2016. november 6. vasárnap

nov. 6
0:03
NS: Heidi Löke helyettese készen áll; sikerül megmenteni az atlétikát? – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
nov. 6
0:18
Vasárnapi sportműsor: topligák, kézi BL és Eb-selejtező, NFL (She)
Topligás futballközvetítések uralják a sporttelevíziók vasárnapi kínálatát, de bőven lesz egyéb néznivaló is jégkorongtól kézilabdán át NFL-ig. Íme, a sportági bontás!
nov. 6
5:21
Ökölvívás: így bokszol egy „nyugdíjas” világbajnok – Pacman visszatért (She)
A visszavonulását áprilisban, 37 évesen, a Timothy Bradley elleni győztes meccs után bejelentő Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (59–6–2, 38 KO/TKO) hét hónap után máris visszatér a ringbe, ellenfele a  Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka, az amerikai Jessie Vargas (27–2–0, 10) volt.
nov. 6
8:03
Ökölvívás: Pacman a felbukkanó Mayweatherről és a folytatásról (She)
A visszavonulása után hét hónappal a Jessie Vargas elleni győzelemmel visszatérő Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (59–6–2, 38 KO/TKO) az amerikai legyőzése után a meccsen vendégként felbukkanó Floyd Mayweatherről és a tervezett folytatásról is beszélt.
nov. 6
8:12
La Liga: Ebből bizony Real-gála lesz! (Agroinform)
Luka Modric visszatérhet, Karim Benzema azonban nem léphet pályára a Leganes elleni bajnokin.
nov. 6
8:54
NBA: a Clippers is méretes pofont osztott ki San Antonióban (She)
Már a nagyszünetig eldőlt a Spurs–Clippers rangadó az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, Chris Paulék nagy verésben részesítették a San Antoniót Texasban. Az OKC húszpontos győzelmet aratott a Minnesota fölött, az Atlanta visszatalált a győztes útra és lenyomta a Houstont, az Indiana lejátszotta a Chicagót, a címvédő Cleveland nagyon megizzadt Philadelphiában, a Milwaukee…
nov. 6
9:06
Premier League: Az Arsenal az észak-londoni rangadó esélyese (Agroinform)
Vasárnap összecsap az Arsenal és a Tottenham, a Liverpool simázhat, a MU ismét szenvedhet. PL előzetes.
nov. 6
9:42
Tipp: Világbajnokot veretünk, jó pénzért (Agroinform)
A World Series of Darts nagydöntőjének vasárnapi játéknapján Adrian Lewis és Dave Chisnall ütközetéből profitálnánk.
nov. 6
9:48
Videó: betalált a balos – Pacquaio így küldte padlóra Vargast (She)
Mint arról beszámoltunk, Manny Pacquiao egyhangú pontozással legyőzte Jessie Vargast, így ő lett a Bokszvilágszervezet (WBO) új váltósúlyú világbajnoka. A Fülöp-szigeteki klasszis a 12 menetes mérkőzés 2. menetében bevitt egy balegyenest, amitől az amerikai padlóra került.
nov. 6
9:50
Rp. gyorskorcsolya-vk: mindkét váltónk A-döntős Calgaryban! (She)
Először fordul elő a magyar gyorskorcsolya történetében, hogy női és férfiváltónk is az A-döntőben versenyezhet világkupán.
nov. 6
9:52
PL: „Még a nőmet is?” – rendkívül pimasz videó az Arsenal–Tottenham elé (She)
Magyar idő szerint vasárnap 13 órakor rendezik az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának londoni derbijét, az Arsenal–Tottenham rangadót. Az angol labdarúgással foglalkozó oldal, a Dream Team a „Hogyan rendelnének sört az angol klubok” című videójuk után ezúttal egy pimasz összeállítást készített a derbi elé. A lényeg: az Arsenal mindig és mindenben jobb a Tottenhamnél.
nov. 6
10:00
NB II: Rangadó vár a Puskásra, elhúzhat a meglepetéscsapat (Agroinform)
Nagy rangadók fordulója lesz a 16., könnyen lehet, hogy egyik topcsapat sem tud majd nyerni.
