2016. szeptember 26. hétfő

szept. 26
0:03
NS: Egy derbi, két nézőpont; Kocka fia a mai Barcelonáról – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
szept. 26
0:18
Futsal-vb: Argentína is ott van a négy között (She)
A Kolumbiában zajló futsal-vb negyeddöntőjében Argentína sima mérkőzésen győzte le Egyiptomot, és készülhet a Portugália elleni elődöntőre.
szept. 26
7:06
Futsal: először aratott ilyen diadalt a magyar válogatott (She)
A felnőtt és az U21-es futsalválogatott is megnyerte a Visegrádi Négyek Tornát a szlovákiai Homonnán.
szept. 26
7:42
Golf: elhunyt a sportág egyik legendája (She)
Vasárnap egy pittsburghi kórházban elhunyt Arnold Palmer, az egyetemes golftörténet egyik legnagyobb alakja. Az amerikai sportlegenda 87 esztendős volt.
szept. 26
8:00
FTC: „Taszítottam a védőmön, ez itt szabálytalan?” – Djuricin (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának nyáron szerződtetett csatára, az Újpest elleni derbi első gólját is szerző Marco Djuricin hőssé válhatott volna, egy perccel a rendes játékidő lejárta előtt a jobb alsó sarokba bombázott – csakhogy hiába indult ünnepelni, Kassai Viktor játékvezető lökés miatt kifelé ítélt szabadrúgást. A csatár a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az esetről és a 3–3-mal záruló…
szept. 26
8:02
NFL: megsemmisítő vereséget szenvedett a Pittsburgh (She)
A Philadelphia Eagles 34–3-as verésben részesítette az előző két meccsét megnyerő Pittsburgh Steelerst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) vasárnapi játéknapján.
szept. 26
8:04
Úszás: Hosszú Katinka visszatért oda, ahol olimpiai 12. lett… (She)
Olimpiai bajnokként tért vissza a pekingi uszodába Hosszú Katinka. Háromszoros olimpiai bajnokunk 2008-ban még nem gondolta, hogy egyszer ötkarikás győztesként készül majd ugyanebben a létesítményben. Nyolc év alatt azonban nagyot fordult a világ.
szept. 26
8:36
PL: „Jó edző, sz.r ember” – tovább támadja Guardiolát az ügynök (She)
Yaya Touré ügynöke, Dmitrij Szeluk folytatja nyilvános kirohanásait Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere ellen.
szept. 26
9:12
Rögbi: bajnokok bukása; a hajrában fordított a Toulon (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokság (Aviva Premiership) 4. fordulóját követően már csak egy csapatot találunk a tabellán, amely őrzi veretlenségét. A címvédő Saracens és a Bath ugyanis vendégként rangadót bukott el, a Wasps viszont győzni tudott. Szintén nehéz idegenbeli erőpróbán.
szept. 26
9:30
Bologna: vegyes Nagy Ádám megítélése, volt, ahol a legrosszabbnak látták (She)
A Bologna 1–1-es döntetlent harcolt ki az Internazionale otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában. Ez volt a piros-kékek első idegenbeli pontszerzése az őszi szezonban, a Bologna a hétfői mérkőzések előtt a 8. helyet foglalja el a tabellán. A csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám igencsak vegyes kritikákat kapott 52 percnyi bevetése után.
szept. 26
9:36
Heti műsor: Folytatódik a BL és az EL! (Agroinform)
NB I-es meccseket ugyan nem rendeznek a héten, de pikáns BL- és EL-mérkőzések várnak ránk!
szept. 26
9:48
DVTK: a 4. legértékesebb kerettel utolsók, de megerősítették, hogy Horváth F. marad (She)
A DVTK-é papíron a negyedik legértékesebb keret a labdarúgó NB I-ben, ennek ellenére utolsó helyen áll a csapat a bajnokságban. Horváth Ferenc vezetőedzőben azonban ennek ellenére töretlen a bizalom.
szept. 26
10:06
Argentína: „Tárt karokkal várjuk” – Matthäus kiosztotta Messi hazáját (She)
Lothar Matthäus az argentin La Naciónnak adott interjút, amelyben kiemelt helyet kapott Lionel Messi, a Barcelona szupersztár futballistája. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem finomkodott, kendőzetlenül elmondta véleményét.
