2016. szeptember 19. hétfő

szept. 19
0:30
Hétfői sportműsor: hoki, tenisz, sznúker és kerékpár (She)
A hétvégi pörgés után lazább napra készülhetnek a sportrajongók, de a jégkorong, a tenisz, a sznúker vagy éppen a kerékpár szerelmesei így is találhatnak maguknak elfoglaltságot.
szept. 19
7:36
NFL: kikapott a Seahawks, a Vikings legyőzte a Packerst (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) második fordulójában a Seattle Seahawks 9–3-as vereséget szenvedett a Los Angeles Rams vendégeként. A Minnesota Vikings–Green Bay Packers csoportrangadón a hazaiak 17–14-re győztek.
szept. 19
7:54
Lengyelország: nagy megtiszteltetés – Guzmics a forduló válogatottjában! (She)
Guzmics Richárd, a lengyel élvonalbeli Wisla Kraków magyar válogatott labdarúgója bekerült a bajnokság kilencedik fordulójának álomcsapatába.
szept. 19
7:56
Úszás: megfordult világ! Hosszú Katinkával jobb a hétfő reggel – fotó (She)
Hosszú Katinka ismét hatalmas szívességet tett nekünk. Háromszoros arany- és egyszeres ezüstérmes úszónk korán reggel posztolt egy képet a Facebook-oldalára. A legendásan morcos hangulatú hétfő reggel így már nem is annyira morcos hangulatú, ugye? Megfordult világ.
szept. 19
9:24
Jégkorong-vk: svéd és észak-amerikai győzelem (She)
A svéd válogatott legyőzte az orosz csapatot a jégkorong-világkupa B-csoportjának nyitányán, Torontóban.
szept. 19
9:33
Heti műsor: Jön a rangadók hete! (Agroinform)
Pazar hét vár a foci szerelmeseire, hiszen Vidi-FTC, FTC-Újpest, Arsenal-Chelsea, Barca-Atlético meccseket is rendeznek!
szept. 19
9:42
NB I: csoda egy gól – „Az U6-os bajnokságban sem történt velem ilyesmi” (She)
Nagy Gergő állította be az 5–0-s végeredményt a labdarúgó NB I 9. fordulójában megrendezett Bp. Honvéd–MTK találkozón, és alaposan elcsodálkozott a gólján, lévén fejjel szerezte azt.
szept. 19
10:00
Paralimpia: csodálatosak! Rájuk büszke az ország – íme, érmeseink! (She)
A hősök, akikre büszke az egész ország. Vasárnap este Rióban véget ért a 2016-os paralimpia, amelyen Magyarország 18 érmet szerzett. Tóth Tamás első helye mellett nyolc ezüst- és kilenc bronzéremmel büszkélkedhet a magyar küldöttség, amely túlteljesítette a várakozásokat. Íme, a dicsőségtabló!
szept. 19
10:02
Légiósok: ismét betalált a Rapid fiatal magyar játékosa – videó (She)
Az osztrák élvonalbeli bajnokság nyolcadik fordulójában a Rapid Wien hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Mattersburgot. A bécsiek második gólját a 20 esztendős Szántó Tamás lőtte. Íme!
szept. 19
10:16
F1: ügyvédje a bíróságon beszélt Schumacher állapotáról (She)
Bár Michael Schumacher családja továbbra sem oszt meg semmit a 2013 decemberében síbalesetet szenvedő Formula–1-es legenda állapotáról, az egyik bulvárlap elleni per tárgyalásán a hétszeres világbajnok ügyvédje elmondott néhány részletet.
szept. 19
10:18
Paralimpia: a magyar csapat 47. az éremtáblázaton, minden 5. arany Kínáé (She)
A magyar paralimpiai küldöttség 1 arany-, 8 ezüst- és 9 bronzéremmel a 47. helyen zárta a riói játékok éremtáblázatát. A megszerzett érmek száma alapján a 21. helyezés a magyar csapaté. Az éremtáblázatot óriási fölénnyel nyerte meg Kína, amely rekordot jelentő 107 aranyérmet szerzett.
szept. 19
10:33
Barcelona: kell egy jobbhátvéd, aggódhat az Arsenal? (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Barcelona a téli átigazolási időszakban jobbhátvédet akar vásárolni. A kiszemeltek között van Héctor Bellerín, az Arsenal futballistája és a horvát Darijo Srna is.
