2016. szeptember 10. szombat

szept. 10
7:00
US Open: Wawrinka legyőzte Nisikorit, először döntős (She)
Stan Wawrinka négy szettben legyőzte (4:6, 7:5, 6:4, 6:2) a japán Nisikori Keit a US Open férfi egyes második pénteki elődöntőjében, így a világranglista-3. svájci lesz a Gaël Monfilst búcsúztató Novak Djokovics ellenfele a vasárnapi fináléban.
szept. 10
7:02
Paralimpia 2016: az úszó Adámi 4., Konkoly 6. lett (She)
Adámi Zsanett (S2) negyedik lett 100 méteres hátúszásban, Konkoly Zsófia (S9) pedig a hatodik helyen végzett 400 méter gyorson a riói paralimpia pénteki versenynapján.
szept. 10
7:04
Paralimpia 2016: három asztaliteniszezőnk továbbjutott (She)
Az S11-es kategóriában címvédő Pálos Péter második csoportmérkőzését is megnyerte, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a riói paralimpia asztalitenisz-tornáján. Az S8-as kategóriában Csonka András és Zborai Gyula továbblépett a kieséses szakaszba, Arlóy Zsófia viszont befejezte szereplését.
szept. 10
7:54
Real: CR7 hatalmas kötényt kapott, nehezen viselte – videó (She)
A Real Madrid péntek délutáni edzésén csak úgy repkedtek a látványos trükkök, kötények cicázás közben. A sérülésből visszatérő Cristiano Ronaldo állt mindkét oldalon, érthető módon mosolygósabban viselte, amikor nem ő volt az áldozat. Honfitársa, Fabio Coentrao kínálta meg egy méretes köténnyel, CR7 pedig mintha picit befeszült volna ettől.
szept. 10
7:56
Legia: világklasszis centerrel pótolták volna Nikolicsot (She)
A lengyel Legia sportigazgatója, Michael Zewlakow elismerte, hogy az átigazolási időszakban tettek lépéseket Miroslav Klose szerződtetésének érdekében. A 38 éves világbajnok labdarúgó centerposzton Nikolics Nemanját pótolhatta volna.
szept. 10
8:30
Barca: szürreálisan magas fizetést kínált Neymarnak egy topklub (She)
Neymar ügynöke, Wagner Riberio szerint a Paris Saint-Germain érdeklődése 2016 nyarán komoly volt a Barcelonában futballozó Neymar iránt, aki nem állt túl messze a klubváltástól.
szept. 10
9:00
Sportfogadás: Spanyol, német és magyar bajnoki meccsel nyernénk (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
szept. 10
9:06
US Open: Djokovics olyan mérges lett, át kellett öltöznie (She)
Novak Djokovics bejutott a US Open fináléjába, amelyben Stan Wawrinka lesz az ellenfele, a szerb világelső Gaël Monfilst búcsúztatta. Nem volt felhőtlen a meccs minden pillanata Djokovics számára, aki az elbukott harmadik szett utolsó pontja előtt mérgében kettétépte a felsőjét.
szept. 10
9:24
Légiósok: Örültem, hogy újra játszhattam – Köteles (She)
Első mérkőzését játszotta új csapatában, a Waasland-Beverenben Köteles László, aki jó teljesítménnyel járult hozzá a címvédő FC Bruges elleni hazai sikerhez (1–0). A magyar légiós a mérkőzés után azt mondta, örült, hogy újra védhetett.
szept. 10
9:36
Premier League: Jön a manchesteri derbi (Agroinform)
Először csap össze Mourinho és Guardiola manchesteriként, a bajnokot fogadja a Liverpool. PL-előzetes.
szept. 10
9:42
Kosár: már az utódját is látja a friss 3x3-as Európa-bajnok (She)
Az NSO Tv stábja Debrecenben járt, ahol a  a turisták nem mindennapi rendezvénnyel találkozhatnak: a cívisváros talán legismertebb helyén rendezik ugyanis a hét végén a 3x3-as U18-as Európa-bajnokságot. A magyar lányok nyitó mérkőzését a helyszínen nézte meg a friss felnőtt Európa-bajnok Medgyessy Dóra is, aki meghatódott, amikor külön köszöntötte szülővárosa az eseményen. Videónkban a szakággal…
szept. 10
10:15
Serie A: ennyit keres Nagy a Bolognában; Balogh a klubcsúcs felét kapja (She)
A La Gazzetta dello Sport közzétette a Serie A-ban szereplő összes klub összes játékosának fizetését. Ebből kiderül, hogy a Napolitól a Juventushoz igazoló Gonzalo Higuaín keresi a legtöbb pénzt az olasz bajnokságban a 2016–2017-es szezonban, de az is, hogy mennyit tehet zsebre egy szezon alatt a Bolognában futballozó Nagy Ádám vagy a Palermo két magyarja, Balogh Norbert és Sallai Roland.
