2016. szeptember 5. hétfő

szept. 5
0:03
US Open: Babos vegyes párosban is befejezte (She)
Babos Tímea vegyes párosban is befejezte szereplését az Amerikai nemzetközi teniszbajnokságon, a nyolcaddöntőben 6:3, 7:5-re kapott ki az amerikai Eric Butorac oldalán a Jaroszlava Svedova, Bruno Soares kazah, brazil kettőstől.
szept. 5
0:19
Hétfői sportműsor: képernyőn a spanyol és az olasz válogatott (She)
Hétfőn az európai zónában kilenc mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó vb-selejtezők. A Vuelta a harmadik, a US Open a második hetébe fordul. Íme, a mai sportműsor.
szept. 5
0:36
Videó: Gattuso így örült Adorjánék legyőzésének (She)
A Pisa labdarúgócsapata 1–0-ra nyert hazai pályán a Novara ellen az olasz másodosztály 2. fordulójában, edzője, Gennaro Gattuso nagy örömére.
szept. 5
1:48
US Open: Nadal három meccslabdát hárított, hiába (She)
A negyedik helyen kiemelt Rafael Nadal 6:1, 2:6, 6:4, 3:6, 7:6-ra kikapott a francia Lucas Pouille-tól a US Open nyolcaddöntőjében.
szept. 5
7:27
US Open: Djokovics megálljt parancsolt a brit menetelésének (She)
A férfiak  teniszbajnokságának negyedik fordulójában a címvédő és első helyen kiemelt Novak Djokovics három szettben legyőzte a világranglistán 84. brit Kyle Edmundot. A nőknél a második helyen kiemelt Anqelique Kerber két szettben nyert Petra Kvitová ellen.
szept. 5
8:54
Anglia: Bogdán még mindig sokat tanul vetélytársától (She)
Bogdán Ádám, a Championshipben szereplő Wigan kölcsönjátékosa a Wigan Todaynek elmondta, mára már jobban megismerte csapattársait, ami szükséges ahhoz, hogy hatékonyabban tudjanak játszani. Volt azonban olyan is, akinél erre már nem volt szükség, Jussi Jääskeläinennel 2007 és 2012 között voltak csapattársak a Boltonnál. A magyar kapus elmondta, rengeteget tanult korábban finn kollégájától,…
szept. 5
9:12
Palermo: csatárt keresnek, az MU korábbi játékosa érkezhet (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Balogh Norbert és Sallai Roland csapata, a Serie A-ban szereplő Palermo a Manchester United korábbi csatárával, Dimitar Berbatovval erősítené meg a keretét.
szept. 5
9:14
Válogatott: „Böde a keretben van? Hátha nem lép pályára…” (She)
Gunnar Nielsen, a feröeri labdarúgó-válogatott kapusa szerint telt ház fogadja majd a magyar válogatottat kedd este Tórshavnban a világbajnoki selejtező első fordulójában.
szept. 5
9:16
Real: több mint fél évszázada nem történt ilyen a klubnál (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid keretében 65 éve nem szerepelt annyi katalán ajkú labdarúgó, mint most.
szept. 5
9:27
Heti műsor: Újra pályán a magyar válogatott (Agroinform)
Kedden Feröer-szigeteken játszik a Storck-csapat, hétvégén pedig ismét útjára indul a labda az NB I-ben. Heti előzetes.
szept. 5
9:30
Rögbi: otthon alázták a Toulont; parádézott az angol bajnok (She)
Az angol rögbibajnokság (Aviva Premiership) első fordulójában a címvédő Saracens magabiztos, 32 pontos hazai győzelemmel mutatkozott be. Az újonc Bristol dicséretesen helytállt vendégként, mindössze két ponttal maradt alul a Harlequinsszel szemben.
szept. 5
9:48
Barcelona: „megaszerződéssel” marasztalnák Messit (She)
Spanyol lapok szerint a La Ligában szereplő Barcelona arra készül, hogy karrierje végéig szóló szerződést ajánljon Lionel Messinek.
szept. 5
9:50
Profi boksz: Roach Garcíát akarja Pacquiaónak (She)
Novemberben, a WBO váltósúlyú bajnok Jessie Vargas ellen lép ringbe a nemrég visszavonuló Manny Pacquiao. A bunyóssal több ellenfelet hírbe hoztak, az egyik jelölt állítólag Adrien Broner volt, aki meglehetősen sokat – 4 millió dollárt – akart a meccsért, így a filippínó csapat inkább más lehetőség után nézett.
