2016. október 31. hétfő

okt. 31
0:09
F1: a Red Bull Vettelt és Hamiltont is megbüntetné (She)
Helmut Marko, Daniel Ricciardo és Max Verstappen Sebastian Vettelt bírálta a Mexikói Nagydíj után, míg a Ferrari német világbajnoka szerint semmi rosszat nem tett az ausztrállal vívott csata közben. Ricciardo és Verstappen szerint Hamiltont is meg kellett volna büntetni.
okt. 31
0:27
Hétfői sportműsor: négy meccs a topligákban (She)
Hétfőn négy mérkőzést rendeznek Európában a labdarúgó topligákban. Íme, a mai sportműsor.
okt. 31
0:45
Darts: verhetetlen? Van Gerwen egy leget bukott az Eb-döntőben (She)
A világelső Michael van Gerwen szenzációs teljesítményt nyújtva 11–1-re legyőzte a második kiemelt osztrák Mensur Suljovicot a belgiumi Hasseltben rendezett Európa-bajnokság döntőjében, ezzel megvédte címét, és sorozatban harmadszor nyerte meg az Eb-t.
okt. 31
0:49
NFL: döntetlen a Wembleyben, kiütötték a bajnok edzőjét (She)
Tizenkilenc év után először fordult elő, hogy egymást követő fordulókban döntetlen született az NFL-ben. A múlt vasárnap éjszakai Arizona–Seattle összecsapás után ezúttal a londoni Cincinnati–Washington mérkőzés zárult döntetlennel.
okt. 31
1:21
F1: fordulat – elvették Vettel 3. helyét, Ricciardo a dobogós (She)
Sebastian Vettel tíz másodperces időbüntetést kapott a Mexikói Nagydíj után, mert a Daniel Ricciardo elleni csatában féktávon változtatott irányt, amit az elmúlt hetekben Max Verstappen sorozatos veszélyes manőverei miatt szabálytalan manőverré minősített az FIA.
okt. 31
7:18
NBA: a Houston 0.1 mp-nél fordított; Durant+Curry=65 (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában James Harden két sikeres büntetőjével 0.1 mp-cel a vége előtt fordított a Houston Rockets a Dallas Mavericks elleni találkozó hajrájában. A Memphis Grizzlies a 12–3-ra megnyert túlórában kerekedett a Washington Wizards fölé. Kevin Durant és Stephen Curry vezette győzelemre a Golden State Warriorst – ketten együtt 65 pontot szereztek…
okt. 31
7:20
NFL: Dallasban is ráadás döntött, megállíthatatlan az újonc (She)
Őrült mérkőzést játszott egymással a Dallas Cowboys és a Philadelphia Eagles az NFL 8. fordulójában a hétfő hajnali rangadón. Noha az Eagles sokáig vezetett, a dallasiak a negyedik negyedben egyenlítettek, majd a hosszabbításban az újonc Dak Prescott nagyszerű játékával 29–23-ra meg is nyerték a meccset.
okt. 31
7:36
NHL: az Ottawa kapusának erőt adott felesége betegsége (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában remekelt a két New York-i klub: pályaválasztóként hatot vágott a Rangers, ötöt az Islanders, ellenfeleiknek csak a becsületgólra futotta. A Rangersben Michael Grabner mesterhármassal jeleskedett. Craig Anderson (Ottawa Senators) hibátlan teljesítménnyel, 37 védett lövéssel – 18 a záró harmadban – járult hozzá a kétgólos győzelemhez az…
okt. 31
7:57
Forma-1: Hamilton Mexikóban sem talált legyőzőre, Vetteltől elvették a harmadik helyet (Agroinform)
Múlt heti diadala után a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton vasárnap a Mexikói Nagydíjat is megnyerte a Forma-1-ben.
okt. 31
8:12
Tenisz: Federer 9., Cibulková 5. – világranglisták (She)
A legfrissebb ATP-világranglistán már csak a kilencedik helyen áll a svájci Roger Federer, aki ezúttal két pozíciót rontott korábbi helyezésén. A dobogós helyen lévők között nincs változás, az élen továbbra is a szerb Novak Djokovics található.
okt. 31
8:48
Videó: leesett a lába a meccs közben, de így sem állt meg! (She)
Liam Thomas nem túl ijedős. Az angol krikettjátékosnak a Pakisztán elleni Twenty20-meccsen egy ugrásnál leesett a műlába, ám nem állt meg egy pillanatra sem, egy lábon ugrálva sietett a labdáért, amit végül vissza is tudott dobni.
