2016. szeptember 12. hétfő

szept. 12
6:54
Paralimpia 2016: a 16 éves Pap Bianka újra érmet szerzett (She)
Az S10-es sérültségi kategóriában versenyző Pap Bianka bronzérmet szerzett 200 méteres vegyes úszásban a riói paralimpia vasárnapi versenynapján.
szept. 12
7:48
NFL: Brady nélkül is nyert a Pats, kikapott a Colts (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) első fordulójában az eltiltott Tom Brady nélkül felálló New England Patriots 23–21-re nyert az Arizona Cardinals vendégeként. Az Indianapolis Colts hazai pályán 39–35-ös vereséget szenvedett a Detroit Lionstól – Andrew Luck hiába passzolt négy touchdownt.
szept. 12
8:45
Paralimpia 2016 - Sors ezüstérmes, Tóth negyedik 200 vegyesen (Behaviour)
"Nagy meglepetés ez az ezüst, még fel sem fogtam."
szept. 12
9:00
MU: Beszélünk arról, mennyire tehetséges, de... – Ibra (She)
Zlatan Ibrahimovic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United támadója, kollégáját, a 16 évvel fiatalabb Marcus Rashfordot méltatta.
szept. 12
9:02
Kapussors: Koszta nekiment Dibusznak és elárulta a saját titkát is (She)
Mint azt a múlt héten jeleztük, az 57 éves Koszta János újra kapuba állt, vasárnap ő védte a Pest megyei II. osztály Déli csoportjában szereplő Dunavarsány kapuját az Újhartyán elleni, 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen. A háromszoros válogatott kapus hétfőn a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége.
szept. 12
9:04
Haladás: Akár idény közben is mondhatom: ennyi volt – Király (She)
A hétvégén combsérülést szenvedő Király Gábor nem kapkodja el a visszatérést – a Haladás 107-szeres válogatott labdarúgója az idő múlásáról és a Feröer elleni 0–0-ról is beszélt a DIGI Sport hétfő reggeli műsorában.
szept. 12
9:06
Heti műsor: Kezdődik a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportköre! (Agroinform)
A héten útjára indul a BL-ben és az EL-ben is a labda, kezdődik a Magyar Kupa érdemi része. Heti előzetes.
szept. 12
9:15
DAC: számozott bőröndökkel jelezték, távozzanak játékosok (She)
A dunaszerdahelyi DAC szurkolói számozott bőröndökkel jelezték a klub néhány labdarúgójának, hogy ideje lenne „csomagolniuk”, azaz elhagyni a csapatot – írja az ujszo.com
szept. 12
9:17
Rögbi: újabb új-zélandi henger; ausztrál fordítás (She)
A 2016-os Négy nemzet-bajnokság harmadik fordulójában Új-Zélandon a 3. percben céllal kezdtek az argentinok, de utána érvényesült a papírforma. A vendégek rúgóklasszisuk, Nicolás Sánchez révén már csak büntetőkből voltak eredményesek, ellentétben a végén hat célig jutó házigazdákkal. Az All Blacks favoritként továbbra is magabiztosan áll az élen, és harmadik fellépésén is összehozta magának a…
szept. 12
9:51
Utánpótlás: a Dunaújváros reagált a Paks nyilatkozatára (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Dunaújváros PASE közleményben reagált Osztermájer Gábor, a Paks utánpótlás-vezetőjének nyilatkozatára. A dunaújvárosiak írásából idézünk.
szept. 12
10:09
NB I: a 3. gólnál milyen örömre készült a mezőkövesdi? – videó (She)
Érdekes gólörömre lehetett figyelmes az, aki látta a labdarúgó NB I 8. fordulójában rendezett Mezőkövesd–Budapest Honvéd (3–1) találkozó harmadik gólját. Az éles szögből betaláló Egerszegi Tamásra ugyanis kis híján rácsúszott az egyenlítő gólt szerző horvát csapattársa, Stipe Bacelic-Grgic.
szept. 12
10:11
Tenisz: Babos eddigi legboldogabb hétfő reggeli posztja – kép (She)
A US Open 3. fordulójáig jutó Babos Tímea a karriercsúcsot jelentő 26. helyen áll a női teniszezők világranglistáján. A magyar játékos a Facebook-oldalán is megosztotta örömét.