szept. 10
10:48
NB I: Minden a Videoton mellett szól (Agroinform)
Az alaposan megerősített Vidi ezúttal a Haladást győzheti le hazai pályán.
szept. 10
11:09
Edzősors: Pep Guardiola messze José Mourinho előtt (She)
Idáig tizenhat alkalommal feszült egymásnak José Mourinho és Josep Guardiola edzőként, háromszor a portugál, hétszer a katalán szakvezető csapata győzött, hatszor döntetlen született. A portugál és a spanyol szakember szombaton 13.30 órától (Tv: Spíler Tv – élőben az NSO-n!) a Premier League rangadóján mérkőzik meg egymással tizenhetedszer.
szept. 10
11:11
Arsenal: „Lionel Messi és C. Ronaldo szintjén vagyok” (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal futballistája, Alexis Sánchez úgy véli, ugyanazon a technikai szinten van, mint a világ két legjobb labdarúgójaként számon tartott Lionel Messi és Cristiano Ronaldo.
szept. 10
11:24
NB I: Valamelyik csapatnak magához kell térnie (Agroinform)
A Kövesd és a Honvéd is nyeretlenségi szériát szakítana meg, így a döntetlen a legvalószínűbb eredmény.
szept. 10
11:42
NB I: Ki-ki meccsre van kilátás Gyirmóton (Agroinform)
Amely csapat elbukja a Gyirmót-Diósgyőr mérkőzést, az óriási bajba kerülhet.
szept. 10
11:45
FTC: az NB II helyett a Benficában kötött ki az U-válogatott támadó (She)
A Ferencváros korosztályos válogatott labdarúgója, a 16 esztendős Csoboth Kevin a Benficában folytatja pályafutását.
szept. 10
12:03
La Liga: azért nem a Chelsea-é lett, mert a felesége válással fenyegette (She)
Érdekes részleteket árult el a Zenit elnöke Ezequiel Garay átigazolásának körülményeiről. Az argentin hátvéd 2014-ben a Benficától érkezett, idén nyáron pedig a La Ligában szereplő Valenciához igazolt, 20 millió euróért. De nem ez volt a legjobb forgatókönyv a szentpétervári klub számára.
szept. 10
12:18
NB I: „Szerettük volna Messit és CR-t idehozni, de nem sikerült” (She)
A labdarúgó NB I szombati játéknapján az átigazolási időszak hajrájában alapos vérátömlesztésen áteső DVSC az előző öt fordulóban 13 pontot begyűjtő Újpestet fogadja. A debreceni csapat vezetőedzője, Leonel Pontes a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, ha rajta múlik, a hajdúsági együttes augusztus végén Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is megszerezte volna.
szept. 10
12:36
NB I: kispesti drukkerek karamboloztak Mezőkövesden, súlyos sérültek (She)
Szombaton délelőtt fél tizenegy körül két autó ütközött össze Mezőkövesden, a 3-as út elkerülő szakaszán. A Borsod Online információi szerint az egyik személyautóban kispesti drukkerek utaztak a mai bajnokira.
szept. 10
12:36
NB I: Mumusa ellen a listavezető (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a listavezető Vasas azt a Paksot fogadja, amelyet 2012 óta nem tudott legyőzni.
szept. 10
13:12
Barca: Ter Stegen megsérült, szinte biztos, hogy Cillessen véd (She)
A pénteki edzésen combizomsérülést szenvedett, ezért egy-két hétig nem léphet pályára Marc-André ter Stegen, a Barcelona labdarúgócsapatának német válogatott kapusa.
