2016. november 11. péntek

nov. 11
0:03
Vb 2018: Bravo megsérült; megvan a brazil kezdőcsapat (She)
Kolumbia labdarúgó-válogatottja 0–0-s döntetlent játszott Chilével hazai pályán a világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájában.
nov. 11
6:48
Vb 2018: Neymarék alaposan ellátták Messiék baját (She)
A brazil labdarúgó-válogatott vb-selejtezőn hazai környezetben háromgólos győzelmet aratott Argentína ellen. Uruguay is nyert, így egypontos hátrányban tartja a lépést a dél-amerikai zónában éllovas brazilokkal.
nov. 11
7:42
NFL: a Baltimore időben ébredt a Cleveland ellen (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 10. fordulójában a Baltimore Ravens pontszegény első félidőt követően, remek második félidei játékának köszönhetően fordított otthon a Cleveland Browns ellen.
nov. 11
8:00
NBA: 38 pontos negyeddel kezdett a Golden State (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Golden State Warriors 24 ponttal nyert a Denver Nuggets otthonában. A vendégek 38 pontos (!) első negyeddel kezdtek be, amelynek végére 19 pontos előnyhöz jutottak. A GSW kulcsembere, Stephen Curry 29.56 perc alatt 33 pontot szerzett. A játéknap négy mérkőzésén kivétel nélkül vendégsiker született: a Warriors mellett…
nov. 11
8:06
Foci-vb 2018: Neymarék átszambáztak Messiéken - videó (Agroinform)
Brazília hazai pályán 3-0-ra győzte le Argentínát csütörtök hajnalban vb-selejtezőn.
nov. 11
8:15
Rapid: „Örülnék neki, de biztosan nem Doll lesz az edző” (She)
Szántó Tamás, az edzőváltás közben lévő osztrák Rapid Wien fiatal magyar labdarúgója az M4 Sport Sportreggeli című műsorában elmondta: bár szívesen dolgozna Thomas Doll-lal, biztosan nem a Ferencváros vezetőedzője lesz a bécsiek új szakvezetője.
nov. 11
8:17
NHL: 63 éves klubcsúcsot állított be a Montreal (She)
A Montreal Canadiens 4–1-re legyőzte a vendég Los Angeles Kingset az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján, így megnyerte az idénybeli első kilenc hazai mérkőzését, amivel klubcsúcsot állított be. Legutóbb 63 évvel ezelőtt kezdte ilyen jól a szezont a kanadai gárda.
nov. 11
8:19
Videó: Coutinho óriási gólt lőtt az argentinoknak (She)
Brazília hazai pályán 3–0-ra legyőzte az ősi rivális Argentínát a dél-amerikai vb-selejtezősorozatban. Íme, a találkozó összefoglalója! Coutinho gólja 2.10-től látható a felvételen.
nov. 11
9:27
Kép: egy fotó, amin elrejtőzött Hosszú Katinka és Shane… (She)
„Nagyon jön a tél” – írta Facebook-oldalán Hosszú Katinka, aki egyes hírek szerint Shane Tusuppal együtt elrejtőzött az alábbi fotón. Ha megtalálja őket, szóljon!
nov. 11
9:33
Sportfogadás: A szlovákokra, a dánokra és az északírekre fogadunk pénteken (Agroinform)
Tíz európai vb-selejtezőt rendeznek pénteken, mely találkozók közül háromra is tippeltünk.
nov. 11
9:45
NB I: kiderült, ki a legszigorúbb játékvezető – statisztikák (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete összesítette az NB I első tizenöt fordulójának statisztikáit. A fókusz a játékvezetők teljesítményén volt.
nov. 11
9:47
MU: óriási sztori, miért nem volt érdemes csalódást okozni Fergusonnak (She)
Érdekes történetet osztott meg a korábbi Manchester United-labdarúgó Lee Sharpe a Four Four Two videójában Sir Alex Fergusonról, aki kirúgta őt a saját lakásából.
nov. 11
9:49
Válogatott: Nagy Ádám nem találkozik svéd klubtársával (She)
Filip Helander derékfájásra panaszkodott a svéd labdarúgó-válogatott edzésén, így kénytelen volt elköszönni a társaktól, és orvosi kezelésre visszautazott Bolognába.
