2016. október 2. vasárnap

okt. 2
0:48
Eurofutball: először kezdett, ritka bravúrral ünnepelte (She)
A Sporting háromgólos előnye ellenére csak egy pontot szerzett, így a Nacionalt szombaton 4–0-ra verő Porto átvette a vezetést a portugál labdarúgó-bajnokságban.
okt. 2
1:24
Tenisz: Stollár Fanny nem jutott döntőbe Las Vegasban (She)
Stollár Fanny nem jutott be a Las Vegas-i ITF tenisztorna döntőjébe, miután a szombati elődöntőben kikapott a torna első kiemeltjétől, a belga Alison Van Uytvancktól.
okt. 2
1:28
NS: Torghelle: Nem vagyok aranyos gyerek – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 2
2:18
Vasárnapi sportműsor: F1, Juve, MU, Real, Barca, Inter (She)
Nem fog unatkozni egyetlen sportrajongó sem, ha vasárnap a televízió előtt ülve, állva, tombolva, esetleg bóbiskolva kívánja enyhíteni sportéhségét. Csak győzzön választani!
okt. 2
7:39
F4: Mick Schumacher erről a bajnoki címről lecsúszott, de… (She)
A hét végén Hockenheimben rendezik meg a német Formula–4-es bajnokság utolsó fordulóját, amely három versenyből áll. A szombati első futam után biztossá vált, hogy a pontversenyben második Mick Schumacher nem érheti utol az ausztrál Joey Mawsont, azaz nem lehet bajnok.
okt. 2
8:15
NB II: kisvárdai közreműködéssel akadémia Kárpátalján (She)
Bár a Kisvárda NB II-es labdarúgócsapata már szombat reggel elindult Zalaegerszegre, a ZTE elleni vasárnapi bajnokira, Révész Attila csak késő délután követte a csapatot.
okt. 2
8:17
Tenisz: Babos Tímea alig több mint egy órát töltött a pályán (She)
Babos Tímea két játszmában (6:1, 6:2) legyőzte a montenegrói Danka Kovinicset a pekingi kemény pályás tenisztorna első fordulójában. A magyar játékos a legjobb 32 között a brit színekben induló Konta Johannával csap össze.
okt. 2
8:33
NB II: kisvárdai segítséggel akadémia Kárpátalján (She)
Bár a Kisvárda NB II-es labdarúgócsapata már szombat reggel elindult Zalaegerszegre, a ZTE elleni vasárnapi bajnokira, Révész Attila csak késő délután követte a csapatot.
okt. 2
8:35
F1: Malajziai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A Malajziai Nagydíjjal együtt hat futam maradt a 2016-os F1-es idényből, így egyre nagyobb a jelentősége annak, hogyan alakul Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája. Sepangban nő vagy csökken a különbség kettejük között, esetleg visszaveszi a vezetést az angol? Olyan nüánszok dönthetnek, mint a rajt vagy egy jobban időzített bokszkiállás. A Red Bull és a Ferrari abban bízik, beleszólhat a csatába.…
okt. 2
9:09
La Liga: meccs közben rosszul lett az edző; kórházba vitték (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban újonc Osasuna vezetőedzője, Enrique Martín rosszul lett a Las Palmas elleni mérkőzésen (2–2), és a helyszínen ellátásra szorult.
okt. 2
9:12
Premier League: Újabb rangadó vár Guardiolékra (Agroinform)
A Tottenhamhez látogat a City, könnyed meccs előtt az Arsenal és a United, megizzadhat a Leicester. PL-előzetes.
okt. 2
9:27
NB I: kolbásszal hizlalnák a szurkolók a 20 éves csatárt (She)
Sallói Dánielnek, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) szereplő Gyirmót 20 éves támadójának kolbászt ajánlottak a szurkolók az első szurkolói ankéton, hogy felszedjen pár kilót.
okt. 2
9:45
F1: rajtbaleset, Vettel nekiment Rosbergnek, kitört a kerék – videó (She)
Sebastian Vettel már az első körben kiesett a Malajziai Nagydíjon, Max Verstappen a csapatrádión pedig csak annyit mondott: Sebastian egy őrült! A Ferrari versenyzője Nico Rosberggel akadt össze a rajtnál.
