2016. december 15. csütörtök

dec. 15
0:18
Csütörtöki sportműsor: América–Real Madrid a döntőért (She)
Csütörtökön América–Real Madrid mérkőzést rendeznek a labdarúgó klub-vb elődöntőjében. A Serie A-ban pótolják az elhalasztott Genoa–Fiorentina mérkőzést, a dartsrajongók örömére kezdődik a PDC-világbajnokság, a SEHA-ligában a Velenje vendége lesz a Telekom Veszprém. Íme, a mai sportműsor.
dec. 15
0:22
Videoton: távozók lehetnek, érkezők csak indokolt esetben (She)
Kovács Zoltán sportigazgató szerint lesz játékosmozgás a télen a Videoton labdarúgócsapatánál, ám egyirányú mozgás várható.
dec. 15
7:03
NBA: alaposan megtréfálták a Cavset; hengerelt a Rockets (She)
A Memphis Grizzlies alaposan meglepte a címvédő Cleveland Cavalierset az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Utah Jazz rangadót nyert az Oklahoma City Thunder ellen, hengerelt a Houston Rockets. Győzött a San Antonio Spurs, a Los Angeles Clippers és a Toronto Raptors is.
dec. 15
7:19
Man. City: üldözi a sztárt a balszerencse, hónapokra kidőlt (She)
Hónapokat kell kihagynia Ilkay Gündogannak, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City válogatott középpályásának.
dec. 15
7:36
NHL: sorozatban hetedszer nyert a címvédő (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a címvédő Pittsburgh Penguins hosszabbítás után legyőzte a Boston Bruinst, így sorozatban hetedik mérkőzésen nyert.
dec. 15
7:54
NOB: két sportág ideiglenes olimpiai elismerést kapott (She)
Két sportág, a cheerleading és a thai boksz is ideiglenes olimpiai sportági elismerést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól. A döntés sokat lendíthet a sportágak itthoni fejlődésén is.
dec. 15
8:48
Gyirmót: januártól Amerikában a csatár – biztosan távozik (She)
Amint azt már korábban előre jeleztük, a labdarúgó NB I-ben szereplő Gyirmót csatára, Sallói Dániel a télen távozik az élvonal sereghajtójától, miután kölcsönadási szerződése lejárt, így januárban visszatér az Egyesült Államok élvonalbeli bajnokságában (MLS) szereplő Sporting Kansas Cityhez.
dec. 15
8:48
A hét legdurvább asszisztja az NBA-ben - videó (Agroinform)
dec. 15
9:06
Honvéd: Hemingway csak megfelelő ajánlat esetén adna el játékost (She)
A labdarúgó NB I-ben az ősszel holtversenyben a legtöbb pontot gyűjtő Budapest Honvéd elnöke, George F. Hemingway elmondta, a kispesti klub nincs olyan helyzetben, hogy legjobb játékosait értékesítenie kelljen a piacon, ám érkezhet olyan ajánlat, amire nem lehet nemet mondani.
dec. 15
9:08
Videó: Mayweather 3 millió forintot fizet, ha szidod McGregort (She)
Conor McGregor, napjaink legnépszerűbb ketrecharcosa, és Floyd Mayweather, a legismertebb ökölvívó továbbra sem hagyja egymást. Az utálat most egészen új szintre emelkedett, utóbbi harcos ugyanis feltöltött az Instagramjára egy videót, amelyen McGregor épp feladja a meccset Nate Diaz ellen. Annak pedig, aki a legjobb – vagy inkább a legmegalázóbb – kommentet küldi a poszthoz, ad 10 ezer dollárt,…
dec. 15
9:10
Haladás: Mészöly szerződtetné a nigériai világbajnokot (She)
Volt idő alaposan megismerkedni, elvégre a nigériai Funsho Bamgboye csaknem négy héten át készült a Haladás labdarúgócsapatával, sőt még a csapat évzáró bankettjén is részt vett. És jelen állás szerint akár hosszabb távon is maradhat.
dec. 15
9:24
NB I: a Honvéd és a DVTK játékosa is Belgiumba mehet a télen – sajtóhír (She)
Helyi sajtóhírek szerint télen a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban folytathatja a pályafutását Zsótér Donát (Budapest Honvéd) és Novothny Soma (DVTK).
