2016. szeptember 8. csütörtök

szept. 8
0:20
US Open: ötszettes dráma – Nisikori búcsúztatta Murrayt (She)
A 2014-es döntős Nisikori Kei öt játszmában (1:6, 6:4, 4:6, 6:1, 7:5) megverte a 2012-es bajnok Andy Murrayt a US Open férfi egyesének negyeddöntőjében, ezzel visszavágott a britnek az olimpiai elődöntőben elszenvedett vereségért. A japán játékos a legjobb négy között az argentin Juan Martín del Potróval vagy a svájci Stan Wawrinkával találkozik.
szept. 8
1:30
Csütörtöki sportműsor: rajt a paralimpián és az NFL-ben (She)
A magyar idő szerint csütörtök hajnali megnyitó után riói idő szerint csütörtökön elkezdődik a paralimpia, amelynek első napján négy sportágban is lesznek magyar szereplők. Péntek hajnalban elrajtol az NFL is, februárban a Denver győzelmével zárult a Carolina elleni Super Bowl Kaliforniában, most a Broncos otthonában csap össze a két csapat. A tenisz US Openen már a végjáték közeledik.
szept. 8
7:45
NB II: megműtötték a Mosonmagyaróvár középpályását (She)
Megműtötték Mundi Rolandot, a labdarúgó NB II-ben újonc Mosonmagyaróvár középpályását, a labdarúgó leghamarabb hat hét múlva szerepelhet bajnokin – értesült a Nemzeti Sport Online.
szept. 8
8:03
Gyász: elhunyt az ökölvívó-világbajnok Bobby Chacon (She)
A WBC szervezet közlése szerint szerdán, 64 éves korában elhunyt a korábbi pehely- és nagypehelysúlyú világbajnok Bobby Chacon. A kaliforniai ökölvívó szellemi leépülés miatt egy ideje már idősek otthonában lakott, és ott is hunyt el, miután egy esés következtében fejsérüléseket szenvedett.
szept. 8
8:05
Liverpool: hazaigazolt a májusban elengedett spanyol védő (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Segunda División) szereplő Real Zaragozában folytatja pályafutását a Newcastle United és a Liverpool korábbi balhátvédje, José Enrique.
szept. 8
8:18
Championship: hosszabbított a Villa legnagyobb reménysége (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Aston Villa középpályása, Jack Grealish 2020-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.
szept. 8
8:20
Pool: a májusban elengedett spanyol védő hazaigazolt (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Segunda División) szereplő Real Zaragozában folytatja pályafutását a Newcastle United és a Liverpool korábbi balhátvédje, José Enrique.
szept. 8
8:36
Videó: elesett a lánggal, máris itt a paralimpia leginspirálóbb jelenete (She)
Mint arról beszámoltunk, csütörtök hajnalban fellobbant a láng a 2016-os riói paralimpián, amely rögtön egy megható jelenettel indult. Marcia Malsar, korábbi brazil paralimpikon elesett a lánggal a kezében, ahelyett azonban, hogy megtorpant volna, azonnal felkelt, és folytatta tovább útját. Ennél jobb példát nem lehet mutatni! A nézők is azonnal talpra ugrottak, és vastapssal biztatták a…
szept. 8
8:54
Rio 2016: Lochte tíz hónapos eltiltása – sajtóértesülés (She)
Sajtóértesülés szerint tíz hónapos eltiltást kapott Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó a riói játékok alatt okozott botrányért.
szept. 8
9:12
US Open: úgy szurkoltak Del Potrónak, hogy megkönnyezte (She)
Juan Martín del Potro négy szettben kikapott Stan Wawrinkától a US Open negyeddöntőjében, de ez nem a szurkolóin múlt.
szept. 8
9:48
MLS: Drogba villámgóljára Kaká kétszer, csapata négyszer felelt (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján Kaká együttese, az Orlando City 4–1-re kiütötte Didier Drogba csapatát, a Montreal Impactet.