szept. 26
10:21
Golf: két trófea, 11.5 millió dollár – ez McIlroy napja volt (She)
Az északír Rory McIlroy nyerte meg a golf US PGA-sorozat szezonzáró versenyét Atlantában, ahol nem csupán az elsőnek járó másfél millió dollár lett az övé, hanem a pontverseny (FedEx-kupa) győztesét megillető 10 millió dolláros (272.6 millió forint) bónusz is.
szept. 26
10:23
Barcelona: a Terminátort is „szerződtették” a katalánok (She)
Illusztris vendége volt a Barcelona labdarúgó-csapatának. Arnold Schwarzenegger kapott is egy nevével ellátott mezt Javier Mascheranóéktól.
szept. 26
10:30
Premier League: Az újoncot is lenyomná a Watford (Agroinform)
A Manchester Unitedet követően a Watford idegenben győzné le a Burnleyt a PL hatodik fordulójának zárómérkőzésén.
szept. 26
10:39
Fotó: a Roma-támadónak autóbalesete volt, de Spalletti ment a kórházba (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója, Stephan El Shaarawy autóbalesetet szenvedett vasárnap délután.
szept. 26
10:41
NB I: parádés döntés Gaál Gyöngyitől Lanzafame góljánál (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában Davide Lanzafame, fejes góljánál a Videoton játékosai vitatták, hogy a labda áthaladt-e a gólvonalon. Elsőre valóban úgy tűnt, hogy nem, de a visszajátszásból egyértelműen látszik, hogy Gaál Gyöngyi, az alapvonali játékvezető hibátlan döntést hozott.
szept. 26
10:57
Tenisz: Babos nem esett vissza, a volt világelső hatot javított (She)
Nem történt számottevő változás az élcsoportban a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet a US Openen döntős szerb Novak Djokovics továbbra is utcahosszal vezet. A nőknél Babos Tímea továbbra is a 25. helyen áll.
szept. 26
10:59
PL: lebukott a londoni klub, ennél cikibb nincs egy hazai meccsen (She)
Katasztrofálisan kezdte a Premier League 2016–2017-es szezonját a West Ham United – a szezon első hat bajnokijából ötöt elvesztett Slaven Bilic csapata –, de a klubnál tesznek róla, hogy még rosszabb legyen a helyzet.
szept. 26
11:15
Chelsea: Conte bekeményít, két védő távozhat – sajtóhír (She)
A goal.com értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzsere, Antonio Conte két játékosától, Gary Cahilltől és Braniszlav Ivanovicstól is megválna a téli átigazolási időszakban.
szept. 26
11:17
Real: kokain, maffia, pornó – elképesztő sztori, ezért őrzik rendőrök Bale-t (She)
Egészen döbbenetes sztori látott napvilágot a minap Nagy-Britanniában: kiderült, miért őrzik rendőrök éjjel-nappal a Real Madrid klasszisát, Gareth Bale-t.
szept. 26
11:19
BL: kormánydöntés miatt új időpontra kerülnek meccsek (She)
Törökország kormányának döntése alapján 2016-tól nem áll át az ország a téli időszámításra, és ez a nemzetközi futballmérkőzéseket is érinti: az UEFA közleménye szerint több Bajnokok Ligája- és Európa-liga-meccsnek is új időpontja lett.
szept. 26
11:22
Vélemény: Színvonal nincs, de legalább nem unatkozunk (Agroinform)
Köszönettel tartozunk a Ferencvárosnak és a Diósgyőrnek, hogy a 2016/17-es szezon nem fullad unalomba.
szept. 26
11:39
NB I: Pintérnek tényleg kezd elgurulni a gyógyszere (Agroinform)
Zaklatott időszakot élhet át a volt szövetéségi kapitány, aki Angyalföldön is megmutatta, milyen ember is valójában.
