2016. október 1. szombat

okt. 1
0:48
Angol foci: Itt az újabb botrány, Redknapp elhallgatta, hogy játékosai fogadtak a saját meccsükre (Agroinform)
A neves angol tréner érintve lehet a játékosjogok harmadik fél általi megszerzésével kapcsolatban is.
okt. 1
7:03
Válogatott: nyerünk a Svájc elleni vb-selejtezőn? Szavazzon! (She)
Ön szerint milyen eredményt ér el labdarúgó-válogatottunk pénteken a Svájc elleni vb-selejtezőn?
okt. 1
7:18
Profi boksz: Fury kokain miatt veszítheti el a vb-öveit – sajtóhír (She)
Az amerikai ESPN információi szerint a WBO és WBA szervezetek profi nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury pozitív drogtesztet produkált, és a leadott mintájában kokain nyomait mutatták ki.
okt. 1
7:36
Újpest: Heris visszatért, a Honvéd ellen már újra játszhat (She)
Visszatért az Újpest labdarúgócsapatához Jonathan Heris, aki elhúzódó sérülése után ismét együtt edz a társaival.
okt. 1
7:54
F1: Vettel új váltót kapott, Alonso 30-ról 45-re ugrott (She)
További motoralkatrészekből kapott újakat Fernando Alonso, akinek immár a nyolcadik készletét kezdte meg a Honda, a spanyol így a korábbi 30 rajthelyes büntetésén túl további 15-tel számolhat – ám ahogy lenni szokott, ez nem oszt, nem szoroz, mindenképpen a mezőny végéről rajtol.
okt. 1
8:12
F1: a pilóták máris utálják az utolsó kanyart Sepangban (She)
A pilóták egyöntetűen visszalépésnek nevezték a Malajziai Nagydíjnak otthont adó sepangi F1-es pálya utolsó kanyarjának átépítését.
okt. 1
8:30
Vasas: két edzőmeccset játszanak a bajnoki szünetben (She)
A Vasas labdarúgócsapata a válogatott mérkőzések miatti NB I-es szünetben két edzőmérkőzést játszik.
okt. 1
8:48
F1: a Renault mindkét pilótáját lecseréli – sajtóhír (She)
A Renault továbbra sem tett le róla, hogy mindkét idei versenyzőjét lecserélje 2017-re, írja a német Auto Motor und Sport. Kevin Magnussen és Jolyon Palmer helyére az egyik érkező a most a Manornál szereplő Esteban Ocon lehet, míg a másik gépet Nico Hülkenberg, Valtteri Bottas vagy Carlos Sainz Jr. kaphatja meg.
okt. 1
8:50
Gyász: a mérkőzés után elhunyt a skót ökölvívó (She)
Elhunyt Mike Towell, skót profi ökölvívó, aki csütörtöki glasgow-i mérkőzésén szenvedett súlyos sérüléseket.
okt. 1
9:06
Videó: az NSO kihívja Magyarországot! Mi kell hozzá? Sör! (She)
Az NSO Tv stábja úgy döntött, kipróbál egy igazán extrém sportot, a sörfutást. A sportágnak Angliában igazi hagyománya van, olyannyira, hogy legutóbb Londonban rendezték a világbajnokságot. Riportereink némi felkészülés – és pici szabálymódosítás – után vetették bele magukat a nem mindennapi kihívásba.
okt. 1
9:08
Légiósok: válogatott védőnk új szerepkörben, élvezi (She)
A Southampton elleni Európa-liga-mérkőzést (0–0) végigjátszó Korhut Mihály szerint ezúttal könnyebb dolguk volt, mint előzőleg az Internazionale ellen.
okt. 1
9:09
Sportfogadás: Könnyed kombival készültünk a hétvégére (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
okt. 1
9:10
F1: Nem tarthat a nyerő széria örökké – Wolff Hamiltonnak (She)
Toto Wolff reagált Lewis Hamilton nyilatkozatára, melyben az angol értelmetlennek és szükségtelennek tartotta, hogy a Mercedes az idény előtt kicserélte a mérnökei és szerelői egy részét a Nico Rosberg stábjában dolgozókkal.