okt. 2
10:18
Videó: ilyen büntetőt látott már? Előbb mázli, majd kapusparádé (She)
Ritkán látható jelenet miatt marad emlékezetes a Vannes OC és a TA Rennes mérkőzése a francia ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Rennes tizenegyeshez jutott, a Vannes kapujában Jean-Francois Bedenik állt. A rúgó játékos a kapufát találta el, majd a labda a kapus hátára pattant, onnan pedig vissza az ítéletvégrehajtó elé, aki ezután fejjel próbálkozhatott, ám Bedenik lábbal védett, aki…
okt. 2
10:24
Darts: Már a nyitónapon elbúcsúzhatunk egy nagy sztártól (Agroinform)
Vasárnap nyolc mérkőzéssel elrajtol a darts World Grand Prix, színpadra lép többek között Anderson, Lewis és Wade.
okt. 2
10:54
Bologna: „Jó vásárt csináltak Nagy Ádámmal; biztos a helye” (She)
Az olasz sajtó továbbra is gyakran foglalkozik a Bologna magyar válogatott középpályásával, a Genoa elleni vasárnapi bajnokira készülő Nagy Ádámmal. A klub szurkolóinál szeptember hónap 3. legjobbjának bizonyuló futballistáról újabb elemzés jelent meg.
okt. 2
10:56
F1: Ricciardo idén előszőr nyert futamot, Hamilton kiesett (She)
Daniel Ricciardo nyerte a Formula–1-es Malajziai Nagydíjat Sepangban. Az eseménydús futamon Felipe Massa a boxutcából indult, Sebastian Vettel az első körben kiesett, miután összeakadt Nico Rosberggel. Tizenöt körrel a vége előtt pedig Lewis Hamilton motorja feladta a szolgálatot, a brit pilóta nem tudta folytatni a versenyt. Max Verstappen lett a második, Nico Rosberg a harmadik. A német pilóta…
okt. 2
11:12
Milan: a Barcelona és az Atlético Madrid védője is kiszemelt (She)
Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint a Milan az Atlético Madrid belső védőjét, Diego Godínt és a Barcelona jobbhátvédjét, Aleix Vidalt is szeretné megszerezni.
okt. 2
11:30
F1: óriási öröm a dobogón, Ricciardo mindenkit a cipőjéből itatott (She)
Daniel Ricciardo nyerte meg a Formula–1-es Malajziai Nagydíjat Sepangban – ez volt az első idei győzelme az ausztrálnak. Az eseménydús futamon Felipe Massa a boxutcából indult, Sebastian Vettel az első körben kiesett, miután összeakadt Nico Rosberggel. Tizenöt körrel a vége előtt pedig Lewis Hamilton motorja feladta a szolgálatot, a brit pilóta nem tudta folytatni a versenyt. Max…
okt. 2
11:32
F1: Valaki nem akarja, hogy világbajnok legyek – Hamilton (She)
Lewis Hamilton választ követel a Mercedestől a Malajziai Nagydíjon történt motorhibája után. Az angol a győzelmével átvehette volna a vezetést a vb-pontversenyben, kiesésével viszont nyolcról 23 pontra nőtt a hátránya a 3. helyen leintett Nico Rosberggel szemben.
okt. 2
11:36
Forma-1: Hihetetlen balszerencse érte Hamiltont, Ricciardo nyert Malajziában (Agroinform)
Hiába vezetett közel fél perccel Hamilton Malajziában, egy motorhiba okozta a vesztét.
okt. 2
11:38
NB II: Naná, hogy a Puskás Akadémia a hét tutija! (Agroinform)
Ezen a héten a felcsútiak szállíthatják a tutit, míg a listavezető Balmazújváros könnyedén vereséget szenvedhet.
okt. 2
12:06
Kép: nincs több kérdés, ez az amerikai sztár a legnagyobb divatdrukker (She)
Kevesen vállalják be, hogy néhány másodpercnyi szeretetért cserébe magukra húznak bármilyen futballmezt, tudva, hogy ennek később lehetnek következményei. Persze, vannak kivételek.