nov. 6
10:19
Darts: Mindenhol a papírforma érvényesül? (Agroinform)
Vasárnap délután a negyeddöntős küzdelmekre kerül sor Glasgow-ban, a World Seris of Darts nagydöntőjében.
nov. 6
10:24
NB I: példa nélküli, ami a Fradival történt szombaton (She)
A Ferencváros szombaton, hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a labdarúgó NB I-ben a Paksi FC-től. A tolnaiak élvonalbeli bajnoki meccsen az első sikerüket aratták a Fradi vendégeként.
nov. 6
10:42
Videó: volt játékosa látványos gólpasszt adott a Fradi ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros hazai pályán 2–1-re kikapott a Pakstól a labdarúgó NB I 14. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 6
10:44
Megyei foci: korábbi NB I-es játékos segít a Felsőtárkánynak (She)
Zabos Attila személyében tapasztalt, korábbi NB I-es labdarúgót igazolt a Heves megyei első osztályban szereplő Felsőtárkány SC – számolt be róla a heol.hu.
nov. 6
10:54
Jégkorong: Az aranyért száll jégre hokiválogatottunk! (Agroinform)
A Hokihét keretén belül vasárnap Dél-Koreával mérkőzik meg a magyar jégkorong-válogatott a Tüskecsarnokban.
nov. 6
11:00
Snowboard: Gyarmati Panka súlyos sérülése – 3 órás műtét, 7 csavar és egy lemez (She)
Gyarmati Panka újra súlyos sérülést szenvedett: a 23 éves snowboardosnak egy esés során szilánkosan eltört a sípcsontja, amelyet egy három órás műtét során csak hét csavarral és egy lemezzel tudtak rögzíteni. A sérülés miatt valószínűleg a teljes téli szezont ki kell hagynia.
nov. 6
11:12
Sportfogadás: A fogadóknál is az Arsenal a favorit (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint az Arsenal magabiztosan győzi le a Tottenham együttesét az észak-londoni derbin vasárnap.
nov. 6
11:15
NB I: nem akármilyen kezdőrúgás, a szépség jól megküldte – videó (She)
Mint beszámoltunk róla, a DVSC labdarúgócsapatának játékosaiból és vezetőiből összeállított zsűrije Dudás Reginát választotta meg a Loki szépének. A 20 éves „királynő” már a hétvégén megkezdte uralkodását, ugyanis a szombati DVSC–Mezőkövesd (0–0) mérkőzés második félidejének kezdőrúgást ő végezte el.
nov. 6
11:33
Videó: elszabadult a pokol – saját társát is eldobta a dühös hátvéd (She)
Ijesztő eset történt a brazil harmadosztályú labdarúgó-bajnokság döntőjének visszavágóján. A hazai pályán játszó Boa Esporte Clube 2–0-ra vezetett a Guarani ellen, amikor a 61. percben a vendégek védője, Antonio Ferreira lekönyökölte egyik ellenfelét – a játékvezető felmutatta neki a piros lapot. Ekkor elszabadult a pokol. A hátvéd ellökte a bírót, majd egy cselgáncsos mozdulattal az őt…
nov. 6
11:48
Párizs Masters: Tornagyőzelemmel koronázhatja meg világelsőségét Murray (Agroinform)
Vasárnap Andy Murray és John Isner feszül egymásnak a Berdycben, avagy új bajnokot avatnak Párizsban.
nov. 6
11:51
Női kézi BL: elvesztek a Fradi csomagjai, ketten el sem utaztak (She)
Nem volt éppen zökkenőmentes a Ferencváros női kézilabdacsapatának útja Lipcsébe, a vasárnap esti Bajnokok Ligája-csoportmeccs helyszínére.
nov. 6
11:53
Videó: az ex-Arsenal-csatár bevágta, csapata újra a csúcson (She)
Az FC Szöul nyerte meg a dél-koreai labdarúgó-bajnokságot, miután a bajnoki rájátszás utolsó fordulójában 1–0-ra legyőzte idegenben a Csonbuk Motorst. A mindent eldöntő gólt a Monaco és az Arsenal korábbi támadója, Pak Csu Jung szerezte, így a fővárosiak hárompontos előnnyel végeztek az élen. A Csonbuk Motors az elmúlt két szezon aranyérmese volt, míg a Szöul 2012-ben nyert legutóbb bajnokságot.