szept. 19
10:45
Manchester United: Mourinho aggódhat az állása miatt? (Agroinform)
A fogadóirodák már közel sem biztosak benne, hogy meglesz a Manchesternek a BL-indulás.
szept. 19
11:09
Bundesliga: túl domináns a Bayern – rájátszás kellene? (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) volt elnöke, Wolfgang Holzhäuser a Kickernek adott interjújában ismételten azt indítványozta, hogy vezessék be a rájátszásos rendszert a német élvonalban.
szept. 19
11:11
Tenisz: Babos Tímea újabb csúcson, bekerült a top 25-be (She)
Babos Tímea a karriercsúcsot jelentő 25. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
szept. 19
11:27
Légiósok: Ha megkapom a lehetőséget, élek vele – Lang (She)
A Videotontól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Dijonhoz szerződő Lang Ádám elmondása szerint családias klubba került, várja a lehetőséget, és biztos benne, hogy élni fog vele.
szept. 19
11:36
NB I: Pintér toporzékolása a hétvége momentuma - videó (Agroinform)
A lefújás után a kövesdieket irányító volt szövetségi kapitány nem bírta kordában tartani az érzelmeit.
szept. 19
11:45
Man. City: „Mi a f.sz...” – Guardiola elkerekedett szemmel válaszolt (She)
Sikerült egy kicsit kiborítani a Bournemouth ellen 4–0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után Josep Guardiolát, a Manchester City menedzserét – a tréner egy nem túl eredeti újságírói kérdésre („Mindig is a tökéletességre törekszik. Az a célja, hogy megnyerjen minden versenysorozatot és begyűjtsön négy trófeát?”) elkerekedett szemmel nézett, majd a „What the fuck...” („kb. „Mi a f.sz...”)…
szept. 19
11:47
Kép: Hosszú Katinka hazatért, de akad egy apró probléma a fotón (She)
Hosszú Katinka a riói olimpia után meghatódva mesélt az NSO Tv-nek első edzőjéről, a nagyapjáról, akit az olimpia alatt mi is meglátogattunk. A világklasszis magyar úszó most végre eljutott Bajára, és természetesen meglátogatta nagyapját is, akivel leültek sakkozni egyet. Akad azonban egy apró probléma a fotóval.
szept. 19
12:03
Paralimpia: színkavalkád és látványos tűzijáték a záróünnepségen – képek (She)
Vasárnap befejeződtek a riói paralimpia küzdelmei. A házigazda Brazília – akárcsak az épek versenye után – ezúttal is látványos show-val készült a záróünnepségre. Az eseményen a magyar zászlót a mieink egyetlen aranyérmét nyerő úszó, Tóth Tamás vitte.
szept. 19
12:05
Videó: hihetetlen dráma – az arany kapujában rosszul lett, testvére lökte be a célba (She)
Íme, egy újabb példa arra, hogy a sport írja a legdrámaibb forgatókönyveket! A triatlon-világsorozat (World Series) utolsó, mexikói versenyén a Rióban ezüstérmes Jonny Brownlee „karnyújtásnyira” volt az aranyéremtől, ám nem sokkal a cél előtt, futás közben rosszul lett és lelassított. A brit versenyzőt testvére, az idei olimpián aranyérmes Alistair „felkarolta és bevonszolta” a célba – igaz,…
szept. 19
12:07
Tottenham: új szerződés a válogatott kulcsembernek (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy kulcsembere, az angol válogatott Dele Alli 2022-ig szerződést hosszabbított a klubbal.
szept. 19
12:19
NB I: egyetlen fotón a magyar bajnokság minden abszurdsága! (She)
A mi kis első osztályunkat, a labdarúgó NB I-et az teszi egyedivé, hogy mindig tartogat meglepetéseket, olyan jeleneteket, eseteket, amelyek a nagy nyugati profizmusban elképzelni sem tudnának, de minket szórakoztat. Kicsit abszurd, nagyon magyaros, de ettől szerethető, ettől a miénk – mint a „legújabb fejlesztésű” angyalföldi eredményjelző!
szept. 19
12:21
Extrém sport: nem biztos, hogy örülne, ha a lánya csinálná ezt – nyolcévesen (She)
Mijazaki mindössze egy nyolcéves kislány, de már olyan trükkökre képes egy gördeszkával, amely felnőtt, „hivatásos kollégáinak” is a dicsőségére válna.