nov. 11
10:18
FTC: Doll marad az edző, de a szerződésében szerepel kivásárlási összeg (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában leszögezte, Thomas Doll marad a Ferencváros edzője.
nov. 11
10:20
Palermo: mindkét magyarnak a gyógytornásznál volt jelenése (She)
Balogh Norbert és Sallai Roland sem teljesen egészséges, a Palermo magyar labdarúgói ezért tegnap nem is végeztek teljes értékű edzésmunkát. Két légiósunk gyógytornász irányításával dolgozott.
nov. 11
10:27
Vélemény: Mi már nem éljük meg, hogy jó lesz a magyar futball? (Agroinform)
Orosz Pál nyilatkozata egyszerre vészjósló, elgondolkodtató és nevetséges. Tényleg ennyire kilátástalan minden?
nov. 11
10:36
Vb 2018: Nem ezt vártuk, rengeteget kell fejlődnünk – Messi (She)
Argentína 3–0-ra kikapott Brazíliában a világbajnoki selejtezősorozat 11. fordulójában így jelenleg csupán a 6. helyen áll a dél-amerikai zónában, miközben a nagy rivális továbbra is az élen. Lionel Messi hangot is adott elégedetlenségének.
nov. 11
10:45
Messiék csődöt mondtak! - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
Elég simára sikeredett a Brazília-Argentína vb-selejtező. A gólok megtekintéséhez kattints IDE.
nov. 11
10:54
NBA: az anyuka elkezdett táncolni, vírusként terjed a videója (She)
A Facebookon, Twitteren, Redditen és szinte minden közösségi oldalon vírusként terjed az alábbi videó, melyen egy anyuka tánca látható a Golden State Warriors NBA-csapatának meccsén. Hogy miért lett virális a videó, az azonnal egyértelmű lesz.
nov. 11
11:03
Kézilabda: Kirúgták az évszázad legjobb magyar játékosát (Agroinform)
Az újonc Kisvárda nem a várt eredményeket hozta, ezért felmentették Kovács Péter vezetőedzőt.
nov. 11
11:12
Hegymászás: Klein Dávid ismét megpróbálkozik a Mount Everesttel (She)
Kétéves szünet után márciusban újabb expedíció indul a világ legmagasabb hegycsúcsára, a Mount Everestre. A hegyet jól ismerő Klein Dávid ezúttal a déli oldalon, új csapattárssal és profi gárdával vág neki a kihívásnak.
nov. 11
11:14
Man. United: megafizetés! Mourinho vinné Özilt az Arsenaltól – sajtóhír (She)
José Mourinho, a Manchester United menedzsere szeretné megszerezni az Arsenal klasszisát, Mesut Özilt.
nov. 11
11:30
Lech: Kádár Tamás húzhatja keresztül az edző tervét (She)
Miután elégedett a jelenlegi keret erősségével, nem tervez erősítést a téli átigazolási időszakban Nenad Bjelica, a Lech Poznan horvát vezetőedzője. Elképzelését Kádár Tamás miatt kellhet újragondolnia.
nov. 11
11:36
E-sport: Elkezdődött a Magyar Elit Bajnokság! (Agroinform)
A napokban kezdetét vette a honi League of Legends-küzdelem, amely döntőjére december 11-én kerül sor.
nov. 11
11:48
Magyar–andorrai: a Svájc elleni pozitív élményekre alapoznának (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Andorra ellen folytatja a vb-selejtezők sorozatát. A csoportutolsó vendégek a legutóbbi, Svájc elleni meccsükön kifejezetten jól tartották magukat, és csupán 2–1-re kaptak ki.
nov. 11
11:50
Ausztria: megvan a Rapid Wien új vezetőedzője – hivatalos (She)
Az osztrák élvonalbeli Rapid Wien labdarúgócsapata bejelentette, hogy Damir Canadi lett a csapat vezetőedzője.
nov. 11
11:52
Tenisz: az ENSZ második esélyt adna Sarapovának (She)
Az ENSZ második esélyt adna Marija Sarapova orosz teniszezőnek, aki doppingvétségéig a szervezet jószolgálati nagykövete volt.