okt. 1
9:12
F1: Verstappen a két Mercedes között, Alonso hátul (She)
Lewis Hamilton a pénteki második után a szombati szabadedzést is az élen zárta a Malajziai Nagydíjon, megelőzve Max Verstappent, Nico Rosberget és a két Ferrarit. Az időmérő, amelyen a holland jó formája ellenére a két Mercedes csatája várható a pole-ért, magyar idő szerint 11 órakor kezdődik.
okt. 1
9:24
Női kézi: az elmúlt évek egyik legjobb dánja Hollandia élén (She)
Helle Thomsent nevezték ki a holland női kézilabda-válogatott élére. A 45 éves dán edzőnő már most munkába áll, miután Henk Groener a korábbi nyilatkozatával ellentétben már az év végi Európa-bajnokságon sem irányítja a világbajnoki ezüstérmes és olimpiai negyedik csapatot.
okt. 1
9:42
Kép: az NBA-játékos labdát fogott, a világ kiakadt a kezétől (She)
Joel Embiid, az NBA-ben szereplő Philadelphia 76ers centere 213 cm magas és 113 kg. Nagy meglepetés senkit sem érhet, ha azt mondjuk, a kameruni óriásnak a keze is nagy. A világ most mégis kiakadt egy fotótól, melyen az látható, amint Embiid egy átlagos kosárlabdát fog. Igaz, a látvány valóban nem mindennapi.
okt. 1
10:00
Barca: egy hónapja Budapesten volt, most Neymaréknál járt (She)
Egy sztár találkozott a másikkal. A Barcelona futballcsapatánál ez mindennapos, pénteken azonban nem sportolóhíresség futott össze Neymarékkal, hanem Anthony Kiedis.
okt. 1
10:15
Videó: az NSO kihívja Magyarországot! Mi kell hozzá? Sör! (She)
Az NSO Tv stábja úgy döntött, kipróbál egy igazán extrém sportot, a sörfutást. A sportágnak Angliában igazi hagyománya van, olyannyira, hogy legutóbb Londonban rendezték a világbajnokságot. Riportereink némi felkészülés – és pici szabálymódosítás – után vetették bele magukat a nem mindennapi kihívásba.
okt. 1
10:20
Premier League: Folytatódhat Kloppék menetelése (Agroinform)
A Liverpool ezúttal Walesben nyerhet, a Chelsea a Hull otthonában javíthat. Premier League előzetes.
okt. 1
10:33
Videó: a világ egyik legfélelmetesebb harcosának ordítása mindent visz (She)
Brock Lesnar a világ egyik legfélelmetesebb sportolója. A 191 cm magas, 123 kg-os óriás a pankrátorok és a ketrecharcosok közt is letette a névjegyét, joggal rettegnek tőle az ellenfelei. Most azonban előkerült róla egy videó, ahol az ordítása sokkal kevésbé félelmetes, mint a kinézete.
okt. 1
10:51
F1: Malajziai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton ezen a hét végén olyan formát mutat, amely alapján elképzelhető, hogy meg tudja törni Nico Rosberg elmúlt három versenyen mutatott győzelmi sorozatát. Az első lépést az időmérőn teheti meg. A Mercedes időmérős csatája  borítékolható, de a versenyre a Red Bull és a Ferrari is bejelentkezne riválisként. Kövesse velünk az időmérőt!
okt. 1
10:53
Inter: Ti is velem buktok – De Boer megfenyegette játékosait (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatát irányító Frank de Boer állítólag azt mondta játékosainak, hogy ha ő megbukik, akkor a futballistái is vele buknak.
okt. 1
11:12
Férfi kézilabda BL: Jól fizetne a Szeged bravúrgyőzelme (Agroinform)
A csoportkör egyik legnehezebben hozható mérkőzése vár a MOL-Pick Szegedre, amely a horvát bajnok otthonába látogat.
okt. 1
11:27
Videó: először lát közelről versenyt a kisfiú, az arcát látnod kell! (She)
A kisfiút Logannek hívják, s életében először lát és hall közelről motorversenyt. Összesen ennyit tudunk az alábbi videóról, de több nem is kell. Csak az arcát figyeljék!
okt. 1
11:45
Videó: befutott a pályára, de nem miatta ugrottak talpra (She)
A pályára befutó őrültek lassan állandó szereplői a sportvilágnak. Futnak egy-két kört, majd jönnek a biztonságiak, és leszerelik őket. A San Francisco Giants baseballcsapatánál azonban nem szórakoznak, Ángel Pagán ugyanis nem várta meg a segítőket, odacsalta magához a pályára rohanó fiatalembert, majd egy kőkemény dobással földre küldte – a szurkolók legnagyobb örömére.