szept. 12
10:13
Serie A: edzője és az olasz sajtó is dicséri Nagy Ádámot (She)
Nagy Ádám (Bologna) sajtója továbbra is nagyon jó, sőt edzője is dicsérte a magyar labdarúgót a Cagliari elleni vasárnapi bajnoki győzelem (2–1) után – rövid összegzés.
szept. 12
10:27
Serie A: Hart kínos hibával kezdte torinói karrierjét – videó (She)
Nem sikerült túl jól Joe Hart bemutatkozása a Serie A-ban. A Manchester Citytől a Torinóhoz kölcsönbe érkező kapus bemutatkozó bajnokiján csapata 1–0-s vezetésről szenvedett 2–1-es vereséget az Atalanta otthonában, az egyenlítő találathoz Hart kapus hibája vezetett.
szept. 12
10:29
Videó: „A Diósgyőr-mezt nem érdemlitek!” – dühöngtek a szurkolók (She)
Sorozatban hatodik NB I-es bajnokiján maradt nyeretlen a Diósgyőri VTK, amely szombaton 1–0-ra kikapott a Gyirmót vendégeként. A csapatot elkísérő miskolci drukkerek hangot adtak elégedetlenségüknek.
szept. 12
10:33
Premier League: Egykori csapata ellen is kapitulálhat Moyes (Agroinform)
Ezúttal az Everton fektetheti két vállra a Sunderlandet a Premier League negyedik fordulójának zárómérkőzésén.
szept. 12
10:45
NB II: később kezdik a Szpari–Balmaz szuperrangadót (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága úgy határozott, hogy az eredetileg vasárnap 16 órára kiírt Nyíregyháza Spartacus–Balmazújváros mérkőzés kezdési időpontját televíziós közvetítés miatt 18.30-ra módosítja. Az NB II-ben nyolc fordulót követően a 17 pontos Nyíregyháza áll az élen, megelőzve az egy egységgel kevesebbet gyűjtő Balmazújvárost.
szept. 12
10:47
Ligue 1: masszázságyon fekve vette át a díjat Balotelli – videó (She)
Mint beszámoltunk róla, a Nice Mario Balotelli duplájának is köszönhetően legyőzte a Marseille-t a francia bajnokság negyedik fordulójában. Az olasz csatárnak ez volt az első mérkőzése a csapatban, és 2013 után tudott ismét duplázni. Úgy tűnik, a fenegyerek ígéretéhez híven jó útra tért, erről tanúskodik az is, hogy a találkozó után visszafogottan, szerényen, a csapatot és a szurkolókat…
szept. 12
11:03
NB I: 17 éves csúcsot döntött a Vasas! Öt év után a Fradi előtt (She)
A labdarúgó NB I-ben sorozatban már a 4. forduló telt el úgy, hogy a Vasas nevével kezdődött a tabella. Az 5. forduló óta élen álló, hétvégén a Paksot legyőző angyalföldiek ezzel 17 éve nem látott szériát produkáltak, de arra sem volt példa évek óta, hogy a Vasas fordulókon át megelőzze a fővárosi rivális Fradit.
szept. 12
11:05
NB III: így szólt a Nélküled a Pécs–Fradin – videó (She)
A labdarúgó NB III-ban rendezett PMFC–Ferencváros II mérkőzés előtt a vendégek szurkolótábora együtt énekelte az Ismerős Arcok Nélküled című számát.
szept. 12
11:19
Videó: „mesterhármas” – elképesztő csodát tett a kapus (She)
A skót labdarúgó másodosztályban a Dundee United idegenben 3–1-re legyőzte a Dunfermline együttesét, annak ellenére, hogy a 61. perctől tíz emberrel játszott. A meccs hőse a vendégek kapusa, Cammy Bell volt, aki az első félidőben, mindössze 24 perc leforgása alatt három tizenegyest is hárított, mindhármat különböző játékos végezte el. A meccs labdáját természetesen a Dundee United 1-es számú…
szept. 12
11:21
US Open: Nem tartozom közéjük – Wawrinka; De igen – Djokovics (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) megszerzett trófeája után is szerényen értékelt a svájci Stan Wawrinka, aki a vasárnapi döntőben a címvédő szerb Novak Djokovicsot verte meg négy szettben.