szept. 5
10:06
MU: Ibrahimovic iskolapadba ül, új projektre készül (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic a következő évben elkezdi az edzőképzőt, hogy miután szögre akasztja a stoplist, egy szép napon menedzser legyen – írja a The Sun.
szept. 5
10:08
Videó: Neuer előhúzta a legendás cselt, a csatár arca mindent elmond (She)
Manuel Neuer mozdulata tökéletesen mutatja, hogy a német labdarúgó-válogatott mennyire magabiztos volt a Norvégia elleni, 3–0-s győzelemmel végződő oslói világbajnoki selejtezőn. Az új csapatkapitány a legendás holland labdarúgó, Johan Cryuff egyedi cselét mutatta be Joshua King ellen.
szept. 5
10:24
La Liga: A Barca a meccsei felét a B-csapattal is játszhatná – Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere megszólalt a spanyol élvonallal kapcsolatban, úgy véli, a Barcelona még úgy is képes lenne nyerni, ha a meccsek felén a B-csapattal állna fel.
szept. 5
10:26
Videó: túl önző volt, az operatőr feje bánta (She)
A labdarúgó skót Challenge-kupa 3. fordulójában a másodosztályú Hibernian 3–0-ra nyert az ötödosztályú Turriff United otthonában. A harmadik gólt szerző Martin Boyle az egyik akció során azonban túlságosan is önző volt, és elkapkodott, borzalmas lövésével a kapu mögött dolgozó operatőrt találta el.
szept. 5
10:54
Magyar válogatott: A feröeriek olyanok, mint az izlandiak (Agroinform)
Nehéz mérkőzésre számít Bernd Storck a feröer-szigeteki vb-selejtezőn.
szept. 5
11:00
Spanyolország: „Atlético Madrid vagy Barcelona? Soha!” (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid korábbi, a Bayern München jelenlegi vezetőedzője elmondta, tiszteli a La Ligában szereplő Atlético Madridot és Barcelonát, de sohasem tudná ezt a két csapatot irányítani.
szept. 5
11:02
ANK: Uganda csaknem 40 év után játszhat újra a kontinenstornán (She)
Uganda labdarúgó-válogatottja csaknem 40 év után jutott ki ismét az Afrikai Nemzetek Kupájára, amelynek jövőre Gabon ad otthont.
szept. 5
11:16
US Open: „Néhány jó évem még lehet” – Nadallal 12 éve nem történt ilyen (She)
A kétszeres győztes Rafael Nadal öt játszmában kikapott a 24. kiemelt francia Lucas Pouille-tól a US Open negyedik fordulójában. A spanyol teniszezővel 2004 óta először fordult elő, hogy egy naptári éven belül egyik Grand Slam-tornán sem jutott be a legjobb nyolc közé.
szept. 5
11:18
Vb 2018: megsérült a Barca Európa-bajnoka, nem játszhat (She)
A „magyar csoportban” szereplő portugál labdarúgó-válogatott nem számíthat André Gomesre a Svájc elleni keddi világbajnoki selejtezőn.
szept. 5
11:30
US Open: Kemény meccs előtt Del Potro (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság hétfő játéknapjának slágermeccse óriási csatát hozhat.
szept. 5
11:51
PL: Balotelli Twitter-háborút vív a Liverpool-legendával (She)
Hamisítatlan Twitter-háborút vív egymással a Liverpool-legenda Jamie Carragher és az angol klubot a nyáron elhagyó csatár, Mario Balotelli.
szept. 5
11:53
Feröeri–magyar: Juhász, a szurkoló; Gábor atya és Xavi (She)
A válogatottól visszavonuló Juhász Roland immár „civilben” járt Telkiben a Feröer elleni meccset megelőzően. A Videoton védője beszélt arról, hogy próbált távolságot tartani a csapattól, tovább Gábor atya intelmeiről és a Xavival közös képéről is.