nov. 11
11:54
Videó: itt a „Reszkessetek, betörők!” CR főszereplésével (She)
Cristiano Ronaldónál már beköszöntött a karácsony. A Real Madrid portugál klasszisa egy reklámfilm kedvéért színészkedett egy kicsit, és eljátszotta a főszerepet a „Reszkessetek, betörők!” című filmben. Íme, a végeredmény!
nov. 11
11:54
Kivágták a brit foci fenegyerekét - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
Joey Bartonnak megköszönték a munkát a Glasgow Rangersnél és elküldték a csapattól. Mint arról mi is beszámoltunk, a 34 éves középpályás előbb összekapott csapattársával, majd mialatt a klub által kirótt eltiltását töltötte, több mérkőzésre is pénzben fogadott, ami szigorúan tilos. A klub és a játékos nem kívánták kommentálni a válást. Barton iránt most állítólag a Burnley és a Derby County…
nov. 11
12:06
Női kézi NB I: a Vác ellen Dévényi irányítja a Kisvárdát (She)
A péntek esti, Vác elleni bajnokira az eddigi másodedző, Dévényi János készítette fel a Kisvárda Master Good SE NB I-es női kézilabdacsapatát. A klub a reméltnél gyengébb bajnoki szereplés miatt szerdán mentette fel a munkavégzés alól Kovács Pétert.
nov. 11
12:08
Tokió 2020: a magyar vitorlások jó hír kaptak Barcelonából (She)
Nem javasolja a jelenlegi olimpiai versenyszámok megváltoztatását a Nemzetközi Vitorlásszövetség (World Sailing) a tokiói olimpiára. Ezt a testület elnöke, az olasz Carlo Croce jelentette be a szervezet Barcelonában zajló éves közgyűlésén.
nov. 11
12:24
F1: Hamilton különleges sisakkal versenyez Brazíliában (She)
Utolsó előtti versenyéhez érkezett a száguldó cirkusz 2016-ban. A Brazil Nagydíjon Nico Rosberg világbajnok lehet, a címvédő Lewis Hamilton pedig ezzel a sisakkal versenyez majd. Hivatalos Twitter-oldalára azt írta, példaképe, Ayrton Senna és Brazília inspirálta a dekorációt.
nov. 11
12:26
Videó: Jon Bon Gronkowski – az NFL-kiválóság átment rocksztárba (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots ligaelit tight endje, Rob Gronkowski mindig képes jó kedvre deríteni az embert valami elképesztő húzásával. Most a népszerű Madden játék legújabb változatának promotálása során Jon Bon Jovi bőrébe bújva énekelte el, hogy ugyan adjanak már egy esélyt neki a játékosok a csapatukban, vele bajnokok lesznek. Az…
nov. 11
12:27
Foci-vb 2018: Izgalmas, feszült brit háborúra van kilátás (Agroinform)
Az angol válogatott nincs abban a helyzetben, hogy bárki ellen kiütéses győzelemben bízhatna.
nov. 11
12:28
Videó: Neymart úgy felrúgták, ezért két piros járt volna (She)
Mint arról beszámoltunk, a brazil labdarúgó-válogatott meglepően simán, 3–0-ra legyőzte Argentínát vb-selejtezőn. Nem csoda, hogy a vendégek idegei nem bírták a kiképzést, arra azonban nehéz magyarázatot találni, amit az Everton védője, Ramiro Funes Mori művelt Neymarral szemben. Az eset egyébként egy sárga lapot ért.
nov. 11
12:42
F1: Alonso figyelmeztette Rosberget, a német nem aggódik (She)
Nico Rosberg 19 pontos előnnyel érkezett a Brazil Nagydíjra, amelyen akár be is biztosíthatja első világbajnoki címét. Csakhogy nem lesz olyan egyszerű a német hétvégéje, az előzetes időjárás-előrejelzéseket ugyanis pénteken megerősítették, így nagyon valószínű, hogy a szombati időmérő és a vasárnapi verseny is esős lesz.