szept. 12
11:23
Barca: magyar a dobogón – a csapat történetének 50 legjobb játékosa (She)
A Daily Mail cikksorozatot közölt a Barcelona labdarúgócsapatának eddigi 50 legjobb játékosáról. Három magyar is helyet kapott a listán, sőt, Kubala László Ronaldinhót és Iniestát is megelőzve a harmadik.
szept. 12
11:27
Vélemény: Nem ezt várnánk egy világelsőtől... (Agroinform)
Meglehetősen sportszerűtlen húzással próbálta kizökkenteni ellenfelét Novak Djokovics a US Open-döntőben.
szept. 12
11:54
Férfi kosár Eb-sel.: rasszista kántálások, vizsgálódik a FIBA (She)
A hoopsfix.com arról számolt be, hogy a Nagy-Britannia ellen idegenben nyerő magyar válogatottat elkísérő szurkolók rasszista kántálásai miatt eljárást indított a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA). Mint ismert, a magyar csapat a sikerével karnyújtásnyira került az Eb-re kijutástól.
szept. 12
12:19
Légiósok: Ami a válogatottban nem ment, az a klubcsapatokban összejött (Agroinform)
Szalai, Nikolics és Szántó gólt szerzett, Kleinheisler gólpasszt adott, Gulácsi Dortmundot vert. Remekeltek a magyarok.
szept. 12
12:30
Atlétika: Lubics Szilvia és Csécsei Zoltán a 12 órás ultrafutóbajnok (She)
Lubics Szilvia és Csécsei Zoltán nyerte a 12 órás ultrafutó országos bajnokságot Velencén.
szept. 12
12:32
Videó: látványosan ért célt a klub megható gesztusa (She)
Mint arról beszámoltunk, a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő ADO Den Haag arra kérte szurkolóit a Feyenoord elleni mérkőzés előtt, hogy a jótékony cél érdekében kis játékokat hozzanak azoknak a beteg gyerekeknek, akik éppen a vendégszektor közelében foglalnak majd helyet. A szurkolók természetesen eleget tettek a felkérésnek, és a 12. percben több száz plüssfigurát dobtak le a családoknak.
szept. 12
12:34
Real Madrid: megkezdődtek a tárgyalások Pepével – sajtóhír (She)
Megkezdődtek a tárgyalások a Real Madrid és portugál védője, Pepe között a futballista szerződéshosszabbításáról – írja a Marca.
szept. 12
13:06
PL: horrorbalesetete volt, kórházban a londoniak védője – kép (She)
Közlekedési baleset után kórházba került Pape Souaré, a Crystal Palace szenegáli labdarúgója.
szept. 12
13:08
PL: a Pool és a Spurs is vinné a River válogatott gólvágóját (She)
A Premier League-ben szereplő Tottenham és Liverpool is szerződtetné a River Plate argentin válogatott csatárát, Lucas Alariót.
szept. 12
13:12
Nemzetközi foci: Életem legrosszabb döntése volt Liverpoolba igazolni (Agroinform)
A balhés olasz támadó remekül kezdte franciaországi karrierjét, győztes derbin debütált.
szept. 12
13:24
Gyász: tragédia a Francia Kupában, a pályán halt meg a hátvéd (She)
Rendkívül szomorú esemény történt a hétvégén Franciaországban. A Burkina Fasó-i labdarúgó-válogatott korábbi hátvédje, Ben Idrissa Derme mérkőzés közben vesztette életét. 34 éves volt.
szept. 12
14:00
Férfi kézi BL: a Pick-szélső mindenkit megtréfált az utcán – videó (She)
Jonas Källmannak, a Mol-Pick Szeged kézilabdázójának remek a humorérzéke, ez újra bebizonyosodott. A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes svéd balszélső ezúttal a városban járkált, hogy közös fotót készítsen bárkivel, aki szeretné. A történetben azonban volt egy kis poén. A videó önmagáért beszél.
szept. 12
14:02
Vb 2018: Joachim Löw bármikor szerződést hosszabíthat (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) bármikor szerződést hosszabbít Joachim Löwvel, a világbajnoki címvédő szövetségi kapitányával, ha a szakvezető erre hajlandó.
szept. 12
14:06
Bajnokok ligája: Kiscsapatokra éri meg fogadni a kezdődő BL-ben? (Agroinform)
Sorra vettük a nyolc csoportot és megnéztük, kikre éri meg fogadni magas oddson. Több gigász is leszerepelhet!