szept. 8
9:50
Man. City: Guardiola unalmas és szerencsés az MU-legenda szerint (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United korábbi játékosa, Peter Schmeichel úgy véli, hogy a Manchester Cityt irányító Pep Guardiola egysíkúvá tette a Bayern München játékát, ráadásul a Barcelonánál is szerencséje volt a játékosokkal.
szept. 8
9:57
NB I: Már nem a Fradi a hét tutija? (Agroinform)
Úgy tűnik, mindenki a fehérvári csapat győzelmét várja hétvégén, így a Vidi szorzója folyamatosan csökken.
szept. 8
10:06
Man. City: Guardiola unalmas és szerencsés az MU-legenda szerint (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United korábbi játékosa, Peter Schmeichel úgy véli, hogy a Manchester Cityt irányító Pep Guardiola egysíkúvá tette a Bayern München játékát, ráadásul a Barcelonánál is szerencséje volt a játékosokkal.
szept. 8
10:08
Paralimpia 2016: 5 elképesztő jelenet a megnyitóról – VIDEÓ (She)
Mint arról beszámoltunk, csütörtök hajnalban fellobbant a láng a 2016-os riói paralimpián. Ha esetleg lemaradt, összegyűjtöttük most az öt legfontosabb összetevőjét a megnyitónak.
szept. 8
10:10
Olimpia 2024: a Rómát vezető politikai erő nem támogatja a pályázatot (She)
A júniusi önkormányzati választásokon az olasz fővárosban győztes 5 Csillag Mozgalom (M5S) vezetői szerdán ismét egyértelműen kijelentették, hogy nem támogatják Róma pályázatát a 2024-es nyári olimpia rendezésére.
szept. 8
10:24
Real Madrid: „Komoly MU-érdeklődés Bale iránt” (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Manchester United komoly érdeklődést mutat a Real Madridot erősítő Gareth Bale iránt.
szept. 8
10:42
F1: megérkezett az új tulajdonos, szebb jövőt ígér (She)
Bár jövő tavaszra teljesen az amerikai Liberty Media kezébe kerül a Formula–1, az új tulajdonos ígéretet tett rá, hogy a sorozat központja Európa marad. A sportág új elnöke, Chase Carey minden eddiginél népszerűbb és hatalmasabb F1-et vizionál.
szept. 8
10:44
Roma: új szerződéssel marasztalnák Nainggolant (She)
A Serie A-ban szereplő AS Roma helyi lapértesülés szerint hamarosan új szerződést köthet középpályásával, Radja Nainggolannal.
szept. 8
11:15
Bayern München: Ribéry új szerződést szeretne kapni (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München francia szélsője, Franck Ribéry reméli, hogy még két-három évig a klub alkalmazásában maradhat.
szept. 8
11:17
Arsenal: „Simeone tökéletes Wenger-utód lenne” (She)
Az Arsenal korábbi játékosa, Ray Parlour szerint a jelenleg a spanyol Atlético Madridot irányító Diego Simeone tökéletes utódja lenne Arsene Wengernek a londoniak kispadján.
szept. 8
11:19
Paralimpia 2016: orosz zászlót vitt a fehérorosz sportoló (She)
A fehérorosz küldöttség egy orosz zászlót is körbevitt a riói paralimpia megnyitóünnepségén.
szept. 8
11:27
Premier League: Unalmas, amit Guardiola csinált előző csapatával (Agroinform)
Peter Schmeichel a manchesteri városi rivális trénerét kritizálta élesen a közelgő derbi előtt.
szept. 8
11:33
Elismerés: csak egy női sportolónak volt jobb hete Hosszúénál (She)
Az elmúlt hét napban csak Serena Williams érdemelt nagyobb elismerést Hosszú Katinkánál a világ sportolónői között az excellesports.com szerint. A női sportolókkal foglalkozó amerikai szaklap hétről hétre értékel, és ezúttal Hosszú is dobogós lett.
szept. 8
12:09
Golf: Tiger Woods több mint egy év után visszatérhet (She)
Több mint egyéves kihagyás után valószínűleg október elején visszatér Tiger Woods 14-szeres Major-győztes golfozó.