szept. 10
13:14
Vb 2018: sakknagymestert is bevetett Ukrajna ellen Izland (She)
Akik esetleg élőben követték figyelemmel a hétfői Ukrajna–Izland labdarúgó-világbajnoki selejtezőt, észrevehettek az izlandiak kispadján egy látszólag oda nem illő embert, egy sakkozó nagymestert. Mit keresett ott?
szept. 10
13:16
PL: Mhitarjan kezd az MU-ban, a City nem óvatoskodik (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Premier League negyedik fordulójának rangadójára, a Manchester United és a Manchester City összecsapására. A „vörös ördögöknél” bekerült a kezdőbe Henrih Mhitarjan és Jesse Lingard, míg a vendégeknél Kelechi Iheanacho pótolja az eltiltott Sergio Agüerót. A 13.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 10
13:30
Női U20-as vb: Kulcsár Katalin rangos feladatot kapott (She)
A Nemzeti Sport információja szerint újabb rangos feladatot kapott az utóbbi évek legmagasabban jegyzett magyar női játékvezetője: Kulcsár Katalin is bekerült a női U20-as világbajnokság játékvezetői keretébe.
szept. 10
13:30
US Open: Új bajnokot avatnak New Yorkban (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság női döntőjében Karolína Plisková és Angelique Kerber méri össze a tudását.
szept. 10
13:32
Fotó: nem semmi látvány a világ 3 legerősebb futballistája (She)
A szeptemberben megjelenő FIFA 17 gyártója, az EA Sports közzétette a játékban szereplő labdarúgók közül a tíz legerősebbet.
szept. 10
13:34
Búvárúszás: hét éremmel zártuk az Európa-bajnokságot (She)
Egy arany- és hat bronzérmet nyertek a magyarok a Berlin melletti Störitzsee tavon megrendezett tájékozódási búvárúszó Európa-bajnokságon.
szept. 10
13:48
PL: Manchester United–Man. City élőben az NSO-n! (She)
Idáig tizenhat alkalommal feszült egymásnak José Mourinho és Josep Guardiola edzőként, háromszor a portugál, hétszer a katalán szakvezető csapata győzött, hatszor döntetlen született. A portugál és a spanyol szakember szombaton a Premier League rangadóján mérkőzik meg egymással tizenhetedszer, kövesse a mérkőzés onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 10
14:06
Nice: Balotelli 15 ezer eurónyi ajándékot vitt az öltözőbe (She)
Olaszországi sajtóhírek szerint Mario Balotelli úgy próbálta segíteni beilleszkedését új klubjában, a francia élvonalban szereplő Nice-nél, hogy 15 ezer euró (4.6 millió forint) értékben vitt ajándékokat az öltöző tagjainak.
szept. 10
14:06
NB I: Nehéz meccs vár a Fradira (Agroinform)
A 261. örökrangadót rendezik az OTP Bank Liga 8. fordulójában, az MTK Dunaújvárosban fogadja a Ferencvárost.
szept. 10
14:08
Videó: nagy védelmi hiba után lőtt gólt a City az MU-nak (She)
A City lőtte az első gólt a manchesteri rangadón az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Kevin De Bruyne használta ki Daley Blind hibáját.
szept. 10
14:10
Atlétika: 40 millió rubel az olimpiáról kizárt oroszoknak (She)
Együttesen mintegy negyvenmillió rubelt (170 millió forint) kapnak azok az orosz atléták, akik nem indulhattak a nyári olimpián, miután a nemzetközi sportági szövetség (IAAF) a szisztematikus és államilag támogatott doppingolást igazolva látva eltiltotta Oroszországot a riói szerepléstől.
szept. 10
14:12
NB I: itt tart most a Haladás stadionjának építése – fotók! (She)
A nyugat.hu friss fotókat osztott meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás új sportkomplexumáról, amely várhatóan 2017 nyarára készül el.
szept. 10
14:21
Videó: Guardiola incselkedett Rooneyval, a támadó bepöccent (She)
„Tessék, itt a labda!” – jelezte Pep Guardiola, amikor a Manchester United következhetett bedobással a Manchester City elleni rangadón az angol labdarúgó-bajnokságban. Aztán, amikor Wayne Rooney odament, hogy elvegye tőle a labdát, nem várt folytatás következett…
szept. 10
14:39
Videó: Ibra nagy bombával hozta vissza a United reményét (She)
Kelechi Iheanacho kettőre növelte a Manchester City előnyét a Manchester United ellen az angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, ám Zlatan Ibrahimovic még az első félidőben szépített.