szept. 26
11:51
Hertha: Dárdai ehhez nagyon ért, a számok nem hazudnak (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC öt forduló után a hatodik helyen áll a Bundesligában. A berlini csapat az első három mérkőzését megnyerte, az előző két körben azonban csak egy pontot szerzett. A Berliner Zeitung „Az aranykezű edző” címmel érdekes cikket közölt az eddigi fordulókról: a fővárosiak kilenc góljából négyet cserejátékos szerzett, ami azt igazolja, hogy Dárdai Pál remek döntéseket…
szept. 26
12:16
NB II: Kiborult a bili Felcsúton, büntetés a láthatáron (Agroinform)
A felcsútiak kétgólos előnyt adtak le a Zalaegerszeg ellen,a csapat edzője komoly büntetéseket helyezett kilátásba.
szept. 26
12:33
NB I: Döntöttek Horváth Ferenc sorsáról Diósgyőrben (Agroinform)
A botrányos szereplés ellenére a szurkolók által is méltatott Horváth Ferenc marad a DVTK vezetőedzője.
szept. 26
12:45
Gyász: szívszaggató a 24 évesen elhunyt játékos Instagram-fotója… (She)
Mint arról beszámoltunk, hajóbalesetben életét vesztette José Fernández, a Miami Marlins profi baseballcsapat dobója. A mindössze 24 esztendős, a liga egyik legjobbjának tartott dobó halála megrázta az Egyesült Államokat, ahol most megmutattak egy fotót a játékos Instagram-oldaláról.
szept. 26
13:03
Ligue 1: két hónap börtönt kapott a PSG labdarúgója (She)
Párizsban hétfőn két hónapos börtönbüntetésre ítélték Serge Aurier-t, a Paris Saint-Germain labdarúgóját, aki tettlegességre ragadtatta magát hatósági személlyel szemben.
szept. 26
13:05
Légiósok: Dzsudzsákot a Copa América-győzteshez hasonlítják (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az al-Dzsazirával az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságának második fordulójában. A házigazdák vezetőedzője, Javier Aguirre a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a második félidő közepén lecserélt magyar játékosról elmondta, időre van szüksége a beilleszkedéshez.
szept. 26
13:19
Férfi kézi BL: dobogós lett a Szeged kapusának óriási bravúrja – videó (She)
A hétvégén megkezdődtek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmei. A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged egyaránt döntetlent játszott német ellenfelével. Az európai szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló álomcsapatát, illetve öt-öt legszebb gólját és legnagyobb védését.
szept. 26
13:36
Chelsea: van olyan játékos, aki örült az Arsenal sikerének (She)
Nem örvend jelenleg nagy népszerűségnek a szurkolók körében az a Patrick Bamford, aki Chelsea-játékos létére kedvelte a rivális Arsenal képeit, melyek a „kékek” elleni siker ünnepléséről készültek.
szept. 26
13:38
NB I: kiemelkedő egyéni teljesítmények nélküli FTC–Újpest (She)
Hatgólos Fradi–Újpest derbi, ám a két csapat nem adott játékost az InStat-adatok által összeállított álomcsapatunkba. A DVTK-t legyőző DVSC ugyanakkor négy játékossal képviselteti magát, összesen hat csapatból kerültek be a legjobb tizenegybe.
szept. 26
13:40
Megyei foci: 8 gólt szerzett a Pápa és továbbra is hibátlan (She)
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhattak. A 2015–16-os kiírásban nem sikerült kiharcolniuk a feljutást az NB III-ba, de az új idényt imponálóan kezdték megyéjük pontvadászatában, hiszen mindkét együttes hibátlan mérleggel rendelkezik. Sőt, a hétvégén a Pápa…
szept. 26
13:45
Magyar válogatott: Megkezdődött a felkészülés a selejtezőkre (Agroinform)
Bernd Storck az A-válogatottat és az U21-es csapatot egyszerre készíti fel a soron következő meccsekre.
szept. 26
13:54
Videó: a Chelsea 30 milliós igazolását a játékvezető is lefutotta az Arsenal-gólnál (She)
A Daily Mail egy vicces jelenetről emlékezett meg a hétvégi Arsenal–Chelsea (3–0) angol bajnokiról. A lap arról írt cikket, hogy a találkozó harmadik góljánál a játékvezető, Michael Oliver gyorsabb volt, mint a kékek középpályása, N'Golo Kanté.
szept. 26
14:12
PL: hat hétre kidőlt a holland válogatott védő (She)
Vállsérülés miatt hat hetet kényszerül kihagyni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford futballistája, Daryl Janmaat.
