2016. december 18. vasárnap

dec. 18
0:24
Darts-vb: megszületett a torna eddigi legnagyobb meglepetése! (She)
Szombat este megszületett a londoni dartsvilágbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése: a BDO szervezet 2014-es világbajnoka, Stephen Bunting hét meccsnyíl elrontása után 3:2-re kikapott honfitársától, az angol Darren Webstertől az első fordulóban. A világelső Michael van Gerwen csak egy játékot veszített első mérkőzésén.
dec. 18
0:42
Vasárnapi sportműsor: döntő a női kézi Eb-n és a klub-vb-n; Man. City–Arsenal (She)
Az öt nagy európai topliga vasárnapi kínálatából kiemelkedik a Manchester City–Arsenal rangadó, míg a Barcelona városi derbit vív az Espanyollal. A klubvilágbajnokság döntőjében a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid magyar idő szerint 11.30 órától a japán bajnok Kasima Antlersszel csap össze. A női kézilabda Európa-bajnokság záró napján Dánia és Franciaország a bronz-, Hollandia és Norvégia pedig…
dec. 18
6:54
Profi boksz: Baranyi Richárd megvédte Eb-címét (She)
Baranyi Richárd megvédte a Boksz Világszervezetnél (WBO) szeptemberben megszerzett félnehézsúlyú Európa-bajnoki övét a Felix Promotion szombat esti, budakalászi profi gáláján.
dec. 18
7:12
Profi boksz: hihetetlen! Hopkinst a ringbõl is kiütötték (She)
Az 51 éves amerikai bokszlegenda, a félnehézsúlyú Bernard Hopkins pályafutása utolsó mérkőzésén TKO-val vereséget szenvedett a szintén amerikai, 27 éves Joe Smith jr.-tól. A korábban két súlycsoportban is világbajnok Hopkins a 8. menetben olyan sorozatot kapott, hogy kizuhant a ringből, és nem tudta folytatni a meccset.
dec. 18
7:30
Profi boksz: hihetetlen! Hopkinst a ringből is kiütötték – videó (She)
Az 51 éves amerikai bokszlegenda, a félnehézsúlyú Bernard Hopkins (55–8–2, 2 no contest, 32 K. O.–T. K. O.) pályafutása utolsó mérkőzésén a kaliforniai Ingelwoodban TKO-val vereséget szenvedett a szintén amerikai, 27 éves Joe Smith jr.-tól (23–1–0, 19). A korábban két súlycsoportban is világbajnok Hopkins a 8. menetben olyan sorozatot kapott, hogy kizuhant a ringből, és nem tudta folytatni a…
dec. 18
7:48
Premier League: ki nem találná, ki lett a bajnoki legjobbja (She)
Nem akárki (?) nyerte meg a mérkőzés legjobbja szavazást a West Ham Unitednél. A londoni csapat a Hullt fogadta szombat délután a Premier League 17. fordulójában, és 1–0-ra megnyerte a találkozót. A WHU szurkolói 57 százaléka a kapufát látta csapata legjobbjának...
dec. 18
7:48
Darts-vb: Erőt demonstrált a világelső, Bunting hét meccsnyílról kapott ki (Agroinform)
A 2017-es PDC darts-vb szombati játéknapjának esti szakaszában újabb kiemelt játékostól búcsúztunk el.
dec. 18
8:06
NFL: a Miami csereirányítóival is simán nyert a Jets otthonában (She)
A Miami Dolphins simán, 34–13-ra nyert a New York Jets otthonában az észak-amerikai amerikaifutball-liga (NFL) 15. fordulójának szombati mérkőzésén. A vendégeknél Ryan Tannehill múlt heti sérülése miatt ezúttal Matt Moore irányított, a cserejátékos pedig karriercsúcsot jelentő négy touchdown-átadással bizonyított.