okt. 2
12:42
MU: elhunyt a klub történetének 13. legeredményesebb játékosa (She)
A Manchester United labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy 82 esztendős korában elhunyt David Herd, a klub történetének 13. legeredményesebb játékosa. Az egykori skót válogatott csatár 1961 és 1968 között 265 mérkőzésen 145 gólt szerzett az MU színeiben.
okt. 2
12:48
NFL: Négy csapat már most lemondhat a rájátszástól?! (Agroinform)
A statisztikák szerint nem jó ómen az NFL-ben három vereséggel kezdeni a szezont.
okt. 2
13:00
MU: elhunyt a klublegenda, aki 145 gólt szerzett (She)
A Manchester United labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy 82 esztendős korában elhunyt David Herd, a klub történetének 13. legeredményesebb játékosa. Az egykori skót válogatott csatár 1961 és 1968 között 265 mérkőzésen 145 gólt szerzett az MU színeiben.
okt. 2
13:15
Videó: Nikolics-gól, majd érzelmes ünneplés (She)
Az utóbbi hetekben vergődő Legia Warszawa nagyszerű győzelmet aratott a Lechia Gdansk ellen a lengyel labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Nikolics Nemanja góllal járult hozzá a régen várt, 3–0-s sikerhez.
okt. 2
13:17
Videó: Griezmann eszén is túljárt a tizenegyesölő (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 7. fordulójában Valencia–Atlético Madrid találkozót rendeznek. A mérkőzés 44. percében tizenegyest kaptak a vendégek, de Antoine Griezmann lövését Diego Alves parádésan védte. A francia támadó legutóbbi négy büntetőjéből hármat kihagyott a bajnokságban, ezen a héten pedig a Bayern elleni BL-meccset követően most sem tudott betalálni…
okt. 2
13:33
F1: Tudom, milyen borzasztó most Lewisnak – Rosberg (She)
Nico Rosberg sajnálja Lewis Hamiltont, nem érzi győzelemnek a Sepangban megszerzett harmadik helyét, de örül neki, hogy rajtbalesete után fel tudott állni a dobogóra. Daniel Ricciardo megköszönte Max Verstappennek, hogy tisztán versenyzett, majd a két éve végzetes balesetet szenvedő Jules Bianchinak ajánlotta győzelmét. Sebastian Vettel három rajthelyes büntetést kapott a Japán Nagydíjra.
okt. 2
13:51
F1: Vettel Szuzukában bűnhődik a sepangi rajtbalesetért (She)
Sebastian Vettel három rajthelyes büntetést kap a jövő vasárnapi Japán Nagydíjon a Malajziai Nagydíj rajtjánál történt baleset okozásáért.
okt. 2
14:00
La Liga: A Barcelona ebben a fordulóban csak veszíthet (Agroinform)
Az Atlético hozta a kötelezőt, a Real Madrid pedig biztosan nem hibázik. Így a Barcelona lehet a forduló vesztese.
okt. 2
14:09
La Liga: az Atlético két büntetőt hibázott, de nyert Valenciában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) hetedik fordulójában az Atlético Madrid idegenben Antoine Griezmann és Kévin Gameiro góljaival 2–0-ra megverte a Valenciát. Diego Simeone csapatának az is belefért a győzelemhez, hogy Griezmann és Gabi révén két tizenegyest is kihagyott – avagy Diego Alves tovább javította elképesztő statisztikáját.
okt. 2
14:27
Serie A: a Juve mindent kihagyott, aztán öt perc alatt rúgott hármat (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hetedik fordulójában a címvédő Juventus 3–0-ra nyert az Empoli vendégeként. A torinóiaknál Gonzalo Higuaín duplázott, Paulo Dybala pedig megszerezte első gólját a bajnokságban.
okt. 2
14:33
Sportfogadás: Így fogadják a Tottenham-Manchester Cityt (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói esélyt sem adnak a Tottenhamnek a Manchester City elleni bajnoki rangadón.
