2016. szeptember 14. szerda

szept. 14
1:03
Paralimpia: 4 századon múlt Sors Tamás bronzérme (She)
Sors Tamás négy századdal lemaradva a harmadik helyezettől negyedikként végzett az S9-es kategóriában 50 méteres gyorsúszásban a riói paralimpián, míg Tóth Tamás hatodikként csapott célba.
szept. 14
6:21
NB II: visszatérhet a válogatott védő és a háromszoros gólkirály (She)
Gyepes Gábor és Bajzát Péter is a kerettel edz, így sérülése után mindkét labdarúgó pályára léphet a Soroksár színeiben a ZTE elleni NB II-es labdarúgó-mérkőzésen szerdán – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
szept. 14
6:57
Birkózás: magyar szakértő is dolgozik a jobb bíráskodásért (She)
A magyar Bacsa Péter is bekerült a Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) ama független szakértői csoportjába, amelyet a nagy vihart kavaró riói játékvezetői botrányok kivizsgálására hoztak létre.
szept. 14
7:51
Golf: ne zavard meg két nyugdíjas rendőr játékát! (She)
Golfpályán ért véget egy autós üldözés a kaliforniai Fountain Valley városában, ahol a megzavart golfosok segítettek elkapni a drogkereskedőt.
szept. 14
8:27
Chelsea: Diego Costa önmagát adta a csapatfotózáson (She)
A Chelsea-nél megvolt a szokásos éves csapatfotózás, amelyről videofelvétel is készült. Diego Costa, a londoniak spanyol válogatott csatára – talán a fotós kérésére – önmagát adta…
szept. 14
8:29
BL: Zseniális játékosaim vannak – Rodgers a 0–7 után (She)
A hétvégi, bajnoki betlit követően hengerelt első BL-csoportmeccsén az FC Barcelona, amely a szombaton rangadót nyerő Celticet küldte padlóra. A két csapat szakvezetőjében közös volt, hogy mindketten saját játékosaikat magasztalták.
szept. 14
9:24
Kosárlabda: Révbe érhet a magyar válgatott (Agroinform)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott szerdán Luxemburgban lép pályára az Eb-selejtező ötödik fordulójában.
szept. 14
9:36
BL: a PSG sztárja azt sem látta, mit csinál, de imádják érte (She)
Nehéz megfejteni a pontos okát, de az internet népének egy része valamiért betegesen rajong azokért az emberekért, akik úgy tudnak eldobni egy palackot, hogy az fordul egyet-kettőt a levegőben, majd a talpára érkezik, és meg is áll. A ritkább eset az, amikor ezt megörökíteni is sikerül, és nem csak egyedül vagyunk a szobában, ha megtörténik az apró csoda. Nos, Marco Verratti, a PSG olasz…
szept. 14
10:12
Olimpia 2024: továbbra sincs végleges döntés Rómában (She)
Ha valaki sutba akar dobni két év munkát, világosan mondja meg és vállalja érte a felelősséget – üzent ismét Giovanni Malago, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) elnöke Virginia Raggi római főpolgármesternek, mivel továbbra sem erősítette meg, hogy a főváros 2024-ben olimpiát szeretne rendezni.
szept. 14
10:30
Anglia: reagált a Wigan edzője Bogdán Ádám óriási hibájára (She)
Mint beszámoltunk róla, Bogdán Ádám nagy hibájából kapott gólt a Wigan Athletic kedd este, és el is vesztette a Norwich City elleni angol másodosztályú bajnokit. A figyelmetlen magyar kapus a közösségi médiában megkapta a magáét Jacob Murphy 3. percbeli vezető góljáért, edzője azonban nem kárhoztatja.
szept. 14
10:48
Férfi kosár: a magyaroknak nincs tudomásuk FIBA-vizsgálatról (She)
Plézer Gábor, a magyar férfi kosárlabda-válogatott technikai vezetője a Nemzeti Sportnak megerősítette: nincs tudomása arról, hogy a nemzetközi szövetség (FIBA) bármilyen vizsgálatot folytatna a londoni Eb-selejtezővel kapcsolatosan. Legalábbis erről hivatalosan semmilyen papírt nem küldött hazánkba.