okt. 31
9:06
Videó: ez történik, ha átlagemberek próbálkoznak a műugrással (She)
Chris Mears, a riói olimpián aranyérmet nyerő brit műugró és a Buzzfeed különleges kihívásra kért fel néhány átlagembert: próbálkozzanak meg a műugrással! A tesztalanyoknak semmilyen múltja nincs a sporttal, először állnak az ugródeszkán. Íme, a végeredmény! A harmadik pertől lesz igazán érdekes a videó…
okt. 31
9:24
BL: Messi összehasonlította Enrique és Guardiola Barcelonáját (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona klasszisa, Lionel Messi szerint nincs nagy különbség a katalánok korábbi és jelenlegi vezetőedzője, Pep Guardiola és Luis Enrique által irányított csapat között.
okt. 31
9:26
Videó: műpénisz a pályán, egy üzenettel a sztárnak (She)
Szokatlan pillanatokat élhettek át vasárnap este az NFL-ben szereplő New England játékosai a Buffalo Bills elleni (41–25) összecsapáson.
okt. 31
9:27
Párizs Masters: Háromból három francia búcsúzik a nyitónapon? (Agroinform)
Több, mint négyszeres pénzt nyerhetünk, ha a három hazai játékos ellen fogadunk a Párizs Masters hétfői játéknapján.
okt. 31
9:42
Videó: zseniális miniinterjút mutatott Kapás Boglárka 2004-ből (She)
Tökéletes interjút húzott elő az archívumból Kapás Boglárka, a riói olimpián bronzérmet szerző úszónk. Többet nem is érdemes írni róla, beszéljen inkább a 11 éves Kapás Bogi!
okt. 31
9:44
NB II: a Nyíregyháza támadója parádés, ollózós gólt lőtt – videó (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában 1–1-es döntetlen született a Kisvárda–Nyíregyháza rangadón. A vendégek vezető gólját Rezes László szerezte parádés, ollózós mozdulattal. Nézze meg a gólt!
okt. 31
9:46
Rögbi: a hétvége fordítása az edzőjét gyászoló Munsteré (She)
A Guinness Pro 12-ben idegenbeli rangadón nyert minimális különbséggel a Munster. Mindezt úgy, hogy már 14 pontos volt a hátránya, amikor a vendégek megkezdték a pontgyártást, és a fordítást jelentő büntetőt a vége előtt öt perccel szerezték.
okt. 31
9:48
F1: Verstappen veszélyeztette Rosberg vb-címét – Lauda (She)
Niki Lauda szerint elfogadhatatlan, hogy Max Verstappen úgy küzdött Nico Rosberg ellen a Mexikói Nagydíjon, hogy nem vette figyelembe, a német a világbajnoki címért harcol.
okt. 31
9:50
PL: még Moyesszal is jobban kezdett az MU, mint Mourinhóval (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho kevesebb pontot szerzett első tíz bajnokiján a csapattal, mint annak idején David Moyes.
okt. 31
10:00
MU: jön a „Mourinho, takarodj!” repülő – Ferguson „vezetheti” (She)
Megkezdődött a gyűjtés azoknak a Manchester United-szurkolóknak a körében, akik nem szívelik a csapat menedzserét, José Mourinhót. Hogy mire gyűjtenek? Arra, hogy az a bizonyos „búcsúüzenetet” szállító repülő ismét elnézzen az Old Trafford felé...
okt. 31
10:15
Heti program: Arsenal–Spurs, Sevilla–Barca a vb-selejtezők előtt (She)
A hét közepén a két héttel ezelőtti meccsek visszavágóit játsszák a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában. Mivel a törökök nem állították vissza az órát téli időszámításra, a Besiktas hazai mérkőzése két órával korábban kezdődik a többinél. Csütörtökön az Asztana–Olympiakosz El-meccs kezdődik 17 órakor. A hét végén az újabb vb-selejtezők előtti fordulókban újabb nagy rangadókat rendeznek,…
okt. 31
10:39
Heti műsor: Folytatódik a BL és az EL! (Agroinform)
Jön a Barcelona-Manchester City meccs visszavágója és még észak-londoni derbit is rendeznek vasárnap. Heti előzetes.