dec. 15
9:24
Serie A: Még egy 60 perces focimeccsre is tudunk tippelni! (Agroinform)
A Fiorentina ismét megkísérel pályára lépni a Luigi Ferrarisban, a szűkre szabott idő pedig jó oddsszal kecsegtet.
dec. 15
9:42
FTC: Amerikából is van jelentkező a válogatott védőért (She)
Mint arról orosz sajtóhírek alapján szerdán beszámoltunk, az ecuadori válogatott balhátvéd, Cristian Ramírez jó eséllyel az orosz FK Krasznodarhoz szerződhet, ugyanakkor magyarországi képviselője, Paunoch Péter a Nemzeti Sportnak elmondta, Amerikából is érdeklődnek a Ferencváros futballistája iránt.
dec. 15
10:00
NB I: nincs vidis és fradista az NS álomcsapatában (She)
A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a 2016–2017-es szezon őszi idényének játékosrangsorát a munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A mezőnyjátékosoknál 1-től 10-ig, kapusok esetében 0-tól 10-ig adható érdemjegy, amelyeknek átlaga adja ki a sorrendet. Kapusoknál a nullás osztályzat nem ront, de nem is javít az átlagon. A bajnokság eddig lejátszott tizenkilenc fordulójában 299…
dec. 15
10:15
Férfi kézi-vb: Gensheimer, Reichmann és 26 Bundesliga-játékos (She)
Dagur Sigurdsson kijelölte az Európa-bajnoki címvédő német férfi kézilabda-válogatott 28 fős bő keretét a januári, franciaországi világbajnokságra.
dec. 15
10:33
MTK: a télen kölcsönadhatják az U-válogatott tehetséget (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az MTK télen Dorogra adhatja kölcsön 18 éves kapusát, Demjén Patrikot.
dec. 15
10:33
NFL: Kegyetlen mészárlás vagy kínkeserves győzelem? (Agroinform)
Mit hoz vajon az NFL 15. fordulójának első mérkőzése, amely az NFC West csoportrangadója lesz?
dec. 15
10:51
Real Madrid: El akarjuk hódítani a trófeát – Casemiro (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid középpályása, Casemiro válaszolt az újságírók kérdéseire az FIFA-klubvilágbajnokságot illetően.
dec. 15
10:53
Támogatás: minden eddiginél több sportoló nyerte el a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat (She)
A 2016–2017-es program első félévében minden korábbinál több, a jelentkezett 207 hallgató közül 135 nyerte el a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat, köztük olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, akik 102-204 ezer forint közötti havi anyagi támogatásra számíthatnak.
dec. 15
10:55
Videó: elsőre nem is látni, de Courtois-é az idény védése! (She)
Thibaut Courtois összehozta a szezon védését az angolok állítása szerint, és most tényleg nehéz vitatkozni ezzel a kijelentéssel. A Chelsea belga kapusa a Sunderland ellen 1–0-ra megnyert bajnoki 93. percben mentette meg a csapatát egy egészen elképesztő védéssel, amelynél elsőre talán nem is látszik, mekkora bravúrt hajtott végre.
dec. 15
11:09
Foci-vb: az európai klubokat tömörítő szervezet ellenzi a létszámelést (She)
Az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) ellenzi a világbajnokság létszámának emelését.
dec. 15
11:11
Anglia: nyélbe ütötték a történelmi mezszerződést (She)
Mint megírtuk, a Nike sportszergyártó cég történelmi mezszerződés megkötésére készült az angol labdarúgó-válogatottal. A két félnek sikerült is megállapodnia, így 2030-ig biztosan a Nike logóját láthatjuk az angol címeres mezen.
dec. 15
11:27
Férfi vízi: olvasóink szerb kapitányt választanának Benedek utódjának (She)
Olvasóink közül a legtöbben a játékosként Jugoszláviával kétszeres olimpiai bajnok Igor Milanovicsot látnák Benedek Tibor utódjául a magyar vízilabda-válogatott kispadján.
dec. 15
11:45
Ajax: Cruyffról neveznék el a stadiont, de van egy bökkenő (She)
A holland Algemeen Dagblad értesülései szerint 2017. március 24. után Johan Cruyff nevét veheti fel az Ajax otthona, az Amsterdam ArenA.