szept. 8
12:45
Hertha: a vezetőség elégedett, megszavazta az új szerződést (She)
A Hertha BSC két évvel meghosszabbította Michael Preetz sportigazgató 2017 nyarán lejáró szerződését.
szept. 8
12:47
Tenisz: Budapesten rendezik a junior Davis-kupát és Fed-kupát (She)
Szeptember 27. és október 2. között Budapest ad otthon a junior teniszezők Davis-, illetve Fed-kupájának, azaz a 16 éven aluli fiúk és lányok csapat-világbajnokságának.
szept. 8
12:49
PL: korábbi Arsenal-játékost szerződtetett a Crystal Palace (She)
A Premier League-ben szereplő Crystal Palace hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette az Arsenal korábbi futballistáját, Mathieu Flaminit, aki a szezon végéig írt alá.
szept. 8
13:03
Tenisz: Remélem, a US Open csak a kezdet – Babos Tímea (She)
Babos Tímea, aki az amerikai nyílt teniszbajnokságon egyesben a harmadik fordulóig jutott, bízik benne, hogy csak a kezdetet jelenti számára ez a siker.
szept. 8
13:12
NFL: A Packers lesz a bajnok, betlizik a Patriots? - Tippek, jóslatok! (Agroinform)
Néhány óra és kezdetét veszi az amerikai foci őrület, indul a szezon, szerkesztőink pedig tippelésre adták a fejüket.
szept. 8
13:54
Videó: a csapat gesztusától sírva fakadt a leukémiás lány (She)
„Mielőtt kifutunk a pályára, gondoskodjunk a családi ügyekről” – mondták az amerikai Foothill középiskola amerikaifutball-csapatának játékosai. Az egyik cheerleaderről nemrég derült ki, hogy leukémiás, a sportolók pedig szerették volna, ha a lány tudja, az egész csapat mellette áll, így mikor kimentek a pályára, mind egy szál sárga rózsát tettek a földre Ashley elé, aki könnyekig hatódott a…
szept. 8
13:56
Női kosár: a Szekszárd szlovén válogatottakat igazolt (She)
Két szlovén válogatott játékost igazolt a 2016/17-es bajnokságra a női kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű-KSC Szekszárd, amely a hétvégén Porecben, majd egy hét múlva Szekszárdon, a 47. Sió Kupán folytatja a felkészülést a bajnokságra.
szept. 8
14:06
Kosárlabda: Elképesztő siker kapujában a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott óriási lépést tett afelé, hogy 1999 után ismét ott legyen a kontinenstornán.
szept. 8
14:12
Budapest félmaratoni: külföldi nevezési rekord (She)
Vasárnap rendezi meg a Budapest Sportiroda (BSI) a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonit, melyen egyéniben több mint tízezren, összességében pedig több mint 15 ezren vesznek részt.
szept. 8
14:14
Spanyolország: az új kapitány reformja – a pályán kívül (She)
A spanyol válogatott következő időszakának sikereiben nagy szerepet játszhat Carlos Álvarez Campillo. Hogy még nem hallott róla futballberkekben? Nincs egyedül. A figyelmünket a KultúrTapas spanyol magazin Lopeteguiről szóló írása keltette fel.
szept. 8
14:16
FIFA 17: megvan, mikor próbálhatjuk ki először a játékot (She)
Szeptember 29-én Magyarországon is a polcokra kerül a FIFA 17 játék, ám már korábban kipróbálhatjuk az EA Sports új futballszimulátorát. A demóval kapcsolatban eddig csak pletykák keringtek, ám a cég most hivatalosan is megerősítette, szeptember 13-án lesz elérhető az ingyenes próbaverzió.
szept. 8
14:18
MU: „Bailly mindannyiunkat meglepett, nagyszerű igazolás” (She)
Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United kapusa, David de Gea a klub egyik nyári igazolását, Eric Baillyt méltatta legutóbbi nyilatkozatában.
szept. 8
14:30
NFL: jöhet a Super Bowl utáni másnaposság – letaszítják a Broncost a trónról? (She)
Ma éjjel, magyar idő szerint 2.30-kor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os idénye, az idei Super Bowl „visszavágójával”, a Denver Broncos–Carolina Panthers mérkőzéssel. Felvezető sorozatunkban korábban foglalkoztunk már az eltiltottak és a visszavonulók álomcsapatával, most jöjjön a holt szezon összefoglalása és a jóslatok.