szept. 5
11:55
Heti program: manchesteri derbi, Palermo–Napoli, BL-főpróbák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott keddi feröeri vb-selejtezője után a hét végén folytatódik a bajnoki nagyüzem. A nagy csapatok a következő heti BL-nyitányt szem előtt tartva szombaton játszanak. Angliában manchesteri derbivel kezdődik a forduló, de a Liverpool–Leicester City is izgalmasnak ígérkezik. Olaszországban a Palermo a Napolit fogadja szombat este,  míg vasárnap kora délután a Bologna a…
szept. 5
12:09
Ralikrossz: Szabó Krisztián ismét Eb-futamot nyert, élre állt (She)
Szabó Krisztián nyerte meg a ralikrossz Európa-bajnokság legutóbbi, franciaországi futamát, így az összetett pontversenyben élre ugrott a Super 1600-as kategóriában.
szept. 5
12:27
Kézi: a Fradinál a bajnoki cím vagy a final four elérése a cél (She)
Szezont felvezető sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros kézilabda-szakosztálya a Groupama Arénában. A női csapat esetében szeretnének vagy a magyar bajnokságban első helyen végezni vagy a Bajnokok Ligájában bejutni a final fourba. A férfiaknál kimondott cél az NB I-es tagság kivívása, ennek érdekében a mérkőzések ingyenesen lesznek megtekinthetőek.
szept. 5
13:03
F1: Alonso kiröhögte mérnökét és mémmé vált; Vettel a legcikibb „győztes” (She)
Ha körömrágást nem is hozott a Nico Rosberg győzelmével véget érő Olasz Nagydíj idei futama, érdekességet bőven szolgáltatott a Formula–1 legutóbbi hétvégéje, amelyet követően ismét teljesen nyílt lett a világbajnoki címért zajló verseny. Jöjjenek az F1-legek!
szept. 5
13:15
US Open: Babos Timi átlépte az 1 millió dolláros álomhatárt (Agroinform)
Babos Tímea pályafutása legjobb Grand Slam-tornáját zárta egyéniben a US Open, ami után anyagilag sem járt rosszul.
szept. 5
13:19
Kép: míg a 22 évesen elhunyt testvérét gyászolta, kirabolták… (She)
Mint arról beszámoltunk, különleges módon emlékezett meg a Nebraska egyetem amerikafutball-csapata 22 esztendősen egy autóbalesetben elhunyt játékosukról, Sam Holtzról. A szezon első meccsén a gyászoló család is megjelent, és míg ők szerettükre emlékeztek, a betörők lecsaptak.
szept. 5
13:21
Kosárlabda: Európa-bajnok a magyar női 3x3-as válogatott (She)
Káprázatos teljesítménnyel aranyérmes lett a magyar női válogatott a romániai FIBA 3x3 Európa-bajnokságon. A Károlyi Andrea és Jakab Máté által felkészített együttes öt mérkőzést nyert meg, a házigazda románokat a csoportmeccsen, majd a döntőben is legyőzte. A bukaresti eseményt óriási érdeklődés kísérte, a vasárnapi helyosztókon több ezren szurkoltak az AFI Palace-ban.
szept. 5
13:36
Feröeri–magyar: eldőlt, ki közvetíti a mérkőzést (She)
Hajdú B. István közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott első világbajnoki selejtezőjét, amelyet kedd este rendeznek meg Feröeren.
szept. 5
13:38
UEFA: Ceferin megtartaná a 24 csapatos Európa-bajnokságot (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) élére pályázó szlovén Aleksander Ceferin szerint nagyszerű az új, 24 csapatos Európa-bajnoki rendszer, ezért biztosan nem változtatna rajta, akkor sem, ha jövő héten őt választják meg elnöknek.
szept. 5
13:54
Vb 2018: Szalai képén minden rajta, amit Feröerről tudni kell (She)
Tórshavnban, ahol a magyar válogatott első 2018-as világbajnoki selejtezőjét játssza kedd este, remek idő van! Tizenkét fok, 94 százalékos páratartalom és 50 km/h-s szél várta a mieinket, akik láthatóan remekül szórakoznak Feröeren.
szept. 5
14:09
Magyar válogatott: Itt a várható kezdőnk Feröer ellen (Agroinform)
Nikolics helyett ismét Szalai kaphat helyet a kezdőben, a kapuban pedig Dibusz Dénes állhat.
szept. 5
14:12
Milan: új szerződést kap a Chelsea kiszemeltje – sajtóhír (She)
Olasz lapértesülés szerint az AC Milan új szerződést ajánl fiatal védőjének, Alessio Romagnolinak.