okt. 1
11:47
MTK: kifogástalan lesz a gyepszőnyeg minősége (She)
Az MTK pénteki sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás, a klub elnöke több kérdést is érintett a hamarosan elkészülő új Hidegkuti Nándor Stadionnal kapcsolatban.
okt. 1
12:19
Tenisz: Kvitová ellenállhatatlan volt a vuhani döntőben (She)
A cseh Petra Kvitová 6:1, 6:1-re legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát a vuhani kemény pályás női tenisztorna döntőjében.
okt. 1
12:21
Tenisz: Djokovics kihagyja az egyik kedvenc tornáját (Agroinform)
A világelső szerb klasszis sérülés miatt nem indul Pekingben.
okt. 1
12:21
Videó: korcsolyázóink klasszisokkal készülnek a vb-re és az olimpiára (She)
A műkorcsolyázók és a szinkronkorcsolyázók is már javában készülnek a szezonra. Mindkét szakágban rendeznek világbajnokságot, utóbbiban ráadásul minden évben az a fő esemény, hiszen nem szerepel a sportág az ötkarikás játékokon. Nem úgy a műkorcsolya, ezért a korábbi Európa-bajnok Gór-Sebestyén Júlia tanítványa, Tóth Ivett bízik benne: a vb-n kvalifikációt szerezhet a 2018-as pjongcsangi téli…
okt. 1
12:23
F1: Lewis Hamiltoné a pole a Malajziai Nagydíjon (She)
Lewis Hamilton szerezte meg az első rajtkockát a Malajziai Nagydíjon, a Mercedes brit pilótája mellől csapattársa, a vb-éllovas Nico Rosberg startol. A második sor a Red Bullé, a harmadik a Ferrarié, a negyedik a Force Indiáé. A 300. futamán szereplő Jenson Button a 9. helyről vág neki a távnak, míg a 45 rajthelyes büntetést kapó, szintén mclarenes Fernando Alonso az utolsó pozícióból. A verseny…
okt. 1
12:36
Bundesliga: edzője még „túl csendesnek” tartja Kleinheislert (She)
Szombaton „anyaegyesülete”, a Werder Bremen ellen léphet pályára Kleinheisler László, az SV Darmstadt labdarúgója, aki lassan beilleszkedik a „másodéves” együttesbe, és edzője, valamint csapattársai szerint erőssége lehet a klubnak.
okt. 1
12:54
West Ham: Bilic Bergkamphoz hasonlította Zazát (She)
A West Ham United labdarúgócsapatát irányító Slaven Bilic megvédte nyári szerzeményüket, Simone Zazát, aki még nem lőtt gólt a londoniak színeiben.
okt. 1
12:56
Arsenal: Bergkamp csodagólja csak 2. a Wenger-éra 100 legszebb találata között (She)
Egy lelkes Arsenal-drukker nem kis feladatra vállalkozott, amikor megpróbálta összeszedni a 100 legszebb gólt, amelyet a csapat Arsene Wenger menedzseri korszaka alatt szerzett. A videó ma különösen aktuális, ugyanis a francia mester hivatalosan 1996. október 1-jén, vagyis kereken 20 éve kezdte meg munkáját a londoni klubnál.
okt. 1
13:30
Autósport: máris egy kihívás – Zanardi új cél felé tart (She)
A korábbi F1-es és IndyCar-pilóta, Alex Zanardi két hete duplázta meg Rióban a londoni paralimpiai éremkollekcióját, de nem pihen, máris a következő célja felé halad: indulni akar a Le Mans-i 24 óráson, és hétfőtől már tesztel is egy BMW M6 GT3-ast, amellyel hamarosan rajthoz áll a mugellói versenyen.
okt. 1
13:32
Nice: odaadta Balotellinek a luxusautóját – hiba volt (She)
A Mario Balotelli ügyeit intéző Mino Raiola elmondta, hogy nemrég odaadta a luxusautóját az olasz csatárnak, aki összetörve vitte vissza neki.
okt. 1
13:48
F1: egy állással kevesebb kiadó a 2017-es rajtrácson (She)
Sergio Pérez Sepangban megerősítette, hogy 2017-ben is a Force Indiánál marad.