dec. 15
12:03
MU: Mourinhónak még két átigazolási időszakra van szüksége (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United egyik meg nem nevezett alkalmazottja elmondta, mennyi időre van még szüksége José Mourinhónak a csapat rendbetételéhez.
dec. 15
12:03
Premier League: Lassan bombameglepetés lenne, ha nem a Chelsea érne révbe (Agroinform)
Messze a londoniak aranyérmére fizeti jelenleg a legkisebb oddsot a Tippmixpro, pedig az előny még nem nagy.
dec. 15
12:05
NHL: tavasz elején térhet vissza a sztárkapus (She)
A világ egyik legjobb jégkorongkapusának tartott Jonathan Quick februárban vagy márciusban térhet vissza októberi lágyéksérülése után.
dec. 15
12:18
Motorsport: Gyutai ilyen korán még egyszer sem kezdhette el (She)
Pályafutása során először kezdhette meg már decemberben a felkészülését Gyutai Adrián, aki jövőre a nyílt nemzetközi német gyorsaságimotoros-bajnokságban (IDM) indul majd egy Yamahával, amellyel a tíznapos spanyolországi edzőtáborban ismerkedett meg közelebbről.
dec. 15
12:19
Darts-vb: Nyerj álomutazást a Premier League döntőjére! (Agroinform)
Belestünk a kulisszák mögé, így készül a PDC Hungarian Fan Club a darts-vb-re. Lerántjuk a leplet nyereményjátékról is.
dec. 15
12:20
Ázsiai BL: a világbajnok Scolari ellen készülhet a 28 éves női edző (She)
Csan Jüen-ting, a hongkongi Eastern FC 28 éves vezetőedzője a Kuangcsou Evergrandét irányító világbajnok Luiz Felipe Scolarival meccsel februárban az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligájában.
dec. 15
12:22
Darts-vb: szááááááznyolcvan – népszerű, mint a PL, csak itt pontosabban lőnek (She)
Csütörtök este megkezdődik a 2017-es dartsvilágbajnokság a londoni Alexandra Palace-ban. Az 1.650 millió angol font (617 millió forint) összdíjazású eseményen 22 ország 72 résztvevője áll a tábla elé legalább egy meccs erejéig a Sid Waddell-trófeáért. Az esemény – amelyet a Sport Tv közvetít – magyarországi népszerűsége ebben az időszakban az angol Premier League-ével vetekszik.
dec. 15
12:24
Bayern: Lewandowski után a védő is hosszabbított – sajtóhír (She)
Német lapértesülések szerint meghosszabbította szerződését Rafinha, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München védője.
dec. 15
12:36
Női kézi: az FTC szerződést hosszabbított névadó szponzorával (She)
Szerződést hosszabbított az FTC női kézilabda-szakosztálya és a névadó szponzor Rail Cargo Hungária – jelentette be a zöld-fehér klub hivatalos Facebook-oldalán.
dec. 15
12:54
Franciaország: ejthetik a vádat Benzema ellen a szexvideós ügyben (She)
Ejthetik a vádakat Karim Benzema, a Real Madrid francia válogatott labdarúgója ellen a szexvideós zsarolási ügyben.
dec. 15
12:56
Barca: évi 35 milliós fizetéssel marasztalják Messit – sajtóhír (She)
Spanyol lapinformáció szerint az FC Barcelona évi nettó 35 millió eurós fizetést garantáló szerződést kínál Lionel Messinek, a klub ötszörös aranylabdás labdarúgójának.
dec. 15
13:12
Juventus: további öt évre aláírt az olasz válogatott játékos (She)
Meghosszabbította szerződését Stefano Sturaro, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus játékosa.
dec. 15
13:12
NB I: Távozik a Lokiból a válogatott támadó, lassan elfogy a csapat (Agroinform)
Róbert Vittek nem hosszabbítja meg a télen lejáró szerződését, tovább omladozik a debreceni vár.
dec. 15
13:30
NB I: Rossi két magyar fiatalt el tudna képzelni a Serie A-ban (She)
Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben az ősszel holtversenyben a legtöbb pontot gyűjtő Budapest Honvéd 52 esztendős olasz vezetőedzője szerint Nagy Dominik és Gazdag Dániel megállná a helyét Olaszországban.