okt. 31
10:51
Videó: figyelmeztették a Szpari kispadját, Véber frappánsan reagált (She)
Érdekes, egyben humoros jelenet játszódott le a Kisvárda–Nyíregyháza (1–1) labdarúgó NB II-es rangadón. A 42. percben Németh Ádám játékvezető figyelmeztette a vendégek technikai vezetőjét, Kopjári Nándort. Véber György vezetőedző végig figyelte a történéseket, majd amikor rákérdezett segítőjénél az esetre, az egész kispad nevetésben tört ki.
okt. 31
11:09
NB III: Olaszországban keres új befektetőt a Tatabánya (She)
Olaszországban keres új befektetőket a labdarúgó NB III-ban szereplő Tatabánya FC vezetősége.
okt. 31
11:11
Női kézi BL: a Fradi kapusa két helyen a legjobbak között (She)
Az EHF Tv hétvégi rangsora szerint Szikora Melindáé, a HC Leipzig elleni BL-csoportmeccset 26–22-re megnyerő FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdázójáé volt a harmadik forduló második legszebb hárítása. A kapus saját bevallása szerint élete védését mutatta be annál a lipcsei akciónál. A büntetőket is védő Szikorát beválasztották a forduló legjobb játékosai közé is, méghozzá harmadiknak.
okt. 31
11:27
Újpest: 54 éve nem láttak ilyet az NB I-es csapatnál (She)
Az Újpest FC az NB I-ben a szombati, Paks elleni 1–1-es döntetlenjével 54 éve nem látott szériát produkált.
okt. 31
11:29
Megyei foci: horror a pályán, berohanó néző vert játékost (She)
Elképesztő jelenet játszódott le a Gyöngyöshalász–Gyöngyöstarján megyei I. osztályú U19-es mérkőzésen – adta hírül a heol.hu.
okt. 31
11:45
F1: ezért nem büntették meg Hamiltont a rajt után (She)
Charlie Whiting FIA-versenyigazgató elárulta, miért nem büntették meg a Mexikói Nagydíj rajtja után Lewis Hamiltont, Nico Rosberget és Max Verstappent.
okt. 31
11:47
NB I: újoncok és Vidi-fölény a forduló álomcsapatában (She)
Egy kapus, két védő, egy középpályás és két csatár is először került be a Nemzeti Sport Online InStat-adatok alapján összeállított álomcsapatába.
okt. 31
11:49
MU: az NFL-sztár Paul Pogbán trollkodott – videó (She)
Paul Pogba, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója is kilátogatott vasárnap a Londonban megrendezett Cincinnati Bengals–Washington Redskins amerikaifutball-összecsapásra.
okt. 31
12:03
F1: Vettel bocsánatot kért, az FIA a közvetítés miatt mérges (She)
Sebastian Vettel bocsánatot kért Charlie Whiting FIA-versenyigazgatótól, amiért a Mexikói Nagydíj végén minősíthetetlen hangnemben beszélt róla a csapatrádión.
okt. 31
12:27
Premier League: Folytathatja menetelését a Stoke (Agroinform)
A Premier League 10. fordulójának zárómérkőzésén a Stoke a Swansea együttesét látja vendégül.
okt. 31
12:36
NB I: „Magyarország büszke lehet az akadémiai rendszerére” (She)
A worldsoccer.com-on nagyobb terjedelmű cikk foglalkozik a Vasassal, amely úgy áll az NB I élén, hogy az előző szezonban alig menekült meg a kieséstől. Az angyalföldiek részéről nyilatkozó német vezetőedző, Michael Oenning úgy érzi: hasonló szakmai kihívásnak kell megfelelni, mint hazájában tizenhat évvel ezelőtt.
okt. 31
12:38
Kép: a liverpooli támadó mosolya nagyobb tetszést aratott, mint a gólja (She)
A Liverpool továbbra is szárnyal az angol labdarúgó-bajnokságban. A „vörösök” ezúttal a Crystal Palace vendégeként nyertek 4–2-re, a győzelemből Roberto Firmino egy góllal vette ki a részét. A brazil támadó a meccs után nagyot mosolygott a kamerába, s ez a pillanat megragadta a szurkolók figyelmét.
okt. 31
12:40
Barca: Neymar balhézott, lelökte ellenfelét a lépcsőn – videó (She)
Neymar elveszítette önuralmát, és a hétvégi, Granada elleni összecsapás (1–0) után a játékoskijáróban majdnem összeverekedett Rúben Vezóval.
okt. 31
12:54
Ökölvívás: életfogytiglant kapott a világbajnok gyilkosa (She)
Több mint 7 évvel az esetet követően életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a Georgia állami bíróság a korábbi profi ökölvívó-világbajnok, Vernon Forrest gyilkosát.