dec. 18
8:08
NBA: tovább száguld a Rockets; Westbrook 50. tripla duplája (She)
Karrierje 50. tripla dupláját érte el Russel Westbrook, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Oklahoma City Thunder sztárjátékosa. A klasszis a Phoenix Suns 114–101-es legyőzéséből 22 ponttal, 11 lepattanóval és 22(!) gólpasszal vette ki a részét. Utóbbi amúgy új klubrekord. Sorozatban tizedik győzelmét aratta a Houston Rockets, amely a Minnesota Timberwolves vendégeként nyert…
dec. 18
8:42
NHL: 85 ezer dollárt fizet, mert brutálisan fellökte a kapust – videó (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) csütörtökön a Dallas Stars 2–0-ra kikapott a New York Rangerstől. Cody Eakin, a dallasiak játékosa az első harmadban brutálisan fellökte Henrik Lundqvistot, az ennenfél kapusát, amiért akkor véglegesen kiállították. A liga ezután további négy meccsre tiltotta el, és 85 ezer dollár (körülbelül 25 millió forint) büntetés megfizetésére kötelezte a 25…
dec. 18
8:44
Légiósok: Életem legnehezebb percei lesznek – Nikolics (She)
A téli átigazolási időszakban távozik a Legiától a magyar válogatottban is számításba vett labdarúgó, Nikolics Nemanja. A gólerős támadó ezt a napokban már be is jelentette a csapattársaknak. A másfél éve szerződtetett játékos a legutóbbi két átigazolási időszakban is kapós volt a piacon, ám váltásra nem került sor. Ezúttal Kínából és az Egyesült Államokból érkezett komoly ajánlat, a nagyobb esély…
dec. 18
9:15
Vívás: a kardozó Márton Anna vk-ezüstérmes Cancúnban (She)
Márton Anna a riói olimpiai bajnok orosz Jana Jegorjan mögött a második helyen végzett a mexikói női kard Grand Prix-n, Cancúnban.
dec. 18
9:33
Premier League: Ki-ki meccset játszik egymással a City és az Arsenal (Agroinform)
Farkasszemet néz egymással a City és az Arsenal, míg a Tottenham az újonc Burnleyt fektetheti két vállra. PL előzetes.
dec. 18
10:09
Leicester: Schmeichel nyugtatta le Ranierit – videó (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Leicester City 2–2-es döntetlent játszott a Stoke City vendégeként. Jamie Vardyt még az első félidőben kiállította a játékvezető, a találkozó után pedig a hevesen reklamáló Claudio Ranierit Kasper Schmeichelnek kellett lenyugtatnia.
dec. 18
10:09
Darts-vb: Sima rajtot vehet Taylor (Agroinform)
Vasárnap ismét meccsdömping vár ránk, kora délutántól késő éjszakáig a darts-világbajnokság játssza a főszerepet.
dec. 18
10:11
Profi boksz: Hopkins vitatja a végeredményt – szerinte nem kapott ki (She)
Az 51 éves Bernard Hopkins (55–8–2, 2 no contest, 32 K. O.–T. K. O.) vitatja, hogy a búcsúmeccsén vereséget szenvedett volna a 27 éves Joe Smith jr.-tól (23–1–0, 19) – annak ellenére, hogy a 8. menetben kizuhant a ringből.
dec. 18
10:27
Klub-vb: tizenegyespárbaj után kolumbiai bronzérem (She)
A kolumbiai Atlético Nacional lett a 2016-os klub-vb bronzérmese, miután a Real Madrid (spanyol)–Kasima Antlers (japán) döntő „előmeccsén” (11.30 óra, Tv: M4 Sport – élőben az NSO-n!) tizenegyespárbajban jobbnak bizonyult a mexikói Club Américánál.
dec. 18
10:45
Bayern: Kleinheisler is rajta van a csapat legújabb fotóján (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München idei utolsó idegenbeli tétmérkőzésére készül a Darmstadt ellen vasárnap. A müncheni gárda az alábbi fotóval vezette fel a mérkőzést.
dec. 18
11:03
Női kézilabda: A döntőre és a bronzmeccsre is tippeltünk - napi tippek az Eb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a kézi Eb utolsó napjára. Az odds ezúttal 3.06.
dec. 18
11:19
Chelsea: a Realból igazolnak télen a londoniak – sajtóhír (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 75 millió fontos ajánlatot készül tenni James Rodríguezért a Real Madridnak – írja a Mirror.
dec. 18
11:36
Klub-vb: Real Madrid–Kasima Antlers döntő élőben az NSO-n! (She)
A klubvilágbajnokság döntőjében a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid magyar idő szerint 11.30 órától a japán bajnok Kasima Antlersszel csap össze, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével! A kolumbiai Atlético Nacional lett a 2016-os klub-vb bronzérmese, miután tizenegyespárbajban jobbnak bizonyult a mexikói Club Américánál.
dec. 18
11:36
Vízilabda: Álomdöntő a Magyar Kupában! (Agroinform)
Összejött az álomdöntő: idén is a Szolnok és az Eger csatázik a Magyar Kupa döntőjében.
dec. 18
11:54
Videó: nyert egy tévét, a kabala hozta is, sírás lett a vége (She)
A Toronto Raptors NBA-csapatának egyik szurkolója nagyon szerencsésnek gondolhatta magát. Úgy nagyjából fél percig. Merthogy amikor kiderült, hogy nyert egy tévét, a kabala szállította neki az ajándékot. Ők pedig nem az ügyességükről híresek...
