2016. december 4. vasárnap

dec. 4
0:03
NS: Pintér legyőzte a Fradit; a fél F1 bejelentkezett Rosberg helyére – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
dec. 4
0:21
Vasárnapi sportműsor: rajt a női kézi Eb-n; kézi BL; topligák (She)
A rangadókban bővelkedő szombati játéknapot követően vasárnapra is marad izgulni való a topbajnokságokban. Elsőként említhetjük a Serie A római derbijét, amelyen a Lazio fogadja a Romát. A Premier League-ben a Liverpool a Bournemouthhoz látogat, míg az MU az Evertonhoz. A kézilabdázóknál elkezdődik a női Európa-bajnokság – az első napon a magyarok még nem játszanak –, a Telekom Veszprémre pedig…
dec. 4
0:39
Lovas vk: holland győzelem a budapesti rangsoroló versenyen (She)
A holland Koos de Ronde nyerte meg a Papp László Sportarénában zajló lovas világkupa szombat éjszakába nyúló négyesfogathajtó rangsoroló versenyét.
dec. 4
7:33
NHL: kikapott a Capitals; Rangers – csak a szokásos (She)
A Tampa Bay Lightning szétlövés után 2–1-re legyőzte a vendég Washington Capitals csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján, és ezzel lezárult a négy vereségből álló sorozata. A sereghajtó Arizona Coyotes az 58. percig vezetett, ám végül ugyancsak szétlövésben kikapott a Columbus Blue Jacketstől. A New York Rangers 4–2-re legyőzte a vendég Carolina Hurricanest.…
dec. 4
7:51
NBA: menetel a Toronto, győzött a Golden State is (She)
Sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Toronto Raptors az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szombati játéknapján. A kanadai csapat 44 ponttal győzte le a vendég Atlanta Hawkst. Ezzel szemben a Philadelphia 76ers megszakítás nélkül hatodszor kapott ki, most minimális különbséggel maradt alul a Boston Celticsszel szemben. A Minnesota Timberwolves hosszabbítás után diadalmaskodott a…
dec. 4
8:45
Videó: így énekelt Pintér Attila a fradistákkal az FTC legyőzése után (She)
Pintér Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője – aki korábban a Ferencváros színeiben labdarúgóként 1984 és 1989, majd 1990 és 1991 között szerepelt, később pedig a csapattal edzőként 2004-ben bajnoki címet nyert – a szombati Mezőkövesd–Ferencváros (2–0) bajnoki találkozó után együtt énekelt a vendégszurkolókkal.
dec. 4
9:03
F1: értékelje az idényt a Nemzeti Sporttal! Szavazzon! (She)
Az F1-es idény lezárása után a Nemzeti Sport is elkészíti éves értékelését, amelyben számít az olvasók véleményére is. Öt kérdésben fordulunk önökhöz, szavazzanak, kit tartanak az idény legjobb versenyzőjének, melyik volt a legjobb csapat, melyik futam tetszett legjobban, illetve mi volt az, aminek a legjobban, illetve legkevésbé örült a 2016-os szezonban?
dec. 4
9:18
Videó: így éltették a magyar kapust az ellenfél drukkerei (She)
Köteles Lászlóval a soraiban szenvedett vereséget hazai pályán szerdán a Belga Kupában a Waasland-Beveren a Genktől. Utóbbi csapat épp az előbbinek adta kölcsön Köteles Lászlót egy évre 2016 nyarán. A Genkben közönségkedvenc magyar kapust még most is imádják, a találkozó után nagy tapsot kapott a vendégek szurkolóitól.
dec. 4
9:18
Premier League: Újabb rangadó vár a Manchester Unitedre (Agroinform)
A Vörös Ördögök az Evertonhoz utaznak, míg a Liverpool délen szerezhet újabb három pontot. PL előzetes.
dec. 4
9:36
El Clásico: van olyan játékos, aki örült az egy pontnak (She)
Szombaton 1–1-es döntetlent játszott egymással a Barcelona és a Real Madrid a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában. Az el Clásicón természetesen mindig mindkét együttes nyerni szeretne, viszont most Toni Kroos az egy ponttal is elégedett volt. Mi tagadás, a forduló nyertese a továbbra is hatpontos előnynek örvendő királyi gárda.