szept. 14
10:51
Manchester United: Az emberek féltékenyek Paul Pogbára - Ibrahimovic (Agroinform)
A Vörös Ördögök klasszisa megvédte csapattársát, aki a mémek áldozatává vált Angliába szerződése óta.
szept. 14
11:24
Vb 2018: A továbbjutást kell megcéloznunk – Bese (She)
Bese Barnabás a nyáron csapott fel légiósnak: az Eb-t megjárt 22 éves védő az MTK-tól szerződött a francia másodosztályú Le Havre AC-hoz. Klubjával célja a feljutás, a válogatottal a vb-kvalifikáció.
szept. 14
11:26
UEFA: döntöttek, szlovén utódja lett Michel Platininek (She)
A szlovén Aleksander Ceferint választották meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökének a szervezet szerdai, athéni kongresszusán.
szept. 14
11:42
NB I: hatéves leukémiás kislányon segít a Mezőkövesd (She)
Hatéves leukémiás lány megsegítésére indított jótékonysági akciót a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd.
szept. 14
11:45
Tenisz: A karriercsúcs motivál a szezon hátralévő részében - Babos Tímea (Agroinform)
Babos Tímeának nagy motivációt jelent a szezon hátralévő részére, hogy a 26. helyen áll a világranglistán.
szept. 14
12:00
Paralimpia: éremtábla – a 2. legjobb arany nélküli nemzet a miénk! (She)
A magyar paralimpiai csapat nyolc érmet szerzett eddig Rióban, négy ezüst és négy bronz elosztásban, ezzel a szeptember 14-i állás szerint az éremtábla 57. helyét foglalja el. Érdekesség, hogy Japán mögött a magyar nemzet a második legeredményesebb az aranyérmet még nem szerző országok közül.
szept. 14
12:33
Tenisz: csak egy kiemelt nem esett ki – mert nem játszott (She)
Mind a négy kiemelt kiesett a kedden pályára lépők közül a québeci WTA-tornán. Az elsőként rangsorolt Eugenie Bouchard szerencséje, hogy a meccse nem fért bele a programba.
szept. 14
12:51
Bundesliga: 10 mp-et töltött a pályán, 2016-ban már nem játszhat (She)
Rendkívül balszerencsés Karim Bellarabi, a Bayer Leverkusen német válogatott támadója. A szélső a hétvégi, Hamburg ellen 3–1-re megnyert német bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára, de tíz másodperc után megsérült, és le kellett cserélni.
szept. 14
12:53
BL: így csomózta össze Messi a Celtic-védő lábait – fotók (She)
Kedden hét mérkőzéssel kezdetét vette a Bajnokok Ligája 2016–2017-es idényének csoportköre, míg Manchesterben a nagy eső miatt szerdára halasztották a Mönchengladbach elleni összecsapást. A német csapat így is megköszönte a szurkolást az Angliába utazóknak. Az első játéknap legjobb képei!
szept. 14
12:57
Bajnokok Ligája: Ők lehetnek a játéknap gólszerzői! (Agroinform)
Tegnap a bukik nyertek, de ma visszavágunk nekik! Portugál, finn és argentin a gólszerzőink között.
szept. 14
13:09
Paralimpia: hangot adnak az érmek Rióban – miért is? (She)
A magyar sportolók közül a csütörtöki nyitó versenynapon bronzérmes erőemelő Tunkel Nándor volt az első, aki közelről megismerhette, kipróbálhatta a Rio de Janeiró-i paralimpiára készített speciális érmeket.
szept. 14
13:27
Felkészülés: barátkozó angolok és franciák, meccs Saint-Denis-ben (She)
Júniusban az angol labdarúgó-válogatottal játszanak felkészülési mérkőzést a Stade de France-ban az Európa-bajnoki ezüstérmes franciák.
szept. 14
14:09
Bajnokok Ligája: Az olasz bajnok sikerétől várják pénzesőt (Agroinform)
A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Juventus az Európa Liga-győztes Sevillát fogadja.