dec. 15
13:48
Klub-vb: Benzema és CR góljával döntőben a Real Madrid (She)
A Real Madrid lesz a japán Kasima Antlers ellenfele a klubvilágbajnokság döntőjében, a spanyol együttes Karim Benzema finom góljával és Cristiano Ronaldo ráadásbeli találatával 2–0-ra győzte le a mexikói Club Américát.
dec. 15
13:48
Női kézilabda Eb: Történelmi mélypont, ami az új korszak kezdete (Agroinform)
A 12. helyen zártuk az Eb-t, a körülmények ismeretében az összkép azonban mégsem olyan siralmas.
dec. 15
13:50
Klub-vb: „Kinyírt a döntés” – kritizálják Kassai videós ítéletét (She)
Az Atlético Nacional részéről kritizálták Kassai Viktor videobíró segítségével meghozott ítéletét a Kasima Antlers elleni klubvilágbajnoki találkozón – a kolumbiai klub játékosai szerint ez a döntés hozott fordulatot a mérkőzésben. Az Atlético Nacional végül 3–0-ra kapott ki japán ellenfelétől.
dec. 15
14:06
Klub-vb: Cristiano Ronaldo 500. találatát jegyezte klubszinten (She)
Cristiano Ronaldo góllal járult hozzá, hogy a Real Madrid 2–0-ra legyőzte a Club Américát, amivel bejutott a 2016-os labdarúgó-klubvilágbajnokság döntőjébe.
dec. 15
14:24
Haladás: két edzőtábor, osztrák ellenfelek – felkészülési program (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján közzétette 2017. téli felkészülési programját. A Haladás januárban Horvátországban és Törökországban is edzőtáborozik, felkészülési programjának végén pedig az NB I-es listavezető Videotonnal is megmérkőzik. A szombathelyi klub a 7. helyről várja a tavaszi folytatást a bajnokságban.
dec. 15
14:42
FTC: Cristian Ramírez az FK Krasznodar játékosa lesz – hivatalos (She)
Az orosz élvonalbeli FK Krasznodar labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződteti a Ferencvárostól Cristian Ramírezt. Értesüléseink szerint az FTC valamivel több mint 1.3 millió eurót keres az ecuadori válogatott védő eladásán. A magyar rekordbajnok kölcsönjáték után 180 ezer euróért vette meg Ramírez játékjogát, amit most 1.5 millió euróért ad tovább a Krasznodarnak.
dec. 15
14:42
Átigazolás: Külföldre viszik a Fradi válogatott védőjét (Agroinform)
Az orosz élvonalban szereplő Kransznodar csapatában folytatja pályafutását Cristian Ramírez.
dec. 15
15:15
Videó: a volt Chelsea-sztár borzalmas megoldást választott (She)
A Delhi Dynamos tizenegyesek után kiesett a Kerala Blasters ellen az indiai labdarúgó-bajnokság elődöntőjében. A tizenegyespárbajban a fővárosiak első próbálkozója Florent Malouda volt, aki azonban jócskán elméretezte a lövést. A Kerala Blasters ellenfele a fináléban a Vadócz Krisztián csapatát, a Mumbai Cityt búcsúztató Atlético Kolkata lesz.
dec. 15
15:15
Darts-vb: Színpadon a világbajnok, bátor tippel kezdünk (Agroinform)
Górcső alá vettük a 2017-es PDC darts-vb nyitónapját, melyen tábla elé áll többek között a címvédő Gary Anderson is.
dec. 15
15:17
Képek: a legszexibb lányok, akiket valaha láttunk a darts-vb-n! (She)
Csütörtök este megkezdődik a 2017-es dartsvilágbajnokság a londoni Alexandra Palace-ban. És persze ha darts-vb, akkor a kísérőlányokról sem szabad megfeledkezni! Íme, a legszexibb lányok, akiket valaha láttunk a vb-n!
dec. 15
15:33
Műugrás: visszavonul az ötszörös olimpiai bajnok (She)
Nem megfelelő fizikai állapota miatt bejelentette visszavonulását a műugrás legendás alakja, az ötszörös olimpiai bajnok kínai Vu Min-hszia.

Keresés