szept. 19
12:23
Rögbi: két körrel a zárás előtt tornagyőztes az All Blacks (She)
A 2016-os Négy nemzet-bajnokság 4. fordulójában Új-Zéland és Ausztrália is házigazdaként aratott papírforma győzelmet. Az éllovas All Blacks hat célt vitt – így ezúttal is célbónuszos sikert ért el –, és favoritként két fordulóval a vége előtt tornagyőztesnek mondhatja magát. Az ötödik kiírásban már negyedszer.
szept. 19
12:30
NB I: Esélytelen a Fradi az ősz rangadóján? (Agroinform)
Újoncnál a listavezető, megint szenvedhet a Loki, de igazán Felcsútra szegeződnek majd a tekintetek.
szept. 19
12:36
Skócia: a Rangers három hétre eltiltotta az angol fenegyereket (She)
Úgy tűnik, Joey Barton a skót Rangersnél sem változott meg gyökeresen, a szezon előtt érkező angol fenegyereket ezúttal a saját klubja tiltotta el három hétre.
szept. 19
12:38
Budapest 2024: Belgrád támogatja a magyar játékokat (She)
Szerbia támogatja Magyarországot abban, hogy 2024-ben Budapest adjon otthont az olimpiai játékoknak – jelentette ki Alekszandar Vucsics szerb miniszterelnök a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) adott interjújában.
szept. 19
12:54
Légiósok: a válogatott védő egészséges – ma bajnokin is debütálhat (She)
Az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva magyar válogatott védője, Korhut Mihály a múlt heti kisebb sérülése ellenére ma bajnoki meccsen is bemutatkozhat új csapatában.
szept. 19
12:56
Szenzációs újpesti gól; Pintér rohant a bíró után – NB I 9. forduló, videók (She)
Tizenkilenc gól született a labdarúgó NB I 9. fordulójában. Nézze meg mind a hat mérkőzés összefoglalóját!
szept. 19
13:12
Diáksport: Nyíregyházán rajtolt az országos sportági bemutató (She)
Tizenegy sportágban próbálhatták ki magukat a gyerekek az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) A sport legyen a tied! című sportági bemutató eseménysorozat első őszi, Nyíregyházán megrendezett állomásán hétfőn.
szept. 19
13:14
Real: a Spurs a fizetési igénye miatt nem vitte Iscót – sajtóhír (She)
A Real Madrid spanyol középpályása, Isco közel állt hozzá, hogy kölcsönbe távozzon a nyáron, de az átigazolás kútba esett.
szept. 19
13:16
F1: a Ferrari az angol módszert másolva lépne előrébb (She)
A Ferrari mindent bevetne annak érdekében, hogy visszakerüljön az F1 csúcsára. Az is szóba került, hogy ismét szorosan együtt dolgozna a versenyautógyártás másik olasz nagyágyújával, a Dallarával.
szept. 19
13:18
NB I: bátor húzás – a DVTK kapusa „neuerezett” egyet – videó (She)
Merész megoldást választott a DVTK kapusa, Ivan Rados a Mezőkövesd elleni mérkőzésen a labdarúgó NB I 9. fordulójában. A horvát játékos – akárcsak a mozdulatot sokszor alkalmazó Manuel Neuer – a 67. percben egy hosszú indításra mozdult ki jó ütemben a kapujából, sőt, még cselezett is.
szept. 19
13:20
Heti program: Bayern–Hertha, Barca–Atlético, FTC–Újpest (She)
A magyar, a német, az olasz, a spanyol és a francia bajnokságban is hétközi fordulót rendeznek, míg Angliában a Premier League nagyágyúi is a Ligakupa nyolcaddöntőjébe jutásért játszanak a hétvégi bajnoki forduló előtt. Csúcsrangadókban sem lesz hiány, kedden Wolfsburg–Dortmund lesz a Bundesligában, szerdán Barcelona–Atlético Madrid a La Ligában, Videoton–Ferencváros az NB I-ben, míg…
szept. 19
13:21
Bundesliga: Dárdai úton a világhírnév felé (Agroinform)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a Hertha a Bundesligában, így egyetlen csapatként tartja a lépést a Bayern Münchennel.
szept. 19
13:30
Videó: ne állj elé! A pillanat, mikor Pintér Attila megindul… (She)
Pintér Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd vezetőedzője a Diósgyőr elleni találkozón nem mindig értett egyet a játékvezetők ténykedésével. Aztán a hosszabbítás nyolcadik percében, egy picit erőteljesebben is kifejezte nemtetszését, és megindult a bíró felé…
szept. 19
13:32
Manchester United: Mourinho a PSG-ből szerződtetne támadót (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho szerződtetné a Paris Saint-Germain brazil szélsőjét, Lucas Mourát – számolt be róla az ESPN.