dec. 18
11:56
Horvátország: Futács is az ősz legjobbjainak listáján (She)
A Hajduk Split csapatkapitánya, Lovre Kalinic szerint az együttes magyar labdarúgója, Futács Márkó volt az ősz játékosa. A tportal.hr a horvát élvonalbeli labdarúgócsapatok kapitányait szavaztatja meg, a magyar támadó – akit izraeli klubbal hoztak hírbe a napokban – 10 pontjával egyelőre négy kör után négyes holtversenyben a hetedik helyen áll.
dec. 18
12:12
MOB: kérdőjelek a keddi, rendkívüli közgyűlés előtt (She)
Deutsch Tamás alelnöknek a Borkai Zsolt elnök tevékenysége elleni tiltakozásnak is tekinthető lemondását követően újabb fordulatok jöhetnek a Magyar Olimpiai Bizottság életében. Kedden rendkívüli közgyűlést tartanak, ám az egyetlen napirendi pontként elfogadásra váró új alapszabály-tervezet pénteken még messze nem volt kész, sőt bőven hagyott kívánnivalót maga után.
dec. 18
12:30
Alpesisí-vk: Miklós Edit szuper-G-ben is újabb pontokat szerzett (She)
A franciaországi Val d'Isere-ben női szuper-G futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a svájci Lara Gut szerezte meg, Miklós Edit a 28. helyen végzett.
dec. 18
12:32
Bayern: Vidal kamerázott, csapattársa székre állva énekelte Rihanna dalát (She)
Jó a hangulat a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München háza táján. A csapat vasárnap délután a Darmstadttal találkozik, és hogy a mérkőzést megelőző estén is csak a munkára koncentrálnak Carlo Ancelotti fiai, mi sem bizonyítja jobban, hogy Renato Sanches egy székre állva adja elő Rihanna Work című dalát. Az operatőr szerepében: Arturo Vidal.
dec. 18
12:48
Női kézi Eb: a hollandok revánsot vehetnek a norvégokon (She)
A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság fináléjában megismétlődik a tavalyi világbajnokság döntője: ismét Norvégia és Hollandia találkozik. Az északiak hetedik Eb-címüket gyűjthetik be, a narancsmezesek az elsőre hajtanak.
dec. 18
12:50
Rp. gyorskori: vk-győztes a férfi váltó; Liu Shaoang rekordja (She)
A magyar férfi váltó aranyérmes lett vasárnap a rövidpályás gyorskorcsolyázók Kangneungban rendezett világkupaversenyén.
dec. 18
12:52
MU: Lingard és Ibra jelenete után kitört a mémháború (She)
Szombaton a Manchester United Zlatan Ibrahimovic duplájával 2–0-ra legyőzte a West Bromwich Albiont a Premier League 17. fordulójában. A svéd támadó az első gólját az 5. percben szerezte, a gólpasszt Jesse Lingard adta. És amikor Ibra elindul valaki felé...
dec. 18
13:24
Sportfogadás: Háromesélyes a City-Arsenal rangadó (Agroinform)
A fogadók sem tudnak dönteni a City-Arsenal meccsel kapcsolatban, a legtöbben döntetlenre tippeltek.
dec. 18
13:42
Gyorskori: Kun Balázs és Orosz Beáta nyerte az ob-t (She)
A férfiaknál Kun Balázs Bence, míg a nőknél Orosz Beáta nyerte a gyorskorcsolyázók vasárnap befejeződött sprint országos bajnokságát.
dec. 18
13:44
Női kézi Eb: Groot az MVP, három győri az álomcsapatban (She)
A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság záró napján kihirdették a torna All-Star-csapatát, amelybe három győri játékos (Nycke Groot, Yvette Broch, Nora Mörk) is bekerült, sőt, a holland Nycke Groot az MVP-címet is kiérdemelte.
dec. 18
14:18
Klub-vb: CR triplázott, a Real fordított és a túlórában nyert (She)
A spanyol BL-címvédő Real Madrid nyerte meg a klub-vb-t, miután túlórás mérkőzésen 4–2-re legyőzte a japán Kasima Antlerst. A házigazdák a második félidő elején nyolc percig még vezettek is, de Cristiano Ronaldo büntetőből döntetlenre alakította az állást, majd a ráadásban lőtt duplájával eldöntötte a mérkőzést. A madridi klub másodszor nyerte meg a klub-vb-t (2014, 2016), további három…
dec. 18
14:36
Bayern: két válogatott labdarúgó érkezik – sajtóhír (She)
2017 nyarától a Bayern München játékosa lesz Niklas Süle és Sebastian Rudy is – olvasható a Bild vasárnapi számában.