szept. 8
15:06
Palermo: Balogh és Sallai gyakorlatilag próbajátékon (She)
Az idén januárban Palermóba szerződő Balogh Norbert már a hetedik edzőjével dolgozik együtt a szicíliai városban a héten kinevezett Roberto De Zerbi személyében, ami azt jelenti, hogy ritkán szerephez jutó játékosként most újra bizonyítania kell edzőjének, hogy számolhat vele. Sallai Roland is úgy érezheti, hogy próbajátékon szerepel.
szept. 8
15:08
NB II: hosszú kihagyás vár a nyíregyházi védőre (She)
Dvorschák Gábor, a Nyíregyháza labdarúgócsapatának hátvédje súlyos sérülést szenvedett a Cigánd elleni felkészülési mérkőzésen.
szept. 8
15:15
Real Madrid: Közeleg CR7 visszatérése (Agroinform)
A hétvégén visszatérhet a pályára Cristiano Ronaldo, aki az Eb-döntő óta bajlódott sérüléssel.
szept. 8
15:21
FTC: „Nem bosszant a dolog, nincs miért haragudnom a Fradira” (She)
A Ferencvárostól a héten közös megegyezéssel távozó Stanislav Sesták hálás a magyar bajnoknak, nem haragszik azért Thomas Dollra, hogy így alakult a sorsa.
szept. 8
15:51
US Open: Magyar származású játékost is érint a torna egyetlen bundagyanús meccse (Agroinform)
A svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímea első körös meccsét vizsgálják egyedül az Openről.
szept. 8
16:15
Valencia: határozottan elutasították a Real érdeklődését (She)
Az As értesülése szerint a La Ligában szereplő Real Madrid a nyáron a Valencia fiatalját, Rafa Mirt kívánta szerződtetni – hiába.
szept. 8
17:09
Jégkorong: szögre akasztotta a lepkést a Fradi-kapus (She)
Befejezte pályafutását a 37 éves, korábbi válogatott jégkorongozó, Budai Krisztián. A kapus 26 év után hagyott fel az élsporttal, de nem szakad el a sportágtól: a továbbiakban kapusedzőként vállal szerepet a Ferencvárosnál.
szept. 8
17:11
Paralimpia: kizárták az orosz zászlót vivő fehéroroszt (She)
A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) visszavonta az akkreditációját annak a fehérorosz sportvezetőnek, aki a riói paralimpia magyar idő szerint csütörtök hajnalban megtartott megnyitóján az orosz zászlót vitte.
szept. 8
17:13
F1: Megzavart a bejelentés Monzában – Button (She)
Pont nélkül zárta a McLaren-Honda az Olasz Nagydíjat, de Jenson Button szerint előzetesen sem reménykedtek kimagasló eredményben, ráadásul az ő felkészülését visszavonulásának bejelentése is nehezítette.
szept. 8
17:19
US Open: A cseh lány Venus után Serenát is megvicceli? (Agroinform)
Csütörtökön Serena-Plisková és Wozniacki-Kerber elődöntőket rendeznek New Yorkban, az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 8
17:27
Real: Bale centikkel állt meg a „tankkal” a szurkolók előtt – videó (She)
Emlékezetesre sikerült egy promóciós rendezvény Gareth Bale számára.  Több száz szurkoló gyűlt össze Madrid belvárosában, hogy láthassa a Real klasszisát, akinek azonban meggyűlt a baja „tankként” is becézett sötét Mercedesszel, ugyanis belépője annyira látványos lett, hogy a biztonsági személyzetnek kellett asszisztálni a walesi korrigáló manőveréhez.
szept. 8
17:45
Rio 2016: Lochte tíz hónapos eltiltást kapott – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a délelőtti amerikai sajtóértesülések: Ryan Lochte, hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó tíz hónapos eltiltást kapott a riói játékok alatt okozott botrányért.

Keresés