dec. 4
10:30
Női kézi Eb: felismeri a mi meccsünk játékvezetőjét a Mannequin Challenge-ben? (She)
Négy mérkőzéssel kezdetét veszi Svédországban a női kézilabda Európa-bajnokság. Az európai szövetség (EHF) már ismertette az első forduló bíróküldését, ennek értelmében a mieink hétfői, Csehország elleni találkozóját a litván Viktorija Kijauskaite, Ausra Zaliene kettős vezeti. Az Eb-n közreműködő párosok sem akartak kimaradni a közelmúlt internetes őrületéből, így elkészítették a saját Mannequin…
dec. 4
10:32
Hertha: Dárdai talán a döntetlent is elfogadta volna, de... (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Dárdai Pál vezette Hertha idegenben 3–2-re legyőzte a Wolfsburgot. A „farkasok” a félidőben még 2–1-re vezettek, de a magyar vezetőedző az öltözőben elmondta, érzi, meg tudják nyerni a meccset.
dec. 4
10:48
Hertha: Dárdai nagyot fújt; kollégája kitért a 11-esre... (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Dárdai Pál vezette Hertha idegenben 3–2-re legyőzte a Wolfsburgot. A „farkasok” a félidőben még 2–1-re vezettek, de a magyar vezetőedző az öltözőben elmondta, érzi, meg tudják nyerni a meccset.
dec. 4
10:48
NB II: Íme a hét legjobb NB II-es kombija! (Agroinform)
Az utolsó őszi forduló a Puskásé lehet, míg a Soroksár egy győzelemmel nagyot léphet a feljutás felé.
dec. 4
11:06
NB II: hárman távoztak; feszültség a játékosok és az edző között? (She)
Egy edzőváltáson már átesett a labdarúgó NB II újonca, a Ceglédi VSE (Varga Attila helyére Krecska János érkezett), újabban pedig az a hír járja, hogy az új tréner, Krecska János és több játékos között feszültség van, amelynek következményei lehetnek.
dec. 4
11:24
Chelsea: David Luiz édesanyja beszólt Agüerónak (She)
A Chelsea 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában. Nem sokkal a hármas sípszó előtt Sergio Agüero brutálisan odacsúszott David Luiznak, majd verekedés tört ki a pályán. A játékvezető az argentin mellett Fernandinho is kiállította.
dec. 4
11:42
Férfi kézilabda BL: Ezen a meccsen aztán tényleg nem hibázhat a Veszprém (Agroinform)
Vasárnap délután a dán Silkeborg otthonába látogat a Veszprém BL csoporkörének utolsó idei fordulójában.
dec. 4
12:15
Videó: a Chapéra emlékezett, a bíró nem tartotta be a szabályt (She)
A Vitesse hazai pályán 3–1-re legyőzte a Zwollét a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 15. fordulójában szombaton. Nathan, a hazaiak brazil nemzetiségű labdarúgója a 93. percben gólt szerzett, levette mezét, letérdelt, és az égre mutatott – így emlékezett meg a repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt honfitársairól. A bíró nem tartotta be a szabályt, nem adott sárga lapot a…
dec. 4
12:21
Serie A: Rég várhatta ilyen optimistán a derbit a Lazio (Agroinform)
Simone Inzaghi csapata 13 éve nem rajtolt ilyen jól a bajnokságban, de a másik oldalon ott van Edin Dzeko.
dec. 4
12:33
Fotó: oldalt kerítés, felül háló – ilyen a kilátás az MTK-stadion vendégszektorából (She)
Bár az elmúlt hónapokban már sok szögből bemutattuk az MTK új stadionját, a vendégszektorból még nem vettük közelebbről szemügyre. Az MTK–Újpest (1–1) meccs után az egyik olvasónktól kapott képek segítségével ezt a hiányt is pótoljuk.
dec. 4
13:09
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 19. forduló mérkőzéseiről! (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójának rangadóján a Kisvárda a Balmazújvárost fogadja, míg a listavezető Soroksár a Szolnokhoz látogat. A Nyíregyháza Cigándon növelné pontjai számát, a ZTE a Kozármislennyel találkozik. A Békéscsaba a déli rangadón a Szeged 2011-el csatázik, a Vác pedig a Mosonmagyaróvárral játszik. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását élőben az NSO-n!
dec. 4
13:11
El Clásico: Világosak voltak az utasítások – Luis Enrique (She)
A Barcelona labdarúgócsapatát irányító Luis Enrique a Real Madrid elleni szombati rangadójuk (1–1) után elárulta, hogy a fővárosiak olyan szituációból egyenlítettek, amelynek nem lett volna szabad megtörténnie.
dec. 4
13:33
Sportfogadás: Letutizzák a római derbit a fogadók - szerintünk tévednek (Agroinform)
Korábban évekig a Roma volt a favorit, idén a Lazio meglepheti a Farkasokat. A fogadók reakciói érthetetlenek.
