Luiz. A brazil védő hivatalos Instagram-oldalán köszönt el a francia fővárosi csapattól és a szurkolóktól.
szept. 2
12:37
F1: az FIA az Olasz Nagydíjon szigorúbb lesz Verstappennel (She)
Az FIA az Olasz Nagydíjon szigorúbb lesz Max Verstappennel, mint a korábbi versenyeken. Charlie Whiting FIA-versenyigazgató találkozott pénteken a holland pilótával, és elmondta neki, mit tehet a pályán, és mit nem. Azt is elismerte, hogy Belgiumban túlságosan engedékenyek voltak.
szept. 2
12:42
Manchester United: Mourinho mégis számol Schweinsteigerrel? (Agroinform)
Úgy tűnik, a távozóban lévő középpályás duó mindkét tagja Manchesterben tölti az őszi szezont.
szept. 2
13:09
Paralimpia: doppingolt a kétszeres bajnok kerékpáros (She)
Fennakadt egy versenyen kívüli doppingteszten, így nem vehet részt a jövő szerdán kezdődő riói paralimpián Michael Gallagher kétszeres bajnok kerékpározó.
szept. 2
13:11
Felkészülés: a Paks nyert, a DVTK kikapott NB II-es ellenfelétől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a válogatott szünetben felkészülési mérkőzésen 3–0-ra kikapott a Balmazújvárostól, a Paks pedig 2–1-re legyőzte a Kozármislenyt.
szept. 2
13:13
Kép: a pankrátoristen lefotózta a könyökét, rettenetes látvány (She)
Az Egyesült Államok egyik legelismertebb és legnépszerűbb pankrátora, Stone Cold Steve Austin a Twitteren mutatta meg sérült könyökéről készített fotóját. Az állapota nem vészes, a látvány mégis elsőre valahol a szörnyű és a rettenetes között van félúton.
szept. 2
13:27
BL: Nem a Barca és a Real a legnagyobb favorit – Matthäus (She)
A német válogatottban legtöbbször pályára lépő Lothar Matthäus szerint Carlo Ancelottival újra felérhet a csúcsra a Bayern München, és a csapat négy év után ismét megnyerheti Európa legrangosabb kupasorozatát.
szept. 2
13:36
Darts: Komolyat lehet kaszálni a hazai játékosokkal (Agroinform)
Pénteken Riesában elkezdődik az International Darts Open, az első körben pedig három német játékos próbál szerencsét.
szept. 2
14:03
F1: Verstappen Ibrahimovichoz hasonlította magát (She)
Max Verstappen nem változtatja meg a vezetési stílusát, és azért, hogy ezt elmagyarázza, Zlatan Ibrahimoviccsal példálózott.
szept. 2
14:05
F1: Olasz Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg és Lewis Hamilton kiemelkedett a mezőnyből az Olasz Nagydíj első szabadedzésén, a gyors pálya nagyon kedvez a Mercedesnek, amely a riválisok fejlesztései ellenére továbbra is a német motorokkal hajtott autóknak kedvez. Mennyire kerül közelebb a Ferrari a vadonatúj hajtóművével? Kövesse velünk a második edzést!
szept. 2
14:12
US Open: Kollégiumi szállásra költi nyereményét az amerikai tini (Agroinform)
CiCi Bellis egyelőre nem akar profinak állni, nyereményét lakhatásra költi.
szept. 2
14:19
Légiósok: a kölcsönadott Köteles nem hibáztat senkit (She)
Mint ismert, Köteles László a 2016–2017-es idényt kölcsönben a Beverennél tölti. A Genk magyar kapusa az előző idényben elveszítette a kezdő posztját Marco Bizot-val szemben, így a több játéklehetőség reményében váltania kellett.
szept. 2
14:48
US Open: Megéri meglepetésre fogadni Djokovics meccsén? (Agroinform)
A jó formában lévő orosz foghat egy szettet is akár a sérüléssel küzdő Djokovics ellen.
szept. 2
14:54
Videó: Messi ott aláz köténnyel, ahol másnak eszébe sem jut (She)
Lionel Messi góllal segítette győzelemhez az argentin válogatottat az Uruguay elleni világbajnoki selejtezőn. A Barcelona sztárja a mérkőzésen egy parádés kötényt is kiosztott, az áldozat Mathías Corujo volt, aki ezennel csatlakozott a Messitől valaha kötényt kapók klubjába, amely már nagyon sok tagot számlál.
szept. 2
15:12
Olaszország: Az elmúlt években nem érdemeltem ki a meghívót – Balotelli (She)
A Liverpoolt elhagyó Mario Balotelli a hivatalos bemutatásán elmondta, tetszett neki a Nice által felvázolt jövőkép, hisz a csapatban, ahogy a klubnál is hisznek benne, és kitért Olaszországra és a válogatottra is.
szept. 2
15:14
MU: Messi fizetését is lepipálta Mourinho „sztárszállítója” (She)
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a játékosügynökök között ez bizony Mino Raiola nyara volt. A 48 éves, futballisták karrierjét egyengető menedzser több pénzt keresett az átigazolási időszakban, mint Lionel Messi egy év alatt. Az Olaszországban született, de holland állampolgársággal rendelkező tanácsadó markát 43 millió euró körüli összeg ütötte a nyáron.
szept. 2
15:30
Kép: itt a legmegdöbbentőbb fotó az átigazolási időszakból! (She)
Ha átigazolási időszak, akkor pénzszórás. Csak az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) több mint 1 milliárd eurót költöttek el a csapatot új játékosokra, az igazi meglepetést azonban lejjebb kell keresni a listán.
szept. 2
15:32
Női foci: „Hiányzik az akarat” – távozott a Fradi gólkirálynője (She)
Az átigazolási időszak utolsó napján Szladjana Bulatovics, a magyar bajnok Ferencváros női labdarúgócsapatának gólkirálynője a klub partnercsapatához, a Kókához szerződött – számolt be róla a noifutball.com.
szept. 2
15:48
F1: Hamiltoné a második edzés, közelebb a Ferrari (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Olasz Nagydíj második szabadedzésén. A Ferrari ezúttal egy körön sokkal közelebb volt a Mercedeshez, mint a délelőtti tréningen, de a versenyszimulációk során inkább a Red Bull volt versenyben a világbajnok istálló autóival. A lágy és a szuperlágy gumik között alig van különbség, ami nagy változás a múlt heti Belga Nagydíjhoz képest.
szept. 2
15:50
Németország: kiderült, hogy hol és mikor búcsúzik Podolski (She)
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Lukas Podolski, aki Bastian Schweinsteigerrel egyetemben lemondta a válogatottságot a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságot követően, sérülése miatt nem léphetett pályára a finnek elleni felkészülési meccsen, így őt máskor búcsúztatják el.
szept. 2
15:52
Olaszország: Gattuso egy hónap után visszatért a Pisához (She)
Egy hónappal lemondását követően Gennaro Gattuso visszatért a Pisa labdarúgócsapatának kispadjára.

Keresés