szept. 19
13:34
NB I: Fradi-fölény és bizonyíték, hogy magára talált a DVTK (She)
A múlt héten nem volt Fradi-játékos az InStat-adatok által összeállított álomcsapatunkban, most újra négyen képviselik a zöld-fehéreket a legjobb tizenegyben. Rajtuk kívül hárman kerültek be a magára találó DVTK-ból, ketten-ketten a Haladásból és az Újpestből.
szept. 19
13:36
Videó: 96 éves is a pályán, ilyen bevonulást még nem látott a világ (She)
Különleges bevonulást szervezett a svéd élvonalbeli AIK labdarúgócsapata a Gefle elleni bajnokira: a stockholmi klub lecserélte a bekísérő gyerekeket a legidősebb szurkolókra.
szept. 19
13:48
Sportfogadás: felrakott egy kis „aprót”, több mint 4 milliót nyert (She)
Az alábbi fogadó a tétje nagyságából ítélve úgy gondolta, felteszi a maradék „apróját” a Tippmixpro fogadóirodánál, hátha csoda történik. Csoda történt.
szept. 19
14:06
Hertha: csapás Dárdainak, kiesett a középpálya motorja (She)
Több hétre kidőlt a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC cseh középpályása, Vladimír Darida, aki a Schalke ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen szenvedett bokaszalag-sérülést.
szept. 19
14:24
NB I: ezért került képernyőre a Paks–Gyirmót – reagált az MTVA (She)
A Nemzeti Sport Online különböző fórumain a héten sok szurkoló értetlenségét fejezte ki, hogy az M4 Sport szombaton miért a 0–0-ra végződő Paks–Gyirmót találkozót tűzte élőben műsorára a televízióban (a csatorna internetes oldalán mindegyik meccset közvetítették), miközben például az Újpest és a Videoton a szezon egyik legjobb mérkőzését játszotta, a Honvéd pedig sokáig emlékezetes, 5–0-s…
szept. 19
14:26
Kép: egy fotó C. Ronaldóról, ami nagy vitát váltott ki (She)
Egy egyszerű fotó, melyen Cristiano Ronaldo félmeztelenül pózol és mosolyog. A vitát az váltotta ki, hová lett feltöltve a kép… Persze amíg mások veszekednek, nekünk a gyerekkorunk jutott eszünkbe.
szept. 19
14:33
Tenisz: Babos Timi soha nem állt még ilyen jól (Agroinform)
Babos Tímea a karriercsúcsot jelentő 25. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
szept. 19
14:42
Frankfurt: Huszti megsérült, kérdéses a játéka (She)
Kérdéses az Eintracht Frankfurtot erősítő Huszti Szabolcs játéka Ingolstadtban a német labdarúgó-bajnokság kedd esti mérkőzésén.
szept. 19
14:44
Légiósok: a válogatott védő egészséges, de nincs keretben (She)
Az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva magyar válogatott védője, Korhut Mihály a múlt heti kisebb sérülése után ma készen állt arra, hogy bajnokin is bemutatkozzon, de edzője nem kockáztatja meg egy újabb sérülés lehetőségét, ezért nem nevezi a magyar védőt a Maccabi Haifa elleni mérkőzés keretébe.
szept. 19
14:46
BL: lemondott a Dinamo Zagreb vezetőedzője (She)
Az utóbbi időszak gyenge eredményei miatt lemondott posztjáról Zlatko Kranjcar, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő horvát Dinamo Zagreb vezetőedzője.
szept. 19
14:48
Kép: na, miért fojtogatta barátnője Kenderesi Tamást? (She)
A riói olimpián bronzérmet szerző Kenderesi Tamás és barátnője, a szintén úszó Sebestyén Dalma közt továbbra is dúl a szerelem. Igaz, egy pillanatra most „fojtogatásig” fajultak a dolgok. Hogy miért? Kenderesi így indokolt a kép alatt: „Mikor megkérdezi, hol a Nutella, és te csak azt tudod erre mondani, nem tudom!”
szept. 19
14:50
Anglia: Gascoigne bűnösnek vallotta magát rasszista viccéért – videó (She)
A Newcastle United és a Tottenham korábbi angol válogatott labdarúgója, Paul Gascoigne elismerte, rasszista kijelentést tett egy tavalyi, wolverhamptoni eseményen dolgozó biztonsági őrre.

Keresés