dec. 18
14:36
NFL: Ismét oktatnánk a bukikat! (Agroinform)
Amerikai foci fanatikus szerkesztőink, tippmestereink sorozatban hatodik kombi-szelvényüket húznák be a 15. játékhéten.
dec. 18
14:38
Férfi kosár NB I: a KTE legyőzte és megelőzte a Jászberényt (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 11. fordulójában a KTE-Duna Aszfalt pályaválasztóként nyolc ponttal nyert a JP Auto-JKSE ellen. A két csapat így helyet cserélt egymással a tabellán.
dec. 18
14:40
Serie A: Inter-siker vendégként – három hónap után (She)
Az első osztályú olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A 17. fordulójában az Inter Antonio Candreva góljával 1–0-ra nyert a Sassuolo vendégeként.
dec. 18
15:12
Klub-vb: ki kellett volna állítania Ramost, de meggondolta magát? – videó (She)
A labdarúgó-klubvilágbajnokság döntőjében a Real Madrid hosszabbítás után 4–2-re legyőzte a japán Kasima Antlerst. A 90. percben 2–2-es állásnál Sergio Ramos követett el szabálytalanságot, majd egy pillanatra úgy tűnt, hogy a bíró sárga lappal bünteti, ami neki már a második lett volna.
dec. 18
15:14
TAO: a röplabda is bekerülhet a támogatott sportágak közé (She)
A magyar kormány egyeztetéseket kezdett a röplabda látványcsapatsportok közé sorolásával kapcsolatban – tájékoztatta Szabó Tünde sportállamtitkár az európai sportági szövetség (CEV) képviselőit a magyar szövetség (MRSZ) 70 éves születésnapi ünnepségét követően.
dec. 18
15:30
Profi boksz: Kicsapták a ringből az 51 éves legendát - videó (Agroinform)
Vereséggel záródott Bernard Hopkins elképesztő karrierje. A veterán amerikait korábban egyszer sem tudták kiütni.
dec. 18
15:48
MU: Pogba gesztusát óriási taps követte – videó (She)
A szombati West Bromwich Albion–Manchester United (0–2) mérkőzést követően a vendégek néhány játékosa odament a szurkolóikhoz, és amolyan karácsonyi ajándékként odaadta a mezét. Ezt José Mourinho javasolta nekik – számolt be a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón maga a portugál menedzser.
dec. 18
16:06
Torna: gyerekpornó miatt tartóztatták le a volt amerikai csapatorvost (She)
Letartóztatták az amerikai tornászválogatott és a Michigan State University volt sportorvosát, Larry Nassart. Az 53 éves Nassar ellen Michigan állam ügyésze, Bill Schuette már korábban vádat emelt szexuális zaklatás miatt, melynek áldozata legalább egy esetben 13 éven aluli kiskorú volt.
dec. 18
16:08
Férfi röplabda NB I: megvan a juniorválogatott első győzelme (She)
Megszerezte első győzelmét a férfi röplabda NB I-ben a magyar juniorválogatott.
dec. 18
16:24
Klub-vb: a CR-show árnyékában Morata futballtörténelmet írt (She)
Álvaro Morata lett a futballtörténelem első játékosa, aki negyedik csereként pályára lépett tétmérkőzésen.
dec. 18
16:26
Klub-vb: Cristiano Ronaldo a fő különdíjat is bezsebelte (She)
A FIFA technikai munkacsoportja a klubvilágbajnokság döntőjét (Real Madrid–Kasima Antlers 4–2, hosszabbítás után) követően nyilvánosságra hozta a torna különdíjasait.
dec. 18
16:42
PL: hiába adott több mint két év után gólpasszt Jack Wilshere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Southampton 3–1-re nyert az AFC Bournemouth otthonában.
dec. 18
17:00
PL: Manchester City–Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az öt nagy európai topliga vasárnapi kínálatából kiemelkedik a Manchester City–Arsenal rangadó, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 18
17:02
NB II: három játékossal erősítene a ZTE, Villám távozhat (She)
A labdarúgó NB II-ben kilencedik helyen telelő ZTE vezérigazgatója, Ágoston Zoltán beszélt a várható játékosmozgásról, a stadionavatóról és Csató Sándor vezetőedzőről is többek között.
dec. 18
17:15
Serie A: Nagy Ádámék hármat vágtak, Mertens egymaga négyet! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában a Nagy Ádámmal felálló Bologna 3–0-ra nyert a Pescara otthonában, míg a Napoli a négy gólt szerző Dries Mertens vezérletével 5–3-ra legyőzte a Torinót.

Keresés