szept. 12
14:21
Halálos baleset - Két autó ütközött egy kamionnal Abonynál (fotók) (Behaviour)
Egy ember olyan súlyosan sérült, hogy a többszöri újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen meghalt.
szept. 12
14:33
Tömegsport: több mint hatezren mozogtak a gáton (She)
Sok száz család, több mint 6000 mozogni vágyó aktív részvételével bonyolították le a 18. Coca-Cola Testébresztő Családi Mozgásfesztivált.
szept. 12
14:35
Darts: óriási magyar siker a profik között, ilyen még nem volt (She)
A világelső Michael van Gerwen sikerével zárult a dartsozók idei European Tour-sorozatának nyolcadik állomása. A bokasérüléséből felépülő holland játékos a németországi Mülheimben rendezett verseny döntőjében 6–5-re győzte le a széria előző versenyét megnyerő osztrák Mensur Suljovicot. A viadalon részt vett Végső János is, aki már a szereplés kiharcolásával óriási eredményt ért el.
szept. 12
14:39
Kosárlabda: Hanga Ádám hátát lesi egész Európa (Agroinform)
A magyar válogatott szinte biztosan kijut az Eb-re, amiben óriási szerepe van a szárnyaló Hanga-Vojvoda kettősnek.
szept. 12
14:51
Bajnokok Ligája: az UEFA már 1.3 milliárd eurót oszt szét (She)
A tavalyinál csaknem 50 millióval többet, 1.3 milliárd eurót (403 milliárd forint) oszt szét a Bajnokok Ligájában az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).
szept. 12
14:53
NHL: eldőlt, mi lesz a Las Vegas-i csapat neve (She)
Lovagok lesz az észak-amerikai profi jégkorongligához (NHL) jövőre csatlakozó Las Vegas-i csapat neve.
szept. 12
14:57
Megint drágul a benzin (Behaviour)
Az üzemanyagok ára legutóbb múlt szerdán változott.
szept. 12
15:27
Női foci: válogatott játékosunk bemutatkozott a Bundesligában (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában Jakabfi Zsanett csapata, a Wolfsburg hazai pályán 2–0-ra legyőzte Csiszár Henrietta együttesét, a Bayer Leverkusent.
szept. 12
15:29
Paralimpia: 4. lett 1500-on, az épek közt aranyat ért volna a futása (She)
Emlékezetes döntőt rendeztek a riói paralimpián a látássérült atléták 1500 méteres síkfutó döntőjében (T13-as kategóriában). Ami egészen elképesztő: a finálé első négy helyezettje időeredménye alapján egy hónappal korábban, az épek olimpiáján ugyanezen a távon aranyérmet nyert volna. A befutó is rendkívül izgalmasra sikerült.
szept. 12
15:33
Tenisz: Babos karriercsúccsal 26., Kerber az új világelső (Agroinform)
Babos Tímea a karriercsúcsot jelentő 26. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
szept. 12
15:45
UEFA: Michel Platini felszólalhat az elnökválasztáson (She)
Megkapta a szükséges engedélyeket, így Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) leköszönő elnöke – akit mindennemű futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltottak –, felszólalhat a szervezet szerdai tisztújító kongresszusán.
szept. 12
15:47
BL: a hétvégén triplázó támadó meglepné a Barcelonát (She)
Moussa Démbélé, a Celtic 20 éves francia támadója szerint még a Barcelona otthonában is képesek lehetnek jó eredményt elérni. A hétvégén a Rangers ellen triplázó futballista úgy érzi, készen áll a BL-csoportmeccsre.
szept. 12
16:03
Válogatott: sohasem látott felvételek az 1938-as vb-ről! – videó (She)
1938. június 4. és 19. között Franciaországban rendezték meg a labdarúgó-világbajnokságot. A Dietz Károly vezette magyar válogatott legyőzte Holland-Indiát, Svájcot, illetve Svédországot, és bekerült a párizsi döntőbe, amelyben 4:2-re kikapott Olaszországtól. Az MLSZ Tv archívuma közzétett egy korábban nem publikált, 30 perces összefoglalót, amelyben Magyarország mind a négy mérkőzéséről láthatunk…
szept. 12
16:05
Profi boksz: három öv lesz a tét szombaton Várpaoltán (She)
Szombaton Várpalotán rendezik meg az őszi szezon első élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában három címmérkőzés is helyet kapott.

Keresés