szept. 5
14:30
MU: Az Arsenaltól és a Citytől is volt ajánlatom – Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Premier League-ben szereplő Manchester United klasszis támadója elmondta, hogy korábban volt ajánlata az Arsenaltól és a Manchester Citytől is, mielőtt idén nyáron végre Angliába szerződött.
szept. 5
14:32
Atlétika: az Eb-győztes sprinter súlyos kézsérülést szenvedett (She)
Autóbalesetben súlyos kézsérülést szenvedett Bruno Hortelano, aki az idei atlétikai Európa-bajnokságon aranyérmet nyert 200 méteren.
szept. 5
15:03
Női kézilabda: Komoly célok a Fradinál - mit szól ehhez a Győr? (Agroinform)
Az NB I megnyerése vagy a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutás a célja az FTC női kézilabdacsapatának.
szept. 5
15:06
Vb 2018: sikerül-e megdönteni az Egervári-féle rekordot? (She)
Kedd este Feröeren kezdi meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokság előtti selejtezőit a magyar válogatott. A megelőző hét szériában csaknem ötvenszázalékos a meccsmérleg (23 győzelem, 15 döntetlen, 24 vereség), a csoportból csupán egyszer sikerült továbbjutni, a pótselejtezőből akkor sem.
szept. 5
15:08
Videó: brutális pofon és K.O., ijesztően rogyott össze (She)
A hétvégén az év egyik legnagyobb kiütését hozta a harmatsúlyban farkasszemet néző Daniel Perez és Gustavo Molina összecsapása. A hatmenetesre tervezett mérkőzés utolsó menetében Daniel Perez kíméletlenül padlóra küldte ellenfelét, aki élettelenül rogyott össze. Daniel Perez ezzel 8–0-ra alakította profi mérlegét, ebből 4 kiütést számlál.
szept. 5
15:54
Foci-vb 2018: Pályán a spanyolok és az olaszok (Agroinform)
A vb-selejtező hétfői játéknapján Spanyolország, Olaszország és Horvátország is győzelmi esélyekkel lép pályára.
szept. 5
15:57
Videó: 100 magyar másodperc, ami garantáltan újra Eb-lázba hozza! (She)
Több mint két hónap telt el a magyar válogatott legutóbbi találkozója, az Eb-nyolcaddöntős, Belgiumtól elszenvedett vereség óta. Azóta volt egy olimpia, elkezdődött az iskola, véget ér lassan a nyár – nem csoda, hogy sokan már el is felejtették az Eb-őrületet, ami Magyarországon honolt júniusban. Nincs gond, mutatjuk a megoldást: ettől a 100 másodperctől garantáltan visszaszökik mindenkiben az…
szept. 5
15:59
Ligue 1: „Lehet, hogy nem engedélyezik Lang átigazolását” (She)
Továbbra is kérdéses, hogy a magyar válogatott labdarúgó, Lang Ádám a francia élvonalbeli Dijonban folytatja a pályafutását.
szept. 5
16:16
Vb 2018: FIFA-engedély koszovói játékosoknak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 11 olyan futballistának adta meg az engedélyt a koszovói válogatottban való szerepléshez, aki korábban más ország állampolgára volt.
szept. 5
16:18
F1: a Ferrari csapatfőnöke csak röhögni tud a kritizálókon (She)
Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke az Olasz Nagydíj után visszaszólt az istálló hétvégi stratégiáját kritizálóknak.
szept. 5
16:51
Bundesliga: szívszorító történet, átnevezték Kleinheislerék stadionját (She)
Szombaton már az „új" stadionjában fogadja a Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató Darmstadt az Eintrach Frankfurtot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) második fordulójában.
szept. 5
17:06
Sportfogadás: Olaszország lehet a hétfői nap trollja (Agroinform)
Hétfő este Izraelbe látogat az olasz válogatott: a magyar fogadók többsége vendég győzelemre teszi a pénzét.
szept. 5
17:09
NB III: „Három bordám eltörött, és átszúródott a mellhártyám” (She)
Sólyom Csabára, a PMFC kapusára legalább hat hét kihagyás vár, és nagy eséllyel az ősszel már nem tud védeni az NB III-as bajnokságban – írja hétfői hírében az NB III-as pécsi labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

Keresés