okt. 31
13:12
Légióskörkép: Futács győztes góljai, Bogdán bravúrjai (She)
A franciaországi Európa-bajnokság után számos magyar válogatott labdarúgó igazolt új csapatba, szerződött a honi bajnokságból külföldre. Ahogy azt olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on hétről hétre összefoglaljuk légiósaink előző heti teljesítményét. Kövesse velünk, mi történt légiósainkkal az elmúlt néhány napban! Játszott percek, lapok, gólok!
okt. 31
13:30
Kép: nem hiszi el, ki tűnt fel a Manchester United edzésén! (She)
Bastian Schweinsteiger.
okt. 31
13:54
E-sport: Ha komolyan gondolod a játékot, ezeket a tanácsokat fogadd meg! (Agroinform)
Szakártőnk jó tanácsait olvashatjátok alábbi cikkünkben, amelyek segítségével egyre jobb és jobb lehetsz.
okt. 31
14:24
NB I: csinosak, pózolnak, közülük kerül ki a DVSC szépe – fotók (She)
A DVSC labdarúgócsapata még szeptember végén hirdette meg a Loki Szépe versenyt, amely a célegyenesbe ért. Szerdán kiderül, hogy ki a győztes.
okt. 31
14:26
Videó: a Milan tinikapusa briliáns bravúrt mutatott be (She)
Az AC Milan 1–0-ra legyőzte a Pescarát az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A sikerhez ezúttal is nagy szükség volt a milánóiak kapusára, Gianluigi Donnarummára, aki a 62. percben óriási bravúrral tolta ki Ledian Memushaj hatalmas lövését a keresztléc alól.
okt. 31
14:42
Jégkorong: csütörtökön és szombaton nem Chernomaz meccsel (She)
Nehéz ellenfelekkel, köztük az Európában játszó kanadaiakból álló csapattal is megmérkőzik a magyar jégkorong-válogatott a keddtől vasárnapig tartó Hokihét keretében a budapesti Tüskecsarnokban. Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint a négy találkozó remekül szolgálja a felkészülést a jövő áprilisi divízió 1/A világbajnokságra.
okt. 31
14:44
Kép: CR ünnepelt, a háttér megbotránkoztató (She)
A Real Madrid a triplázó Cristiano Ronaldo vezérletével 4–1-re nyert a Deportivo Alavés otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A portugál éppen az egyik gólja ünnepelte, amikor a lelátón egy Alavés-szurkoló obszcén módon jelezte, mi a véleménye róla.
okt. 31
15:33
NB III: régen láttak ekkora bombagólt a győriek – videó (She)
Az ETO FC Győr labdarúgócsapata hatalmas góllal nyert 3–2-re Ajkán az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában. A 84. percben egy szöglet után Szabó Lukas elé került a labda, aki pokoli nagy erővel lőtt a bal felső sarokba. A győriek támadója duplázott a mérkőzésen, első gólját is érdemes megnézni!
okt. 31
15:51
MU: a Bayern legendája gratulált a nagy visszatérőnek (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester Unitednél mellőzött Bastian Schweinsteiger hosszú idő után ismét feltűnt az első csapat edzésén. A hírt sokan fogadták örömmel, köztük a középpályás korábbi csapattársa, Michael Ballack, aki hivatalos Twitter-oldalán fejezte ki örömét.
okt. 31
15:53
NFL: minden cheerleader szexi jelmezt vett fel, hol a hiba? (She)
A Denver Broncos NFL-csapatánál a cheerleaderek megadták a módját a Halloween megünneplésének, mind valamilyen szexi jelmezt húztak a San Diego Chargers elleni meccsre. Illetve majdnem mind…
okt. 31
15:55
Videó: Mustafi a frászt hozta az Arsenal-szurkolókra (She)
De még mielőtt lelőnénk a halloweeni poént, játékra hívjuk kedves olvasóinkat.
okt. 31
16:00
Sportfogadás: Így fogadják a Deportivo-Valenciát (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói nem sok esélyt adnak hazai pályán a Deportivo együttesének a Valenciával szemben hétfőn.
okt. 31
16:09
PL: a Moyes-hatás? – nem rajtoltak még ilyen rosszul az angol bajnokságban (She)
A Premier League-éra legrosszabb szezonkezdését produkálta David Moyes csapata, a Sunderland, amely az első tíz bajnokiján mindössze két pontot szerzett.

Keresés