dec. 4
13:45
Női kézi Eb: előkelő helyen állunk az erősorrendben (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szakírói a vasárnap kezdődő Európa-bajnokság előtt is elkészítették erősorrendjüket. Norvégia elsőségéhez nem férhetett kétség, de egyébként vannak érdekes helyezések a top tízben, Magyarországot például ötödiknek rangsorolták.
dec. 4
14:03
NB III: a hatvani 6–0 után –60 az Újpest II gólkülönbsége (She)
Nem hétköznapi végjátékkal ért véget a Diósgyőri VTK II–Monor mérkőzés a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában. A tiszaújvárosi összecsapáson a házigazda 3–2-re nyert, a 89. perctől kezdve viszont valóságos lapesőt láthattak a nézők: Ivánka Patrik még megúszta sárgával, Boros Gábor (DVTK II), Sárközi Szabolcs (Monor), Urbán Gábor (Monor) és Miholics Milán (Monor) viszont…
dec. 4
14:05
F1: Ha nem lettem volna világbajnok... – Rosberg (She)
Nico Rosberg is részt vett egy jótékonysági gálán szombaton a német fővárosban. A rendezvény egyik riportere többek között azt is megkérdezte az újdonsült Formula–1-es világbajnoktól, hogy akkor is a visszavonulás mellett döntött volna-e, ha nem nyeri meg a vb-t.
dec. 4
14:36
Serie A: Niangnak büntetőből sem ment, de csak nyert a Milan (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában a Milan hazai pályán 2–1-re legyőzte a Crotonét. A meccs krónikájához tartozik, hogy Mbaye Niang a piros-feketék részéről büntetőt rontott.
dec. 4
14:45
NFL: Elkaptuk a fonalat, jöhet a negyedik nyerő szelvény?! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenharmadik játékhetére.
dec. 4
15:12
NB II: rangadót nyert a Balmazújváros, hetet vágott a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójának rangadóján a Balmazújváros 1–0-ra legyőzte idegenben a Kisvárdát, melynek köszönhetően megelőzve vasárnapi ellenfelét feljött a táblázat második helyére. A Nyíregyháza 7–0-ra nyert a Cigánd ellen, de nem botlott az éllovas Soroksár sem, amely a Szolnok otthonában aratott egygólos győzelmet. A Vác–Mosonmagyaróvár és a SZEOL–Dorog összecsapás egyaránt 1–1-es…
dec. 4
15:39
Átigazolás: Fábregas, Depay, Neymar - ők voltak a heti pletykák főszereplői (Agroinform)
Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából.
dec. 4
15:48
Bundesliga 2.: a Stuttgart élre állt kiütéses győzelmével (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban átvette a vezetést a VfB Stuttgart: a patinás sváb csapat az Erzgebirge Aue otthonában aratott kiütéses, 4–0-s győzelmet. A listavezető Eintracht Braunschweig hétfő este vív Berlinben rangadót az Unionnal.
dec. 4
16:06
Videó: különleges mezben a csapat, amelyet utoljára győzött le a Chapé (She)
Az argentin San Lorenzo játékosai szombaton azokban a mezekben futottak ki a pályára a bajnokságban, amelyeket a Chapecoense futballistáival cseréltek el még a múlt héten, miután a brazil csapat legyőzte őket, és így bejutott a Copa Sudamericana döntőjébe.
dec. 4
16:42
PL: centiken múlt a Liverpool 4–1-es vezetése, mégis kikapott! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában az AFC Bournemouth hazai pályán drámai meccsen 4–3-ra legyőzte a már 3–1-re is vezető Liverpoolt.
dec. 4
16:51
Pintér együtt énekelt a fradistákkal (Agroinform)
A Mezőkövesd szombaton 2-0-ra legyőzte a Ferencvárost az OTP Bank Ligában, a lefújás után a borsodiakat irányító Pintér Attila pedig kiment a vendégszektor elé és együtt énekelte a Fradi-indulót a szurkolókkal. Pintér korábban játékosa és edzője is volt a Fradinak.
dec. 4
17:00
Vívás: hatodik lett a magyar kardcsapat a győri vk-n (She)
A hatodik helyen fejezte be a magyar férfi kardvívó-válogatott a győri csapat világkupa-versenyt.
dec. 4
17:02
Videó: betalált a Roma, a Lazio-csere nekiesett a gólszerzőnek (She)
Az AS Roma Kevin Strootman góljával szerzet vezetést a Lazio elleni derbin az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A holland középpályás találata után az ellenfél kispadja előtt haladt el, amikor az egyik Lazio-csere, Danilo Cataldi egyszer csak utánanyúlt. Kisebb verekedés tört ki, amely után a játékvezető kiállította a magáról megfeledkezett Cataldit.