nov. 6
12:27
NHL: a címvédő Pittsburgh nyerte a döntő „visszavágóját” (She)
A címvédő Pittsburgh Penguins rendkívül sima, 5–0-s győzelmet aratott a San Jose Sharks otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
nov. 6
12:29
PL: A. Sánchez és Kane elől – íme, a londoni derbi kezdőcsapatai! (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger és a Tottenham szakvezetője, Mauricio Pochettino is kijelölte kezdőcsapatát az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnap kora délutáni derbiére. íme, a kezdők!
nov. 6
13:03
PL: Arsenal–Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában a bajnokság egyik legnagyobb rangadóját, Arsenal–Tottenham mérkőzést rendeznek. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 6
13:05
PL: kiderült Giroud titka! Rettegett egy tv-sorozat „sztárjától” (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának támadója, Olivier Giroud ugyan csak a kispadon kezd a Tottenham elleni derbin, de az „ágyúsok” meccsfüzete egy rövid érdekességben foglalkozik a támadóval.
nov. 6
13:07
Tenisz: Kvitová nyerte a Bajnokok Tornája döntőjét (She)
Petra Kvitová nyerte a női teniszezők idényzáró versenyét, a kínai Csuhajban rendezett, 2.2 millió dollár összdíjazású Bajnokok Tornáját.
nov. 6
13:18
Videó: Vasas-bombagól; elmaradt egy büntető az Újpestnek? (She)
Fordulatos mérkőzésen az Újpest 2–2-es döntetlent játszott a Vasassal Kecskeméten a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A meccs legszebb gólját az angyalföldiek török támadója, Mahir Saglik szerezte, aki 17 méterről, védhetetlenül lőtt a bal felső sarokba szabadrúgásból. A 90. percben az Újpest megnyerhette volna a mérkőzést, de Windecker József lövését nagy bravúrral védte Nagy Gergely. A helyzet…
nov. 6
13:36
Rögbi: duplán történelmi ír siker Új-Zéland ellen (She)
Az ír rögbiválogatott 111 éves története során először legyőzte az új-zélandi csapatot.
nov. 6
13:38
Női ökölvívó ob: egyetlen versenyző védte meg a címét (She)
Szombaton zárult a 20. női ökölvívó magyar bajnokság Érden, ahol a kilenc aranyérem kilenc klubhoz került.
nov. 6
13:40
NB II: rangadót vív a Balmaz és a PAFC is – élő eredménykövető (She)
Kövesse nyomon a labdarúgó NB II 16. fordulójának mérkőzéseit, az eredmények alakulását folyamatosan frissülő cikkünkben! A forduló rangadóján a listavezető Balmazújváros 16 órától a 3. helyen álló Soroksárt fogadja. 13.30-tól a most 2. helyezett Kisvárda Dorogon vendégszerepel, míg a jelenleg 5. Puskás Akadémia immár új vezetőedzőjével, Vincze Istvánnal a kispadon meccsel a tabellán egy hellyel…
nov. 6
13:51
NFL: Ideje kifosztani a bukikat! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL kilencedik játékhetére.
nov. 6
13:54
Bundesliga: Gulácsi szerint nem csak az ő érdeme a jó szereplés (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig fantasztikusan kezdte története első szezonját a Bundesligában. Gulácsi Péter, a csapat magyar kapusa is jelentősen kiveszi a részét a sikerből, hiszen eddig csupán hat gólt kapott a bajnokságban – ugyanannyit, mint Manuel Neuer, a Bayern München játékosa. A magyar válogatott kapusról az UEFA hivatalos oldala írt cikket.
nov. 6
14:30
Kvíz: felismeri a bajnokcsapatot a játékosok neve alapján? (She)
Legújabb játékunkban a labdarúgás világában jól vagy kevésbé jól csengő nevek alapján kell kitalálni, hogy melyik bajnokcsapatban játszottak. Vigyázat! Becsapós kérdésekkel is készültünk!