szept. 14
14:19
BL: Kassai pont annak nem adott pirosat, aki rászolgált – videó (She)
Kassai Viktor összességében jól vezette a kedd esti PSG–Arsenal (1–1) Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést, a végén azonban csúszott egy hiba a ténykedésébe, mentségére szóljon, segítőjétől kapott információval alapján hozhatott hibás döntést.
szept. 14
14:21
Németország: Beckenbauer újabb kínos, 5.5 millió eurós ügyben (She)
Reinhard Grindel, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke élesen kritizálta Franz Beckenbauert, amiért 2006-ban 5.5 millió eurót fogadott el a németországi világbajnokság egyik szponzorától.
szept. 14
14:36
Dopping: orosz hekkercsoport törte fel a WADA adatbázisát (She)
A Fancy Bear nevű orosz hekkercsoport hatolt be a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) adatbázisába, szerzett bizalmas, a riói olimpiával összefüggő információkat sportolókról, és közölt első lépésként amerikai sztárversenyzőkről – szerinte – egyértelműen doppingolásra utaló adatokat.
szept. 14
14:38
Férfi kézi: a legendás svéd párost izlandi kapitány követi (She)
A 35 éves izlandi Kristján Andrésson lett a svéd férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.
szept. 14
14:54
BL: a Gladbach klasszis gesztust tett az elázott szurkolók felé (She)
Mint ismert, a heves manchesteri esőzés miatt kedd este elmaradt a Manchester City–Borussia Mönchengladbach Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés. Ez különösen az Angliába elutazó német szurkolók között okozhatott frusztrációt.
szept. 14
14:56
Vb 2018: a 0–5 után távozott az észt kapitány (She)
A világbajnoki selejtezősorozat első fordulója után távozott posztjáról Magnus Pehrsson, az észt labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Utódja az U21-es csapat eddigi vezetője, Martin Reim lett.
szept. 14
15:03
Bajnokok Ligája: Ilyen gyenge védelmeknél a gólokra kell fogadni! (Agroinform)
A Bruges és a Leicester City is gyengén kezdte az évet. Gólparádét hoz a gyenge védelmek meccse?
szept. 14
15:21
Bajnokok Ligája: Nikolics újabb lépést tehet a sztárság felé (Agroinform)
A lengyelek meglepetésre készülnek, a nyerőember pedig Nemanja Nikolics lehet.
szept. 14
15:30
Hajnal visszatért, gyenge játékkal jutott tovább a Fradi (She)
A labdarúgó NB I-es klubok szerdán megkezdték a Magyar Kupa-küzdelmeket. A Ferencváros gyenge játékkal jutott tovább, a Gyirmót és a Honvéd meccsén viszont kiszakadt a gólzsák – az összes NB I-es csapat továbbjutott.
szept. 14
16:06
MU: Mourinho elmondta, hogy sikerült Pogbát „elcsábítani” (She)
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elárulta, hogy rendkívül nehéz dolga volt Paul Pogba visszacsábításával, mert a franciát egy másik nagy klub is erőteljesen megkörnyékezte.
szept. 14
16:08
NB II: élő eredménykövető a 9. forduló mérkőzéseiről az NSO-n! (She)
Kilenc mérkőzést rendeznek szerdán a labdarúgó NB II 9. fordulójában. A Nyíregyháza 3–1-es hátrányból felállva 5–3-ra győzött a Cegléd otthonában, a Kisvárda magabiztosan, 3–0-ra verte meg a Cigándot, míg a Szeged 2011 a Dorogot múlta felül. Hét nyeretlen meccs után nyert a Mosonmagyaróvár, amelynek „áldozata" a Budaörs volt. A ZTE a 92. percben szerzett Daru Bence-góllal győzött a Soroksár…
szept. 14
16:16
Bajnokok Ligája: Ibériai rangadó a Bernabéu-ban (Agroinform)
A Barcelona és az Atlético Madrid keddi győzelme után szerdán a Real Madridon a sor, hogy megnyerje a maga mérkőzését.
szept. 14
16:57
Paralimpia: remek parakajak; négy negyeddöntős vívásban (She)
Remekül mutatkoztak be szerdán a magyar versenyzők a parakajak paralimpiai debütálásán, a Rio de Janeiró-i Rodrigo de Freitas Lagúnában.