nov. 11
13:00
Videoton: megvan a kivitelező, kezdődhet a stadionátépítés (She)
A székesfehérvári közgyűlés kiválasztotta a Sóstói Stadion kivitelezőjét, amelynek legfeljebb 14 hónapja lesz az építkezés befejezésére. „Az új stadion így a tervezett határidőre, 2017–2018 fordulójára elkészülhet” – közölte az önkormányzat pénteken a távirati irodával.
nov. 11
13:02
Válogatott: Szevaaaaasz! – Dzsudzsák becsekkolt a csapatvacsoráról (She)
Az Andorra elleni vb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs az Instagram-oldalán osztott meg egy videót az együttes csütörtöki vacsorájáról. Gera Zoltán beköszönése mindent visz!
nov. 11
13:04
NB II: további heteket kell kihagynia az újonc védőjének (She)
Combközelítőizom-szakadása miatt hetek óta harcképtelen Fürjes Ádám, a labdarúgó NB II-ben újonc Dorog védője, akinek még további heteket kell várnia a teljes felépülésre – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
nov. 11
13:33
Franciaország: véget ért a korábbi kapitány hatéves száműzetése (She)
A 64 éves Raymond Domenech lett a francia profiliga elnöke. A szakember az utóbbi hat évben semmilyen jelentősebb tisztséget nem töltött be a labdarúgásban.
nov. 11
13:35
Bayern: a vártnál súlyosabb a válogatott játékos sérülése (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Kingsley Coman, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szélsője sérülés miatt kikerült a francia válogatott keretéből, ezért nem játszhat a svédek elleni pénteki világbajnoki selejtezőn.
nov. 11
13:51
F1: kikerülhetnek a közvetítésből a kényes rádióüzenetek (She)
Max Verstappen szerint az FIA nem akadályozhatja meg az F1-es pilótákat abban, hogy szükség esetén káromkodjanak mérgükben. A holland szerint a televíziós közvetítés rendezőjének a felelőssége, hogy mit ad ki adásba.
nov. 11
13:53
Törökország: fogalma sem volt, hogy ki az a Van Persie, de jót tett vele (She)
Fogalma sem volt a Fenerbahce csatárát, Robin van Persie-t ellátó orvosnak, hogy ki a páciense.
nov. 11
13:57
Premier League: Sokkoló átigazolásokat hozhat a nyár Angliában (Agroinform)
Ha beigazolódnak a pletykák, a Manchester Unitednél komoly játékosmozgás mehet végbe.
nov. 11
14:33
Fed Kupa: Csehország hat éven belül ötödször lehet bajnok (Agroinform)
Hétvégén kerül sor a Fed Kupa-döntőjére, melyben Franciaország és Csehország küzd meg a trófeáért.
nov. 11
14:45
F1: az egyik Red Bull Hamilton és Rosberg között (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az F1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén Interlagosban. A Mercedes brit pilótája mögé Max Verstappen jött be a második helyre, megelőzve a vb-éllovas Nico Rosberget.
nov. 11
14:47
BL: újabb büntetés Nikolics Nemanjáék klubjának (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) büntetése nyomán nem utazhatnak Dortmundba a Legia Warszava csapatának szurkolói a gárda november 22-i németországi Bajnokok Ligája-mérkőzésére.
nov. 11
15:03
Vb 2018: kétezer rendőr a világbajnoki selejtezőn (She)
Kétezer rendőr lesz szolgálatban az Albánia–Izrael labdarúgó-világbajnoki selejtezőn szombaton.
nov. 11
15:21
Kép: döbbenetes indok, ezért kap a csapat 142 milliárdot új stadionra (She)
Az Egyesült Államokban viszonylag ritkán kell magyarázkodni, ha egy profi csapat új stadiont akar felhúzni a régi helyére. Pláne Texasban. Most azonban egy szavazás kiverte a biztosítékot.
nov. 11
15:39
Franciaország: reaktiváltak egy őrült, unatkozó exhibicionistát (She)
Ismét meghívót kapott a francia válogatottba Patrice Evra – valószínűleg az esti, svédek elleni vb-selejtezőn a kezdőcsapatnak is tagja lesz –, így az utóbbi hetekben a közösségi médiában több érdekes videót megosztó futballista cselekedetei még nagyobb publicitást kaptak. Honfitársai elsősorban a miértre keresik a választ...

Keresés