okt. 2
15:03
F1: Ha nem fordulok jobbra, mindketten kiesünk – Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen szerint csak azért nem estek ki mindketten Nico Rosberg ellene indított manőverénél a Malajziai Nagydíjon, mert ő megakadályozta.
okt. 2
15:05
Fogathajtás: Dobrovitz József kilencedik bajnoki címe (She)
Az elitkategóriában Dobrovitz József kilencedik alkalommal nyerte meg a fogathajtók Izsákon rendezett országos bajnokságát.
okt. 2
15:07
PL: jobban játszott, de csak ikszelt a Manchester United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Manchester United 1–1-es döntetlent játszott Stoke Cityvel.
okt. 2
15:09
NB II: ÉLŐ eredménykövető a 12. forduló mérkőzéseiről (She)
Vasárnap tíz mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB II. A 12. forduló meccseinek alakulását nyomon követheti folyamatosan frissülő eredménykövető cikkünk segítségével!
okt. 2
15:21
Tenisz: a világranglista 101. helyezettje először nyert tornát (She)
Az első helyen rangsorolt, címvédő cseh Tomás Berdych nyerte meg a kínai Sencsenben rendezett kemény pályás férfi tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a harmadikként kiemelt francia Richard Gasquet-t.
okt. 2
15:23
PL: Tottenham–Manchester City élőben az NSO-n! (She)
A vasárnap nagy rangadója Angliában a Tottenham–Manchester City mérkőzés, kövesse a rangadót onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 2
15:25
Férfi vízi BL: csoportelsőként jutott tovább az OSC (She)
Az A-Híd OSC-Újbuda a német Hannover együttesét is legyőzte, így százszázalékos teljesítménnyel, csoportelsőként jutott tovább a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének első köréből, amelynek házigazdája volt a Nyéki Imre Uszodában.
okt. 2
15:27
NFL: Ütős amerikai foci hármasfogat (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL negyedik játékhetére.
okt. 2
15:39
Rp gyorskori ob: Liu Shaolin és Jászapáti Petra győzelme (She)
Liu Shaolin Sándor, illetve a nőknél valamennyi távon győztes Jászapáti Petra nyerte meg a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságát.
okt. 2
15:41
Férfi kosár: Hangáék győzelemmel kezdték a bajnokságot (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz győzelemmel kezdte meg a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 2016–2017-es idényét.
okt. 2
15:57
Férfi kosár: győzelemmel kezdték a bajnokságot Hangáék (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz győzelemmel kezdte meg a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 2016–2017-es idényét.
okt. 2
15:59
Rali-vb: Ogier nyert Korzikán, nőtt a címvédő előnye (She)
A címvédő Sebastien Ogier nyerte a vasárnap zárult Korzika-ralit, a világbajnokság 10. futamát. A következő versenyt két hét múlva rendezik Katalóniában.
okt. 2
16:16
Bundesliga 2.: Stieberék ikszeltek, Nagy Dániel nem lépett pályára (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Kaiserslautern gól nélküli döntetlent játszott a Bielefelddel – Stieber Zoltán végig a pályán volt. A Würzburger Kickers Nagy Dániel nélkül győzött. A spanyol negyedosztályban Tajti Mátyás sem kapott szerepet.
okt. 2
16:18
Vb 2018: új Ödegaard? Meghívót kapott a Barca 16 éves játékosa (She)
Albert Bunjaki, a koszovói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 23 fős keretét a Horvátország és az Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőkre. Többek között Labinot Kabashi, a Barcelona 16 esztendős futballistája is meghívót kapott.
okt. 2
16:25
Sportfogadás: Bundázás miatt örökre eltiltották a dél-afrikai teniszezőt (Agroinform)
Joshua Chetty többet nem léphet pályára profi teniszmérkőzésen.
okt. 2
16:51
Videó: Muslera akcióját még Neuer sem nagyon merné megtenni (She)
Érdekes jelenet a Galatasaray–Antalyaspor török bajnoki labdarúgó-mérkőzésről: a hazaiak uruguayi kapusa, Fernando Muslera igen bátor megmozdulásokkal hárított el egy veszélyt. Még Samuel Eto’ót is kicselezte…

Keresés