dec. 4
17:04
Női kézi Eb: a franciák gáláztak, Grooték és a spanyolok kikaptak (She)
A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén Szerbia a nyolc gólig jutó Szanja Radoszavljevics vezérletével 36–34-re nyert Szlovénia ellen. A házigazda 25–19-re legyőzte Spanyolországot, a hollandok kikaptak a németektől, a franciák pedig fölényes győzelmet arattak a lengyelek felett.
dec. 4
17:09
NB II: Hetet rúgott a Szpari, hengerelt a Puskás (Agroinform)
Az NB II vasárnapi fordulójában nyerni tudott a listavezető Soroksár, a Puskás, a Balmazújváros és a Nyíregyháza is.
dec. 4
17:33
Légiósok: Priskin tizenegyest hibázott, csapata kikapott (She)
A szlovák élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában a Slovan Bratislava odahaza 1–0-ra kikapott a Trnavától úgy, hogy Priskin Tamás a 33. percben tizenegyest rontott egygólos hátrányban.
dec. 4
17:35
Real: Martin Ödegaard az új csapatánál járt? – kép (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Real Madrid labdarúgócsapata szívesen kölcsönadná 17 éves középpályását, Martin Ödegaardot. Jelentkezők vannak, de állítólag a francia élvonalbeli Rennes lesz a befutó. Erről tanúskodik az a fotó, amely a csapat hétvégi bajnokiján készült.
dec. 4
17:45
Darts-vb: Barney lesz az első kör nagy vesztese? (Agroinform)
Gary Anderson, Wayne Mardle és Dave Clark a Sky Sports-on értékelte a 2017-es PDC darts-világbajnokság sorsolását.
dec. 4
18:09
Síugró-vk: Domen Prevc idén túltesz a bátyján (She)
A németországi Klingenthalban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt a szlovén Domen Prevc nyerte meg a norvég Daniel Andre Tande és az osztrák Stefan Kraft előtt.
dec. 4
18:27
La Liga: a Bilbao hazai pályán továbbra is veszedelmes (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában az Athletic Bilbao saját közönsége előtt 3–1-re megverte az Eibart, ezzel hetedik hazai mérkőzésén az ötödik győzelmét aratta. A házigazdáknál Benat és Inaki Williams után a hosszabbításban Iker Muniain is betalált.
dec. 4
18:29
Férfi röpi NB I: Dunaferr-siker a Kecskemét elleni rangadón (She)
A címvédő Kaposvár, valamint a MAFC és a Pénzügyőr csapata is három szettben győzött a férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
dec. 4
18:39
Férfi kézilabda BL: Ráijesztett a szurkolókra, de sikerrel zárta az évet a Veszprém (Agroinform)
A papírformának megfelelően ötgólos győzelmet aratott a dán Silkeborg otthonában a magyar bajnok.
dec. 4
18:45
Férfi kézi BL: a Veszprém öt góllal nyert Dániában (She)
A Telekom Veszprém javított a PSG-től elszenvedett két vereséget követően, és idegenben 29–24-re legyőzte a dán Silkeborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának kilencedik fordulójában. A magyar csapat legeredményesebb játékosának a hét gólig jutó Momir Ilics bizonyult.
dec. 4
18:47
Videó: ez nem piros? Az MU-védő páros lábbal szállt bele ellenfelébe (She)
Marcos Rojo, a Manchester United védője csak sárga lapot kapott az evertonos Idrissa Gana Gueye elleni szabálytalanságáért. Az argentin védő ugyanis páros lábbal szállt bele a szenegáli középpályásba, de a játékvezető nem állította ki a játékost.
dec. 4
19:03
PL: Ibra emelésére Baines büntetőjével felelt az Everton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában a Manchester United Zlatan Ibrahimovic emelésével a 89. percig vezetett az Everton otthonában, de végül a korábbi liverpooli Marouane Fellaini szabálytalansága miatt megítélt büntetőből Leighton Baines egyenlített.
dec. 4
19:33
Topfoci: Nem bírta a hajrát a Liverpool és a United - eredmények (Agroinform)
A Roma behúzta a városi derbit, Kleinheislerék egyre nehezebb helyzetben.
dec. 4
19:36
Női kosár NB I: húszpontos győri siker a Cegléd ellen (She)
A Győr csapata házigazdaként magabiztos győzelmet aratott a Cegléd felett a női kosárlabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

Keresés