szept. 10
14:41
Nyílt vízi úszás: Rasovszky junior Európa-bajnok lett (She)
A világbajnoki arany után az Európa-bajnoki cím is Rasovszky Kristófé lett a junior korú nyílt vízi úszók mezőnyében Olaszországban.
szept. 10
14:57
La Liga: a gól nélküli első félidő után néggyel nyert az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) harmadik fordulójában az Atlético Madrid idegenben 4–0-ra legyőzte a Celta Vigót. A fővárosi csapatban Antoine Griezmann két gólt és egy gólpasszt jegyzett.
szept. 10
14:57
NB I: A debreceni reformok működnek? (Agroinform)
A fogadkozás óriási a debreceni oldalon, a megújult Lokinak azonban piszkosul nehéz dolga lesz.
szept. 10
14:59
Skócia: Dembélé a hős, kiütéses Celtic-siker az Old Firmön (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában a a Celtic hazai pályán 5–1-re legyőzte a Rangerst a 402. Old Firmön. A hazaiak legjobbja a 20 éves francia csatár, a mesterhármasig jutó Moussa Dembélé volt.
szept. 10
15:33
PL: a Man. City legyőzte a Manchester Unitedet idegenben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában a Manchester City Kevin De Bruyne és Kelechi Iheanacho góljával 2–1-re legyőzte a Zlatan Ibrahimovic révén csak szépítésig jutó Manchester Unitedet.
szept. 10
15:33
Premier League: Kapitális védelmi hibák döntöttek a manchesteri szuperderbin - videó (Agroinform)
Szenzációs iramot hozott a United és a City rangadója. Végül a védelmi hibák özönéből a vendégek profitáltak pontokkal.
szept. 10
15:35
Bundesliga: Ingolstadt–Hertha BSC élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-élvonal, a Bundesliga 2. fordulójában Dárdai Pál Herthája az Ingolstadthoz látogat, kövesse a találkozót onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 10
16:09
MotoGP: Lorenzo indulhat az élről, Rossi a második (She)
A spanyol Jorge Lorenzo szerezte meg a pole pozíciót a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján a királykategóriában. A második helyről az olasz Valentino Rossi, míg a harmadikról a Suzukival versenyző Maverick Vinales indulhat. A vb-pontverseny élén álló Marc Márquez a negyedik helyről várhatja a vasárnapi futamot.
szept. 10
16:27
Videó: C. Ronaldónak hat perc kellett az első góljához (She)
Cristiano Ronaldo már a 6. percben betalált a Real Madridban az Osasuna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
szept. 10
16:45
Videó: Cech öngólja, látványos Arsenal-egyenlítés (She)
Az Arsenal védője, Laurent Koscielny látványos, ollózós mozdulattal egyenlített a Southampton ellen hazai pályán az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A „szentek” Petr Cech peches öngólja után szereztek vezetést.
szept. 10
17:03
F1: Sosem mondtam, hogy átveszem Danyiil helyét – Gasly (She)
Nagy port kavart a jelenleg a GP2-ben versenyző Pierre Gasly nyilatkozata, aki állítólag az Olasz Nagydíjat megelőzően mondta el, hogy már Szingapúrban átveszi Danyiil Kvjat helyét a Toro Rossónál. Helmut Marko hamar rácáfolt a francia versenyzőre, aki azóta elmondta, hogy kiforgatták a szavait, és valójában sosem nyilatkozott hasonlót.
szept. 10
17:19
Ligue 2: Bese ismét végig a pályán volt a Le Havre-ban (She)
Csakúgy, mint az előző fordulóban, Bese Barnabás újra végigjátszotta a Le Havre bajnokiját. A magyar védő csapata hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Valenciennes-nel a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában.
szept. 10
17:21
PL: Mourinho szerint a bíró két 11-estől is megfosztotta az MU-t (She)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában a Manchester City Kevin De Bruyne és Kelechi Iheanacho góljával 2–1-re legyőzte a Zlatan Ibrahimovic révén csak szépítésig jutó Manchester Unitedet. A találkozót követően a két menedzser, José Mourinho és Pep Guardiola értékelte a látottakat.

Keresés