szept. 14
17:09
Bajnokok Ligája: Kétezer nap után térhet vissza Falcao (Agroinform)
A Monacóban futballozó kolumbiai klasszis 2010-ben játszott utoljára a Bajnokok Ligájában.
szept. 14
17:15
Jégkorong-vb: a házigazda ukránokkal kezdünk (She)
A házigazda ukrán csapat ellen lép először jégre a magyar jégkorong-válogatott a jövő áprilisi divízió 1/A világbajnokságon Kijevben.
szept. 14
17:45
Magyar Kupa: Szenvedett a Fradi és a Paks, nincs meglepetés az 1. körben (Agroinform)
Valamennyi NB I-es csapat sikerrel vette a Magyar Kupa szerdai játéknapját.
szept. 14
18:03
Tenisz: Doppingoltak a Williams testvérek? (Agroinform)
A kibontakozó amerikai doppingbotrány két főszereplője lehet Serena és Venus Williams.
szept. 14
18:09
MK: Győr–DVSC, Pécs–Videoton – élő eredménykövető (She)
A labdarúgó NB I-es klubok szerdán megkezdték a Magyar Kupa-küzdelmeket. A Ferencváros gyenge játékkal jutott tovább, a Gyirmót és a Honvéd meccsén viszont kiszakadt a gólzsák – délután az összes NB I-es csapat továbbjutott. Este a DVSC és a Videoton is bejuthat a legjobb 64 közé. Kövesse a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online-on!
szept. 14
18:54
NB I: Hetekre kidőlt az Eb egyik hőse (Agroinform)
Több hét kényszerpihenő vár Király Gáborra, aki a Videoton elleni mérkőzésen combközelítőizom-sérülést szenvedett.
szept. 14
19:03
Rio 2016: díjat kapott a helyiektől a Magyar Ház (She)
Rio de Janeiro városának kereskedelmi kamarája (ACRJ) kedden bejelentette, hogy az olimpiára megnyitott nemzeti házak közül a magyart, a katarit és a svájcit díjazta.
szept. 14
19:36
NB I: Szabó Zsolt vezeti az FTC–DVSC rangadót – bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte az NB I 9. fordulójának játékvezetőit: az Újpest–Videoton összecsapáson Iványi Zoltán dirigál, a listavezető Vasas Haladás elleni soproni vendégjátékán Berke Balázs fújja a sípot, a Ferencváros–DVSC rangadón pedig Szabó Zsolt.
szept. 14
20:39
Magyar Kupa: Hengerelt a Vidi, csúnyán beégett a Debrecen (Agroinform)
Kiesett a Magyar Kupából a Debrecen, amely 1-0-s vereséget szenvedett az NB III-ban szereplő Győri ETO otthonában.
szept. 14
20:48
BL: Legia Warszawa–Dortmund – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában Nikolics Nemanjáék a Borussia Dortmundot fogadják, a Real Madrid pedig a Sporting CP-vel találkozik odahaza, kövesse a mérkőzéseket onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 14
20:50
Ifi BL: brutális sérülést szenvedett a Dortmund fiatalja – 18+ (She)
Rémálommá vált Dario Scuderi számára a Legia Warszawa–Borussia Dortmund ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés. A németek játékosa egy összecsapás nyomán szenvedett súlyos sérülést.
szept. 14
20:52
BL: Juventus–Sevilla – élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődnek a küzdelmek a Bajnokok Ligája H-csoportjában is. Mindjárt itt egy csemegének ígérkező rangadó, amelyen a Juventus az Európa-liga címvédőjét, a Sevillát fogadja. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, szöveges közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
szept. 14
21:24
Férfi kosár: Kolozsvár is várhatja a magyarokat – ilyen lesz az Eb (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 1999 után ismét kijutott az Európa-bajnokságra: a nemzeti csapat matematikai kvalifikációját a britek Macedónia feletti győzelme tette biztossá. Nézzük, mi vár a mieinkre a kontinenstornán!

Keresés