nov. 6
14:32
Kajak-kenu: változás, megvan az új olimpiai program (She)
A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) gyorsasági szakágának évente megrendezett konferenciáján a szervezet főtitkára, Simon Toulson arról számolt be, hogy hogyan változik a sportág olimpiai programja. A várakozásnak megfelelően 2020-ban két női kenus számban hirdetnek bajnokot, férfi kajakban és kenuban pedig a hangsúly még az eddiginél is jobban átkerül az 1000 méteres számokra.
nov. 6
14:48
Bundesliga: menesztették az Ingolstadt vezetőedzőjét (She)
Menesztették posztjáról Markus Kauczinskit, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Ingolstadt vezetőedzőjét.
nov. 6
14:50
Serie A: egy félidő alatt kivégezte ellenfelét az Empoli (She)
Az Empoli 4–0-ra legyőzte a Pescarát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában.
nov. 6
15:06
Férfi kézi: Hollandia–Magyarország Eb-selejtező – élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a 2018-as Európa-bajnokság selejtezőjében szinte végig az eredmény után futott, de parádés hajrával megfordította a mérkőzést és 28–27-re nyerni tudott Hollandiában.
nov. 6
15:08
PL: az Arsenal nem bírt a Spursszel a londoni rangadón (She)
Az Arsenal 1–1-es döntetlen játszott a Tottenham Hotspurrel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában.
nov. 6
15:24
Videó: döbbenet! Elege lett, beszaladt, lefejelte a bírót és… (She)
Döbbenetes jelenetek játszódtak le az algériai labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában rendezett DRB Tadzsenanet–MC Alger (0–1) mérkőzésen. Történt, hogy a vendégek kapusa kétszer is olyan szabálytalanságot követett el, amiért akár sárga lapot is kaphatott, a játékvezető azonban a hazaiak játékosának adott sárgát. Ekkor elszabadult a pokol, a Tadzsenanet futballistái letámadták a bírót, sőt, az egyik…
nov. 6
15:26
Férfi kosár NB I: Kecskeméten nyert a Kaposvár (She)
A Kaposvár nyolcpontos győzelmet aratott a Kecskemét otthonában a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapjának első mérkőzésén.
nov. 6
15:42
NB II: kikapott a Szpari, ikszelt a PAFC, 4-et vágott a Várda (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójában a Nyíregyháza hazai pályán 2–1-re kikapott a Soprontól. A Puskás Akadémia FC 2–2-es döntetlent ért el a Szeged 2011 ellen idegenben, míg a Kisvárda négyet vágott a Dorog vendégeként. A Békéscsaba Siófokon nyert, a Mosonmagyaróvár a SZEOL-t győzte le magabiztosan.
nov. 6
15:44
Képek: meztelenül fotózkodtak a női rögbicsapat játékosai (She)
Az angliai Hertfordshire női rögbicsapata 2017-es naptárat készít, remélve, hogy ezáltal újabb bevételekhez jut a klub. A hölgyek arra törekedtek, hogy kizárólag rögbis mozdulatokat rögzítsenek. A naptár 10 fontba (3300 forint) kerül, és ide kattintva lehet megrendelni.
nov. 6
15:54
Sportfogadás: A fogadóknál Messiék a nyerők a rangadón (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint a Barcelona nyeri a spanyol bajnokság 11. fordulójának zárómérkőzését Sevillában.
nov. 6
15:56
NB II: Tovább tart a Nyíregyháza vesszőfutása, remizett a Puskás (Agroinform)
A Szpartacus utoljára szeptember 21-én tudott bajnokit nyerni és már csak 11. helyen áll a tabellán.
nov. 6
16:00
Úszás: Széles Sándor már nem dolgozik az UTE-nál (She)
Nem tartanak igényt a továbbiakban az UTE úszószakosztályánál Széles Sándor edzői munkájára.
nov. 6
16:33
NB II: a pálya rossz állapota miatt elmarad a Balmaz–Soroksár (She)
A balmazújvárosi pálya rossz állapota miatt elmaradt a Balmazújváros–Soroksár rangadó a labdarúgó NB II 16. fordulójában.
nov. 6
16:51
Férfi kézi Eb-sel.: mínusz hatról fordítottunk Hollandiában (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a második félidőben hatgólos hátrányban is volt, ám jó hajrával 28–27-re győzött Európa-bajnoki selejtezőn Hollandiában.

Keresés