okt. 1
14:06
Anglia: ennyit keres a börtönben a kiskorúval szexelő játékos (She)
A jelenleg börtönbüntetését töltő angol futballista, Adam Johnsonnak a pénz miatt nem kell aggódnia, ugyanis szép összeget tesz zsebre most is.
okt. 1
14:08
Úszás: Kenderesi Tamás cuki ajándékot kapott (She)
Kenderesi Tamás pénteken meglátogatta a korábbi középiskoláját. A 200 méter pillangón olimpiai bronzérmes úszó remek fogadtatásban részesült és még ajándékot is kapott – erről Kenderesi nem hivatalos Facebook-oldala számolt be.
okt. 1
14:09
Bundesliga: Még Leverkusenbe is gálázni megy a Dortmund (Agroinform)
Hiába játszik idegenben a Borussia Dortmund, Tuchelék az esélyesei a Leverkusen elleni rangadónak.
okt. 1
14:10
Franciaország: behívták a Barca-védőt, azonnal lemondta a válogatottságot (She)
Bár Jérémy Mathieu meghívót kapott a francia labdarúgó-válogatottba, a Barcelona védője inkább lemondta a válogatottságot.
okt. 1
14:24
Kézilabda: jövőre megrendezik az első Konföderációs Kupát? (She)
Elképzelhető, hogy 2017-től kezdve kézilabdában is összecsapnak egymással egy torna keretén belül a földrészek legjobb válogatottjai.
okt. 1
14:42
PSG: békülnek az ultrákkal, „felmelegítenék” a stadiont (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett az ultracsoportokkal, hogy ismét „felmelegítsék a hangulatot” a visszafogott Parc des Princes-ben.
okt. 1
15:00
Liverpool: a rendőrség nyomoz emiatt a „vicces” videó miatt (She)
A Liverpool labdarúgócsapatánál is szokássá vált, hogy a játékosok egy autóval mennek edzésre, és felveszik, ahogy szórakoznak az úton. Így tettek Dejan Lovrenék is, a vége pedig rendőrségi ügy lett.
okt. 1
15:02
F1: a nyolc legfontosabb nyilatkozat az időmérő után (She)
Az F1-es pilóták szombati időmérő utáni nyilatkozataiból általában rájöhetünk, hogy lehetett volna jobb is az eredmény, de a pontokat csak a vasárnapi verseny után osztják. Itt van nyolc nyilatkozat, amely ennél többet mond: Lewis Hamilton legyőzhetetlennek tartja magát, Nico Rosberg a rajttól várja a fordulatot, míg Kimi Räikkönen a problémákat sorolgatta egy egyébként jó edzés után.
okt. 1
15:03
Foci vb-2018: Félelmetes kerettel jön Budapestre Svájc (Agroinform)
A bosnyák szövetségi kapitány a Dortmundból, az Arsenalból, a Leverkusenből és a Herthából is hívott be játékost.
okt. 1
15:15
La Liga: a Leganéstől is kikapott, az utolsó helyre csúszott (She)
Az utolsó helyre csúszott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) a Granada, miután 1–0-ra kikapott otthon a Leganéstől.
okt. 1
15:33
Bundesliga: Hertha–Hamburg élőben az NSO-n! (She)
A Hertha BSC a hétvégén a HSV ellen folytatja szereplését a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 1
15:35
F1: Hamilton a 100.-ról a 100.-ra léphet Sepangban (She)
Lewis Hamilton karrierje 57. pole pozícióját szerezte meg szombaton, egyben századszor indulhat az első sorból. A háromszoros világbajnok vasárnap újabb mérföldkőhöz érhet, 100. alkalommal állhat dobogóra.
okt. 1
15:37
PL: időben ébredt a Liverpool, és csak nyert Swansea-ban is (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Liverpool hatékonyabb második félidei játékának köszönhetően 2–1-re nyert a Swansea otthonában.
okt. 1
16:09
Rp. úszó-vk: Hosszú Pekingben is hét aranyat szerzett (She)
Hosszú Katinka négy aranyat nyert a rövid pályás úszó-világkupa negyedik, pekingi állomásának második versenynapján. Hosszú hét elsőséggel zárt a kínai fővárosban.

Keresés