szept. 26
14:30
NB I: látta már Djuricin és Leandro gólját ebből a szögből? (She)
Szombaton rendezték a labdarúgó NB I 11. fordulójának mérkőzéseit. A játéknap rangadóján a Ferencváros hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott az Újpesttel, míg a Videoton 2–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd otthonában, ezzel fellépett a tabella második helyére. Tekintse meg a meccseken készült fotókból összeállított képgalériánkat!
szept. 26
14:39
Spanyol foci: Ronaldo összebalhézott Zidane-nal (Agroinform)
Madridban most mindenki Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane afférjáról beszél.
szept. 26
14:48
Videó: túl korán örült az edző, mellbevágó volt a reakció (She)
Mint arról beszámoltunk, a Kolumbiában zajló futsal-vb negyeddöntőjében Portugália végig szoros meccsen 3–2-re legyőzte Azerbajdzsánt, így bejutott az elődöntőbe. Igen ám, de a portugálok másodedzője elnézte az órát, és jó néhány másodperccel a lefújás előtt már elkezdett ünnepelni, ami a szövetségi kapitány, Jorge Braznál kiverte a biztosítékot. És gyorsan helyre is tette kollégáját…
szept. 26
15:06
Haladás: felkészülési meccs a szlovén rekordbajnok ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos oldalán jelentette be, hogy október 7-én összecsap a szlovén NK Mariborral.
szept. 26
15:22
Heti program: Londonban a Man. City, Rómában az Inter (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörében két szuperrangadót is rendeznek a héten, kedden a Dortmund a Real Madridot, szerdán az Atlético Madrid a Bayern Münchent látja vendégül. A Barcelona is német csapattal játszik, de a Mönchengladbachtól már a pontszerzés is bravúr lenne. A hét végén az októberi vb-selejtezők előtti utolsó fordulót tartják meg a topligákban, míg az NB I-ben már szünet lesz.…
szept. 26
15:24
Videó: nekiment a bírónak, aki a piros lappal ütött vissza (She)
Egészen bizarr verekedést láthattak Zimbabwében, a Vic Falls Tigers–Amagagasi sokadosztályú találkozón. A piros lap felvillanása után ugyanis az egyik játékos ököllel támadt a bíróra, aki azonban nem hagyta magát sokáig, piros lappal a kezében ütött vissza. Nagy valószínűséggel mindketten eltiltásra számíthatnak a közeljövőben.
szept. 26
15:33
NFL: Élet-halál mérkőzés előtt a Szentek (Agroinform)
0-3-ról aligha van visszaút a New Orleans számára, így ma nem kaphatnak ki a Falcons elleni csoportrangadón.
szept. 26
15:57
Válogatott: napok alatt elkeltek a jegyek a lett meccsre (She)
Telt ház lesz a vendégszektorban a Lettország–Magyarország világbajnoki selejtezőn – tudatta az ultrashungary.com.
szept. 26
16:27
Karrier: Szenved a Juventus elnyomásban élő zsenije (Agroinform)
Paulo Dybalának klubcsapatában és a válogatottban is egy-egy argentinnal kell megküzdenie.
szept. 26
17:03
NB I: Kétszereplőssé vált az aranyért folytatott harc (Agroinform)
A Videoton beelőzte a Ferencvárost a tabellán, a bukiknál pedig egálra hozta esélyeit a bajnoki címre.
szept. 26
17:27
Olimpia 2024: csütörtökön szavaz a római tanács a pályázatról (She)
A római városi tanács csütörtökön szavaz arról, hogy Virginia Raggi főpolgármester múlt szerdán bejelentett döntése mellé áll-e. Raggi a múlt héten világossá tette: nem támogatja a 2024-es nyári olimpiai pályázatot.
szept. 26
17:29
Légiósok: Gyurcsó nem a múlton kesereg, a jövőre koncentrál (She)
Gyurcsó Ádám a hétvégén gólpasszt adott, de a Pogon Szczecin csak döntetlent ért el a Górnik Leczna ellen, így pedig tíz fordulót követően tíz pontot szerezve csupán a 11. helyen áll a csapat. A magyar szélső úgy véli, a jövőre kell koncentrálniuk, szerdán máris kupameccs vár rájuk, a bajnoki listavezető Jagiellonia Bialystok ellen.

Keresés